ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΙΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΙΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

artaxerxes31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
artaxerxesΜέλος
03/11/2006, 23:02:58
ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ,ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΕΔΕΙΞΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΠΩΣ ΤΑ ΕΙΔΑ,ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΣΠΡΑ Η ΑΣΗΜΙ.ΤΑ 4 ΜΑΖΙ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΠΛΑΓΙΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΓΡΑΜΜΟ.

<world wide web whacko>

artaxerxesΜέλος
04/11/2006, 23:48:27
επιτελους νατη

<world wide web whacko>

artaxerxesΜέλος
05/11/2006, 22:19:13
ΤΕΛΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ, ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥΛΙΑ, ΓΛΑΡΟΙ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΗΜΗΤΙΚΑ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟ ΥΨΟΣ.ΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΑ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΦΩΤΟ, Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟ ΕΙΔΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟ PC ,ΟΤΑΝ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΗ ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ.
ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥΛΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ .ΘΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ..

<world wide web whacko>

stanfromgreeceΜέλος
06/11/2006, 09:08:33
Φίλε μου σε ευχαριστώ για το email που μου έστειλες με την φωτογραφία. Τώρα κατάφερα και την είδα αρκετά καλύτερα. Την μεγάλωσα όσο μπορούσα ώστε να φένεται όσο πιο καθαρά γίνεται...
Δεν είναι πολύ εύκολο να πείς ξεκάθαρα τί μπορεί να είναι... (σαν χελώνα μοιάζει... χαχαχα)... πάντως άν είναι και αυτό πουλί, μπορεί να είναι καμία πάπια ή αγριόχηνα... περίπου αυτό το σουλούπι έχουν... ας βοηθήσει και κανένας κυνηγός...
artaxerxesΜέλος
06/11/2006, 15:48:37
ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΗ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ, ΠΑΝΤΩΣ ΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΡΕΖΙΛΙ ΤΕΛΙΚΑ..

<world wide web whacko>

06/11/2006, 22:31:24
Ασχετο με το συγκεκριμένο θέμα, αλλά σχετικό με τα ufo.

To ναυτικό μουσείο στην Ν.Ζηλανδία βρήκε μια φωτογραφία στο αρχείο της από το 1965, από έναν εορτασμό του ναυτικού, στην οποία φαίνεται ένα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο (το οποίο θεωρούν γνήσιο) και ζητάει όποιος ήταν στον εορτασμό εκείνη την ημέρα να επικοινωνήσει μαζί τους, για να μαζέψουν τις πιθανές αναφορές.

http://www.navymuseum.mil.nz/history/time/49-2000/ashore/default.htm

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

artaxerxesΜέλος
09/11/2006, 13:44:08
χρειάζεται corel ομως

<world wide web whacko>

artaxerxesΜέλος
09/11/2006, 14:00:00
τη στελνω στο stanfromgreece

<world wide web whacko>

stanfromgreeceΜέλος
10/11/2006, 08:33:01
Σε ευχαριστώ πολύ... έλλαβα το email, άλλα λόγω του ότι αυτόν τον καιρό δεν έχω ιντερνετ στο σπίτι, και το pc της δουλειάς μου δεν έχει corel, δυστυχώς δεν μπορώ να την δώ... θα κρατήσω όμως το email μήπως και καταφέρω να την δώ από κάποιο άλλο pc...
artaxerxesΜέλος
10/11/2006, 09:18:50
θά πρότεινα νά κλείσει τό θέμα εδώ.

<world wide web whacko>