- ΑΝΑ-ΓΝΩΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ (ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ) - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
διοτι παντου εβλεπα το ιδιο και το ιδιο πραγμα
Ισως εγλκωβιστικα ισως εκλεισε ο κυκλος της πραγματικοτητας μου
αλλα πλεον το διαβασμα μου ειναι ανιαρο
διοτι δεν ψαχνω να βρω κατι πλεον δεν εχω λογους να διαβασω
βρηκα αυτο που με καλυπτει και το εχω ονομασει.... φιλοσοφικη μου λιθο....
Απω εδω και περα ψαχνω τροπους για να βαλω χερι στο χρυσαφι
Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει
ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟΧΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΘΕΜΑΤΑ. (TOYΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΑΡΧΗ)
ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΥΝΑΜΑΙ ΝΑ ΑΦΟΜΙΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.
ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑΠΕΙΝΑ , ΑΠΛΑ.
ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΩ.
ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΚΑΛΑ.
ΟΠΟΥ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΘΑ ΔΥΝΑΜΑΙ ΝΑ ΑΝΥΨΩΘΩ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗ.
ΑΓΩΝΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
quote:
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΛΛΟΣ ΛΙΓΟ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΒΛΙΑ...
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΒΙΒΛΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.
ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ????
ΠΟΙΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ????[/b]ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ...
ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ....
ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΙΩΣΕΙ ....
ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ .....
Φίλε Avatargr σε χαιρετώ.
Έρχομαι να καταθέσω και την δική μου άποψη στο topic ετούτο.
Πολύ σωστά καλέ μου τοποθετείς το ερώτημα, (ποιες πνευματικές διεργασίες έχουν γίνει κατα την διάρκεια και μετα την ανάγνωση?)
Όλοι γνωρίζουμε, τουλάχιστον εδώ μέσα, ότι είμαστε φορείς πνεύματος και κάτοχοι της όλης εικόνας (μικρόκοσμος) του μακρόκοσμου ή σύμπαν. Έτσι λοιπόν πριν ακόμα φορέσουμε την υλη, είμαστε γνώστες των σπόρων της σοφίας του γίγνεσθαι...
Τώρα με την μελέτη των τυπωμένων σε βιβλία σκέψεων, έχουμε το εξής φαινόμενο: Ο συγγραφέας τοποθέτησε, ζωγράφισε την δική του "περιορισμένη" γνώση για το αντικείμενο που πραγματεύεται στη σκέψη του μέσα στο βιβλίο. Ο αναγνώστης με τη δική του "περιορισμένη" γνώση, αφυπνίζει, ζωντανεύει τους σπόρους σοφίας και ανάλογα με την πνευματική του κατάσταση, τους οικειοποιήται ή τους απορρίπτει.
Πόσες φορές δεν έχουμε βρει την σκέψη μας μέσα σε κάποιο βιβλίο;
Πολύ απλά, έχουμε το ίδιο πνευματικό ανάστημα με τον Χι συγγραφέα ή ο γραπτός λόγος του κατάφερε να ζωντανέψει τους σπόρους.
Φυσικά εκείνοι που αφυπνίζουν τα ξεχασμένα σπέρματα σοφίας μέσα μας είναι μόνο οι ταγμένες ψυχές (διδάσκαλοι) μεταφορείς της αλήθειας που ήρθαν για τούτον τον σκοπό.
Τώρα για την μελέτη των βιβλίων, θα προσέθετα όλων των βιβλίων, πως είναι θέμα παιδείας, (μελέτης) του καθενός μας για να βγάλουμε όλο τον πνευματικό χυμό και όχι μόνο συναισθηματικών η ψυχολογικών διαβαθμίσεων. Σαν παράδειγμα δες: Αγοράζουμε ένα βιβλίο γιατί μας άρεσε ο τίτλος, ο συγγραφέας ή το θέμα. Αφου το διαβάσουμε μερικές φορές σε διάφορες χρονικές περιόδους έως που το αποστηθίσουμε όλο και έχουμε κατασταλάξει την πραγματευμένη ιδέα του θέματος. Έρχετε μιά φίλη και της το δανείζουμε. Εκείνη το ανοίγει για λίγο και μας λέει:
<<Είδες τι γράφει εδώ...>> Όπου αρχίζει να μας διδάσκει μια άλλη γνώση, μέσα από ένα "κειμενάκι" που εμείς δεν αξιοποιήσαμε έως τότε.
Εδώ βρίσκετε καλέ μου φίλε το μυστικό της μελέτης!
Ναι ένα βιβλίο σοφίας δεν πρέπει και δεν μπορεί να διαβαστεί "μονορούφι" όπως λέμε. Κάθε σελίδα, κάθε φράση, κάθε κείμενο, χρειάζεται εμπεριστατωμένη έρευνα για την αλήθεια της ιδέας.
Κάτι ανάλογο με τα σχολικά μας (μαθητικά) χρόνια, που σελίδα-σελίδα μας έδιναν οι καθηγητές να μελετήσουμε την ύλη.
Ξέρω πως είναι κουραστική τούτη η μορφή μελέτης, μα είναι η πλέων σωστή για να μπορέσουμε να αφυπνίσουμε τα σπέρματα του μικρόκοσμού μας.
Με τούτα σε χαιρετώ φιλικά.
Σας χαιρετώ.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ zezmperg ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ
quote:
Έρχετε μιά φίλη και της το δανείζουμε. Εκείνη το ανοίγει για λίγο και μας λέει:
<<Είδες τι γράφει εδώ...>> Όπου αρχίζει να μας διδάσκει μια άλλη γνώση, μέσα από ένα "κειμενάκι" που εμείς δεν αξιοποιήσαμε έως τότε.
Εδώ βρίσκετε καλέ μου φίλε το μυστικό της μελέτης!
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ....
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ/ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΝΑ-ΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΡΤΑ. (ΕΠΙΠΕΔΟ)
ΕΚΕΙ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..
ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΥΝΑΤΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
quote:
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ/ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΝΑ-ΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΡΤΑ. (ΕΠΙΠΕΔΟ)
ΕΚΕΙ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..
ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΥΝΑΤΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Καλέ μου AVATARGR φίλη είμαι και όχι φίλος, δίχως φυσικά ετούτο να αλλάζει ή να επηρεάζει τη ροή της συζήτησης μας.
Ας είναι.
Απλά έδωσα μια άλλη "διάσταση" πιο καθημερινή για την ανάγνωση των βιβλίων.
Σίγουρα η αλήθεια είναι μέσα μας και θέληση και αγώνας και αρκετη γνώση για να πετύχεις τα δυο πρώτα χρειάζεται...
Σε χαιρετώ.
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ zezmperg ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ.![]()
ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΑΙΟΝ
quote:
Διαβάζεις "δημιουργικά" μόνο όταν σαν σκοπό έχεις να "γράψεις" και σύ κάτι. Οχι να γράψεις βιβλίο αλλά να δουλέψεις.
Υπάρχουν βιβλία και βιβλία.
Μερικά είναι "ζωντανά" και πάλονται.Το νιώθεις καμια φορά.
Το φοβερό είναι οτι αν διαβάσεις το ίδιο κεφάλαιο μετά απο ένα χρόνο , θα είναι σαν να μη το έχεις ξαναδιαβάσει ποτέ.
ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΑΝ Ο ΑΝΑ-ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ** ΔΟΥΛΕΨΕΙ **.
ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΞΥΛΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΩ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑ-ΓΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΓΙΓΝΩΣΚΟΥΜΕ.
ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΕΝΝΟΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ.
ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΙΩΣΑΜΕ
ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ.
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ,ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ, ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.
ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Όπως και εσείς είπατε, πολλές φορές ξαναδιαβάζοντας ένα βιβλίο βρίσκουμε μέσα σε αυτό πράματα και ιδέες που την προηγούμενη φορά δεν είχαμε βρει.
Και συμπληρώνω ότι όσο πιο πολλοί καιρό κάνουμε μέχρι να το ξαναδιαβάσουμε τόσα πιο πολλά μπορούμε να καταλάβουμε από αυτό.
Δεν είναι χάριν της επανάληψης, αλλά γιατί η σκέψη μας ταξίδεψε πιο πέρα από εκεί που ήταν.
Η πρώτη ανάγνωση ήταν η προπαρασκευή και όταν το λιθαράκι των συνειρμών κυλάει, παρασέρνει και ξυπνάει την γνώση μας.
Αλλά για εμένα η γνώση μοιάζει με μια αθεράπευτη κοιλιόδουλη.
Ξυπνάει μόνο όταν την ταΐζεις, θέλει πάντα περισσότερο φαΐ, και μετά από κάθε γεύμα κοιμάται.
Για να μείνει ξύπνια πρέπει να την ταίζεις συνεχώς και όταν της δίνεις για ένα διάστημα το ίδιο φαγητό μαθαίνει να αντιλαμβάνεται την ποικιλία τον υλικών που το αποτελούν. Όταν πλέων αντιληφθεί και το τελευταίο των συστατικών τότε αναζητεί νέο φαί, και εσύ πρέπει να είσαι πρόθυμος να της το δώσεις.
Αυτήν την κυρία όσο δεν την ταίζεις, σαν παραμελημένη γεροντοκόρη θα σου βγάζει πάντα τον κακό της εαυτό. Οργή και μίσος……
ΦΙΛΕ Διγενής Aκρίτα ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑ-ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ.
ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΣ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ) ΣΑΝ ΜΙΑ ΗΔΟΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ???????
ΜΑ Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΙΑΛΟΥ ΜΑΣ.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΤΕΡΙΣΟΥΜΕ ????
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ?????
ΜΑ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΝΑΓΚΗ.
ΟΠΟΥ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Φίλε AVATARGR θέλω να αναφερθώ σε κάτι που μου συνέβει και έχει σχέση με το θέμα...
Το πιο μικρό βιβλίο που έχω διαβάσει είναι το "Τάο Τε Τσίνγκ" που σημαίνει ο δρόμος του ταό. Λοιπόν αυτό το βιβλίο είναι μόνο 100 και κάτι σελίδες, δεν θυμάμαι ακριβώς... η κάθε σελίδα έχει ένα μικρό απόφθεγμα σοφίας. Είναι το πιο μικρό βιβλίο που έχω διαβάσει και όμως κατανάλωσα σε αυτό τον περισσότερο χρόνο από ότι κατανάλωσα σε άλλα βιβλία μεγαλύτερου μεγέθους.
Γιατί κάθε φορά που το άνοιγα "έπρεπε" και το τονίζω να καταλάβω "τι έλεγε ο ποιητής" (αστειεύομαι). Κάθε σελίδα είχε και ένα νόημα που ο νούς μου δεν μπορούσε να αντιληφθεί με την πρώτη ανάγνωση...ούτε την δεύτερη...μερικές φορές ούτε και με την τρίτη...προσπάθησα και ξανά και ξανά... Αλλά δεν θέλω να κάνω διαφήμιση στο βιβλίο.
Αυτό που θέλω να πω με τα παραπάνω είναι ότι ένα βιβλίο δεν αρκεί να το διαβάσεις, να το αναγνώσεις, εάν σε ενδιαφέρει πραγματικά η γνώση που μπορεί να σου προσφέρει πρέπει να το "καταβροχθήσεις" να μπεί μέσα σου να σε γεμίσει με την ενέργεια της γνώσης...αλλά πρέπει να σε ενδιαφέρει το θέμα του αλλιώς θα είναι άσκοπο. Εάν δεν σε ενδιαφέρει θα είναι σαν να κλαδεύεις ένα δέντρο που δεν το ποτίζεις, άδικος κόπος, άσκοπος.
Πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να διαβάζει πράγματα που δεν θέλω αλλά επειδή απλώς βρέθηκαν μπορστά μου, το θέμα είναι ότι μπορώ να σταματήσω την παραπληροφόρηση που μου μεταδίδει το κάθε βιβλίο... συνήθως όμως και επειδή είμαι μόνο άνθρωπος την πατάω και εγώ και πέφτω στην παγίδα της παραπληροφόρησης. Αυτό που έχω μάθει είναι... ότι...αρκεί να προσπαθείς!
Να είστε καλά.
Μετα τιμής, Κύβος.
ΠΑΛΙ ΕΔΩ...
ΦΙΛΕ ΜΟΥ cube ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ....
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ....
ΑΞΙΖΕΙ Ο ΚΟΠΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ...
ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ...
ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ.
ΝΑΙ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ cube ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.