- ΜΟΡΑ - μία ανεπιθύμητη επίσκεψη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
Φίλε Κύκλωπας καλώς ηρθες.
Κάθε εμπειρία είναι μοναδική. Αυτό που έζησες ήταν αφύπνιση στο Αστρικό επίπεδο . Δεν το γνώριζες και προσπαθούσες να κουνήσεις το φυσικό σου σώμα πράγμα αδύνατον για εκείνη την στιγμή.
Πρέπει να σου πω πως πριν συνειδητοποιηθείς , πέρασες κάποια χαρακτηριστικά που βιώνουν όσοι κάνουν μια Αστρική προβολή συνειδητά.
Αν είχες συνειδητοποιηθεί πιο πριν και άκουγες κάτι να σφυρίζει μέσα στο αυτί σου και αυτός ο ήχος να γίνετε όλο και πιο οξύς και στο αποκορύφωμα αυτού του ήχου να ένιωθες πως σε περνά ρεύμα ή ότι κάποιες δονήσεις που ενεργούν πάνω στο σώμα σου και παράλληλα το ακινητοποιούνε.
Τότε ίσως να τρόμαζες και να άρχιζες να ανησυχείς και να φοβάσαι επειδή δεν ξέρεις τι είναι αυτό που σου συμβαίνει. Όλη αυτή η ταραχή δημιουργεί δυσάρεστες καταστάσεις και πολύ άνθρωποι έχουν περιγράψει και διηγηθεί διαφορετικές ιστορίες.
Εσύ πάντως ήσουν ψύχραιμος και αυτό λειτούργησε θετικά. Κοιμήθηκες και ξύπνησες μια χαρά. Όμως φίλε Κύκλωπας στο όνομα τις αλήθειας πρέπει να σου πω πως δεν υπάρχουν πράγματα που είναι μονό της φαντασίας μας.
Να είστε καλά
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Ενδιαφερον η ιστορια την Λιλιθ πρωτη φορα ομως ακουω οτι ο Αδαμ ειχε και αλλη γυνακια.
Και αν ειναι οντος ετσι γιατι η χριστιανικη θρησκια δεν αναφερει τιποτα για την Λιλιθ (η μηπος κανω λαθος ) αν και βασικα εχω ακουσει πως αρκετα πραγματα δεν μας τα εχουν αποκαλυψει γιατι δεν συμφερει σε καποιους.........
Παντος θα ηθελα να μαθω περισσοτερα για τον συμβολισμο της Λιλιθ.
Φιλε ΥΠΗΡΕΤΗ μηπος εχεις διαβασει τα ΕΠΤΑ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ απο τις εκδοσεις ΝΕΦΕΛΗ ?
Ειναι επτα υπεροχα βιβλια που μιλανε ακριβως για τα επτα αμαρτημτα που ανεφερες.
Ο ανθτωπος αναλογα με τις σκεψεις του και τις πεπιθισεις του διαμορφωνει το περιβαλλον και τις εμπιριες του.
Δυστυχως ομως σε αυτη την κοινωνια που ζουμε ο ανθρωπος δεν προσεχει το τι σκεφτεται και ετσι εχουμε πεσει παρα πολυ ενεργειακα.
Ο συγχρονος πολιτης τρεχει απο εδω και απο εκαι για να ικανοποιησει διθεν τις υποχρεωσεις του και ξεχνα το πιο σημαντικο...την ψυχικη του υγεια.
Ζουμε σε ενα καταναλωτικο ρευμα με τοσο γρηγορους ρηθμους που εχουμε ξεχασει τον εαυτο μας...τον τοσο υπεροχο εαυτο μας.
Πιστευουμε πως δεν εχουμε χρονο για να χαρουμε τις καθημερινες χαρες της ζωης και ετσι αποξενωμαστε απο τον εαυτο μας και απο τους συνανθρωπους μας.
Σκεφτητε λιγο ποτε ειχατε χρονο για τον εαυτο σας για να ικανοποιησετε τις πνευματικες σας αναγκες?
Η ποτε θαυμασατε τελευταια ενα λουλουδι στην φυση?
Ζουμε πλεον μηχανικα...και αυτο εχει τραγικες συνεπειες
Και ετσι απομακρυνομαστε απο τον πραγματικο μας εαυτο και τρεφουμε ολο και πιο πολυ ολα αυτα τα αρνητικα συναισθηματα που υπαρχουν και σε αυτες τις υποδιαστασεις που ανεφερε ο φIλος μας ΥΠΗΡΕΤΗΣ.
Εχω ξαναπει πως η μορα και η καθε μορα τρεφεται απο αρνητικα συναισθηματα και ενεργειες.
Ετσι λοιπον αν εχουμε ψυχικη γαληνη και δυναμη δεν προκειτε να παθουμε τιποτα.
quote:
Γεια σαςΦίλε Κύκλωπας καλώς ηρθες.
Κάθε εμπειρία είναι μοναδική. Αυτό που έζησες ήταν αφύπνιση στο Αστρικό επίπεδο . Δεν το γνώριζες και προσπαθούσες να κουνήσεις το φυσικό σου σώμα πράγμα αδύνατον για εκείνη την στιγμή.
Πρέπει να σου πω πως πριν συνειδητοποιηθείς , πέρασες κάποια χαρακτηριστικά που βιώνουν όσοι κάνουν μια Αστρική προβολή συνειδητά.
Αν είχες συνειδητοποιηθεί πιο πριν και άκουγες κάτι να σφυρίζει μέσα στο αυτί σου και αυτός ο ήχος να γίνετε όλο και πιο οξύς και στο αποκορύφωμα αυτού του ήχου να ένιωθες πως σε περνά ρεύμα ή ότι κάποιες δονήσεις που ενεργούν πάνω στο σώμα σου και παράλληλα το ακινητοποιούνε.
Τότε ίσως να τρόμαζες και να άρχιζες να ανησυχείς και να φοβάσαι επειδή δεν ξέρεις τι είναι αυτό που σου συμβαίνει. Όλη αυτή η ταραχή δημιουργεί δυσάρεστες καταστάσεις και πολύ άνθρωποι έχουν περιγράψει και διηγηθεί διαφορετικές ιστορίες.
Εσύ πάντως ήσουν ψύχραιμος και αυτό λειτούργησε θετικά. Κοιμήθηκες και ξύπνησες μια χαρά. Όμως φίλε Κύκλωπας στο όνομα τις αλήθειας πρέπει να σου πω πως δεν υπάρχουν πράγματα που είναι μονό της φαντασίας μας.
Να είστε καλά
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Καταρχην καλως σας βρηκα και χαιρομαι που συνομιλουμε.
Λοιπον φιλε υπηρετη δεν πιστευω αυτο που επαθα να ηταν αστρικη προβολη και θα σου εξηγησω τον λογους.Πρωτον δεν "βγηκα" απο το σωμα μου(οπως πιστευω πως υποτειθεται συμβαινει στην αστρικη προβολη την οποια δυκολευομαι να πιστεψω)και επιπλεον μπορεσα εστω και πολυ δυσκολα να κουνηθω προς το πλαι.
Παρακατω περιγραφει μια κατασταση στην οποια με βρισκεις συμφωνο.Στην ουσια λες οτι αν βρισκομουν υπο διαφορες αλλες συνθηκες μπορει το μυαλο μου να δημιουργουσε καποιες φανταστηκες εικονες για να εξηγησει αυτο που μου συνεβει.Εαν υπηρχε οντως η Μορα πιστευω οσοι βρισκοταν σε αυτη την κατασταση θα την εβλεπαν.Αφου στο συγκεκριμενο φορουμ ειδα οτι πολλοι ειναι αυτοι που εχουν ερθει σε παρομιες καταστασεις το συζητησα με αρκετους φιλους.3 απο αυτους μου ειπαν οτι το εχουν παθει και μαλιστα πολλες φορες.Μονο ενας ειπε οτι κατι εβλεπε(μια αιθερια υπαρξη να τον πλησιαζει οταν ειχε ανοιχτα τα ματια)και φυσικα αυτο τον τρομαζε,ενω οι αλλοι 2 ουτε εβλεπαν ουτε αισθανοταν τιποτα.
Φίλε Κύκλωπας
Είπα «Κάθε εμπειρία είναι μοναδική. Αυτό που έζησες ήταν αφύπνιση στο Αστρικό επίπεδο . Δεν το γνώριζες και προσπαθούσες να κουνήσεις το φυσικό σου σώμα πράγμα αδύνατον για εκείνη την στιγμή.»
Δεν κατάλαβες τον Αστρικό διαχωρισμό επειδή δεν τον έκανες. Προσπαθούσες να κουνήσεις το Φυσικό σου σώμα και όχι το Αστρικό σου.
Αυτό δεν σημαίνει πως εκείνη την στιγμή δεν ήσουν συντονισμένος με την 5η διάσταση.(το Αστρικό πεδίο)
Επίσης δεν είναι κανόνας ότι όταν κάποιος βρεθεί σε αυτή την κατάσταση να πρέπει να δει απαραίτητα κάτι κακό. Αυτό στο επιβεβαιώσανε και οι φίλοι σου που είχαν παρόμοια εμπειρία.
Τέλος πάντων φίλε μου από την εμπειρία που έχω η Αστρική προβολή δεν είναι μια φαντασίωση. Και μπορεί να μην δεις ποτέ κάτι σαν αυτό που λέγετε Μόρα.
Τότε το ότι δεν το είδαμε δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Βεβαίως μπορούμε να εκφράζουμε τις απόψεις μας και για αυτό συζητάμε σε αυτήν την παρέα.
Επίσης δεν ειναι κακό να έχουμε μια αμφιβολία για όλα.
Γιατί η αμφιβολία μπορεί να σε οδηγήσει στην γνώση.
Το λέω με την προοπτική της αναζήτησης για ποιο πέρα και όχι να έχουμε μια άρνηση για τα πάντα κάτω από μια στείρα λογική. (δεν είναι προσωπικό).
Αυτό μπορεί να γίνει ένα κλειδί για να προχωράμε ποιο πέρα.
Να είστε καλά
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
και για να το πιάσουμε ποιο σοβαρά το θέμα , όταν νιώθετε φόβο αρχίστε να λέτε αποσπάσματα απο την Οδύσεια ...<άνδρα μη έννεπε, μούσα πολύτροπον ως μάλλα πολλά, πλάχθh επι Τροίοις ίερον πτολίεθρον έπερσεν, πολλών δε ανθρώπων είδεν άστεα και νόων έγνων , πολλώ δε γε ον πόντο πάθεν άλγεα, ον κατά θυμόν....> κλπ
θα μάθετε και κάτι χρήσιμο απο την μια μεριά και απο την αλλή στην προσπάθεια να θυμηθήτε ακριβώς τους στοίχους θα αποσπάσετε το μυαλό σας απο τον φόβο , και καλό είναι οσο λέτε τους στοίχους να κάνετε κια μια βόλτα μέσα στο σπίτι , να συνηθήσουν τα ματάκια σας στο σκοτάδι να γίνεται μέρος του και να μην σας φαίνεται εχθρικό
παντι λογο , λογος ισως αντικειται
Πολυ σωστη η σκεψη σου
Ολα ειναι μεσα στο μυαλο μας. Με αυτο δεν θελω να πω πως ολα τα υπερφυσικα φαινομενα ειναι αποτελεσματα της φαντασιας μας αλλα οτι η δυναμη βρισκετε στην σκεψη μας.
Το πιο πυθανο ειναι τα βραδυα να ελκουμε μονοι μας ολα αυτα τα οντα γιατι πολυ απλα τα σκεφτομαστε και ετσι τα δημιουργουμε.
Ετσι αν σκεφτομαστε κατι αλλο οπως αποσπασματα της Οδυσσειας η οτι αλλο μας κανει κεφι αντλουμε δυναμη απο την σκεψη αυτη και μπορουμε ετσι να δυναμωσουμε τον φυσικο κυκλο προστασιας μας.
Πολυ καλη ιδεα φιλε πτολεμαιε...
στο μυαλό μας είναι σχεδόν τα πάντα απο τίς απολαύσεις
λίγη μελέτη της αρχαίας γραμματείας στο προτότυπο της , κάνει καλό και στην εκφορά του λόγου μας , άσε που μας δείχνει και την διαχρονικότητα πολλών απο τα καθημερινά μας προβλήματα,
και δείνει αρκέτο κουράγιο αυτο
παντι λογο , λογος ισως αντικειται
Δυστυχώς η συνείδηση είναι εγκλεισμένη λόγω ταύτισης μέσα στον Νου.
Αλλά η συνείδηση δεν είναι ο Νους. Το Φως της αιωνιότητας είναι μέσα μας.
Αλλά ο Νους το επισκιάζει όχι γιατί είναι κάτι αρνητικό αλλά επειδή έχει γίνει όργανο των εγώ μας.
Αν ο Νους καθαριστή τότε υπηρετεί το Πνεύμα. Αν όχι τότε τα διαχρονικά ψυχολογικά προβλήματα παραμένουν και πράγματι χρειαζόμαστε κουράγιο για να αντέξουμε να κουβαλάμε αυτό το φορτίο μέχρι να πεθάνουμε. Ή μπορούμε να πετάξουμε το φορτίο τώρα.
Είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι δεν είναι ο Νους του αλλά κάτι πέρα από αυτό. Και βέβαια για να γίνει αυτό χρειάζεται και η ανάλογη εμπειρία.
Έχω δει στους άλλους αλλά και στον εαυτό μου ότι οι λογισμοί πολλές φορές περιπλανιούνται μέσα στην ανοησία. Το δύσκολο είναι να μπορέσουμε να το δούμε.
Να είστε καλά
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
quote:
Αυτα τα ονομαζουν ΚΑΙ μορες,γιατι καθονται στο στρενο σου οταν κοιμασαι,και δεν σε αφηνουν ουτε να κουνηθεις,ουτε να αναπνευσεις.
Αυτό το απόσπασμα μου έδωσε την ιδέα να ρωτήσω το εξής: τι γίνεται με αυτούς που δεν κοιμούνται ποτέ ανάσκελα;