- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 3 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Βρε Open Mind, στις 3 πίτσες δεν πέφτεις τ' ανάσκελο μετά;
Εγώ τη μία δε μπορώ να την καταφέρω!
Πες μου ότι κάνεις πλάκα γιατί έπαθα ένα μικρό σοκ
Και που ναμε δεις να τις τρώω
quote:
Θέλω να το δω!!!
(Για ατομικές μιλάς προφανώς μπαγάσα, έτσι;;;)
Κανονικές εννοούσα
Χωρίς πλακα τώρα συνήθως τρώω μιάμιση πίτσα άντε δυο αλλα πιστεύω
Και τρεις τις καταφέρνω.
Σήμερα θα πρωτοτυπήσω κερνώντας όχι το συνηθισμένο μας καφεδάκι, αλλά….
Άντε και καλή χώνεψη…
.

πράγματι πολύ καλό το perrier...
Αν και εγώ προσωπικά, προτιμώ....Σουρωτή!
Κανείς άλλος;;;

http://clubs.pathfinder.gr/alizee_gr
quote:
Κανονικές εννοούσα .
Και τρεις τις καταφέρνω.
Κύριοι και δεσποσύνες...
ΕΓΩ βάζω το ποσόν για να δούμε ΟΛΟΙ τον Οpen MInd να τρώει τρεις ΜΕΓΑΛΕΣ πίστες από Pitsahut... Περιμένω προσφορές εθελοντών για μάρτυρες...
(Αμ τι νόμιζες Open mind, θα μου ξέφευγες...![]()
Εδώ όλες οι επιστημονικές αποδείξεις - και ο σπουδάζων νοσηλευτική στο πλάι για τα "δύσκολα") ![]()
Πολύ γρήγορα έρχεται αυτή η Δευτέρα πια...ουφ!!!
Βλέπω η συζήτηση για το φαγητό καλά κρατεί,ε;![]()
.
Κριέ,μπορείς να φας τόσο πολύ;;;;ίσως ο OANNHSEA να έχει δίκιο,μια πρόκληση για σένα;εγώ το περισσότερο που έχω φαέι ποτέ,είναι 6 κομμάτια οικογενειακής Pizza Hut,ιδιαίτερα πολύ για κοπέλα...

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη
Φίλε OANNHSEA, στο θέμα τούτο είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αποκλείεται να ξεκινήσει αντικαπνιστική εργασία! ![]()
Το πολύ - πολύ να κάνουμε στο καφενείο τούτο δωμάτιο καπνιζόντων και μη... ![]()
Χαρά στο στομάχι σου, βρε Open Mind!
Εγώ σε φιλικό "διαγωνισμό" έχω καταφέρει να φάω 11 κομμάτια πίτσας, μετά τα έφτυσα κι είχα βγει off.
Φυσικά δε νίκησα εγώ... ![]()

In anticipation of my resurrection...
Εγώ χθες έσπασα το ρεκόρ μου, συνήθως τρώω τρία, άντε τέσσερα κομμάτια πίτσα, ανέβηκα κατηγορία πήγα στα πέντε και έσκασα
Νομίζω όμως ότι είναι ώρα για καφεδάκι τώρα δεν συμφωνείτε;

quote:Κανονικές εννοούσα
.
Και τρεις τις καταφέρνω.
Φιλε μου... θα σου συνιστουσα να μην το δοκιμαζες! ειναι παρακινδυνεμενο !
Καλημερα στην παρεΑΡΑ !

Α, μου φαίνεται πρέπει να αλλάξω επάγγελμα και να γίνω pizzaman…
.σταθερή πελατεία …![]()
Η πίτσα του εσωτεριστή….
.

quote:
Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα!Φίλε OANNHSEA, στο θέμα τούτο είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αποκλείεται να ξεκινήσει αντικαπνιστική εργασία!
Το πολύ - πολύ να κάνουμε στο καφενείο τούτο δωμάτιο καπνιζόντων και μη...Χαρά στο στομάχι σου, βρε Open Mind!
Εγώ σε φιλικό "διαγωνισμό" έχω καταφέρει να φάω 11 κομμάτια πίτσας, μετά τα έφτυσα κι είχα βγει off.
Φυσικά δε νίκησα εγώ...
In anticipation of my resurrection...
Παντως φιλε Incubus... ΗΔΗ στο εξωτερικο, δεν υπαρχουν πια οι "διαχωρισμοι" στα περισσοτερα καταστηματα, σε καπνιζοντες και μη...
Αμα παρατηρησεις, οποιος καπνιζει εχει μια "καλη εξυπηρετηση"... τον πετανε στο δρομο!!! δεν τον αφηνουν καν να μπει!
Μαλιστα... πολλοι κανανε "συνδεσμους καπνιζοντων" ωστε να κινηθουν και νομικα εναντια του νομου, των καταστηματων και σε οποιον τους "αδικει"

quote:
Καλημέρα και καλή εβδομάδα .Α, μου φαίνεται πρέπει να αλλάξω επάγγελμα και να γίνω pizzaman…
.σταθερή πελατεία …
Η πίτσα του εσωτεριστή….
.
Προσοδοφορο "επαγγελμα"... αρκει να εχεις την ποιοτητα, την "πρωτοτυπια" το μερακι (
) και φυσικα....την ομορφια-εμφανιση

quote:
PREDATOR - και φυσικα....την ομορφια-εμφανιση
Για την ομορφιά / εμφάνιση έχω μια καλή ιδέα 
... ![]()
![]()
![]()

Ρε συ elo, πού πάτε και τις βρίσκετε αυτές τις κουκλάρες κι εσύ και ο Krios..!
Πάντως, με τέτοιες πιτσαδόρισσες, εμένα με βλέπω να καταλήγω στο καφενείο του μπαρμπα-Λάμπρου...
Αγαπητέ OAHNNSEA, θα ποντάρω κι εγώ για το θέαμα του φίλου-καταβροχθέα Open Mind! Θα κρατάω και τη λεκάνη για το ξέρασμα μετά.
Όσο για το κάπνισμα, είναι τραγικό να επιλέγουμε και να πληρώνουμε για κάτι που εις γνώση μας μάς καταστρέφει. Παρ'όλ'αυτά, κι εγώ σ' αυτήν την κατηγορία είμαι - απλά τους τελευταίους μήνες έχω καταφέρει να το περιορίσω σε 5-6 τσιγάρα την ημέρα, κάτι είναι κι αυτό (λέμε τώρα...)

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
Oannhsea 3 κανονικές τις τρώω πιστεύω 3 μεγάλες της πίτσα hut όμως δεν
Νομίζω ότι Τις καταφέρνω .
Πάντως έχω γερό στομάχι ![]()
Καλή εβδομάδα να έχουμε!
quote:
Κριέ,μπορείς να φας τόσο πολύ;;;;
Εγώ;;;; ![]()
![]()
![]()
quote:
ίσως ο OANNHSEA να έχει δίκιο,μια πρόκληση για σένα;
Άμα κεράσει ο ΟΑΝΝΗΣΕΑ......το ξανασυζητάμε!!!!![]()
quote:
Φίλε OANNHSEA, στο θέμα τούτο είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αποκλείεται να ξεκινήσει αντικαπνιστική εργασία!
Το πολύ - πολύ να κάνουμε στο καφενείο τούτο δωμάτιο καπνιζόντων και μη...
Συμφωνώ απόλυτα με το φίλο Dying_Incubus!!!
Και έχω να προσθέσω....
Αν οι κυβερνήσεις ενδιαφερόταν για την υγεία μας, ας κλείσουν τις καπνοβιομηχανίες!
Έτσι ναι! Το καταλαβαίνω, και το κόβω μαχαίρι!
Διαφορετικά....μας δουλεύουν!!!
quote:
μη πω ολόκληρες σαλοτραπεζαρίες.
χαχαχαχα πολύ καλό!!!! ![]()
quote:
Για την ομορφιά / εμφάνιση έχω μια καλή ιδέα
Με τέτοιες....ιδέες, πιάνεις και μένα πελάτη!!!!![]()
Και ας πουλάω πίτσες...

http://clubs.pathfinder.gr/alizee_gr
Φιλε Κριος! δεν ειναι μονο το τι κανουν οι Κυβερνησεις των τσιγαρων (αφου τα φορολογουν ουτως ή αλλως), αλλα ο ιδιος ο ανθρωπος!
αν καναμε μποϊκοταζ σε ΟΛΕΣ τις εταιριες καπνου, θα εκλειναν αναγκαστηκα!
Απο την αλλη, στην υπολοιπη Ευρωπη (εστω στις περισσοτερες χωρες...) και στις περισσοτερες Πολιτειες των ΗΠΑ, οι "καπνιστες" παραγκωνιζονται, απομονωνονονται απο την κοινωνια, θεωρουνται "αρρωστοι" κ.α. τετοια "ρατσιστηκα"!

quote:Καλά, ναι, κι όταν θα το κάνανε, θα φρικάραμε όλοι και θα διαμαρτυρόμασταν γιατί μας περιορίζουν την ελευθερία επιλογής (που κι έτσι θα ήταν δηλαδή)! Αν θέλει κάποιος να το κόψει θα το κάνει για πάρτη του και γιατί το θέλει και μάγκας θα 'ναι, όχι γιατί του επιβλήθηκε και δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Το θέμα είναι ό,τι κάνεις, να το κάνεις συνειδητά. Οπότε αγαπητέ Krios, συνέχισε να καπνίζεις με συνείδηση!
Αν οι κυβερνήσεις ενδιαφερόταν για την υγεία μας, ας κλείσουν τις καπνοβιομηχανίες!
Έτσι ναι! Το καταλαβαίνω, και το κόβω μαχαίρι!
Η μόνη μ@λ@κί@ είναι που επιβάλλουμε και στους μη καπνιστές να εισπνέουν τον καπνό μας - αυτοί κι αν δεν έχουν ελευθερία επιλογής...

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
πηγατε στον ειδικο χωρο για "καπνιζοντες" ?![]()