ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Που χάθηκε η μεσαία τάξη; Γιατί πλέον ζούμε σε μια κοινωνία πολύ πλούσιων και πολύ φτωχών; Νο1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Που χάθηκε η μεσαία τάξη; Γιατί πλέον ζούμε σε μια κοινωνία πολύ πλούσιων και πολύ φτωχών; Νο1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

simori91 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/5
lokΝέο Μέλος
26/01/2004, 15:47:38
ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΩΡΑ 8 Κ ΕΙΠΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΩΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΠΡΟΣΕΞΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΣΥΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ Κ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΙΣΕ ΟΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΚΑΘΩΣ ΒΟΥΤΣΙΖΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ Κ ΚΑΤΕΒΑΖΩΝΤΥΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΝΥΠΤΗΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΡΟΜΑΞΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ Κ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ Κ ΧΤΥΠΕΙΣΕ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΟΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΜΟΥΝΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ ΩΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ

inandaboveΜέλος
26/01/2004, 19:26:09
Φίλε Lok,
Η εμπειρεία σου φαίνεται να ήταν μεταφυσικής...φύσεως- αλλά πρώτα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως φυσιολογική εξήγηση...Είσαι σιγουρος, π.χ. , 'οτι επρόκειτο για το ίδιο καπάκι? Και, όταν λες 'οτι είδες το καπάκι να.." χτυπάει" τι ακριβώς εννοείς?΄Οντως περίεργο το συμβάν, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ποιό πνευματάκι ή άγνωστη δύναμη θα ήθελε να παίξει με την οδοντόκρεμά σου!!

coperroloΜέλος
26/01/2004, 19:34:17
Μπορεί γι'αυτό οι μεγάλες οδοντοκρεμοβιομηχανίες να κατασκεύασαν τα πτυσόμενα καπάκια που δεν ξεβιδώνουν. Για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια και να αγνοήσουμε τα παράξενα συμβάντα του καπακιού.
Μποϋκοτάζ στα εβραιο-συνομοσιο-οδοντοκρεμικά λόμπυ. Όλοι kolinos!

My Karma ran over your Dogma

lokΝέο Μέλος
26/01/2004, 19:44:07
ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΕΙΧΑ Κ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ Κ ΝΑ ΠΕΤΑΓΩΜΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΞΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΕΙ ΗΣΥΧΙΑ ΜΗΠΩΣ ΠΕΖΕΙ ΡΟΛΟ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΚΑ

26/01/2004, 22:34:48
Γεια σας!
Το καπάκι που πετάχτηκε στο νιπτήρα δε νομίζω να έχει σχέση με τον
ιδιοκτήτη που πέθανε.
Έχεις προσέξει άλλες φορές να μετακινούνται ανεξήγητα, διάφορα αντικείμενα?
Ο ιδιοκτήτης με ποιο τρόπο πέθανε?
Σε πάρα πολλά σπίτια έχουν πεθάνει άνθρωποι.Και δεν συνέβη τίποτα.
Σε ρωτάω γιατί το μυαλό μου πάει πιο πολύ στην τηλεκίνηση.

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

_Μέλος
26/01/2004, 23:16:31
Άμα πλένει και τα πιάτα θέλω και εγώ

Είσαι σίγουρος ότι δεν σου το πέταξε ο μικρός σου αδελφός κτλ, η ότι δεν ήταν εκεί τριγύρω ένα δεύτερο και εσύ το έριξες κατά λάθος κτλ κτλ?

iolieΝέο Μέλος
27/01/2004, 10:26:15
Φίλε/η lok,
Η ιστορία σου μου θύμισε ένα παρόμοιο περιστατικό που έζησα πριν από μερικά χρόνια. Δεν θα τολμούσα ποτέ να το διηγηθώ αλλά, επειδή βρίσκω μία σχετική ομοιότητα, το κρίνω σκόπιμο τώρα.
Είμουν νιόπαντρη. Είμασταν με το άντρα μου στην τηλεόραση, αραχτοί, Σάββατο μεσημεράκι και χαζεύαμε χουζουρεύοντας.
Ξαφνικά, ακούμε ένα δυνατό "μπαμ" από το χώρο της κουζίνας σαν κάτι να έσπασε. Η πρώτη εντύπωση ήταν ότι επρόκειτο για κάποιο πιάτο ή ποτήρι που πιθανότητα να ήταν σε ασταθή ισορροπία στην πιατοθήκη.
Τρέχουμε στην κουζίνα και δεν βλέπουμε απολύτως τίποτα.
Όλα στη θέση τους χωρίς καμία ζημιά. Ετοιμαζόμασταν να επιστρέψουμε στο σαλονάκι όταν βλέπω τον άντρα μου να γουρλώνει τα μάτια του από την έκπληξη και να κοιτάει άφωνος σε μία γωνιά στο πάτωμα. Ακολουθώ το βλέμα του και κοιτάξτε τι είχε συμβεί:
Στο τραπέζι της κουζίνας, είχα ένα σετάκι με αλατοπίπερο, σε κλασικό σχήμα και τα δύο, δηλαδή, με λαιμό, στο τέλος του οποίου βίδωνε ένα νικελένιο καπάκι με τρυπούλες.
Λοιπόν, τα σκεύη αυτά ήταν αποκεφαλισμένα, και ο λαιμός του καθενός, με το καπάκι βιδωμένο επάνω, είχαν προσγειωθεί στο πάτωμα της κουζίνας.
Ήταν ανατριχιαστικό. Μου δόθηκε η εντύπωση ότι έβλεπα δύο ακέφαλα κορμιά που κάποιος είχε αποσπάσει βίαια τα κεφάλια τους τα οποία κείτονταν στο πάτωμα πια.
Προσπαθήσαμε να βρούμε μια λογική εξήγηση αλλά δεν ήταν κι' εύκολο.
Και τα δυό ταυτόχρονα; Στα καλά καθούμενα;
Έντρομη, πέταξα τα σκεύη από την κουζίνα και προσπάθησα να ξεχάσω το συμβάν.
Μπορεί να είναι σύμπτωση αλλά θα τολμίσω να το πω γιατί περνάει κάθε τόσο απ' το μυαλό μου και με βασανίζει. Ο γάμος αυτός έληξε πολύ γρήγορα.
Υπάρχουν κι' άλλα δυό-τρία περίεργα περιστατικά που έζησα με τον άντρα μου εκείνη την περίοδο αλλά δεν θέλω να αναφερθώ, αφενός για να μη σας κουράζω, αφετέρου γιατί φοβάμαι μη καταντήσω γραφική.
Ξέρετε, δεν είναι του χαρακτήρα μου.

zimΝέο Μέλος
27/01/2004, 10:38:48
ΙΟΛΙ ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ?

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΙ ΕΝΟΙΚΙΑΖΑΤΕ?

27/01/2004, 12:26:26
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ/ΕΣ lok ΚΑΙ iolie ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟ-ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.

ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ/ΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ.

Α-ΕΑΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.
Β-ΕΑΝ ΕΙΧΑΝ ΜΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΑΣ.
Γ-ΕΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.
Δ-ΕΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΤΕ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.
Ε-ΕΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ/ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ/ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΚΟ ΣΕ ΕΣΑΣ Η ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ.

ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΕΑΝ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ.
ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΕΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ (ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΙΟΛΗΣ) ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ.
ΗΜΟΥΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ.
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΕΝΑΝ ΘΟΡΥΒΟ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΖΑΜΙΑ.
ΤΡΕΞΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΝΕΡΟΧΥΤΗ KAI TIΠOTA ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

**ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**

andrianΜέλος
27/01/2004, 12:31:15
lok ΜΕΤΑ ΚΟΙΤΑΞΕΣ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΑΡΧΙΚΑ? ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ...
iolie ΠΕΣ ΜΑΣ Κ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ.. ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΔΕΝ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ Η' ΜΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΛΛΑ Κ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ

ΔΕΝ ΕΙΔΑ
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ
Κ ΑΝ ΡΩΤΗΣΑ
ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ

andrianΜέλος
27/01/2004, 12:33:22
ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑVATARGR ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΔΕΝ ΕΙΔΑ
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ
Κ ΑΝ ΡΩΤΗΣΑ
ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ

scullyΜέλος
27/01/2004, 12:44:10
quote:
lok ΜΕΤΑ ΚΟΙΤΑΞΕΣ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΑΡΧΙΚΑ?

Αυτο θα σε ρωτουσα κι εγω...!

"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg

lokΝέο Μέλος
27/01/2004, 12:55:51
ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΝ Κ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΡΟΜΑΖΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ Κ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕΡΙΚΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ Κ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΟΠΩΣ ΕΒΛΕΠΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟΤΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΒΡΑΔΥ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ Κ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΦΟΥ ΕΙΜΟΥΝΑ ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

andrianΜέλος
27/01/2004, 13:04:08
quote:
ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ Κ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕΡΙΚΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ Κ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΟΠΩΣ ΕΒΛΕΠΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟΤΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΒΡΑΔΥ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΕΙ

ΠΩΠΩ lok ΟΜΟΛΟΓΩ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΓΕΝΙΚΑ??
ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ??

ΔΕΝ ΕΙΔΑ
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ
Κ ΑΝ ΡΩΤΗΣΑ
ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ

lokΝέο Μέλος
27/01/2004, 13:16:32
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΑΝ ΟΝΤΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΦΤΑΙΓΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

andrianΜέλος
27/01/2004, 13:24:28
ΤΙ ΝΑ ΠΩ??ΑΦΟΥ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ ΕΙΔΕ Κ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ..
ΔΕΣ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΞΩΡΚΙΣΜΟΣ Η' ΨΥΧΩΣΗ ΠΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ.. ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ..

ΔΕΝ ΕΙΔΑ
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ
Κ ΑΝ ΡΩΤΗΣΑ
ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ

lokΝέο Μέλος
27/01/2004, 13:37:14
ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΣΚΙΑ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΕ ΣΕ ΦΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΛΗ ΔΙΛΠΑ ΤΟΥ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΚΕΙΝΩΝΟΥΣΑΝ ΜΕΣΩ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΖΑΜΙ,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΧΑΕΙΔΕΥΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Κ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΦΥΣΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ 2 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ Κ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΣΚΙΑ

lokΝέο Μέλος
27/01/2004, 13:38:11
ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΣΚΙΑ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΕ ΣΕ ΦΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΛΗ ΔΙΛΠΑ ΤΟΥ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΚΕΙΝΩΝΟΥΣΑΝ ΜΕΣΩ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΖΑΜΙ,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΧΑΕΙΔΕΥΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Κ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΦΥΣΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ 2 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ Κ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΣΚΙΑ

scullyΜέλος
27/01/2004, 13:48:17
Ghost's house...!

"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg

iolieΝέο Μέλος
27/01/2004, 14:01:56
Κατ' αρχήν να σας ευχαριστήσω όλους για την ανταπόκριση και το ενδιαφέρον που δείξατε.
Άν και έχω ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή μου αυτή τη στιγμή, θα προσπαθήσω να σας δώσω μερικές απαντήσεις σύντομα και επιφυλάσσομαι να επανέλθω όταν θα έχω περισσότερο χρόνο.
Στα ερωτήματα που θέτουν οι avantar & zin:
1. Το σπίτι είναι στο όνομά μου. Όταν ξενικοιάστηκε το 1992, ζήτησα από τους γονείς μου να το αφήσουν ελεύθερο για να μπορώ να πηγαίνω να μελετάω (ήμουν φοιτήτρια τότε και βρήκα μία δικαιολογία να ξεφύγω σιγά σιγά από το πατρικό). Εκείνη την περίοδο, γνώρισα και τον άντρα μου. Σιγά - σιγά αρχίσαμε να συζούμε στο σπίτι αυτό. Δεν έχει καμία περίεργη ιστορία στα σίγουρα και επιπλέον, εγώ νοιώθω θετικά εκεί μέσα -γιατί εξακολουθώ να ζω στο ίδιο σπίτι- παρά το γεγονός ότι το βαρύνει ένας αποτυχημένος γάμος.
2. Συνέπεια (θάνατος ή αρρώστεια) δεν υπήρξε πλην εκείνης του διαζυγίου. Το γεγονός έγινε το 1995 αμέσως μετά το γάμο μας. Χωρίσαμε το 1998. Αιτία διαζυγίου - αναζητείται ακόμη κι' από τους δύο -. Άσχετο!
3. Είχε προηγηθεί άλλο ένα περιστατικό το οποίο θα μπορούσα να το κατατάξω στα ψυχο-κινητικά το οποίο έγινε κατά τη διάρκεια της σχέσης μας πριν το γάμο δηλαδή, σε διαφορετικό χώρο, στο εξοχικό μας συγκεκριμένα και το οποίο ήταν μάλλον τύπου φάρσας και οπωσδήποτε δεν μας τρόμαξε. Επιφυλάσσομαι να σας το διηγηθώ στο επόμενο μήνυμα.
4. Το τελευταίο περίεργο που συνέβη ήταν κατά την ημέρα του γάμου μου αλλά δεν ήταν ψυχοκινητικό αλλά μάλλον ηλεκτρομαγνητικό αν μπορώ να το πω έτσι, θα το διηγηθώ στο επόμενο μήνυμα και σεις θα κρίνεται.
5. Τα τρία αυτά περίεργα περιστατικά είναι τα μοναδικά στη ζωή μου και συνέβησαν κατά τη διάρκεια της συμβίωσής μου με τον άντρα μου. Αφότου χωρίσαμε, τίποτα μα τίποτα περίεργο δεν μου έχει συμβεί. Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι δεν έχει σχέση ο χώρος αλλά η ίδια η σχέση και τα άτομα. Ενδεχομένως ο άντρας μου να ήταν πόλος έλξης.
Αυτό, άν πράγματι ισχύει, πρέπει να γινόταν ασυνείδητα γιατί ο ίδιος, σε αντίθεση με μένα δεν πολυψαχνόταν όσον αφορά τα τηλε-ψυχο-μετα-φυσικά και περίεργα.
6. Δεν είχα κακή σχέση με κανέναν εκείνη την περίοδο, δεν τσακώθηκα με κανένα άτομο, ή, τουλάχιστον, δεν είχα αντιληφθεί εγώ κάποιον να έχει λόγο να μου μεταφέρει αρνητική ενέργεια.
Κλείνοντας, επαναλλαμβάνω την υπόσχεση να σας διηγηθώ τα δύο περιστατικά που προαναφέρω και σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας.
Υ.Γ. Εάν είχατε να μου προτείνετε κάτι σχετικό με τα ψυχο-κινητικά φαινόμενα για να ενημερωθώ, θα το εκτιμούσα βαθύτατα.