- ΚΥΤΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ( ή πως να γκρινιάξετε ελεύθερα...) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Πονάει και το στομάχι μου εδώ και 4 μέρες.
To ανταλλάσω ευχαρίστως με τον κωλόβηχα που με τυρρανάει ένα μήνα τώρα.

Avallon μέλι με λεμόνι ζεστό, ή γάλα καυτό με μέλι. Κάτι γιά το λαιμουδάκο. Περαστικά.
Τώρα που ανέφερα τον γάτο Φοίβο, πήρε φωτιά η ουρά του από ένα κερί εκ των πολλών που ανάβω, -λατρεία έχω- έτρεχε σαν τρελλός στους χώρους μου σπάει ένα βάζο με γλυκό κεράσι ο κερατάς, χύθηκαν όλα κάτω -γούρι σου λέει ο άλλος- μου σπασε δυό τρία αντικείμενα πέταξε το λυωμένο κερί πάνω του, έγινε σαγρέ σαν τοίχος, τον ξεπουπούλιαζα μιά ώρα τον αλήτη γιά να τον φέρω σε μιά αξιοπρεπή κατάσταση, τον έπλυνα του ΄βαλα μαλακτική- απ΄την καλή - τον σκούπισα τον στέγνωσα με το πιστολάκι, κι ύστερα αγκαλίτσες.
Δεν σας λέω τίποτα. Γάτος με την ουρά να καίγεται το κάτι άλλο. Και να τρέχει βολίδα μες το σπίτι... Ταινία τρόμου. Τι ήθελε ο αλητήριος δίπλα στο κερί. ΄Αγνωστο...
Τώρα επανήλθε στην αρχική γατίσια του μορφή. Γκρίζος. Παίδαρος και τσίφτης. Και μοσχομυρίζει και μαλακτική κρέμα.

Α.Ρ.
Δράκοντας τίγρης και γάτος παρακαλώ.
Απ΄όλα...
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-Τίγρης&Δράκος.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
quote:
Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ FORUM
ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΠΕΖΟΥ, ΠΟΙΗΤΙΚΟΥ Η ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ
ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΝΕΡΑ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ
ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΦΑΝΕΡΑ) ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ
ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΚΑΥΓΑΔΕΣ;
ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ.
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ...ΟΜΩΣ...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ;(ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΩ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ)
ΣΤΗΝ DB ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
quote:
Τώρα που ανέφερα τον γάτο Φοίβο, πήρε φωτιά η ουρά του από ένα κερί εκ των πολλών που ανάβω,
O Ποπάϋ ο γάτος της αδελφής μου έχει μείνει χωρίς μουστάκια από αυτό του το βίτσιο να πηγαίνει κοντά στα κεριά...
Καλά τα ματζούνια ρε ΑΦΡΟΔΙΤΗ αλλά όλα δοκιμασμένα...![]()
Και επειδή είναι δοκιμασμένοι και οι Παθολόγοι, Πνευμονολόγοι ώρα να δοκιμαστούν και οι ομοιοπαθητικοί... (εκτός και αν κάποιοι μου έκαναν βουντού...)
Αν κάποιος ξέρει κανένα ΚΑΛΟ ομοιοπαθητικό ας ρίξει ένα ραβασάκι στο γραμματοκιβώτιό μου... (αλλά εννοώ καλό όχι να βγει ο χειμώνας και μετά από 10 επισκέψεις να μου λύσει το πρόβλημα...)

Να μη μιλάς πολύ. Πάντως εγώ συνήθως ζεσταίνω σε μπρίκι μέλι -μπόλικο παρακαλώ- λεμόνι και πορτοκάλι, εννοείται το χυμό τους και το πίνω ενώ δεν καίει πολύ φυσικά. Μετά πέφτω κοιμάμαι χωρίς να στήνω κουβέντες και το πρωί ξυπνώ με μιά γλυκιά μελένια φωνούλα χωρίς βήχα.
Φιλιά περαστικά.
Αμαλία!!! ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΑΚΙΑ ΓΚΡΙΝΙΤΣΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΦΑΚΙΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ...
Α.Ρ.ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-Τίγρης&Δράκος.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
quote:
τον έπλυνα του ΄βαλα μαλακτική- απ΄την καλή - τον σκούπισα τον στέγνωσα με το πιστολάκι, κι ύστερα αγκαλίτσες.
Αφροδίτη ξεκαρδίστηκα στα γέλια. Τι μου θύμησες.
Κάποτε μπανιαρίζαμε με την αδερφή μου ένα άσπρο γατί για να είναι φουντωτό, το στεγνώναμε και το ντύναμε με τα ρούχα μιας κούκλας.
Δεν θα ξεχάσω το θέαμα του βρεμένου γάτου και την απόγνωση που είχε το βλέμμα του.
Πάντως μαλακτίκή δεν του είχαμε βάλει, μόνο το άρωμα της μαμάς΄..
Χι Χι Μην του ξανακάψεις την ουρά...του καημένου...και έχε το νού σου , η θέα απο το μπαλκόνι ίσως βλάπτει σοβαρά την υγεία.
Τον μπανιάρισα καλά, με το πιστολάκι έπαθε κρίση, αλλά έπρεπε να τον στεγνώσω. Με κύτταγε με τις πράσινες ματάρες του όλο παράπονο.
Πήρε φωτιά η γούνα σου
και καίγεσαι γατούλη
αλλά μες τη φουρτούνα σου
με είχες καημενούλη.
΄Ερριξε και το βάζο με το γλυκό κεράσι πάνω στο μισό χαλί.
Μετά χώθηκε σε ένα ντουλάπι. Το έπαιζε κουτί γάλα κοφτό μακαρόνι μέρος του αποθηκευτικού χώρου δεν ξέρω ακίνητος καθότανε γιά ώρα. Μετά ήρθε στο κρεββάτι μου να μου κάνει γλύκες.
΄Ενας τίγρης στο κρεββάτι μου; ΄Οχι ένας γάτος παρακαλώ με καμμένη ουρά και βλαμμένο βλέμμα.
ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ.

ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΟΥ ΣΧΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΑΙΔΕΨΑ. ΒΙΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΩ.
ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ.
ΚΑΙ ΓΑΤΟΣ ΚΡΑΥΓΑΖΟΝΤΑΣ.
quote:
΄Ηρθε κι έδεσε. Πριν έτσι καμμένος όπως ήτανε με τα χυμένα κεριά πάνω του μου θύμιζε ειλικρινά κάτι εξωπραγματικό.
ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!
Μεταφυσική εικονική προσέγγιση γάτου. Λες να ''κόλλησε'' και το γατί?
quote:
΄Ερριξε και το βάζο με το γλυκό κεράσι πάνω στο μισό χαλί
Λίγη γυμναστική πλένοντας δεν βλάπτει, αντιθέτως...
quote:
ακίνητος καθότανε γιά ώρα.
Μήπως σε έχει δεί σε στάση διαλογισμού?
Να σαι καλά...
Διάβολος μεταμορφωμένος είναι αγαπημένη φίλη nst,
αναρωτιέμαι πως τον αντέχω!!! Αυτός δεν είναι γάτος. Τίγρης είναι...
Χτυπάει το κινητό, είναι τοποθετημένο σε ένα σημείο, τρέχει ορμάει, το πετάει κάτω. Τρέχω και μαζεύω τα κομμάτια.
Κάποια μέρα θα του τις βρέξω. ΄Ηρθε η ώρα να τον πάρει και να τον σηκώσει. Δαιμόνου κάλτσα ο κερατάς.

ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ
ΚΙ Ο ΓΑΤΟΣ ΔΙΑΒΟΛΑΚΟΣ...
Α.Ρ.