ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

solitude25 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
aerikoΝέο Μέλος
07/12/2003, 06:28:29
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ,Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Ο ΣΥΝΑΝΡΩΘΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Η ΖΗΛΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΙΣΩΣ ΓΙ¨ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΤΟΙΧΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΟ.

07/12/2003, 10:22:24
aeriko ,καλωσηρθες:)))))))))))))))))))))))

η αχαριστια ειναι το "προνομιο" των πολλων,η ανθρωπινη υποσταση και διασταση ειναι το προνομιο των λιγων:))))

θα συμφωνησω με τα γραφομενα σου,...

ειναι στιγμες πολλες που θα πληγωθεις,ειναι στιγμες που αθελα σου θα πληγωσεις,ομως αυτες οι στγμες θα σε κανουν πιο ευαλλωτη,αλλα συναμα και πιο δυνατη,στον τροπο σκεψης.

δεν θα διορθωσουν την ενδεχωμενη ισως μοναξια,μα θα σε επανδρωσουν(οι στιγμες),με εσωτερικη ασπιδα γνωσης.

να εισαι καλα

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

07/12/2003, 11:17:59

συνηθως μου την σπαει στους αλλους αυτο που εχω και εγω μεσα μου
και προσπαθω να το καταπολεμω σε μενα αλλιως αδιαφορω...
σκεφτητε οτι θυμωνουμε πολυ περισσοτερο με τους ανθρωπους που μας μοιαζουν παρα με τους αλλους που διαφερουν...
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ...
το να τα βαζουμε με τους αλλους ειναι πιο ευκολο απο το να κατσουμε μπροστα στον καθρεπτη...οχι μετα αλλα την ιδια στιγμη που κανουμε η λεμε κατι...

καλημερα...

ειμαι το πτωμα του χθεσινου μου εαυτου...
ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...

07/01/2004, 02:33:21
Τα Περσινά
αρρώστειες και θανατικά
Ηλεκτρισμένη μηχανή
για τη χρονιά τη φετινή

Δ.Σαββόπουλος ("τραγούδι")

Edited by - 1900 on 07/01/2004 02:34:40

scullyΜέλος
07/01/2004, 09:49:13
quote:
σκεφτητε οτι θυμωνουμε πολυ περισσοτερο με τους ανθρωπους που μας μοιαζουν παρα με τους αλλους που διαφερουν...

Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου!!!!
Πραγματικα δεν ξερω αν θα αντεχα τον εαυτο μου!!!
Τωρα με εβαλες σε σκεψεις...!
Αληθεια...πως με αντεχουν οι αλλοι (οσοι τα καταφερνουν...)?????

Στην Αφρικη θα παω με τους Massai