ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- αποδείξεις για την ύπαρξη θεού/ών; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- αποδείξεις για την ύπαρξη θεού/ών; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

αθεος58 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
catΜέλος
22/07/2003, 00:29:52
Για δες τι μαθαίνει κανείς νυχτιάτικα .....
και εγώ που νομιζα οτι ηταν ο...μπαμπουλας !!!!!!!!

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

22/07/2003, 01:25:29
ΚΑΖΑΜΠΟΥΜΠΟΥ είναι ένα λούτρινο παιχνίδι το οποίο πωλείται στο κατάστημα ΙΚΕΑ της Θεσσαλονίκης.
ΚΑΖΑΜΠΟΥΜΠΟΥ είναι αυτό το οποίο σε πιάνει όταν στον μεσημεριανό ύπνο χτυπάει το τηλέφωνο για να σου πουλήσουν δεκαπενθήμερο δίαιτας στα bodyline.
ΚΑΖΑΜΠΟΥΜΠΟΥ είναι όταν φτιάχνεις μακαρονάδα με μανιτάρια, τυριά και ζαμπόν, και ανακαλύπτεις ότι ο προηγούμενος ψάρεψε κι έβαλε στο πιάτο του όλα τα μανιτάρια και το ζαμπόν και σου έμειναν τα μακαρόνια.
ΚΑΖΑΜΠΟΥΜΠΟΥ είναι ποικιλλία κατσαρίδας που συχνάζει στις ανασκαφές για το αττικό μετρό και έχει μέγεθος λιθρινιού "ένα κιλό είναι μαντάμ, να το αφήσω;"
ΚΑΖΑΜΠΟΥΜΠΟΥ είναι οι μαμάδες που σε πιέζουν να αραββωνιαστείς, μόνο και μόνο για να σε πρήζουν μετά να χωρίσεις.
ΚΑΖΑΜΠΟΥΜΠΟΥ είναι όταν σου τελειώνουν τα τσιγάρα, βγαίνεις με κάθε επιφύλαξη στις 3 τα μεσάνυχτα να πάρεις ένα πακέτο από το διπλανό περίπτερο φορώντας τις πιτζάμες σου, για να ανακαλύψεις ότι μόλις τελειώσε η μάρκα σου.
ΚΑΖΑΜΠΟΥΜΠΟΥ είναι επίσης η υπέρτατη φώτιση.

αυτή...που τα κατάφερε!

Darkangel_78Μέλος
22/07/2003, 01:33:08
quote:

ΚΑΖΑΜΠΟΥΜΠΟΥ είναι επίσης η υπέρτατη φώτιση.

Τώρα η φράση ΑΜΑΝ!!! ο Καζαμπούμπου... παίρνει τις πραγματικές τις διαστάσεις!!!

Και γιατί παρακαλώ, αφού λέμε Η φώτιση να είναι Ο Καζαμπούμπου???

O Σκοτεινός Άγγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

Edited by - Darkangel_78 on 22/07/2003 01:35:45

22/07/2003, 01:44:28
Γιατί ενώνονται η θηλυκότητα της φώτισης με το εσωτερικό φως, το οποίο προκύπτει από την μετουσίωση του αγνού ηλιοφόρου προπλάσματος, μίας ατελούς συνειδητότητας, η οποία και προϋπάρχουσα είναι, αλλά και μέσα στην απροσδιοριστία της άπειρης ολότητας του μηδενός, τίνει να εμφανιστεί, παρακάμπτωντας τις διαστρεβλωμένες λάμψεις του μέχρι στιγμής μη καθορισμένου, ενώ συγχρόνως γίνεται ένας θαυμασιος συγκερασμός πραγματικού και ιδεατού, που κατά τον Πλάτωνα, μέσα από την βίωση της μέθεξης, είναι πολύ ωραία στο δάσος της Πάρνηθας, αλήθεια σας λέω...κλαψ!

αυτή...που τα κατάφερε!

Darkangel_78Μέλος
22/07/2003, 01:47:59
quote:
Γιατί ενώνονται η θηλυκότητα της φώτισης με το εσωτερικό φως, το οποίο προκύπτει από την μετουσίωση του αγνού ηλιοφόρου προπλάσματος, μίας ατελούς συνειδητότητας, η οποία και προϋπάρχουσα είναι, αλλά και μέσα στην απροσδιοριστία της άπειρης ολότητας του μηδενός, τίνει να εμφανιστεί, παρακάμπτωντας τις διαστρεβλωμένες λάμψεις του μέχρι στιγμής μη καθορισμένου, ενώ συγχρόνως γίνεται ένας θαυμασιος συγκερασμός πραγματικού και ιδεατού, που κατά τον Πλάτωνα, μέσα από την βίωση της μέθεξης, είναι πολύ ωραία στο δάσος της Πάρνηθας, αλήθεια σας λέω...κλαψ!

Και μετά μου λες εμένα ότι ο ΚΑΖΑΜΠΟΥΜΠΟΥ δεν μας έχει βαρέσει στο κεφάλι...αφού μας έβγαλε βολτούλα κιόλας!

ΠΡΟΣΟΧΗ,Ο ΚΑΖΑΜΠΟΥΜΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!

O Σκοτεινός Άγγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

22/07/2003, 01:50:53
έχω πληροφορίες ότι ο καταστροφικός ιός καζαμπούμπου έχει εισχωρήσει και σε άλλα τόπικ των φόρουμς!!! και μάλιστα από Εκείνους, που ποτέ κανείς δε θα το περίμενε...

πάρτε λίγο παράδειγμα...

quote:
amalia
Συντονίστρια
Posted - 22/07/2003 : 01:28:38
ποιον μπαμπά σου;
τον ΚΑΖΑΜΠΟΥΜΠΟΥ;

ακόμη και σοβαρά μέλη Συν-το-νι-στι-κα, όπως η Αμαλία και όπως ο φίλτατος Αβατάρ, που γράφει Πρώτη Φορά σε θέμα στο μεταξύ τύρου και αχλαδιού, και γιά ποιό λόγο παρακαλώ? μα γιά να αναφερθεί στον Καζαμπούμπου!!! μα που θα καταλείξουμε επιτέλους?

Παρακαλώ την ηγεσία των φόρουμς να κάνει κάτι και γρήγορα!!!
γιατί αν δε γίνει κάτι και γρήγορα, είμαι σίγουρη ότι σε λίγο καιρό, θα ανοίγουμε τον υπολογιστή μας, και με έκπληξη και τρομάρα όλοι πιά θα φωνάζουμε...

ΑΜΑΝ!!!...Ο ΚΑΖΑΜΠΟΥΜΠΟΥ!!!

Γκιβμιεκίς -η πρωτη γυνέκα

click ^

22/07/2003, 01:52:00
quote:

ΠΡΟΣΟΧΗ,Ο ΚΑΖΑΜΠΟΥΜΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!

ΠΡΟΣΟΧΗ,Ο ΚΑΖΑΜΠΟΥΜΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

αυτή...που τα κατάφερε!

22/07/2003, 01:53:50
quote:
είναι πολύ ωραία στο δάσος της Πάρνηθας, αλήθεια σας λέω...κλαψ!

ΑΜΑΛΙΑ!!!
θα σας σκοτώσω...
είσαστε όλοι σας απαίσια!!!

σας έπιασε καζαμπουμπουνίαση μου φαίνεται...

click ^

22/07/2003, 01:55:35
εγώ πάντως...σας χαιρετώ.

ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΖΑΜΠΟΥΜΠΟΥ!

αυτή...που τα κατάφερε!

catΜέλος
22/07/2003, 02:16:00
Το ΚΑΖΑΜΠΟΥΜΠΟΥΜΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ !!!!!!!!!!!

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

22/07/2003, 02:27:37
Χαίρομε ιδιαίτερα που σας μετέδωσα τον Καζαμπούμπου .

Ρωτάει η φίλτατη Darkangel

quote:
Και γιατί παρακαλώ, αφού λέμε Η φώτιση να είναι Ο Καζαμπούμπου???

Μα ο Καζαμπούμπου είναι η ενσάρκωση του ερμαφρόδιτου !

Ο κακός λύκος

22/07/2003, 11:35:57
Μέσα είσαι μεγάλε!

αυτή...που τα κατάφερε!

24/07/2003, 00:03:11
Έχει καταντήσει αηδία αυτό το παιχνιδάκι με τον Καζαμπούμπου!

Ντροπή σας! Αλήτες!

Μέγας Συντονιστής και Κλειδοκράτορ των Forums

wiccaΜέλος
24/07/2003, 01:03:27
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΖΑΜΠΟΥΜΠΟΥ;;;

Πέθανε μια άλλη μέρα
24/07/2003, 11:14:37
Wicca ο Χαζαμπούμπου είσαι εσύ , ο Καζαμπούμπου είναι ο πρώτος ξένος σου ξάδελφος .

Ο κακός λύκος

PersaΜέλος
24/07/2003, 12:15:46
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
KAZABOUBOU ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ.
ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.

ΥΓ. Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ REUNION ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΞΗ...
ΠΕΡΣΑ

24/07/2003, 13:48:44
Φίλη Persa το Καζαμπούμπου είναι ο χαρακτηρισμός των οπαδών του Ολυμπιακού για τον Εμμανουήλ Ολισαντέμπε του Παναθηναϊκού .

Και κάτι άλλο μη γινόσαστε τόσο εύθικτοι με το ρατσισμό γιατί καταντάει λίγο βαρετό με το παραμικρό να δίνουμε αμέσως χαρακτηρισμούς .
Λίγο εγκράτεια please ……..

Ο κακός λύκος

24/07/2003, 13:57:26
Δεν ξέρω τι σημαίνει "καζαμπούμπου" στη νότια Αφρική και φυσικά το όνομα αυτό δεν θίγει σε καμμιά περίπτωση καμμία φυλή...

Ο καζαμπούμπου είναι μία εσωτερική ενωτική οντότητα, ένα στοιχειακό -αν θέλετε- που λόγω της άξαφνης καλοκαιριάτικης ζέστης δημιουργεί στο περιβάλλον ένα τέτοιας παραξενότητας και μυστηριακότητας είδος προβολικής ενέργειας, που όποιος δε βρίσκεται παρά λίγα μέτρα μακριά από το επίκεντρο της εκδήλωσής του, δεν μπορεί παρά να φωνάξει:

ΑΜΑΝ!!!...ο Καζαμπούμπου...

click ^