- Αγαπημένο soundtrack ; - - Κινηματογράφος -
1)The last of the Mohicans
2)Great expectations
3)Lord of the Rings
4)Gladiator
ΦΙΛΙΚΑ 
Alma Libre....
braveheart
lord of the rings
ameli
Η ζωή μας τι είναι;Να: Λίγες ώρες που διαβαίνουν.Μόνο η πρώτη μας γεννά και όλες οι άλλες μας πεθαίνουν..

-2001: A space odysey
-Conan the Barberian (eidika to Riddle of Steel) Vasilis Polidouris
-The Mission
katarxin den pezei kalitero soundtrack apo to "requiem for a dream"
opianou tou aresei kai i ilektroniki mousiki mpori na katebasei
to juice apo gms na akousi to requiem se diaforetiki ektelesi!!!
-akoma gia osous den to kserane i mousiki tou requiem graftike apo ton motsart san nekrosimi akolouthia gia na pexti stin kidia tou
PAS MI ELLIN BARBAROS
quote:
"Belly of an architect" Wim Mertens
"Killer Kid" Rene Aubry
"Amelie" Yann Tiersen
"Piano" Michael Nyman
Τα ονόματα δίπλα στους τίτλους, είναι οι συνθέτες.Έχουν γραψει και πολλά άλλα εκτός απ' αυτα που αναφέρω. Ότι βρείτε απ' αυτούς ακούστε το!!!
Ακόμα, από Goran Bregovich το "Czas Cyganow"("Καιρός των τσιγγάνων), το "La Reine Margot"(Βασίλισσα Μαργκώ)
και το "Arizona Dream" στο οποίο συμμετέχει κι ο Iggy Pop.
Επίσης το "The Hours" του Phillip Glass.

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
Edited by - 1900 on 19/01/2004 04:28:32
Μου αρεσε πολυ το soundtrack!
Δεν εχω ομως τωρα μαζι μου το dvd, για να αναφερω καλλιτέχνες...
Στην Αφρικη θα παω με τους Massai
ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....
"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg
KAI TΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΟΛΟΜΒΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

¨the crow¨
¨Η πόλη των αγγέλων¨....πραγματικά μου έφερε δάκρυα...!!!
2)City of angels
3)The felloship of the rings
Space Odyssey
Lord Of The Rings
Gladiator
The Pianist
The Doors(The Movie)
Black Hawk Down
H μουσική όμως που όχι απλά με εντυπωσίασε αλλά μίλησε μέσα μου είναι από τον "Τελευταίο των Μοϊκανών" . Είναι η μουσική που κάθε φορά που την ακούω με διαπερνά ένα ρίγος...
Μετά από αυτήν πολύ αγαπητά soundtrack που μου έχουν μείνει είναι:
AMELIE
THE PIANO(μαθήματα πιάνου)
LORD OF THE RINGS
LA VITA E BELLA
GREAT EXPECTATIONS
MIDNIGHT EXPRESS
IL POSTINO
CHARIOTS OF FIRE
MISION

Ένα από τα βασικότερα πράγματα για μια ταινία είναι και τα soundtracks.Εγώ δίνω μεγάλη σημασία στη μουσική κάθε ταινίας και τις χωρίζω σε κατηγορίες πχ:περιπέτειες,θρίλλερ,επιστ.φαντασίας κλπ.
Θα συμφωνίσω βέβαια με ένα φίλο που έλεγε στο μήνυμα του γιά δύο ονόματα.Ο ένας είναι ο μέτρ τον ουέστερν Έννίο Μορικόννε.Στο είδος του δεν υπάρχει καλύτερος.Για τον δεύτερο δεν έχω ακούσει το έργο του και δεν μπορώ να πω και τίποτα.Όμως έχω να προτείνω και εγώ ένα όνομα που πίστεύω ότι είναι ο καλύτερος που υπάρχει αυτή τη στιγμή.Το όνομα του είναι Hans Zimmer.Πιστεύω ότι θα συμφωνείτε και εσείς μαζί μου.Μουσίκη όπως του The Rock,The hunt of the red October,Pearl Harbor,Enemy at the gates κλπ,μένει για πάντα χαραγμένη μέσα σου.
Αυτά είχα να πώ για πρώτο μου μήνυμα.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΝΤΥΝΕΙ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ !!!
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ SOUNDTRACK ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΙΝΑΙ:
ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ
ΦΡΙΝΤΑ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΙΑΝΟΥ
Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΩΝ ΜΟΙΚΑΝΩΝ
ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ
BRAVEHEART
ARIZONA DREAM
ΑΓΓΛΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ
ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ
ΗΕRO
ΚΟΥΚΛΕΣ
ΚΙSS OF LIFE
ΑΝΟΙΞΗ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ, ΧΕΙΜΩΝΑΣ
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ!
ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
purple][/purple]
free soul
ΠΩΣ ΜΟΥ ΔΙΕΦΥΓΕ ΑΠΟΡΩ!
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ:
Ιμαλάϊα-Η παιδική ηλικία ενός αρχηγού (1999) του Ερίκ Βαλί
Τη μουσική έγραψε ο γνωστός Bruno Coulais!
Διαδραματίζεται στο Ντολπό, την τελευταία περιοχή όπου η κουλτούρα του Θιβέτ παραμένει άθικτη και αυθεντική. Είναι σαν μια αναπαράσταση του Θιβέτ όπως αυτό ήταν πριν την κινέζικη εισβολή. Το Ντόλπο ανακαλύφθηκε μόλις το 1952 καθώς οι πιο ψηλές κορυφές των Ιμαλαϊων το χωρίζουν απ' την υπόλοιπη χώρα. Το Ντολπό υπήρξε δηλαδή μια κρυμμένη χώρα, ένα be-yul, όπου οι σοφοί και οι μεγάλοι Λάμα έβρισκαν το καταφύγιο τους. Αξίζει να δείτε αυτή την ταινία. Πέρα από την αξία της για την ιστορικότητα της περιοχής έχει ωραία πλοκή και ΤΕΛΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ !!! Μάλιστα αρκετοί ντόπιοι κάτοικοι παίζουν τον εαυτό τους στο φιλμ! Θα μπορούσε ν'αποτελέσει και ντοκυμανταίρ!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! Υπάρχει στα videoclub!
free soul