ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περίεργο όνειρο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Περίεργο όνειρο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

jinaki_84 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
jinaki_8Νέο Μέλος
08/03/2012, 13:36:17
geia sas eimai kainourgia sto forum.,loipon edw kai kati mhnes vlepw kati perierga oneira..vlepw oti ekei p ka8omai erxetai xafnika kt t opoio dn vlepw k mpainei mesa m arxizoun k gurnane t matia m ourliazw.kai xupnaw fwnazwntas...h vlepw pali oti eimai kapou k fovamai gt perimenw kt n er8ei t opoio pali dn vlepw k xafnika m pianei k m travaei k prospa8w n ksefugw k pali xupnaw fwnazontas...ti akrivws mporei n shmainoun auta t oneira gt ta vlepw?

zp

CravenΜέλος
08/03/2012, 13:59:39
Καταρχήν, επειδή μου βγήκαν πραγματικά τα μάτια και απ ότι βλέπω τα κινητά έχουν κάνει ΜΕΓΑΛΟ κακό στα πιτσιρίκια και το πως γράφουν την Ελληνική (λέμε τώρα) γλώσσα (όχι απλά greeklish αλλά και κόψιμο λέξεων ειδικά απ τις κοπελίτσες.. νέα μόδα αυτή) σε παρακαλώ μέσα στα forum γράφε με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες.. ευκαιρία να τους ξαναθυμηθείς κιόλας και να αντισταθμίσεις το κακό που κάνουν τα sms..

Τώρα για το θέμα σου, σίγουρα άλλοι είναι πιο ψαγμένοι σε κάτι τέτοιο να απαντήσουν, αλλά επειδή μιλάς για όνειρα δεν νομίζω να είναι κάτι ιδιαίτερο! Ίσως απλά πολλές ταινίες και ειδικότερα θριλεράκια :)
Άσχημο (από ιδία πείρα πίστεψε με ξέρω τι λέω) θα ήταν όντως αν τα έβλεπες αυτά ή παρόμοια στον ξύπνιο σου (προφανώς από παιχνίδια του μυαλού..) αλλά επαναλαμβανόμενους εφιάλτες σχεδόν όλοι έχουμε δει και ειδικά σε τέτοιες ηλικίες όπως υποθέτω θα είναι (μικρή) και η δικιά σου. Πολλές φορές μάλιστα η επανάληψη κρατά για βδομάδες, μήνες ή και χρόνια. Μια επίσης μεγάλη διαφορά είναι ότι σε αυτές τις ηλικίες τείνουμε να θυμόμαστε ευκολότερα τα όνειρα που μόλις είδαμε, να είναι πιο έντονα και ακόμα και πολλές φορές να τα ελέγχουμε ή να αυθυποβάλλουμε τον εαυτό μας στο τι να δει.

Edited by - Craven on 08/03/2012 14:03:02

CamelotΜέλος
08/03/2012, 14:32:59
Αμαν,αμαν,αμαν τι τρομερο ονειρο. Μην περιμενεις να στο εξηγησω, τα ονειρα ειναι δικα σου, βγαλμενα μεσα απο δικες σου εμπειριες! Οπως καταλαβαινεις στον καθε ανθρωπο ερμηνευονται διαφορετικα τα ονειρα. . . Εγω εβλεπα καθε μερα πως ημουν σε ενα κλουβι με μια τιγρη και την στιγμη που ορμουσε πανω μου και με δαγκωνε, ενα γιγαντιο φιδι εμφανιζοταν μετα απο μια συντομη μαχη, την σκοτωνε. . . Στην πραγματικοτητα το φιδι ηταν ο κολλητος μου που μου ξεσκεπασε το σχεδιο ενος παιδιου να με κανει ρεζιλι σε ΟΛΟ το σχολειο. . . Σκεψου. . . Μονο εσυ τα αποκωδικοποιεις.!

!!!Vanish the shadows!!!

08/03/2012, 21:11:37
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ Periergo oneiro ΣΕ Περίεργο όνειρο.

============================================================

Αγαπητή jinaki_8, καλώς ήλθες στα Forums του Esoterica.
Σου εύχομαι να έχεις καλή συνέχεια.

Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι με λατινικούς (greeklish) ούτως ώστε να είναι πιο εύκολη η ανάγνωση των μηνυμάτων σου.

Καλό θα ήταν προτού ανοίξουμε ένα νέο θέμα να συμβουλευτούμε την Αναζήτηση (επάνω δεξιά στην οθόνη).
Εκεί μπορούμε να συμπληρώσουμε τις κατάλληλες λέξεις - κλειδιά για το θέμα που μας ενδιαφέρει και κάνοντας αναζήτηση μόνο σε Θέμα, μπορούμε να βρούμε όλες τις παλιότερες σχετικές συζητήσεις.
Εάν υπάρχει κάποια ενεργή, μπορούμε να συνεχίσουμε σ' αυτήν ώστε να αποφύγουμε τα διπλά θέματα και να έχουμε όλες τις απόψεις συγκεντρωμένες σε ένα θέμα.

Σχετικά με τα όνειρα και την εξήγηση τους, υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία μπορείς να βρεις με τον τρόπο που σου περιέγραψα.
Ενδεικτικά, μπορείς να καταθέσεις την εμπειρία σου στο θέμα (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):

Εξηγηση ονειρου!!!

Επομένως το θέμα μπορεί να απενεργοποιηθεί εφόσον η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί στο προτεινόμενο.
Απενεργοποιείται επίσης το πανομοιότυπο θέμα Περίεργο όνειρο.

In anticipation of my resurrection...