ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- απίστευτη προσφώνηση.. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- απίστευτη προσφώνηση.. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

lorenzo30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
GothicΜέλος
17/02/2005, 12:37:31
Φίλε think4allu,είναι καθ' όλα σεβαστές οι απόψεις σου,μιας και είναι μόνον απόψεις δικές σου και τίποτε άλλο,αλλά θα ήθελα να σχολιάσω κάτι πάνω σε αυτά πολύ φιλικά.

quote:
Δυό σφαίρες.Τίποτε άλλο.
Και αν έρθει πιό κοντά μιά λάμα μαχαιριού στο στομάχι και στρίψιμο μάλιστα , για να γίνει αποτελεσματικότερο.
Να μή σε σοκάρει η βία φίλε Ramoglou.

Ξέρεις μου θυμίζεις όταν πρίν από 20 χρόνια εκπαίδευα πεζοναύτες,ξέρεις,κολλητά παντελόνια σαν κολάν,κούνημα όλο καμάρι (για τους πεζονάυτες μιλάω) και αν μου κάτσει Τούρκος θα του ξηλώσω τη σπλήνα και θα την κάνω μπρελόκ.
Μιλάμε για ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ. Μόνο που όταν το έβαζες να βγάλει μια νάρκη,έβγαζε και 2 κιλά σκ@τ@...(???)

Ας μην μιλάμε για πόλεμο λοιπόν διότι ούτε τον έχεις βιώσει,(ρώτα μεγαλύτερούς σου καλύτερα),ούτε φόβο θανάτου έχεις βιώσει και γι αυτό επέτρεψέ μου να είμαι σίγουρος.

quote:
Η βία όμως ταιριάζει μόνο σε συνετούς.

Εδώ μόνο να βάλω τα γέλια μπορώ.
Σε ποιό κλασσικό εικονογραφημένο το διάβασες;

quote:
Οι μή συνετοί σπέρνουν ιδέες και θεωρίες δεξιά και αριστερά με πρόσχημα τη δημοκρατία και τα "ανθρώπινα" δικαιώματα.
Ναί λοιπόν φίλε Ramoglou. Ο πόλεμος είναι αξία.
Η Πολεμική τέχνη είναι η υπέρτατη τέχνη .

Αυτά είναι από το "Master of Kung Fu" ε; Το βρήκα;

Για να μιλήσουμε σοβαρα τώρα (αν ποτέ είναι δυνατόν),στον εσωτερισμό βέβαια υπάρχει ο όρος "μάχη" αλλά έχει τελείως διαφορετική σημασία.
Θα πρότεινα λοιπόν να μην εύχεσαι για πόλεμο γιατί,εγώ καλά,λόγω ειδικότητας θα πεθάνω και δεν θα το καταλάβω αλλά για σένα (αν έχεις πάει φαντάρος),μπορεί να είναι αργό και επώδυνο.
Πειραματίσου λίγο με την ιδέα διότι πόλεμος δεν σημαίνει "σκοτώνω",(βλέπε Ράμπο) αλλά και "σκοτώνομαι".

Θα πεις ότι φοβάμαι το θάνατο και επειδή δεν με ενδιαφέρει να γράφω μηνύματα για προαγωγή σου απαντώ ΟΧΙ και να μην βιάζεσαι να βγάζεις συμπεράσματα.
Καλό θα ήταν να δεις και μία ταινία που λέγεται "Λεπτή κόκκινη γραμμή".

Αλήθεια μήπως είσαι ΝΟΠΟ;

Irma en gurtha
17/02/2005, 14:00:31
quote:

quote:
Εγώ βρέθηκα σε τέτοια κατάσταση.
30 ημερών στρατιώτης.
Στάλθηκα στην Κω.
Πως ένιωσα ?
μια αίσθηση τιμής και καθήκοντος απέναντι στην οικογένεια μου πρώτα και μετά στους συνάδελφους μου.
Ηθικό ακμαιοτατο,καρδια με σθενος.Δεν θα περάσουν.

τυχερουλης αν θέλεις πες μου για ποια χρονιά μιλάς.

Το 87.
Και κατά διαβολική τύχη στα ιμια το 96 ήταν ο αδελφός μου....

-----

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

17/02/2005, 14:32:15
quote:

Κω
Το 87.

Ά,ρε κωλόφαρδε, εμείς πήγαμε ένα χρόνο μετά...

Χώρα, Πυλί, Καρδάμαινα ή Τιγκάκι ???

80 ??ΕΑ

* * * Άλλο τι είναι και άλλο τι φαίνεται * * *

http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη

Edited by - Vril on 17/02/2005 14:33:05

17/02/2005, 14:49:31
τυχερουλης εγώ το έζησα στον Έβρο, και είμασταν στα 50 μέτρα ο ένας απο τον άλλο .....

Κανένας δε δείλιασε, όλοι έκαναν αυτό που έπρεπε και σε χρόνους ρεκόρ, η λογική ήταν στην κατάψυξη, μόνο η αίσθηση του καθήκοντος υπήρχε και κανένας φόβος.
Μόνο οι επίστρατοι ήταν σα χαμένοι.

Μετά όμως το 20ήμερο ……………. Τες πα !

17/02/2005, 14:52:20

Vril, 87 Α ΕΣΟ είναι ή 187 σειρά αλλιώς.

17/02/2005, 15:01:58
Δεν το πιστεύω...
87Ε ΕΣΣΟ, 190 Σειρά, Κω....

Που ήσασταν βρε κοντοσείρια ???

(Μην ξεχνάτε, τότε στα 19 ήταν μεγάλη η διαφορά μερικών μηνών. Επι τοις εκατό στην πραγματική ηλικία !
Τώρα που γεράσαμε... )

@Ramoglou:
Το 80 ??ΕΑ είναι η μονάδα στην Κώ. Εσείς εκέι πάνω έχετε στρατιές, μεραρχίες κλπ. Εκεί κάτω τα λένε (λέγαν ?) ΕΑ. Όσοι έχουν παέι, το ξέρουν...
Αμα μας πεί ο τυχερούλης το 80 ??ΕΑ, θα του πώ που ήταν. Πάει ???

* * * Άλλο τι είναι και άλλο τι φαίνεται * * *

http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη

Edited by - Vril on 17/02/2005 15:04:51

17/02/2005, 15:02:29
καλησπερα,

Γιατί σήμερα οι Στρατοί δεν προστατεύουν πατρίδες αλλά εταιρείες και τα εθνικά θέματα είναι πολλές φορές μόνο μπίζνες

μια αναλυση-προσσεγιση του δημοσιογραφου κ. Χάρη Μπότσαρη, στον Σκάι 100,3 (Τριτη 15/2).

Edited by - morent11 on 17/02/2005 15:06:08

ananasssΜέλος
17/02/2005, 16:14:25
Καλησπέρα.

Παρακολουθώ καθημερινά το θέμα και είναι αλήθεια ότι δεν ήθελα να εκφέρω γνώμη μιας και δεν άπτεται των άμεσων ενδιαφερόντων μου... Μα η συγκεκριμένη φράση με προβλημάτισε ιδιαίτερα:

quote:
Και αν έρθει πιό κοντά μιά λάμα μαχαιριού στο στομάχι και στρίψιμο μάλιστα , για να γίνει αποτελεσματικότερο.
Να μή σε σοκάρει η βία φίλε Ramoglou.
Η βία όμως ταιριάζει μόνο σε συνετούς.
Χρήστες βίας χωρίς πνευματικό υπόβαθρο χαρακτηρίζονται απλά ως Τραμπούκοι.
Οι μή συνετοί σπέρνουν ιδέες και θεωρίες δεξιά και αριστερά με πρόσχημα τη δημοκρατία και τα "ανθρώπινα" δικαιώματα.
Ναί λοιπόν φίλε Ramoglou. Ο πόλεμος είναι αξία.
Η Πολεμική τέχνη είναι η υπέρτατη τέχνη .
Αν σήμερα ζούμε σε ένα καθεστώς όπου οι θεωρητικάριοι προσπαθούν να αφοπλίσουν τους ανθρώπους σε ψυχή και σώμα, δεν πάει να πεί ότι ο κόσμος σταμάτησε να μάχεται.

Μου είναι αδιανόητο να πιστέψω ότι απλοί καθημερινοί άνθρωποι (αν υποθέσω ότι ένας τέτοιος είναι και το μέλος που έγραψε τα παραπάνω) έχουν ΣΗΜΕΡΑ τέτοιες απόψεις... Θα παρακαλούσα αν γίνεται το μέλος να μας πει κάποια στοιχεία για τη ζωή του, την ηλικία του, την οικογενειακή του κατάσταση τα παιδικά του βιώματα... ένα σύντομο βιογραφικό αν είναι δυνατόν, γιατί πιστεύω πως τέτοιες περιπτώσεις χρήζουν μεγαλύτερης διερεύνησης και ίσως βοηθήσουν στο να εξαχθούν κάποια συμπεράσματα για την κατάσταση που κάποιες περιοχές του πλανήτη μας αναγκάζονται ακόμη και σήμερα να ζουν.

Θα μπορούσε πιθανόν να βοηθήσει ψυχολογικά τα παιδιά (π.χ.) του Ιράκ να κατανοήσουν γιατί βιώνουν τα όσα βιώνουν, αποστέλλοντας ένα πλήρως επεξηγηματικό κείμενο στην αμερικάνικη διακυβέρνηση της εκεί χώρας προς διδασκαλία στα... σχολεία τους, ώστε να βγούν από την πλάνη που ζουν τα καημένα υποφέροντας - μη κατανοώντας την ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΤΕΧΝΗ!!!

Κάτι τελευταίο: Ποιοι κατά τη γνώμη του μέλους που παρέθεσε την παραπάνω άποψη είναι οι "χρήστες βίας με πνευματικό υπόβαθρο";...

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ
mariha2912Μέλος
17/02/2005, 16:17:13
AKOU NA DEIS think4allu, , OPOS LES ESY TIS APOPSEIS SOY LEO EGO TIS DIKES MOY,KAI DEN TIS EKFRAZO ME TON TROPO POU MOU APANTHSES ESU. TO POSO PAIDIKES EINAI OI GNORIMIES MOY TO KSERO MONO EGO. PERI PROPAGANDAS, AYTA POY EIPAN OI FILOI MOY OI TOYRKOKYPRIOI POU MPAINAN STA SPITIA TOYS OI DIKOI MAS OI AGIOI PRO ATTILA KAI SFAZAN KAI VIAZANE, EINAI APLA PROPAGANDA,E?ENO MONO EMEIS KSEROYME THN ALHTHEIA,AYTH OI PALIOTOYRKOI TA KANAN OLA TA STRAVA KAI TA ANAPODA. OSO GIA TON TOYRKO AKSIOMATOUXO,KALA KANEI AMA TOY PAIRNAEI KAI LEEI AYTA POY LEEI,AN OI DIKOI MAS ANTISTOIXA OI POLITIKOI DEN KSEROYN NA PROOTHISOYN TA SYMFERONTA MAS. TO NA LES ENAN OLOKLHRO LAO ETSI H ALLIOS,EINAI ALLO PRAGMA OMOS. OSO GIA TO NA MEINO AKOMA EDO STO EKSOTERIKO NA GNORIZO ANTHROPOUS,GNORIZA KAI STHN ELLADA, GNORIZO KI EDO,APO POLLA ETHNH KAI THRHSKEIES,OI ANTHROPOI EINAI KALOI AN EISAI KALOS,AMA ESY EISAI PANTA KAXYPOPTOS KI EXEIS KLEISTO MYALO,ESY XANEIS.... STO EKSOTERIKO EDO POU EIMAI,HRTHA GIA LIGOYS MHNES, NA DO ALLOYS TOPOYS KAI PRAGMATA PERA APO THN ELLADARA THN TOSO TELEIA POY KANEIS DEN THN PIANEI.ISOS EPREPE KI ESY NA RTHEIS MIA VOLTA MPAS KAI KSESTRAVOTHEIS LIGAKI.
DEN KSERO POSO STENA THA MPORO NA PARAKOLOYTHO THN SYZHTHSH, THA PROTIMOYSA NA RIKSEIS LIGO TOYS TONOUS OMOS.
PHILOSOFOS-1Μέλος
17/02/2005, 18:19:46
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΩΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ

ΟΣΟ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΙΟ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΗ

ΤΟΣΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΖΕΤΑΙ

ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟ-ΚΡΑΤΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

gh