ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Χρεοκοπεί η Ελλάδα.(Λόγοι-Αιτίες.) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Χρεοκοπεί η Ελλάδα.(Λόγοι-Αιτίες.) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Πύρινος30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
20/06/2015, 00:46:49
Doc, θα σου πω και μια κακία τώρα. Αλλά την κέρδισες με το σπαθί σου:

Σκέφτομαι να βγάλω τον ασταθή δίσκο σε παιδικό. Δεν ξέρεις ποτέ. Μπορεί να στο κάνει κανένας συγγενής δώρο για τα χριστούγεννα. Να βγάλουμε και κάνα ευρώ. Δραχμή. Εσκούδο.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

20/06/2015, 00:50:17
https://www.youtube.com/watch?v=E5TNFcZSTP8

20/06/2015, 00:56:13
quote:

Δυστυχώς οι αριστεροί δεν τα λένε αυτά, για αυτό έχουμε ένα ασφαλιστικό σύστημα που...

Δεν τα λενε αυτα οι αριστεροι. Τα λενε οι πρασινοι που βαφτηκαν ροζ μεσα σε ενα βραδυ. Οι αριστεροι μπορει και να ελεγαν "υψος συνταξης βασει εισοδηματικων κριτηριων", μπορει και "θεση στο δημοσιο αναλογως εισοδηματων". Αλλα ο Ελληνας δεν μπορει να σκεφτει αριστερα, ζει ακομα στον εμφυλιο. Για την ωρα παντως μου αρκει η αντισταση στην πολιορκια. Μολις γυρισουν σοβαρα προς τα κατω τα χρηματιστηρια, τα σοβαρα-οχι το ΧΑΑ, αρχιζουν τα νταουλια. Για την ωρα τους δουλευει ο Γιανης αρκετα διασκεδαστικα. Εκεινες οι δηθεν επευφημιες προς τον Δρ. Μενγκελε ειναι ολα τα λεφτα!

20/06/2015, 01:05:33
Και το αριστερό, αρχίδι είναι, και το δεξιό, αρχίδι είναι. Αν δεν πάρουμε χαμπάρι, που και τα δύο για την ψωλή δουλεύουν...

20/06/2015, 01:06:13
Ντάξει σε έπιασα DSM...

Αλλά εσύ αποδεσμεύεις ένα θέμα απο ένα άλλο.

Θες να με πείσεις, οτι εσύ ξύπνησες μια καλή πρωία - έτυχε παραδόξως αυτή η πρωία να είναι τώρα, όχι το 2008, όχι το 2007, όχι το '04 - και είπες "Στο διάολο οι Ευρωπαίοι! Θέλω να βγω απο την ΕΕ!"
Και θες να με πείσεις, οτι αυτό δεν έχει τίποτα να κάνει με τα κόμματα;

Δηλαδή αν η Ελλάδα είχε περιθώριο να παίρνει δανεικό χρήμα ως το 2020... και όλα πήγαιναν ρολόι, εσύ θα μιλούσες σήμερα για ηρωική έξοδο από την Ε.Ε.;

20/06/2015, 01:07:31
quote:

Και το αριστερό, αρχίδι είναι, και το δεξιό, αρχίδι είναι. Αν δεν πάρουμε χαμπάρι, που και τα δύο για την ψωλή δουλεύουν...

Σωστός
20/06/2015, 01:09:43
quote:
Δεν τα λενε αυτα οι αριστεροι. Τα λενε οι πρασινοι που βαφτηκαν ροζ μεσα σε ενα βραδυ. Οι αριστεροι μπορει και να ελεγαν "υψος συνταξης βασει εισοδηματικων κριτηριων", μπορει και "θεση στο δημοσιο αναλογως εισοδηματων". Αλλα ο Ελληνας δεν μπορει να σκεφτει αριστερα, ζει ακομα στον εμφυλιο.
Χαίρομαι που συμφωνούμε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ειναι αριστερά.
20/06/2015, 01:09:48
Και στην τελική μωρέ, επειδή Πύρινε διάβασα τι έγραψες πριν το σβήσεις, τι πάει να πει αριστεροί δεξιοί και κουραφέξαλα; Αν είναι να λέμε φιλογερμανοί, φιλορώσσοι, να το γυρίσουμε και 100 χρόνια πριν, να τρωγόμαστε και να μας κοροιδεύουν τα κοράκια. Μωρέ πάμε καλά;

Το ΚΚΕ δηλώνει αριστερό κόμμα, αλλά κοίτα να δεις τι γίνεται, δεν ειναι κομμουνιστικό κόμμα. Και μη σου πω δεν ήταν και ποτέ.(για τους πολιτικούς μιλάω)
Οι της ΝΔ από την άλλη, δηλώνουν εθνικιστές, και αν αυτοί είναι πατριώτες εγώ είμαι ο Βραχμαπούτρας.(πάλι για τους πολιτικούς μιλάω) Τα ίδια και οι μεσαίοι. Τι πάει να πει αριστεροί δεξιοί; Πάλι μεταξύ μας θα φαγωθούμε; Πόσες φορές ακόμα;

Δηλαδή δεν μπορούμε να αγαπάμε την Ελλάδα και να έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης; Και τη δημοκρατία τι την θέλουμε, αν είναι να την καταλύσουμε να τελειώνει το πάρτυ.

Το θέμα είναι απλό: Ποιοι είναι προδότες (όχι ιδεολογικά ποιος είναι πιο γαμάτος, ονομαστικά), ποιοι είναι πατριώτες και ποιοι είναι αλλού ντ'αλλού. Η ιδεολογία είναι δικαίωμα τους. Βλέπεις εσύ να υπάρχει θέμα ιδεολογικό στα τεκταινόμενα, από τους πρωταγωνιστές; Εγώ έναν Σαμαρά να φτιάχνει κλίμα εμφυλίου βλέπω.

Μια ζωή τρωγόμαστε μεταξύ μας για να μας πηδ@νε απάτριδες χωρίς ιδεολογία λακαμάδες. Θα το σταματήσουμε ποτέ αυτό στην Ελλάδα;

20/06/2015, 01:16:15
quote:

quote:
Οπότε φαΐ στην ουρά με δελτία;

Με όλο το σεβασμό που αρμόζει σε μια τέτοια τοποθέτηση, επειδή εγώ κάθομαι και αιτιολογώ τις απόψεις μου, μπορείς να μου εξηγήσεις πως το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα

Στηρίζω τις απόψεις μου σε έγκριτους οικονομολογους.

Π.χ. Κώστας Λαπαβιτσας

Edited by - Πύρινος on 20/06/2015 01:18:50

20/06/2015, 01:22:52
Δηλαδή τώρα, μου είπες συριζαίο, και εγώ ψάρωσα. Sure. Δεν σε ρώτησα Πύρινε Να μου παρουσιάσεις έγκριτο οικονομολόγο που ονειρεύεται συσσίτια. Σε ρώτησα ΕΣΥ από που έβγαλες το συμπέρασμα, και το αναμεταδίδεις.