ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- νέος στο ρέικι - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- νέος στο ρέικι - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

xaris10013 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
xaris100Νέο Μέλος
25/02/2005, 15:12:14
θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος δάσκαλος ρέικι που μπορει να μου κάνει ατομικές συνεδρίες λόγο δύσκολου ωραρίου . ευχαριστώ

Edited by - xaris100 on 25/02/2005 15:24:34

YiannakasΜέλος
18/03/2005, 00:37:54
quote:

θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος δάσκαλος ρέικι που μπορει να μου κάνει ατομικές συνεδρίες λόγο δύσκολου ωραρίου . ευχαριστώ

Edited by - xaris100 on 25/02/2005 15:24:34

μάθε eft (www.emofree.com -δωρεάν εγχειρίδιο) εύκολη ενεργειακή μέθοδος, κάντην στον εαυτό σου

pliroforisiΜέλος
18/03/2005, 22:01:48
Κάποιους λειτουργούς ρέικι θα βρεις στις δικτυακές διευθύνσεις:

www.therapeia.gr/sindesi/reiki.shtml

www.dictio.gr/anazitisi1/reiki.shtml

Αγγέλα Αλεξίου, Πάνος Μπαλτάς

23/03/2005, 01:53:39
Καλησπέρα Χάρη.
Η έννοια και πραγμάτωση της ομαδικής θεραπείας είναι
πολύ σημαντικό στοιχείο στο ρέικι.
Άλλο να κάνεις μόνος σου ρέικι, και άλλο σε μια ομάδα,
το δεύτερο είναι σαφώς πιό σημαντικό, πιό ολοκληρωμένο,
διότι η θεραπεία προυποθέτει αλληλεπιδράσεις μεταξύ
ανθρώπων, να μαθαίνεις να δίνεις και για να δίνεις πρώτα
πρέπει να μάθεις να αγαπάς.
Την ενέργεια που σου δίνει η ομάδα, δύσκολα μπορείς να
υποκαταστήσεις με κάτι άλλο.
Θα σε συμβούλευα, μιλώντας καταρχήν από την προσωπική μου
εμπειρία στο ρέικι, αλλά και σεβόμενη αρχες θεραπευτικής,
να προσπαθήσεις να κάνεις ρέικι σε μια ομάδα.

cvar71Νέο Μέλος
25/03/2005, 13:18:40
ΧΑΡΗ ΕΙΜΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΡΕΙΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΑΣΚΩ ΑΠΟ ΤΟ 2003. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕΙΚΙ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Η ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΕΙΛΕ MAIL STO cvarouxis71@yahoo.gr
pliroforisiΜέλος
28/06/2005, 12:47:41
Ελληνικές διευθύνσεις για το ρέικι:

www.reikinet.gr

www.lineagereiki.com

www.reiki.gr

www.maastra.gr

www.dioni-therapy.gr

www.angelicreiki.gr

www.reiki-essences.gr

www.reikiworld.gr

www.reiki-ryoho.gr

www.koutraki.gr

www.sitemaker.gr/lemonpaz

Αγγέλα Αλεξίου, Πάνος Μπαλτάς

vlasΝέο Μέλος
29/06/2005, 14:23:06

μάθε eft (www.emofree.com -δωρεάν εγχειρίδιο) εύκολη ενεργειακή μέθοδος, κάντην στον εαυτό σου
[/quote]

Θα ηθελα να σε ρωτησω μερικα πραγματα για το eft.Το εχω κατεβασει κ το εχω διαβασει ηδη μια φορα..Θα ηθελα να ξερω αν το εχεις κανει κ αν χρειαζεται να αγορασεις τις βιντεοκασετες πριν το ξεκινησεις

Κρου ΑσάνΝέο Μέλος
15/07/2005, 04:08:02
ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ/ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΟΝΗΣ. ΤΗΝKS
KAI KATI ΠΕΖΟ. ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ

YiannakasΜέλος
15/07/2005, 21:34:27
quote:
Θα ηθελα να σε ρωτησω μερικα πραγματα για το eft.Το εχω κατεβασει κ το εχω διαβασει ηδη μια φορα..Θα ηθελα να ξερω αν το εχεις κανει κ αν χρειαζεται να αγορασεις τις βιντεοκασετες πριν το ξεκινησεις

Το μαθαίνεις ΕΥΚΟΛΑ με το manual που κατεβάζεις δωρεάν.
Ασχολούμαι με το eft εδώ και καιρό και το έχω εξασκήσει και σε πρώην πελάτες μου (τώρα δεν εργάζομαι) με ορισμένες φορές πολύ δυνατά αποτελέσματα. Ένα από τα δυνατά του σημεία είναι ότι μπορεις να το μάθεις εύκολα και να το κάνεις στον εαυτό σου και έτσι να μένεις ανεξάρτητος. Κάποιες παραλλαγές υπάρχουν και μπορείς να τις βρεις στο emule χωρίς να αγοράσεις τα μη δωρεάν manuals

heart_smilesΝέο Μέλος
22/07/2005, 00:06:34
Με τον όρο Ρέικι εννούμε ένα μέρος της διαθέσιμης συμπαντικής ενέργειας. Οι χρήσεις της ενέργειας αυτές είναι πολλές και περιλαμβάνουν ανάμεσα σε αυτές τη θεραπεία και την πνευματική ωρίμανση.

Κάποιος μπορεί να αποκτήσει μόνιμη πρόσβαση στη συμπαντική ενέργεια αυτή μέσω της μύησης που γίνεται από ένα δάσκαλο του ρέικι είτε αυτοπροσώπως είτε εξ' αποστάσεως. Το αποτέλεσμα και στις δύο περιπτώσεις είναι το ίδιο επειδή σαν συμπαντική ενέργεια το ρέικι μπορεί να σταλεί διαμέσω του χώρου και του χρόνου.

Το παραδοσιακό ρείκι (ή Ουσούι ρείκι) χωρίζεται σε τρία επίπεδα για ευκολότερη μάθηση. Μετά από τη μύηση του τρίτου επιπέδου κάποιος μπορεί να διδάξει και να μυήσει και άλλους στο ρέικι.

Οι ακριβείς ρίζες τις μεθόδου αυτής δεν μπορούν να εξακριβωθούν. Υποστηρίζεται ότι ξεκίνησε αρχικά από την Αρχαία Ατλαντίδα σαν μια προσπάθεια πνευματικής ανέλιξης όλου του πληθυσμού. Στο δυτικό κόσμο επανανακαλύφθηκε στην Ιαπωνία από τον δρ. Μίκαο Ουσούι στις αρχές του εικοστού αιώνα μετά από μια περίοδο νήστειάς και άσκησης.

Απο τότε έχουν δημιουργηθεί διάφορες άλλες μορφές ρείκι, που συνήθως εξειδικεύονται σε συγκεκριμένους τομείς.

Σε σχέση με τη θεωρία της Οργόνης, το ρείκι δεν είναι το ίδιο με τη ζωτική ενέργεια (πράνα ή οργόνη) που λαμβάνουμε μέσω της αναπνοής και από τον ήλιο αλλά είναι υψηλότερης συχνότητας ενέργεια που μπορει να αναπροσαρμοστεί σε οργόνη μέσω των ψυχικών ενεργειακών κέντρων και έτσι είναι πολύ αποτελεσματικό για θεραπευτικόυς σκοπούς. Η είσοδος του ρέικι στο αιθερικό σώμα είναι το ψυχικό ενεργειακό κέντρο (τσάκρα) του στέμματος και περνά στα τσάκρα της παλάμης μέσω ενεργειακών καναλών (νάντις) που ξεκινουν από το κεντρικό κανάλι (σουσούμνα).

Το κόστος εκμάθησης και μύησης του ρέικι έχει αλλάξει κατα πολύ από το αρχικό. Κάποιος μπορεί να λάβει μύηση στο ρείκι δωρεάν εξ' αποστάσεως αλλά κάποια ενεργειακή συναλλαγή είναι επιθυμητή για καρμικούς λόγους. Υπάρχουν φυσικά δασκάλοι που χρεώνουν για την εκμάθηση και μύηση στο ρείκι αλλά και πάλι οι τιμές είναι πάρα πολύ λογικές.

Ελπίζω να μπόρεσα να λύσω τις απορίες σου αγαπητέ Κρου Ασάν.

Αγάπη και Φώς,
Αντρέας
Κύπρος

apΝέο Μέλος
30/08/2005, 21:04:08
ΑΝΑΖΗΤΗΤΉ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΧΑΡΗ,
ΕΙΜΑΙ TEACHER-MASTER REIKI KAI ΚΑΝΩ ΜΥΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ-ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ MASTER-TEACHER ΤΟΥ ΡΕΙΚΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ MERCHABA. ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΟΥ. AN ΘΕΛΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΣΤΕΙΛΕ E-MAIL ΣΤΟ elenpa8@yahoo.com

Κι είχα πια μάθει - Το πως να ρωτώ, χωρίς να περιμένω απάντηση....

apΝέο Μέλος
30/08/2005, 22:26:50
ΠΡΟΣ XARIS 100

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ
ΣΤΟ E-MAIL ισχύει το elenpa8@yahoo.gr

Κι είχα πια μάθει - Το πως να ρωτώ, χωρίς να περιμένω απάντηση....

PalatianosΜέλος
10/09/2005, 16:43:07
Οι "ασκησεις" του ρέικη ειναι σωματικες, πνευματικες οπως συγκεντρωση ή αποσυγκέντρωση ή τι ειναι?????

mike
k.