- 11η Σεπτεμβριου 2001 ΣΕΝΑΡΙΑ ή ΑΛΗΘΕΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
σε είχα χάσει!!
Χαίρομαι πραγματικά που σε "ξαναδιαβάζω"
Infinitum Finitum Producit
Το «οι Αμερικανοί είναι φίλοι μας» ήταν ειρωνικό, το πήρα από παλιά ελληνική ταινία όπου το έλεγε ένας ρουφιάνος για τους Γερμανούς.
Όσο αφορά το χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου, ότι και να μου πεις (όχι εσύ) δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση. Τους έχω ικανούς για όλα.
MONEY TALK.
Έτσι κι’ αλλιώς ο λαουτζίκος την πληρώνει πάντα. Είναι ο πλέον αναλώσιμος και δεν λείπει σε κανένα. Πάντα θα υπάρχουν θύματα που θα στηρίζουν τέτοιες κυβερνήσεις.
Είτε τους ρίξανε μόνοι τους, τους πύργους είτε όχι, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
Αθώος κόσμος δολοφονήθηκε.
Αφορμή για να κάνουν επέμβαση θα έβρισκαν σίγουρα, όσο ηλίθια και να ήταν.
Εδώ πριν ένα μήνα είχαμε το θέατρο του παραλόγου με το Ισραήλ, και τι έγινε ;
Οι μεν επιτίθεντο με αεροπλάνα και τεθωρακισμένα και οι δε αμύνονταν με “πέτρες”. Το αποτέλεσμα ; να βάζουν χέρι στον αμυνόμενο γιατί γρατσούνισε το άρμα του επιτιθέμενου.
Και τι μπορείς να κάνεις φίλε μου ; μπορείς να βάλεις μυαλό στο αμερικάνικο λαό που ψηφίζει, έστω και έμμεσα, το αστροπελέκι για πρόεδρο ; που δεν του έφτασαν πέντε χρόνια για να καταλάβει ότι ο άνθρωπος είναι πιο αργός από την καθυστέρηση ; που κάθετε και χάφτει τις δικαιολογίες για την τρομοκρατία για να δικαιολογήσει τις τεράστιες δαπάνες για όπλα, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα και ότι πίσω από αυτόν κρύβονται πολύ μεγαλύτερα συμφέροντα ;
Και οι άλλοι οι Άραβες δεν είναι καλύτεροι. Θυσιάζουν αθώο κόσμο στον πόλεμο κατά της δύσης και προβάλουν το θρησκευτικό τους φανατισμό για να βρίσκουν και να βαφτίζουν όλο και περισσότερους μάρτυρες σε αυτόν τον ιερό πόλεμο γι’ αυτούς. Έχουν τόσο φυσικό πλούτο και ποτέ δεν τον εκμεταλλεύτηκαν ενωμένοι.
Καταλαβαίνω ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όπως τα γράφω, αλλά πιστεύω ότι κάπως έτσι είναι.
Ο καθένας παίρνει ότι του αξίζει.
Πάρε παράδειγμα εμάς, εδώ στην Ελλάδα.
Τι κάνουμε ; τίποτα
Τι άλλαξε ; τίποτα
Και δεν πρόκειται να αλλάξει και τίποτα. Όσο τα πρόβατα τρέχουν πίσω από το βοσκό με την γλώσσα έξω για να παρακαλέσουν για ένα μεγαλύτερο κομμάτι ψωμί, με αντάλλαγμα τη ψήφο, χειρότερα μπορούμε να πάμε καλύτερα όχι.
Τα χάλια μας θα μπορέσουμε να τα επιβεβαιώσουμε σε κανά μήνα.
Η καμήλα δεν βλέπει τη δικιά της την καμπούρα.
Να 'στε όλοι καλά...
Στράτος

Διάβασα τόσες τεχνικές αηδίες που μάλλον θα πάω να κάψω τα πτυχία μου.
Τι είναι η ταχύτητα εισόδου; Σε αεροδρόμιο έμπαιναν; Απλώς ήθελαν να έχουν τον πλήρη έλεγχο - για δοκιμάστε να τρέξετε με 100Κm/h μέσα στην πόλη.
Στις άλλες χώρες και πόλεις δεν έχουν σκεφτεί ότι μπορεί να πέσει αεροσκάφος πάνω τους;
Το Β747 θα ήταν το ΕΙΔΑΝΙΚΟ, μόνο που αυτά πετάνε προς τον Ατλαντικό και θα τους είχαν καταλάβει πιο γρήγορα...
Η διαφορά μεταξύ empire state building και τους δύδημους είνια στην κατασκευή - για ψάξτε το λίγο...
ΜΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΨΩ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΟΥ!!!!
Κι επειδή έφαγα ένα κόλλημα με τον Τζιμάκο σήμερα τα είπε όλα με το:
...Ζούμε δι' αντιπροσώπου
μες στους μύθους του Αισώπου
φάτε τους...

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:
Φίλε radioactive toy,
σε είχα χάσει!!
Χαίρομαι πραγματικά που σε "ξαναδιαβάζω"
Infinitum Finitum Producit
Aγαπητε φιλε ,οταν βρισκω χρονο θα γραφω αν και το θεμα στο οποιο εγραψα με στενοχωρει.
Ελπιζω να τα πουμε σε αλλο θεμα γιατι σε αυτο δεν εχω να πω κατι περοσσοτερο.
Μπορει σε θεματα "κατασκευων" να μην σε φτανω...αλλα τουλαχιστο σε θεματα αεροναυπηγικης...ασε εμενα να εχω τον πανω λογο.
Επισης...Δεν εχει σημασια το απο τι ειναι φτιαγμενο ενα κτιριο (EMPIRE STATE) αλλα τι "κατεπεσε" πανω του...Μιλαμε για ενα στρατιωτικο- ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΟ Πληρως εξοπλισμενο με 14 Βομβες 2,500 λιβρων Η ΜΙΑ (θες μεγεθος εκρηξης?? ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ 30 αεροσκαφη μαζι πληρως εφοδιασμενα με καυσιμα)...και επισης μιλαμε για το ετος 1942...και επισης για ενα κτιριο αρκετων ετων (1890 και μετα)...
Το θεμα δεν ειναι οτι θελω να συκγινω τα κτιρια...αλλα παιρνωντας για παραδειγμα ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ...επρεπε οι τεχνιτες να το σκεφτουν καλα πως να το χτισουν και πως και που ακριβως) εκτος αν τους καναν απο την αρχη με απωτερο σκοπο να τους ριξουν...
Οποτε ΚΑΝΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΕΔΩ...ετσι?
Συγγνωμη Ευστρατιε που σε παρεξηγησα...νομιζα οτι υποστηριζεις τους "αγαπητους αμερικανους"...
Ακριβως οπως τα λες...το θεμα ειναι οτι χανονται δεκαδες αθωοι σε μια "μαχη" που κανεις δεν ξερει γιατι στον κορακα γινεται...
...and the Predators will prevail...
Katsu kangae wa motsu na makenu kangae wa hisuyo...Tekki ni yotte tenka seyo
Ευχαριστω πολυ τους φιλους που ασχοληθηκαν με το θεμα που παρεθεσα,
Ευχαριστω για την επικοδομητικο διαλογο που καναμε...
...and the Predators will prevail...
Katsu kangae wa motsu na makenu kangae wa hisuyo...Tekki ni yotte tenka seyo
Περισσότεροι από το 90% των Αμερικανών πιστεύουν στην ύπαρξη Θεού. Αυτό βέβαια δεν τόσο εντυπωσιακό σαν συμπέρασμα, όσο οι αντιλήψεις που κυριαρχούν για την προσωπικότητα του Μεγαλοδύναμου.
Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Μπέιλορ του Τέξας, οι Αμερικανοί κατηγοριοποιούν το Θεό με τέσσερα διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ειδικότερα εκτιμούν ότι είναι Αυταρχικός, Φιλάνθρωπος, Επικριτικός ή Απόμακρος.
Ένας στους τρεις αντιλαμβάνεται το Θεό ως αυταρχική φιγούρα που για να τιμωρήσει τους ανθρώπους για τις παρεκκλίσεις τους στέλνει θεομηνίες, όπως τυφώνες, κατακλυσμούς, σεισμούς και λοιπούς καταποντισμούς. Οι εν λόγω Αμερικανοί είναι κατά βάση συντηρητικοί και στην πλειονότητα τους ψηφοφόροι των Ρεπουμπλικάνων, ιδιαίτερα θρησκευόμενοι στα όρια του σκοταδισμού. Πρόκειται συνήθως για άτομα χαμηλού εισοδήματος και μειωμένου γνωστικού ορίζοντα.
Περί το 25% των Αμερικανών πιστεύουν ότι ο Θεός είναι απόμακρος, δηλαδή μια απρόσωπη υπέρτατη δύναμη που δημιούργησε τον κόσμο και στη συνέχεια τον άφησε στη μοίρα του. Αυτοί που πιστεύουν σε αυτή τη θεωρία είναι συνήθως φιλελεύθεροι και σχετικιστές αναφορικά με την ηθική και σπανίως πηγαίνουν στην Εκκλησία.
Ένας στους τέσσερις περίπου θεωρεί το Θεό Φιλάνθρωπο που έχει θέσει απαράβατους κανόνες συμπεριφοράς, αλλά έχει τη μεγαλοσύνη και τη γενναιοδωρία να συγχωρεί. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν κυρίως οι καθολικοί, οι προτεστάντες και οι Εβραίοι των μεσοδυτικών πολιτειών.
Στην τελευταία κατηγορία ανήκουν όλοι όσοι αντιλαμβάνονται το Θεό ως Επικριτικό που παρακολουθεί τα πάντα, αλλά ποτέ δεν επεμβαίνει για να προσφέρει βοήθεια ή για να επιβάλει τιμωρία.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι μόλις το 5,2% της πιο πλούσιας χώρας στον κόσμο δεν πιστεύει σε κανέναν Θεό.
Εγώ φίλοι μου να προσθέσω μια δική μου γνώμη για αυτό το 5,2% που δεν πιστεύει σε κανέναν θεό! ΛΑΘΟΣ πιστεύει στον θεό της εξουσίας και του χρήματος! είναι αυτό το 5,2% που κάνει ότι θέλει τους υπόλοιπους... είναι αυτοί που τους κυβερνούν η΄θέλουν να τους κυβερνήσουν... και οι άλλοι... τους ψηφίζουν
ευχαριστώ πολύ
φιλικά
Σταμάτης
πολύ βαρύ το θέμα και πολύ με χαλάει κάθε φορά που το πιάνω
αρχικά να διευκρινίσω πως όταν κάποιος τα βάζει με την κυβέρνηση των ΗΠΑ σε καμοία περίπτωση δεν τα βάζει με τον απλό λαό, με τα αθώα θύματα των δίδυμων πύργων και με τις οικογένειές τους.
τώρα όσων αφορά το θέμα πολλές πληροφορίες, άρθρα, έρευνες κλπ μπορείτε να βρείτε στο site www.davidicke.com
όσων αφορά τους αμερικάνους, για το λόγο που ψήφισαν ξανά τον Bush, την ψυχολογία τους κλπ πολύ κατατοπιστηκή είναι η ταινία του Michael Moore Ακύρηχτος Πόλεμος.
δεν θα πω άλλα γιατί ήδη άρχισα να θυμώνω και ο θυμός είναι ένα συναίσθημα που δεν το αντέχω.
Ο θυμός ή η στεναχώρια δεν είναι λόγος για να μην συζητάμε ένα θέμα.
Τέτοια πράγματα πρέπει να τα εξωτερικεύουμε και να μην τα κρατάμε μέσα μας. Οσο για τον David Icke που αναφέρεις το site του, εγώ προσωπικά δεν θα τον θεωρούσα και πολύ αξιόπιστο. Δεν ξέρω τί μπορεί να λένε οι υπόλοιποι φίλοι εδώ στο forum...αλλά εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Για εμένα λάθη έχουν γίνει και από τις δύο πλεύρες! Ούτε οι Αμερικάνοι είναι διάβολοι, ούτε οι Αραβες άγιοι. Η αλλήθεια είναι κάπου στην μέση πάντα.
Μήπως έχει δεί κάποιος την ταινία Μόναχο του Σπίλμπεργκ? Τα γεγονότα είναι περίπου 40 χρόνια πρίν.Και εκεί με θύματα αθώους (τους αθλητές) ξεκίνησαν... και δες που έφτασε το πράγμα...
ευχαριστώ πολύ
Σταμάτης