ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η λειτουργία των Forums αποκαταστήθηκε !! - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Η λειτουργία των Forums αποκαταστήθηκε !! - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

Admin14 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
25/01/2003, 21:10:14
Τελικά μισή περίπου ώρα πριν το προηγούμενο σχετικό μήνυμα, η τεχνική ομάδα του ESOTERICA.gr κατάφερε να αποκαταστήσει πλήρως την λειτουργία όλων των τμημάτων και φυσικά και των Forums!

Σε περίπτωση που υπάρχουν ακόμη προβλήματα στην Είσοδο/Login παρακαλώ ακολουθήστε την οδηγία του προηγούμενου μηνύματος. Η πιθανότητα βέβαια να έχει κάποιος ακόμη πρόβλημα με την Είσοδό του στα Forums είναι εξαιρετικά απίθανη...

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

._

thothΙδρυτικό Μέλος
26/01/2003, 02:43:37

Να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΓΕ στον Admin ο οποίος αντιμετώπισε 3 συνεχόμενα σημαντικά προβλήματα μέσα σε 2 ημέρες (αλλόκοτο, ε;;;) που "γονάτισαν" προσωρινά to Esoterica.gr αλλά μετά από καμιά τριανταριά ώρες προσπάθειας (και ένα ολόκληρο βράδυ ξάγρυπνος) έδωσε τελικά λύση στα προβλήματα.

Οι μάχες στην νέα εποχή θα κερδίζονται με αυτόν τον τρόπο.

Admin, καλή ξεκούραση, καλό ύπνο και καλό αέρα στα κυβερνοπανιά από την ΑΡΓΩ μας.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

26/01/2003, 14:48:00
Και εγώ με τη σειρά μου να πώς ΕΥΓΕ στον Admin...
Τα "τρία σε ένα" ήταν πραγματικά ΑΛΛΟΚΟΤΟ, αλλά όπως ορθά μίλησε ο Ερμής,
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ...
ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ...
ΣΑ ROCK ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ...

Και τί rock!!! Απο εκέινα τα Οld Τime Classic...

Οι Άθλοι του Admin, είναι η νέα σειρά του Esoterica.gr
Ενδόμυχα εύχομαι να σταματήσουν ΕΔΩ...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

26/01/2003, 16:10:42
Φίλοι μου, ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!!

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τους πάμπολλους Επισκέπτες, Φίλους και Μέλη των Forums που προσπαθούσαν, εν μέσω προβλημάτων, να συνδεθούν με τις σελίδες περιεχομένου του ESOTERICA.gr ή να συμμετέχουν στις Συζητήσεις! Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι αμέσως μετά την αποκατάσταση των Forums, τα μηνύματα στις συζητήσεις άρχισαν να πέφτουν σαν βροχή!! Φαίνεται πως τα Μέλη μας ήταν "με το δάκτυλο... στο πληκτολόγιο!!" Η επιμονή τους και η αγάπη που επιδεικνύουν - είναι και προφανές από τα δεκάδες e-mails ερωτημάτων και υποστήριξης που λάβαμε σε αυτό το διάστημα - στον Τόπο της Αναζήτησης είναι συγκινητική, μας δίνει κουράγιο και δύναμη!!

Να ευχαριστήσω φυσικά όλους τους, εξαίρετους, Συνεργάτες που συμμετείχαν, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, στην προσπάθεια αντιμετώπισης των προβλημάτων. Τα συγχαρητήριά μου παιδιά!!

(Καλά, ειδικά ο thoth, παρόλη τη σεμνότητα που τον διακρίνει και δεν το αποκαλύπτει μόνος του, ήταν σε συνεχή επικοινωνία και έδωσε ανεκτίμητη βοήθεια στους τεχνικούς μας. Απ'ότι γνωρίζω ούτε εσύ φίλε thoth έδωσες και τόση σημασία στην ξεκούραση αυτές τις ημέρες... Και ο αγαπητός μου Kelsos προσέφερε την πολύτιμη εμψύχωσή του! Για τον Arzuna δε, καλύτερα να μη μιλήσω, ξέρω ότι θα τον φέρω σε δύσκολη θέση...)

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

26/01/2003, 23:31:08
Να ορκιστώ κι εγώ με τη σειρά μου ότι...

ΠΟΤΕ! ΠΟΤΕ! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ-ΑΝΑΦΩΝΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ Η ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜΣ, ΠΟΣΟ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΩ EMAIL ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΩΝ ΦΟΡΟΥΜΣ, ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΗΣΩ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΤΟΝΟ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΟ...

Και αν πέσω στον πειρασμό να το ξανακάνω, πάντα θα λέω "σκόρδα στα μάτια μου"...

αυτή...που τα κατάφερε!

28/01/2003, 03:09:47
Αγαπητή μου amalia, διαβλέπω μία πίστη στις παραδοσιακές αξίες!!

Μαζί με τον ενστερνισμό και την υπηρεσία στην προοπτική του Μέλλοντος, που επιδεικνύεις ούτως ή άλλως, νομίζω πως ακολουθείς τον, έναν, δρόμο χωρίς "επιστροφή"!!

Μάλλον καταλαβαίνεις... οπότε οι διευκρινίσεις περιττές!

Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!!

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

15/02/2003, 12:01:34
καλημέρα Admin.

Νομίζω ότι υπάρχει κάποιο προβληματάκι σχετικά με το ποιος γράφει τελευταίος σε ένα θέμα, και ποιανού το όνομα φαίνεται στα "ενεργά θέματα".
π.χ. στο "ζώδια", διαβάζω τελευταία απάντηση "εχέμβροτος", ενώ πρακτικά είναι "αβαλον".

Οχι μεγάλο πρόβλημα βέβαια, απλά το πρόσεξα και σκέφτηκα να σας το αναφέρω, μήπως και έχει διαφύγει της αντιλήψεώς σας.

αυτή...που τα κατάφερε!

Επεξεργάζομαιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!

Edited by - amalia on 15/02/2003 16:12:45

ananasssΜέλος
15/02/2003, 14:05:41
amalia, μάλλον γράφει τον Εχέμβροτο γιατί πιθανόν αυτός έκανε κάποια διόρθωση σε προηγούμενο μήνυμά του...
Αχχχ... είσαι και στη 2η βαθμίδα!
Ορίστε:
quote:
Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 15/02/2003 05:55:22

Πρόσθεσε έναν Σκορπιό σε παλιότερο μήνυμά του...

Υ.Γ. Και να μην σχολιάσω ότι είδες "Εχέμβροτος" και μπήκες, αλλά απογοητεύτηκες μόλις έιδες ότι δεν είχε νέο μήνυμά του!

"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."

Ορίστε! το επεξεργάστηκα! (είμαι σίγουρος ότι θα με γράφει ως τελευταίο μήνυμα)...

Edited by - ananasss on 15/02/2003 14:48:14

15/02/2003, 14:22:33
Αγαπητή amalia σε ευχαριστώ για την ανακάλυψη αυτού του "ζωύφιου"!!

Όντως, τα πράγματα είναι όπως τα περιγράφεις! Προς στιγμή σκέφτηκα πως ίσως σχετίζεται με μηνύματα που έχουν γραφτεί και μετά σβήστηκαν, αλλά έκανα κάποια δοκιμή (γράφοντας και σβήνοντας ένα μήνυμα ο ίδιος) και είδα ότι δεν είναι έτσι... Αν'αυτού τώρα το θέμα αναγράφει σωστά το τελευταίο Μέλος που πράγματι έστειλε μήνυμα και αυτό το μήνυμα είναι εμφανές, δηλ. το μέλος Avallon !

Η πρόταση του ananasss φαίνεται πολύ πιθανή και είναι διορατικότατη , αλλά δεν θα έπρεπε να γράφει πάλι ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ(που όντως είναι ο τελευταίος που επεξεργάστηκε μήνυμά του σε αυτό το θέμα) τώρα που σβήστηκε το δικό μου μήνυμα;;

Επειδή δεν ξέρω τι να υποθέσω και το να ψάχνουμε στα τυφλά τον κώδικα είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα εργασία, θα σας παρακαλούσα και τους δύο να επεξεργαστείτε ένα από τα μηνύματά σας στο παρόν θέμα ("Η λειτουργία των Forums αποκαταστήθηκε !!") για να δούμε τι γίνεται (και να ξέρουμε που να ψάξουμε)! Είναι πάντως αρκετά περίεργη η συμπεριφορά αυτού του χαρακτηριστικού και οπωσδήποτε θέλει ψάξιμο...

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

15/02/2003, 15:09:52
Ένταξει φίλε ananasss, μία χαρά πήγε αυτή η on-line συνεργασία!! Σε ευχαριστώ πολύ

Τελικά είχες δίκιο: στην στήλη Τελευταίο Μήνυμα αναγράφεται το όνομα του Μέλους που έχει επεξεργαστεί τελευταίος μήνυμά του (και αυτό συμπεριλαμβάνει και Νέα Αποστολή μηνύματος και την Επεξεργασία παλαιότερου) και αυτό είναι ορθολογικό αν και κάπως ανορθόδοξο εν μέρει(θα έπρεπε ίσως το σχετικό Link να παραπέμπει κατευθείαν στο συγκεκριμένο μήνυμα). Αν όμως κάποιος γράψει και σβήσει μετά ένα μήνυμα κατευθείαν η στήλη αυτή αναγράφει το Όνομα του μέλους που έχει στείλει το τελευταίο Νέο Μήνυμα στο Θέμα!

Αν, και όπως είπε και η amalia το πρόβλημα δεν είναι σημαντικό, θα πρέπει να διορθωθεί στο μέλλον και να υιοθετηθεί η καλύτερη λύση έτσι ώστε να μην μπερδεύεται κανείς! Σχετίζεται πάντως και με το γνωστό... "θεματάκι" της καταμέτρησης και των μηνυμάτων που έχουν διαγραφεί από το ίδιο το Μέλος. Επίσης νομίζω ότι το link του "Τελευταίου Μηνύματος" μάλλον θα πρέπει να παραπέμπει στην τελευταία σελίδα του Θέματος εάν αυτό καταλαμβάνει περισσότερες από μία σελίδες.

Εννοώ φυσικά το Link για το απολύτως τελευταίο μήνυμα όλων των Forums που φαίνεται στην Πρώτη σελίδα γιατί άλλα links (για τα επιμέρους Θέματα κάθε Forum) δεν υπάρχουν... για την ώρα

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

*_Ω

15/02/2003, 16:16:21
Βρε Ανανά...

Πολύ έξυπνος, πολύ έξυπνος.

Αναρρωτιέμαι, αν αυτό το κάνουμε επεξεργαζόμενοι ένα θέμα που θέλουμε να αναστήσουμε (π.χ. προσθέτοντας μία τελεία), θα μας βγαίνει στα ενεργά;
Υποθέτω πως ναι, άρα λύνεται και το πρόβλημα του να θέλεις να φέρεις ένα θέμα ξανά στην επιφάνεια, όταν δεν έχεις κάτι καινούργιο να προσθέσεις...

Για να δούμε. Αν όντως ισχύει, τότε θα έλεγα, βολεύει.

αυτή...που τα κατάφερε!

15/02/2003, 16:23:36
λοιπόν, μόλις έκανα edit στο πρώτο μήνυμα του φόρουμ "βασκανία". Εβαλα μία τελεία. Εξακολουθεί το τελευταίο μήνυμα να γράφει "λίλιθ", κι εμένα μου ήρθε στο mail μου το ακόλουθο ραβασάκι:
quote:

Hello amalia

Your posting on ESOTERICA.gr Forums!.
Regarding the subject - ΒΑΣΚΑΝΙΑ, ΚΟΙΝΩΣ ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ....

Has been moved to a new forum, You can view it at
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=600

Επειδή είναι μεσημέρι, νυστάζω πολύ, είμαι νηστική, έχω πιει ένα Drambwi με πάγο, κ.λ.π. παραιτούμαι του θέματος...

αυτή...που τα κατάφερε!

15/02/2003, 17:20:07
Λοιπόν, αυτό το "ζωύφιο" αποδεικνύεται ιδιαίτερα πολύπλοκο

Τώρα, έχουν εισέλθει και άλλοι παράγοντες στον Αλγόριθμο που "προσπαθεί" να περιγράψει την ανεξέλεγκτη... φύση του:

- Η επεξεργασία του αρχικού μηνύματος ενός θέματος δεν επηρεάζει το ποιο όνομα εμφανίζεται στη στήλη του τελευταίου μηνύματος. Η επεξεργασία ενός επόμενου μηνύματος όμως(ακόμη και με την προσθήκη μίας τελείας) επηρεάζει αυτή την εγγραφή και το μήνυμα "ανασταίνεται!!" με τελευταίον Poster αυτόν που επεξεργάστηκε μήνυμά του. Επιστράτευσα και τον Arzuna για να βοηθήσει στο κυνήγι!!!

- Τα παραπάνω ισχύουν για όλα τα Μέλη εκτός από τον... Admin Αυτός, όποιο μήνυμα και να επεξεργαστεί δεν επηρεάζει την εγγραφή του "Τελευταίου Μηνύματος". Ανταρσία του κώδικα μυρίζομαι...

- Όταν αλλαχθεί το αρχικό μήνυμα ενός θέματος έρχεται στο γραμματοκιβώτιο του Μέλους μήνυμα που τον ειδοποιεί για την αλλαγή, πράγμα το οποίο είναι μέσα στα προβλεπόμενα, όμως δυστυχώς ανακαλύφθηκε ότι το έχουμε αφήσει αμετάφραστο και μάλιστα περιγράφει και λάθος πράγματα ("μετακίνηση" αντί για "επεξεργασία" )!

Τι άλλο... τι άλλο; Αυτά φτάνουν νομίζω, και με έχουν κάνει να νιώθω και μία κάποια δυσφορία κιόλας

Ευχαριστώ όλους τους "Αποσφαλματιστές", το κυνήγι τελείωσε, εμπρός τώρα να εξαλείψουμε την επικίνδυνη αυτή ίωση...

Και όπως καταλαβαίνεις αγαπητή amalia, εσύ ίσως θα πας να ρίξεις έναν μικρό απογευματινό υπνάκο, όμως εγώ θα το ρίξω... στο Drambwi, ακολουθώντας το παράδειγμά σου! Και να σκεφτείς ότι δεν το πίνω κιόλας...

... επειδή αυτή η συμβολική χροιά του κώδικα, γιατί είναι πλέον σίγουρο: κάτι θέλει να μας πει, έχει εσωτερική ουσία το πράγμα και αδυνατούμε ακόμη να καταλάβουμε το υψηλό μήνυμα και αυτή η αποκάλυψη προ των θυρών με έχει... Αναστατώσει!!

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

16/02/2003, 03:45:00
Γειάσου Admin.

Είναι φοβερό!
Από το απόγευμα που έγραψα το τελευταίο μήνυμα, μέχρι τώρα, λύνω εξισώσεις προσπαθώντας να λύσω το πρόβλημα.
Το μόνο που κατάφερα είναι να υπολο-χικ-γίσω την ταχύτητα που μια γουλιά drambwi χρειά-χικ-ζεται για να διαπεράσει ορισμένη διατομή στον οισο-χικ-φάγο μου.
Τελικά το πρό-χικ-βλημα δεν λύ-χικ-νεται.

αυτή...που τα κατάφερε!