ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- New blood around....... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- New blood around....... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Aerinos13 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
AerinosΝέο Μέλος
28/07/2003, 16:51:06
Molis irtha.....ematha gia auto to forum,kai elpizw na me kalypsei....mexri twra den ebriska kati pou na me trabaei kai toso sto stixeio mou....elpizw na mhn synanthsw mia epithetikothta epeidh eimai neo melos(opws se alla forum) , alla na me afhsete na moirastw tis skepseis mou mazi sas.......loipon,tauta ta oliga eixa na pw....h synexeia epi tou forum........

In the memory you'll find me
Eyes burning on
The darkness is holding me tightly
Until the sun rises on.....

28/07/2003, 17:08:31
Welcome!

Communicating at an unknown rate...

28/07/2003, 17:42:22
Καλωσήλθες Aerinos!

Καλή συμμετοχή!

Χωρίς να εκλειφθεί ως επιθετικότητα σε παρακαλώ, θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι στα Forums του ESOTERICA δεν προωθούμε την συμμετοχή στις συζητήσεις με μηνύματα γραμμένα σε Greeklish. Αυτό για να μπορούμε, καταρχάς, όλοι να διαβάζουμε με την μεγαλύτερη ευκολία τα γραφόμενα (και σε προέκταση την σκέψη) των Συζητητητών και να μπορούμε να χρησιμοποιούμε με λειτουργικό και αποτελεσματικό τρόπο την Αναζήτηση.

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

29/07/2003, 07:21:48
Καλώς όρισες στη μεγαλύτερη Ελληνική διαδυκτιακή παρέα για τη Μεταφυσική αναζήτηση Αέρινε φίλε...

Σού εύχομαι μια ΚΑΛΗ και ΓΟΝΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στους χώρους συζήτησης...
Και μιάς και το ανέφερες φίλε μας, πές μας ποιό είναι το "στοιχείο" σου που σε κάνει να πιστεύεις πώς μπορείς εδώ μέσα (στα Forums) να το καλιεργήσεις και να δρέψεις ΑΚΟΜΑ περισσότερους καρπούς;;;

Και πάλι ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ

Κέλσος ο Φιλαλήθης

Υ.Γ Πραγματικά ΜΗΝ εκλάβεις ώς "πέσιμο" απο τον αγαπητό μας Admin την παρένεσή του για τα Greeklish...
Είναι ΓΕΓΟΝΟΣ πώς τα μηνύματα με Greeklish ΔΕΝ πολυδιαβάζονται...

catΜέλος
29/07/2003, 10:30:23
Καλές διαδρομές....ειμαι σίγουρη οτι εδώ μέσα θα βρείς απειρη γνωση

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

AerinosΝέο Μέλος
29/07/2003, 13:35:45
Οκ παιδια,ηρεμηστε,δεν το πηρα σαν επιθεση αλλα σαν συμβουλη για την καλυτερη λειτουργεια του forum.παρολαυτα ελπιζω να μην ζητατε και τονους διοτι βαριεμαι να βαζω :P ........ Στο κατω κατω λατρευω τις προκλησεις,και το να μαθω να γραφω γρηγορα με ελλινικους χαρακτηρες ειναι μια προκληση , εστω και μικρη.......

quote:
Και μιάς και το ανέφερες φίλε μας, πές μας ποιό είναι το "στοιχείο" σου που σε κάνει να πιστεύεις πώς μπορείς εδώ μέσα (στα Forums) να το καλιεργήσεις και να δρέψεις ΑΚΟΜΑ περισσότερους καρπούς;;;

Το βασικο "στοιχειο" ειναι η ελευθερη σκεψη χωρις περιορισμους....μετα παμε στην ανταλλαγη αποψεων , σοβαρων και μη , χωρις χλευασμους αλλους και ασχημες κριτικες χωρις λογο......υστερα θελω να μοιραστω οσα εχω αποκομοισει απο τη ζωη με αλλους,ωστε να τους βοιθησω οσο μπορω,και να λαβω οσες περισσοτερες γνωσεις και εμπειριες απο τους αλλους , ετσι ωστε να γινομαι συνεχεια πιο ολοκληρωμενος σαν ανθρωπος,και να κανω βηματα προς την πνευματικη τελειοτητα(μπλα μπλα μπλα.....)..............και τελος , περναω σε κατι τελειως προσωπικο,ειναι η αναπτυξη της πνευματικης μου αυρας και η χρηση της.....ασχολουμαι εδω και χρονια με αυτο και εχω δειγματα ενος ελεγχου που θα σηζητησουμε εαν θελετε σε αλλο topic....

Υ.Γ. Ξεχασα να πω πως εναψ απο τους λογους που ηρθα εδω ειναι γιατι πιστευω πως θα βρω αρκετους "δυνατους" men/women of spirit ωστε να ανταγωνιστω μαζι τους περι πνευματικης διαυγειας ,αποφθεγματων κλπ.....

Υ.Γ.2 Συναντησεις απο κοντα κανετε?

Eyes burning on

29/07/2003, 14:06:15
"Δυνατός" αέρας φύσηξε στα Forums ...

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

AerinosΝέο Μέλος
29/07/2003, 14:11:23
quote:

"Δυνατός" αέρας φύσηξε στα Forums ...

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

I have come and i will stay.....

The wind walker............

I am here.....do you feel the air blowing among your hair?.....

No force can stop me....a whirlwind will blow away anything that will try to stop me......

Aerinos has spoken

Eyes burning on

30/07/2003, 08:03:07
Πραγματικά φύσηξε νέος Αέρας στα forums...

Λοιπόν νέε φίλε μας, νομίζω πώς ήρθες στο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΟΠΟ για όλα όσα μας ανέφερες...
Το μέλλον θα με επιβεβαιώσει...

Υπάρχουν πολλά μέλη με "δυνατό πνεύμα" και ΕΛΠΙΖΩ να υπάρχει ένα ΓΟΝΙΜΟΣ ΔΙΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...

Κάνουμε και κάποιες ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ συναντήσεις, ΑΝΕΠΙΣΗΜΕΣ ως επι το πλείστον...
Και πάλι καλώς όρισες

Κέλσος ο Φιλαλήθης

01/08/2003, 17:29:07
Kαλώς όρισες new kid on the block.

"Τάδε έφη Avallon"
lipotaktisΜέλος
16/08/2003, 21:11:37
FRIEND AERINOS
Ωραίο το θέμα σου.Είμαι κι εγώ νέο μέλος-τώρα που το γράφω γιατί μετά δεν ξέρω-και θέλω να γνωρίζω νέα μέλη όπως κι εγώ.Μέσω FORUM βέβαια.

Don't press yourself.
let you free.
you will find the answer.
Be sure.

matrix_ghostΜέλος
17/08/2003, 15:45:26
Καλωσορισες στο esoterica!

RESPECT IS EARNED, NOT GIVEN

Edited by - matrix_ghost on 17/08/2003 15:46:16

Ambitious--Νέο Μέλος
01/09/2003, 07:58:43
ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΑΕΡΙΝΟ,ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ Σ`ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ``ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ`` ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

andreas