ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- NTPOΠH - ΠPOΠHΛAKIΣAN METANAΣTEΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- NTPOΠH - ΠPOΠHΛAKIΣAN METANAΣTEΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Goetian31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
athakandrΜέλος
07/07/2004, 20:11:21
quote:

quote:

Καμάρια μου, τους απάντησα (από μέσα μου) η Βρετανική Αυτοκρατορία δεν υπάρχει πια και σας κατανοώ μια χαρά.. Σε όλα ανάποδοι είστε, ακόμα και στην οδήγηση, αλλά δυστυχώς για σας αλλά και για κάποιους άλλους (εδώ μέσα και αλλού) νομίζω η καλύτερη απάντηση είναι πως "Τα σκυλιά γαυγίζουν η άμαξα περνά"!

Ε βέβαια από μέσα σου εθνικιστάκι της κακιάς ώρας...

Είμαι σίγουρος ότι το βράδυ θα μου πορδίσεις την πάσαν πατρότητος ελπίδαν μου.

ΥΓ: Με διάταξη του 2000:
«Κάθε αλλοδαπός μαθητής, ο οποίος φοιτεί για δύο χρόνια σε ελληνικό σχολείο εφ' όσον αριστεύσει και εφ' όσον το επιθυμεί μπορεί να σηκώσει την ελληνική σημαία»

Είναι γνωστό ότι η ιδιότητα του καραγκιόζη, ιδίως όταν πρόκειται για τον junkη, δεν σου επιτρέπει να θεωρείς τον εαυτό σου ανεξέλεγκτο.

Έτσι, αυτό που δεν τόλμησε ο πιο αντιδραστικός αντίπαλος των Ελληνικών θέσεων, ο χειρότερος εχθρός της Ελλάδας, το κάνει αυτός, ο δήθεν 'ρεαλιστής', για να μπορέσει να στηρίξει τη βασική του κατηγορία, για εθνικισμό.

Είναι όμως γνωστό ότι απαραίτητη προϋπόθεση για οποιονδήποτε διάλογο είναι ο σεβασμός των απόψεων του συνομιλητή.

Για να δούμε λοιπόν τι λέει αυτός ο καραγκιόζης ...

quote:
Αναφέρομαι στο "λαό της Ν. Μηχανιώνας". Αυτοί δεν ήταν έτοιμοι να τα κάνουν όλα λίμπα επειδή ένας αριστούχος Αλβανός θα σήκωνε την ελληνική σημαία; Τώρα που ένας μεγαλοφυής Γερμανός τη σήκωσε μπροστά σε 2.000.000.000 τηλεθεατές, ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΟΤΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ; ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ, Ή ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ Ή ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ! Αλλά μόκο οι κύριοι και οι κυράτσες της Νέας Μηχανιώνας όλες αυτές τις μέρες. Και ξέρετε γιατί; Γιατί σκασίλα τους τότε με τον Οδυσσέα για τη σημαία. Το μόνο που τους ένοιαζε ήταν να μη φανεί ότι ένας Αλβανός είναι καλύτερος στα μαθήματα από τα παιδιά τους.

Όπως εύκολα διαπιστώνει κανεις, χάλκευσε και απέδωσε τη θέση οτι: «ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΟΤΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ (εννοεί τον Ρεχάγκελ)» κι ότι πρέπει «...Ή ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ Ή ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ», συμπεριλαμβάνοντας έτσι και τον Ρεχάγκελ ως να σήκωσε την σημαία σε Εθνική Εορτή καθώς και όλους εμάς που δήθεν τώρα δεν μας πείραξε.

Περιττό να πω ότι μια τέτοια άποψη πέρα από γελοία, είναι χοντροκομένη και συνειδητή διαστρέβλωση, γιατί αποκλείεται να μην καταλαβαίνει την διαφορά, εκτός αν είναι τελείως βλάκας.

Τι συναρπαστικό θέαμα λοιπόν, κι αυτό του φαιδρού και καραγκιόζη , του πατριάρχη της φαυλότητας και ηλιθιότητας junkη, του χρεοκοπημένου διεθνιστή της κακιάς ώρας, του αξιοθρήνητου επιστήμονα και ρεαλιστή, που είναι γεμάτος τσιρότα με την επιγραφή "ΒΛΑΞ", ν' αναρριχάται παραμερίζοντας ακόμα και τους πιο χυδαίους και ανήθικους κατήγορους του Ελληνισμού, κραυγάζοντας «κι εγώ, κι εγώ», και να ψάλλει το χιλιοειπωμένο τροπάρι της προβοκάτσιας ενάντια στον ελληνισμό.

Με κατηγορεί λοιπόν για φασίστα, όπως κατηγορεί βέβαια και οποιονδήποτε άλλον εκφράζει ελληνικές θέσεις. Πρέπει να σημειώσω εδώ, ότι αυτή η κατηγορία, είναι βαρειά ύβρις, αφού σημαίνει αντιδημοκράτης. Αν ο junkης όμως έβγαινε λίγο από το γνωστό «χαμετυπείο της σκέψης» της δήθεν Αριστεράς και κυκλοφορούσε σε πιο "Ελληνικές" -γειτονιές, θ' αντιλαμβάνονταν, ότι η υποστήριξη για την Ελλάδα από τον κόσμο είναι πολύ μεγαλύτερη απ' όση θα μπορούσε να φανταστεί. Γιατί ο κόσμος ξέρει, ότι η υποστήριξη στην πατρίδα, η τήρηση των νόμων και η αγάπη προς την Ιστορία δεν συνιστούν φασιστικές θέσεις.

Αλλά για μια στιγμή, γιατί μου φαίνεται πως κάτι μας έχει ξεφύγει. Ξεκινώντας από τη βασική ηθική αρχή, πως είναι βλάκας όποιος είναι καλός με τους κακούς, μπορούμε εύκολα ακόμα και σχετικά να προσδιορίσουμε τη θέση μας στο κατά πόσο επί της ουσίας φασίστες είμαστε ή απλώς τελείως βλάκες όπως είμαι βέβαιος πια ότι είναι ο junkης.

Ολόκληρη η Δύση, αλλά και η Τουρκία και η Βουλγαρία και η Αλβανία ακολουθούν μια μεγαλοϊδεατική πολιτική (Δύση: πόλεμος στη Γιουκοσλαβία και Ιράκ, Τουρκία: Κύπρος κ.α., Βουλαρία: σύνορα μέχρι Αιγαίο, Αλβανία: ιδέα μεγάλης Αλβανίας, όχι ελευθερίες στους Βορειοηπειρώτες), ενώ η Ελλάδα ακολουθεί μία αμυντική πολιτική σε όλη την Εξωτερική Πολιτική.

Και έρχεται σήμερα ο τελείως φαιδρός και εξωνημένος junkης να μας δώσει τι;;;; μάθημα δημοκρατίας;; σε ποιούς, σε εμάς;;;

Δεν μας χέζεις ρε γελείε junkη, που θα έλεγε και ο Σεφέρης.

ath.

Edited by - athakandr on 07/07/2004 20:14:17

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ ΑΣΥΜΒΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ FORUMS

ΣανεκακΝέο Μέλος
07/07/2004, 20:48:52
Μιλαμε για επιπεδο !!!!!
Που σαι ρε αμαλιτσαααααααα!!!
Τα δικα μου αρχ...(ε)ια σε πειραξανε ε???
Ρε δε πατε να δειτε αν ερχομαι.......ΤΖΟΥΦΙΟΙ!!!!

ΥΓ. Οσο για σενα τζανκοπαιδο κουνα την κεφαλα σου χοντρουλη κομπλεξικε, να δεις ποσα κιλα σκατα εχεις μεσα...(αντε σαβουρδιασε καμια μακαροναδα τωρα, τενεκε)

Αντε γεια.

Κανενας.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ ΑΣΥΜΒΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ FORUMS

08/07/2004, 00:14:15
quote:
Non spero a niente,non temo nessuno,sono libero(N.K)

Καλά αυτό τώρα είναι νέα μόδα?
Η ρήση του Καζαντζάκη στα ιταλικά... όπως και άλλη ρήση Ελληνα φιλοσόφου στα αγγλικά που έχω δει σε ψηφιακή υπογραφή άλλου μέλους.
Αλήθεια προς τι αυτό?
Λίγος σεβασμός αν μη τι άλλο στη γλώσσα στην οποία γεννήθηκε ο στοχασμός αυτός... Ειλικρινά θα ήθελα να ακούσω ένα πραγματικά σοβαρό επιχείρημα πάνω σε αυτό...

quote:
Γιατί σκασίλα τους τότε με τον Οδυσσέα για τη σημαία. Το μόνο που τους ένοιαζε ήταν να μη φανεί ότι ένας Αλβανός είναι καλύτερος στα μαθήματα από τα παιδιά τους.

Πως να το κάνουμε ρε παιδιά?
Εχει δίκιο ο junk σε αυτό το σημείο...
Αν ήταν άξιοι να ζητάνε την ελληνική σημαία ας στρώνανε τα κω***παίδια τους να διαβάσουν. Πως να το κάνουμε δηλαδή... μόνο ο καλύτερος αξιώνει να κρατήσει τη σημαία όχι ο τελευταίος με IQ ραδικιού επειδή είναι Ελληνας ή από τζάκι...

"Τάδε έφη Avallon"
junk95Μέλος
08/07/2004, 00:31:03
Κανένα,
Είδες που λες πράγματα χωρίς να τα εννοείς; Πέτυχες στο πρώτο, απέτυχες οικτρά στο δεύτερο και το τρίτο τεστ. Γιατί η πραγματική μου απάντηση στο ερώτημά σου ήταν "Αν το εννοείς, είσαι μάγκας. Και μη νομίζεις ότι δε μπορώ να το διαπιστώσω". Τενεκές = κούφιο πράγμα και μεταφορικά κούφια λόγια. Σκέψου το λίγο και μπορεί και να τα ξαναπούμε.

Athakandr, είναι απ' ό,τι θυμάμαι η δεύτερη φορά που σε εξοργίζω τόσο πολύ. Η πρώτη είναι τότε που εξοργίστηκες όταν αμφισβήτησα το γεγονός ότι ο Bill Gates δήλωσε πως η επόμενη γενιά των πισί θα βασίζεται στα αρχαία ελληνικά. Μάλιστα ισχυρίστηκες ότι αυτός ήταν λόγος να μην πάρω ποτέ πτυχίο. Τώρα σε εξοργίζω βασικά επειδή υπερασπίζομαι το γεγονός ότι αυτοί που χτύπησαν τους μετανάστες ήταν φασιστοειδή ή εθνίκια. Δηλαδή τι ήταν, μεταμφιεσμένοι καλόγεροι; Κάνεις και τόπικ αν υπάρχει ο υλικός κόσμος... Τι να πω; Σου έχει προκαλέσει η προφανής πραγματικότητα κάποιο παιδικό τραύμα και τη μισείς τόσο πολύ;

ΥΓ: δεν εκπλήσσομαι με τις απόψεις σου για τη Ν. Μηχανιώνα. Βαριέμαι όμως ακόμα και να τις διαβάσω προσεκτικά. Γενικά αρκετά ασχολήθηκα με τις μαυρίλες σας. Μιμήσου την Αλβανία και την Τουρκία αφού σε ικανοποιεί τόσο, κι εσύ steelspring μιμήσου τη Νότια Αφρική και το Γ'Ράιχ. Μη μου το παίζετε ανώτερο έθνος όμως. Ούτε Έλληνες αντάξιοι του πολιτισμού τους.

Προς τους υπόλοιπους: μάλλον παρεκτράπην λίγο, αλλά ελπίζω όχι χωρίς λόγο. Κανονικά οι φασιστικές και εθνικιστικές μπουρδολογίες θα έπρεπε να σας προσβάλλουν περισσότερο από την όποια βωμολοχία. Εμένα τουλάχιστον αυτό μου συμβαίνει. Συγνώμη πάντως αν προσέβαλα τα χρηστά ήθη. Δεν παίρνω πίσω ούτε λέξη.

steelspringΜέλος
08/07/2004, 00:37:23

quote:
Το μόνο που τους ένοιαζε ήταν να μη φανεί ότι ένας Αλβανός είναι καλύτερος στα μαθήματα από τα παιδιά τους.

Αυτό δεν το επικαλέστηκαν ποτέ οι κάτοικοι της Ν.Μηχανιώνας.
Αυτό το έβγαλαν τρίτοι καλοθελητάδες έτοιμοι να κατηγορήσουν τους πάντες και τα πάντα.Οι Νονοί του Τσενάι που τους ξέρουμε όλοι.

Η απάντησή μου είναι ήδη παραπάνω

quote:
Στην δε υπόθεση Τσενάι γιατί είναι ελάχιστοι αυτοί που καταλαβαίνουν ότι η φωνή του λαού είναι τελικά αυτό που μετράει;
Η φωνή ενός λαού που δεν ρωτήθηκε για τίποτα γιατί είναι κακιά;
Τελικά πόσοι κατάλαβαν ότι η διαμαρτυρία απευθύνεται στην πολιτεία;

Και μιλαω για διαμαρτυρία για το πώς μπαίνει που , με την άδεια ποιού και σε ποιά χώρα.
Ο λαός (δήμος) αποφασίζει , αλλοιώς τι δημοκρατία έχουμε;
Ή μήπως δεν έχουμε.

athakandrΜέλος
08/07/2004, 01:02:07
quote:

Εχει δίκιο ο junk σε αυτό το σημείο...
Αν ήταν άξιοι να ζητάνε την ελληνική σημαία ας στρώνανε τα κω***παίδια τους να διαβάσουν. Πως να το κάνουμε δηλαδή... μόνο ο καλύτερος αξιώνει να κρατήσει τη σημαία όχι ο τελευταίος με IQ ραδικιού επειδή είναι Ελληνας ή από τζάκι...

θα σταθώ λιγάκι στην παραπάνω αποκαλυπτική φράση, γιατί εδώ βρίσκεται το κλειδί και η εξήγηση, του λεγόμενου προοδευτικού τρόπου σκέψης...

Φαίνεται πως δεν ενδιαφέρει αν η τιμή που αποδίδεται στους Έλληνες Ήρωες οι οποίοι κατά την διάρκεια των πολέμων με αίμα κι όχι με φθηνή προπαγάνδα παρέδωσαν μία πατρίδα ελεύθερη στα παιδιά τους, αν αποδίδεται από τα δικά τους παιδιά της Ελλάδας και όχι από αλλοδαπούς. Το ζήτημα όμως αυτό είναι ουσιαστικό και καθοριστικό για τη στάση και την πορεία του ελληνικού λαού.

Γιατί ένα απ' τα δύο συμβαίνει: ή οι αλλοδαποί είναι παιδιά των Ηρώων μας, είναι κι αυτοί Έλληνες—πράγμα που δεν τολμάει να ισχυριστεί ανοιχτά κανείς— οπότε όσοι διατείνονται κάτι τέτοιο είναι σπιλώνουν την Ελληνική Ιστορία.

Ή οι αλλοδαποί δεν είναι Έλληνες, αλλά δεν πρέπει να το λέμε, σύμφωνα με την Avallon, γιατί αυτή η λογική σημαίνει ότι δεν μπορούν να κρατούν την σημαία σε Εθνικές Εορτές. Το ότι όμως οι αλλοδαποί δεν είναι ΈΛληνες δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς γιατί όχι μόνο ακόμα και πολλοί από αυτούς δεν αισθάνονται Έλληνες αλλά και γιατί υπάρχει και μία νόμιμη διαδικασία που πρέπει να ακολουθείται και στην περίπτωση του παιδίού από την Αλβανία δεν είχε συμβεί.

Εμμεσα λοιπόν μας ζητείται να δεχτούμε τους αλλοδαπούς ως κανονικούς Έλληνες ως μη όφειλε, να κρύψουμε ποιοι είναι, να τους παρουσιάσουμε σαν αγγέλους αγνοώντας τα καμώματά τους και την πολιτική των χωρών τους.

Και αν -όπως και έτσι είναι- η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού δεν συμφωνεί με αυτή την άποψη, τότε ούτε καν τις δημοκρατικές αρχές της πλειοψηφίας δεχόμαστε και μετατρεπόμαστε σε φασίστες, κατηγορώντας τους άλλους για φασισμό. Είναι κοροϊδία να θέλουμε να επιβάλλουμε μία άποψη καθόλα λανθασμένη χάριν των δήθεν προοδευτικών μας θέσεων. Είναι ντροπή για την Ιστορία μας, είναι λήθη απέναντι σε αυτούς που μας τίμησαν με το αίμα τους, είναι παρανόηση του καλώς εννοούμενου προοδευτισμού, είναι τελικά φθηνή προπαγάνδα.

Κανείς δεν είναι αντίθετος συνολικά στους αλλοδαπούς, κανείς δεν είναι φασίστας, απ'οσους υπσοτηρίζουν την άποψη που προανέφερα' ότι δηλαδή μόνο έλληνες έχουν το δικαίωμα να τιμούν τους ήρωες, γιατί το ίδιο αίμα κυλάει στις φλέβες μας. Αυτοί που αγωνίστηκαν ήταν οι παπούδες μας, οι προπαπούδες μας κλπ. Και το δικαίωμα αυτό δεν είναι κάτι που αποκτάται ως επίκτητο 'δωρο' της πολιτείας στους αριστούχους, είναι εγγενές χαρατηριστικό του Ελληνικού έθνους.

Φιλικά,

Edited by - athakandr on 08/07/2004 01:18:51

steelspringΜέλος
08/07/2004, 01:02:42
Junk σου είχα απαντήσει αλλού αλλά έκανες την πάπια.
Δες τώρα και ένα απόσπασμα εδώ για να μήν κουράζεσαι να κάνεις κλίκ.
quote:
Το κατεστημένο αποτελούνταν πάντα απο οικογένειες , κλίκες και κύκλους που σκοπό είχαν να ελέγξουν το σύστημα , και ως τέτοιο δεν είχε κανένα λόγο να είναι φυλετικό.
Τσάμπα κατηγοράμε τον φυλετισμό και του προσάπτουμε τα μύρια όσα τη στιγμή κατα την οποία το χρήμα-κατεστημένο δεν γνωρίζει φυλή και πατρίδα. Δεν θα αρνηθούμε επίσης ότι κάποιοι εκμεταλλευόμενοι φυλετικές διαφορές έπεισαν κάποιο τσούρμο αφελών και αμαθών να σφάξουν κάποιους επειδή είχαν διαφορετικό χρώμα , αλλά το βαθύ κίνητρο πάντα ήταν η δίψα για εξουσία και χρήμα.
Ο δολοφόνος και ο άπληστος πρέπει να καθίσουν στο σκαμνί και να λογοδοτήσουν . Όχι ο φυλετισμός.
Οι δικές μου αμφιβολίες , φόβοι και ανησυχίες ξεκινάνε απο άλλο σημείο , και εχουν επικεντρωθεί σε ένα άλλο κατεστημένο , πολύ πιό ύπουλο , πολύ πιό δύσκολο να αντιμετωπιστεί μιας και έχει πείσει τους περισσότερους απο μας για την "αθωότητά" του.
Το σημερινό κατεστημένο .
Αυτό που μας γαργαλάει μάτια και αυτιά με ισότητες , αγάπες , που μας καλεί να αναμείξουμε τις φυλές δημιουργώντας μια άχρωμη , πειθήνια ανθρωπότητα , ελέγξιμη και προβλέψιμη.
Αυτό που θέλει να μας πείσει να κόψουμε το χέρι μας μήπως και μας έρθει ξαφνικά και βαρέσουμε τον διπλανό μας.
Αυτό που προσπαθεί να μας αφοπλίσει απο κάθε είδους δύναμη που πηγάζει απο την ιδιαιτερότητα.
Αυτό που προσπαθεί να μας πείσει ότι κατεστημένο είναι κάτι άλλο ενώ στην ουσία είναι αυτό το ίδιο.
Αυτό που ισχυρίζεται ότι δημιουργώντας έναν άμορφο ανθρωποπολτό και εξαφανίζοντας τις φυλές θα σώσει τον κόσμο , ενώ στην ουσία τον αφανίζει εξαφανίζοντας ένα ένα όλα τα επι μέρους συστατικά του.
Αυτό που δεν θέλει την ανεξιθρησκεία αλλά που προσπαθεί να επιβάλει την μονοθρησκεία, την μοναδική γλώσσα , και χαμογελάει πλατειά λέγοντάς μας "είναι για το καλό σας".

κάθεσαι και μας πετάς μπαρούφες και κοκορεύεσαι ότι πολεμάς το κατεστημένο βρε απίστευτε καραγκιόζη , ενώ στην πραγματικότητα τρέφεις και υπηρετείς το χειρότερο κατεστημένο που βγήκε ποτέ .
ΟΙ ιδέες σου είναι το κατεστημένο σήμερα . Μας περνάς για βλάκες εδώ μέσα;
Το φοβερότερο που διαπιστώνω είναι ότι εσύ είσαι ο Φασίστας.
Και μάλιστα ο χειρότερος Φασίστας μια και είσαι και ανθέλληνας .

junk95Μέλος
08/07/2004, 01:18:14
Απλά έπαθα overload από τις ανακρίβειες και την εμπάθεια. Άνθρωπος είμαι κι εγώ. Κάποια στιγμή κουράζομαι να αναλύω τη μαυρίλα βήμα-βήμα.

Χαίρομαι που το καλύτερο που έχεις να μου αντιγυρίσεις είναι αφορισμοί και ανυπόστατοι ισχυρισμοί.

Σημαίνει ότι το φίδι έχει στριμωχθεί στη γωνία του και πλέον δεν κουνάει τη γλώσσα του μειλίχια και υπνωτιστικά, αλλά δείχνει τον πραγματικό εαυτό του. Γιατί έχει καταλάβει ότι η σπορά του κινδυνεύει.

Εγώ πάντως θα συνεχίσω να σπάω τα αυγουλάκια σου όπου τα βρίσκω, "καλέ" μου φιδέμπορα. Όχι ότι χρειάζεται και ιδιαίτερη προσπάθεια, είναι σαθρά και και σάπια.

athakandrΜέλος
08/07/2004, 01:35:23
steelspring, μην περιμένεις τίπoτα καλύτερο από το άτομο αυτό γιατί ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της φαιδρότητας είναι η αδυναμία εκφοράς δομημένου λόγου και η συνεχόμενη και εξώφθαλμη παραποίηση της αλήθειας.

Δεν αξίζει τον κόπο ν' ασχοληθεί κανείς στα σοβαρά μαζί του παρά μόνο ίσως για να διερωτηθεί αν ο άνθρωπος αυτός είναι περισσότερο φαιδρός και ηλίθιος, όταν μιλάει για αυγά και φίδια, ψεύτης και χαλκευτής όταν διαστρέφει τις απόψεις μας ή φασίστας με όλο το περιεχόμενο του όρου και συνεπώς είναι αντικείμενο των ψυχιάτρων και των ψυχιατρείων και όχι θέμα για όσους συζητούν ένα ζήτημα καθαρά κοινωνικό.

Φιλικά,

steelspringΜέλος
08/07/2004, 02:34:39
Έχεις δίκιο Athakandr.

KRYSTALLENIAΜέλος
08/07/2004, 03:55:51
ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ!! ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ, ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΔΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΕΣ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΑΓΚΕΦΑΛΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ Avallon ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΒΙΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ. ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΘΕΡΜΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΩΝ ΣΟΒΙΝΙΣΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ, ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ "ΑΛΒΑΝΑΚΙ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΓΕΝΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΜΗΡΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕΣ, ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΚΡΙΘΕΙ ΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙ, ΟΧΙ ΠΙΑ ΑΛΒΑΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ?
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΧΥΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ(ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ). ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑΜΠΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΤΑΙ!!!!

ΦΙΛΙΚΑ, KRYSTALLENIA

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ