ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ Η "ΟΥΣΙΑ" - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ Η "ΟΥΣΙΑ" - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ35 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
mimosaΜέλος
16/07/2009, 22:01:03
Kαλά, μας τα 'παν κι άλλοι...
Στη διάθεσή σου/του... anytime...anytime anytime
16/07/2009, 22:11:21
ok.
16/07/2009, 23:02:37
quote:
Μα προσπαθείς να βάλεις τα πράματα στα δικά σου καλούπια και μέτρα!?
[ είναι προτιμότερο να βάζεις τα πράματα στα δικά σου καλούπια & μέτρα παρά να σε βάζουν τα πράματα στα δικά τους καλούπια & μέτρα ]

Αυτό απολυτότητα δεν είναι? [ τι σημαίνει "απολυτότητα", ξέρεις ; ]

Δεν χρειάζεται ο ορισμός της απλά να κατάλάβεις τι εννοώ φίλε Ζιπ. Παρά ταύτα, λέγοντας ατομικότητα εννοώ απολυτότητα στην αντιληψη των πραμάτων. Tο "καλούπια" τώρα είναι επιεικής έκφραση, ουσιαστικά αυτό που λέω ειναι οτι επειδή π.χ. εσύ έχεις αποφασίσει η διατροφή σου να περιλαμβάνει μόνο φρούτα και λαχανικά(ή αντιστοιχα μόνο κρέας) όταν οι άλλοι σου μιλάνε για κρέας απαντάς "φρουτοποιείστε το για να το φάω"(...).

"..The Matrix can't tell you who you are"
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με την επιθυμία(-τη σκεψη) και το συναίσθημα

16/07/2009, 23:31:37
quote:
Dr Jekyll Mr Hyde

Δεν χρειάζεται ο ορισμός της [ α, ok, δεν χρειάζεται ο ορισμός της, ok, εγώ ρε φίλε μου σε ρώτησα αν ξέρεις τι σημαίνει, όχι αν χρειάζεται ο ορισμός της, τέλος πάντων, ok, δεν χρειάζεται ] απλά να κατάλάβεις τι εννοώ φίλε Ζιπ. [ μα αν δεν μου εξηγήσεις, πως θα καταλάβω ; τέλος πάντων, ok ] Παρά ταύτα, λέγοντας ατομικότητα εννοώ απολυτότητα στην αντιληψη των πραμάτων. [ ρε φίλε μου, εγώ σε ρώτησα να μου πεις τι σημαίνει "απολυτότητα", όχι "ατομικότητα". Απορώ ρε πστ μου, ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ αυτά που γράφετε ; Πεεε ρε τα άτομα ... ] Tο "καλούπια" τώρα είναι επιεικής έκφραση, ουσιαστικά αυτό που λέω ειναι οτι επειδή π.χ. εσύ έχεις αποφασίσει η διατροφή σου να περιλαμβάνει μόνο φρούτα και λαχανικά(ή αντιστοιχα μόνο κρέας) όταν οι άλλοι σου μιλάνε για κρέας απαντάς "φρουτοποιείστε το για να το φάω"(...)[ 'ντάξει, ok, έγινε ... ]

16/07/2009, 23:46:53
Dr Jekyll Mr Hyde, κάθομαι ρε φίλε και διαβάζω αυτά που λες. Δηλ. ρε φίλε μου, τι να σου πω ; ... έχεις γράψει στο μήνυμά σου 3 σειρές και ρε φίλε μου, δεν λες ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτε, ΤΙΠΟΤΕ!!! Δηλ. σε τι κόσμο ζείτε ρε πστ ;;; ειλικρινά, θα φρικάρω, τέλος πάντων. Εγώ ρε φίλε μου σου έκανα μια ερώτηση. Ξέρεις να απαντήσεις ; Καλώς. Θέλεις να απαντήσεις ; Καλώς. Δεν ξέρεις ; Δεν θέλεις ; Mην απαντάς ρε χρυσέ μου άνθρωπε! Τι να πω ;;; Τέλος πάντων, 'ντάξει ...
17/07/2009, 00:32:25
quote:
helios2012

Εντάξει, απ'ότι καταλαβαίνω, ο υπηρέτης "ψώνισε" από κεί και έμεινε ευχαριστημένος απ'τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που "αγόρασε".
Ίσως να ήταν και πολύ καλός πελάτης και να του πρότειναν συνεργασία...κάπως σαν τους ασφαλιστές, ένα πράγμα...
Έκανε τα σεμινάριά του, έμαθε και τεχνικές πωλήσεων και μάρκετινγκ και βγήκε στη γύρα να διαφημίσει την πραγμάτεια που του δωσαν. [ το πιθανότερο, συμφωνώ, ΄ντάξει δικαίωμά του είναι, ε, δεν του λένε και τίποτε οι υπεύθυνοι, ok, όλα καλά :) ]

17/07/2009, 07:33:51
Απο την σελίδα 5 :

quote:
Το υδρογόνο 12 είναι το υδρογόνο του σεξ, αυτό με το οποίο δουλεύει κανονικά το σεξ, και το Si-12 είναι όταν ήδη μετατρέπεται μέσω της επιστημονικής αγνότητας.

quote:
Το υδρογόνο 12 είναι το υδρογόνο του σεξ, [ μάλιστα ... το υδρογόνο του sex ] αυτό με το οποίο δουλεύει κανονικά το σεξ, [ με το υδρογόνο 12, μάλιστα ... με το υδρογόνο 12 δουλεύει το sex, μάλιστα ... ] και το Si-12 είναι όταν ήδη μετατρέπεται [ το υδρογόνο 12 μετατρέπεται ; ] μέσω της επιστημονικής αγνότητας. [ επιστημονική αγνότητα ... somebody to explain, plz ... what's "επιστημονική αγνότητα" means ??? plz ... ]

???

17/07/2009, 07:43:56
Από την σελίδα 2, Σαμαέλ speaking ...

quote:
Οποιοι κατέχουν τον ΑΣΤΡΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟ, ακτινοβολούν από δόξα και είναι ακόμη πιο ευτυχείς στον Παράδεισο. Αυτό το σώμα κατοικεί σε σπερματική κατάσταση μόνο μέσα στο σεξουαλικό σπόρο, αλλά βλαστάνει, γεννιέται όταν ο Μύστης γνωρίζει τα Μυστήρια του Σεξ• ο ΑΣΤΡΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ είναι ένα υπέροχο σώμα. Τα άτομα που κατέχουν αυτό το σώμα είναι αληθινά αθάνατοι, επειδή ποτέ δεν χάνουν τη Συνείδηση.

quote:
Οποιοι κατέχουν τον ΑΣΤΡΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟ [ ναι ... ], ακτινοβολούν από δόξα και είναι ακόμη πιο ευτυχείς στον Παράδεισο. [ ναι ; τι μου λες ; ] Αυτό το σώμα κατοικεί σε σπερματική κατάσταση [ είναι σπέρμα δηλ. ε ; ] μόνο μέσα στο σεξουαλικό σπόρο [ εεε ; α! στο σπερματοζωάριο δηλ. ... ok ] , αλλά βλαστάνει, γεννιέται όταν ο Μύστης γνωρίζει τα Μυστήρια του Σεξ• [ πολύ sex ρε δάσκαλε ... ] ο ΑΣΤΡΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ είναι ένα υπέροχο σώμα. [ ε, ναι, είναι sexy! ] Τα άτομα που κατέχουν αυτό το σώμα είναι αληθινά αθάνατοι, επειδή ποτέ δεν χάνουν τη Συνείδηση.

???

17/07/2009, 08:24:34
Πάλι από την 2η σελίδα ... γεωλογία, γεωδεσία, γεωμετρία :

quote:

Το πρώτο βουνό είναι το βουνό των μυησεων και η κορυφή του είναι ΧΕΣΕΝΤ ή το ΑΤΜΑ ,το οποίο είναι ένα ξεδίπλωμα του ΜΠΙΝΑ. [ μα'ι'στα ]

Το δεύτερο βουνό είναι της ανάστασης και η κορυφή του είναι το Άγιο πνεύμα δηλ το ΜΠΙΝΑ [ σωστοοοοός ... "μπίνα", άλλο μπίνα, άλλο κομπίνα, έτσι ; μην τα μπερδεύουμε ... ]

Το τρίτο βουνό είναι της ανάληψης και η κορυφή του είναι το ΑΙΝ [ άϊν, ok man!, άϊν, σβάϊν ... excellent! ]

όμως :

Θα διαφωνήσω [ τολμάς ; ] με τον πίνακα σε σχέση με τους νόμους και την τοποθέτηση της ανώτερης τριάδας ΔΗΛ τον λόγο.

Όταν το ΑΙΝ είναι το τέλος του τρίτου βουνού, δεν μπορεί το ΑΤΜΑ να έχει τον νόμο 1. [ ε, φυσικά! δεν μπορεί ... ]

Επίσης το θέμα των διαστάσεων προτιμώ να το βλέπω με τους ΑΕΩΝ. Το ΑΙΝ είναι ΑΕΩΝ 13 [ τώρα ... με μπέρδεψες ... μήπως είναι ΑΕΩΝ 12 ; ]

και παρακάτω :

Θα έδινα τον νόμο 1 στο ΑΙΝ. [ ε, εντάξει, τώρα ok, ήρθαν τα πράγματα στην θέση τους, για προχώρα ... ]

Ο δάσκαλος Ραμπολου [ άλλος αυτός ... όπου λαλούν πολλά κοκόρια μεγάλε, αργεί να ξημερώσει, το ξέρεις αυτό ; ] έκλεισε όλη την γνωστική κίνηση, μια από της πέντε γνωστικές γραμμές. Όλες οι γνωστικές γραμμές είναι M.G.C.U. , A.GEA.CAC. F.G.C.U. ,I.C.U. ,P.O.S.C.L.A. [ ε ; μισό, χάθηκα στις συντομογραφίες ρε μεγάλε, μισό ... ]

Δεν μπορώ να κατηγορήσω καμιά γραμμή. [ ε, κι εγώ το ίδιο, εντάξει ]

Ο τέλειος γάμος είναι από τα πρώτα βιβλία του δάσκαλου ΣΑΜΑΕΛ και όχι από τα τελευταία. [' ντάξει, ok ] Κάποια από τα κεφάλαια αυτού του βιβλίου γράφτηκαν πριν της 4-2-1962 που ήταν η μέρα που μπήκαμε στην εποχή του Υδροχοου. [ απ! σ' έπιασα! μπαίνουμε στον υδροχόο / και θ' ανάψουνε φωτιές / οι καιροί νερό θα φέρουν / έτσι λεν' αυτοί που ξέρουν ... ] Τα επόμενα κεφάλαια συμπληρώθηκαν μετά το 1962, περίπου το 1964. Από τότε έχουμε το βιβλίο ο τέλειος γάμος έτσι όπως το ξέρουμε. [ έγινε φίλε μου, έγινε ... ]

Edited by - zip on 17/07/2009 08:27:13

17/07/2009, 08:31:17
Συμπέρασμα :

'Όλα τα παραπάνω είναι τόσο χρήσιμα, όσο χρήσιμο είναι ένα καρτελάκι tab (ξέρετε, το στρατιωτικό) στο λαιμό μιας μύγας

silverwhisperΜέλος
18/07/2006, 14:41:32
πως μπορω να κανω edit?????
εστειλα ενα μνμ στο θεμα η παραλληλη ιστορια του αχλαδοτυρου,και εκανα ενα λαθος.μπερδαψα το ονοματα στο τελος.αμα μπορει καποιος απο τους διαχειριστες να μου μαθει να κανω εντιτ,η να διορθωσει αυτος το προβλημα.

ευχαριστω εκ των προτερων.

Do you hear the people sing, lost in the valley of the night? It is the music of a people who are climbing to the light. For the wretched of the earth there is a flame that never dies. Even the darkest night will end and the sun will rise.

18/07/2006, 15:04:11
στην πάνω πλευρά του post σου υπάρχει αυτό το εικονίδιο το πατάς και ξανα ανοίγει το παράθυρο όπου μπορείς να επεξεργαστείς το μνμ.

έχεις 3 ώρες απο την ώρα που postαρες...

ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
silverwhisperΜέλος
18/07/2006, 15:38:31
thanxxxxxxxxxxxxxx!!!!!!!

Do you hear the people sing, lost in the valley of the night? It is the music of a people who are climbing to the light. For the wretched of the earth there is a flame that never dies. Even the darkest night will end and the sun will rise.

silverwhisperΜέλος
18/07/2006, 15:52:27
δεν ξερω αν φταει η μυωπια μου,αλλα εγω αυτο το συμβολακι δεν το βλεπω...!

18/07/2006, 17:10:08
Αγαπητή silverwhisper, πρέπει να κάνεις login όταν μπαίνεις.
Επάνω δεξιά στην σελίδα έχει ένα πεδίο που αναγράφει "Είσοδος".
Θα βάλεις το username & password σου, θα πατήσεις είσοδο κι όταν θα σου φορτώσει η σελίδα θα δείς οτι μετά την αποστολή μιας απάντησης σου εμφανίζεται το εικονιδιάκι που αναφέρει ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ.

Θα πρέπει να σε ενημερώσω οτι μπορείς να κάνεις edit σε ένα μήνυμα σου μέχρι και 3 ώρες μετά από την ώρα αποστολής του.

In anticipation of my resurrection...