ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- αποδείξεις για την ύπαρξη θεού/ών; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- αποδείξεις για την ύπαρξη θεού/ών; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

trexagireve30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
23/12/2009, 13:46:27
quote:

Δεν ρίχνετε καμιά ματιά σε καμιά εφημερίδα, λέω εγώ, καλέ μου
Εαρινέ;
Γλυτώνεις το ρεζιλίκι...

Καλά ρε Βαγγέλη , δεν ντρέπεσε καθόλου να μου μιλάς έτσι???

Εγώ τα έβαλα με την Ar-ia για σένα και την απείλησα κιόλας-δες πιο πάνω- και συ με αποκαλείς και ρεζίλι???

Δεν το περίμενα απο σένα κάτι τέτοιο..όχι!!!

soul

23/12/2009, 14:37:28
Δεν μίλησα εγώ για σένα, καλέ μου Εαρινέ,για άλλους χτυπούσε η...,κουδούνα, εσύ έχεις πάθει ανοσία..Έπεσες μικρός στη μαρμίτα...
Παρεπιμπτόντως,σήμερα, λέω, όλες οι εφημερίδες,όλα τα ειδησιογραφικά πρακτορεια, έχουν την είδηση...Με πολλές λεπτομέρειες, που σημαίνει ότι οι άνθρωποι, το ψάχνουν καιρό...
Διαβάστε πρώτα και μετά τα λέμε....
Με το πάσο σας....Δεν βιάζομαι...
23/12/2009, 14:50:52
quote:

Δεν μίλησα εγώ για σένα, καλέ μου Εαρινέ,για άλλους χτυπούσε η...,κουδούνα, εσύ έχεις πάθει ανοσία..Έπεσες μικρός στη μαρμίτα...
Παρεπιμπτόντως,σήμερα, λέω, όλες οι εφημερίδες,όλα τα ειδησιογραφικά πρακτορεια, έχουν την είδηση...Με πολλές λεπτομέρειες, που σημαίνει ότι οι άνθρωποι, το ψάχνουν καιρό...
Διαβάστε πρώτα και μετά τα λέμε....
Με το πάσο σας....Δεν βιάζομαι...

Η αλήθεια -τό'χω ξανα-πεί-...είναι ότι σαν ήμουν μωρό...ο πατέρας μου απο την χαρά του -επειδή ήμουν πολύ όμορφο μωράκι- με πέταξε τρείς φορές στον αέρα...αλλα δεν μ'επιασε καμμιά...

soul

mimosaΜέλος
23/12/2009, 16:45:53
quote:
Δεν λέει για ένα σπίτι, αλλά ότι το σπιτι αυτό ήταν κοντά στο σπίτι του Χριστού..

Δεν λέει αυτό. Λέει ότι π ι θ α ν ο τ α τ α αυτο το σπίτι να ήταν στην ίδια γειτονιά και ι σ ω ς ο Ιησούς να έπαιζε πεντόβολα στην αυλή με τους φίλους του.

mimosaΜέλος
23/12/2009, 16:49:01
quote:
ο τοιχος και η χρονολογηση , με τιποτα ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ οτι υπηρξε χριστος , οτι ηταν γειτονας και πολλα αλλα ...

Μα δεν θέλουν να αποδείξουν, είναι δεδομένο γι αυτούς ότι υπήρξε! Υποθέτω ότι επειδή τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια χρόνια είναι άγνωστα πάνε να δημιουργήσουν ιστορία.

23/12/2009, 17:17:54
Τι να σου πω καλή μου mimosa, έιμαι μαζί σου...Βλέπεις κι εγώ πίστευα ότι οι ..αρχαιολόγοι, αποκαλύπτουν την ιστορία,οχι ότι την φτιάχνουν....Άλλοι είχαν τη χάρη, μέχρι τώρα...
Τι άλλα θα ακούσουμε;Εβραιοι, στηριζουν την ύπαρξη του Χριστού.....Προφανώς για...τουριστικούς σκοπούς....
23/12/2009, 18:25:43
quote:

Τι να σου πω καλή μου mimosa, έιμαι μαζί σου...Βλέπεις κι εγώ πίστευα ότι οι ..αρχαιολόγοι, αποκαλύπτουν την ιστορία,οχι ότι την φτιάχνουν....Άλλοι είχαν τη χάρη, μέχρι τώρα...
Τι άλλα θα ακούσουμε;Εβραιοι, στηριζουν την ύπαρξη του Χριστού.....Προφανώς για...τουριστικούς σκοπούς....

Δηλαδή κατα την γνώμη σου , τι αποδεικνύει αυτό ρε Βαγγέλη???

Για πές μας ... διότι μπορεί κάτι ίσως να μας διαφεύγει...τι φοβερό δηλαδή θα αποδείξει , η σχετική ανακάλυψη του αιώνα???

Άντε γιατί μας έσπασες τ'αυτιά με τις κουδούνες που "κραδαίνεις"..

soul

23/12/2009, 18:31:14
quote:

Και για την...δυάδα των Θωμάδων, πλέον, Εαρινό και Μακεδών, καλά ο πρώοτς μπορεί και να μην καταλάβει,αλλά τέλος πάντων...

Τα νέα ευρήματα θα μείνουν ανοιχτά για το κοινό ως τμήμα ενός νέου χριστιανικού κέντρου της γαλλικής Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας το οποίο χτίζεται ίδιο σημείο -το αρχαίο σπίτι ανακαλύφθηκε κατά τις εργασίες θεμελίωσης."

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από Associated Press
Τι λέει ...Κωνσταντινε, ψέμματα έτσι;

Να πάς να τα δείς και να μας φέρεις και φωτογραφίες..εγώ θα πάω εδώ δίπλα στην Ακρόπολη...μνημείο της πατρίδας μου και μετά πλατεία ...Ζάππειο ...για καφεδάκι...φραππεδάκι...ξέρεις εσύ..!!!

Εσύ απο κεί μεριά..εγώ μένω Ελλάδα..

soul

23/12/2009, 18:39:02
Αγόρι μου εσύ Εαρινέ, όλο ....προσεταιριστικές ιδιότητες εμφανίζεις...Το που μένεις,πλατεια,δλδ, το ξέρουμε, αλλα, γιατί να
νομίζεις ότι όποιος δεν μένει πλατεία,μένει εκτος Ελλάδος;
Τόση πόρωση με την πλατεία;Ελλάδα πλατεία ή καφενείο;
Και κοίτα λίγο το ρεπορτάζ, λέει για αγγεία, εβραικά σύμβολα, κι άλλα....Της εποχής του Χριστού, ακριβώς...
Όλα στο ..στόμα τα θές;
23/12/2009, 18:43:46
quote:

Αγόρι μου εσύ Εαρινέ, όλο ....προσεταιριστικές ιδιότητες εμφανίζεις...Το που μένεις,πλατεια,δλδ, το ξέρουμε, αλλα, γιατί να
νομίζεις ότι όποιος δεν μένει πλατεία,μένει εκτος Ελλάδος;
Τόση πόρωση με την πλατεία;Ελλάδα πλατεία ή καφενείο;
Και κοίτα λίγο το ρεπορτάζ, λέει για αγγεία, εβραικά σύμβολα, κι άλλα....Της εποχής του Χριστού, ακριβώς...
Όλα στο ..στόμα τα θές;

Τα αγγεία τα είχαμε πολύ πριν την "έλευση" του Χριστού Ευάγγελε..δεν ανακαλύφθηκε τότε ο τροχός ξέρεις!

Αλλα εν πάσει περιπτώσει..πές μου όμως τι αποδεικνύει αυτό???

soul