- KAPODISTRIA+MASVIDAL=L.F.E.... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΩ...ΔΟΝΗΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...
ΕΚΕΙ ΕΞΩ...ΜΟΝΑΧΑ Τελείες Τέλειες ΜΠΟΡΩ ΝΑ
ΖΩΓΡΑΦΙΣΩ...ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ..
ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΝΟΥ........................
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ
quote:
...Aυτή τη στιγμή...1:38 λέει το ρολόι...υπάρχει ευλογία...την αισθάνομαι...~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
ΤΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ REPTILE,OTAN O KATARAMENOS IOS MAS EBGALE NOK AOYT!!!! AYTO HTAN KATARA APOCE (12-8) KAI OXI EYLOGIA...ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ,ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΦΙΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ, ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ,ΜΗΝΗ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΓΑΛΗΝΕΨΑΜΕ...ΤΙ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!!(ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΙΟΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ;)
ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΝΟΥ ΜΟΥ...
ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ..
ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΛΙΟ...ΛΕΥΚΟ ΝΑΝΟ
ΚΙ ΟΛΟ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ..
ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΜΠΟΡΕΙ...ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΞΑ ΜΕΡΙΑ...
ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΜΗΤΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ...
ΜΟΝΑΧΑ ΝΑ ΤΑ ΚΥΟΦΩΡΩ ΜΠΟΡΩ...ΓΙ'ΑΥΤΟ
ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΕΙΜΑΙ ΓΚΡΙ.....
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΩΣΧΥΤΕ.........![]()
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ
quote:
ΤΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ REPTILE,OTAN O KATARAMENOS IOS MAS EBGALE NOK AOYT!!!! AYTO HTAN KATARA APOCE (12-8) KAI OXI EYLOGIA...ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ,ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΦΙΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ, ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ,ΜΗΝΗ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΓΑΛΗΝΕΨΑΜΕ...ΤΙ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!!(ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΙΟΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ;)
Χα!χα!...αγαπητή Καποδίστρια,
Θέλεις το οτι είμαι φύση και θέση τυχερός, θέλεις το οτι έλειπα εκτός των eso και γενικώς...μάλλον τη γλύτωσα απο τον (γυ)ιό
Ελπίζω να ανένηψες και να έλθεις και πάλι δυναμικότερη παρά ποτέ.
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()
quote:
Απο Την Πηγή Της Σιωπής~7 Δεκ 1998
Απο την πηγή της σιωπής ανάβλυσε μια λέξη.
Και μου θύμισε να σκουπίσω τον υγρό ουρανό, καθώς θα του μιλάω για τη ζωή της.
Κατέβασα τη ματιά μου και στα λασπωμένα νερά, άστραψε η επόμενη στιγμή.
Απο την πηγή της σιωπής, ανάβλυσε μια σκέψη.
Και κατέβηκα πηδώντας, κλειδωμένος με λέξεις.
Χαμογέλασα ωχρά σε δυο λυπημένα πουλιά και φεύγοντας απ’ το λόφο, τα πόδια μου μπλέχτηκαν σε δρόμους που δεν άφηναν να φανεί κάποιο φως.
Απο την πηγή της σιωπής, ανάβλυσε μια όψη.
Τότε με πλησίασε, με έπλυνε με λάσπη, έριξε τον πόνο σε δυο λυπημένα πουλιά και άνοιξε το στόμα του.
Οι μουσικές που βγαίναν, άνθιζαν τα λουλούδια, χαμογέλασαν σε δυο λυπημένα πουλιά, έδυσαν τον ήλιο και απο την πηγή της σιωπής, ανάβλυσε μια νύχτα.
~The Electricity in my Head~Γρηγόρης
~Γρηγόρης~
ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΚΑΙ "ΕΣΟΤΕΡΗ"ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ.... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
H ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΑΡΞΗ
quote:
ΦΟΒΑΜΑΙ...
H ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΑΡΞΗ
ΚΟΙΤΑ ΦΙΛΕ ΦΩΣΧΥΤΕ,
ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΕ ΑΠΟΣΙΩΠΗΤΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΨΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ...ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ,ΕΝΤΑΞΕΙ...ΑΝ ΟΜΩΣ ΟΧΙ,ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΗΣΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ....
ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ.... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Edited by - kapodistria on 17/08/2003 22:38:11
ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΟΤΕ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ...ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ..ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΧΩ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ..ΟΤΙ ΑΓΝΟΩ (ΟΧΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ)...
ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΜΩΣ ΟΣΟ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΖΕΙ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ...
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ
quote:
ΜΙΑ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΙΟ "ΕΣΟΤΕΡΑ",ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ.ΕΝΩ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΦΕΥΓΑ ΜΕ ΦΩΝΑΞΕ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΧΤΥΠΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ....ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΟ!!ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!! ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΠΑΙΔΕΥΕΙ Η ΣΚΕΨΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ Σ'ΕΠΑΦΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ;ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΤΡΕΦΕ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ...ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ...
ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΚΑΙ "ΕΣΟΤΕΡΗ"ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ.... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΘΕΣΕΣ..ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ..
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΥΧΗ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΟΧΑΣΤΙΑ ΜΑΣ...
ΑΠΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΔΙ ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Η΄ΑΠΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΖΩΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ...ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑ...
ΦΙΛΙΚΑ
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ
quote:
ΦΟΒΑΜΑΙ...
Μη το προσπερνάς...κατανόησέ το όσο δύσκολο κι αν είναι...
Υπάρχει δυνατότητα απελευθέρωσης απο το φόβο...
Το μόνο που οφείλεις να κάνεις είναι να τον κοιτάς κατάματα με σταθερό βλέμμα...
Αν τον αποστραφείς και φύγεις μακριά του, θα έχει νικήσει...
~Γρηγόρης~
Εφόσον μιλάμε για κινηματογράφο και για ταινίες που αγαπήσαμε ή περάσαμε ευχάριστα όταν τις βλέπαμε, σίγουρα υπάρχουν ηθοποιοί που μας έχουνε εντυπωσιάσει με την ερμηνεία τους ή/και ρόλοι που αγαπήσαμε.
Με αφορμή τη μίνι σειρά που είδα εντελώς τυχαία πρόσφατα στην TV κατά τις 02.00 τα ξημερώματα και διαπίστωσα για μια ακόμη φορά το μεγαλείο του Ηθοποιού. Η σειρά λέγεται Elizabeth I στην οποία πρωταγωνιστούσε η Helen Mirren, η οποία ήταν τόσο υπέροχη, τόσο μέσα στο ρόλο, τόσο δυνατή, εκλεπτυσμένη, ευφυής, με ξεσπάσματα και συναισθηματικά αδιέξοδα, τη δύναμη και υπεροχή μιας βασίλισσας και τις αδυναμίες της ως γυναίκα της εποχής της, με απλά λόγια η ΠΙΟ Βασίλισσα που έχω δει, ή έτσι όπως θα φανταζόμουνα ένα πλάσμα με τόση εξουσία όσο μία Βασίλισσα.
Ακόμα και το πρόσωπο, η απαλότητα που απέπνεε, οι εκφράσεις της, τόσο αρμονικά δεμένα.
Μία ελάχιστη γεύση..

THE TRUE REVOLUTION IS IN MIND
Artificial Intelligence: AI ως David και The Sixth Sense ως Cole Sear
Και τις δυο ταινίες τις έχω δει περισσότερες από δύο φορές και αυτό εξαιτίας του πιτσιρικά

---------------------------------------

Ο ρόλος του William Hurt ως Luis Molina
Ο William Hurt είναι από τους πολύ αγαπημένους μου ηθοποιούς και ο τρόπος που υποδύεται τον ρόλο ως Luis Molina είναι τόσο εκφραστικός, ανθρώπινος και ποιητικός ώστε έχει μείνει σχεδόν ανεξίτηλος στη μνήμη μου ενώ του έδωσε το όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου. Πρόκειται για έναν ομοφυλόφιλο (Luis Molina )που έχει φυλακιστεί, και μοιράζεται το κελί του με έναν μαρξιστή πολιτικό κρατούμενο(Raul Julia)οι σχέσεις τους εντείνονται καθώς ο Luis Molina ζει μέσα στα όνειρά του ενώ ο συγκρατούμενός του εξοργίζεται από τη θηλυπρεπή συμπεριφορά του που θεωρεί πως εξηγείται από την έλλειψη πολιτικής συνείδησης......

Θα έβαζα μια φωτο με εκείνον να προσπαθεί να σπάσει τον κλοιό της αστυνομίας στο σημείο οπου βρήκαν την κόρη του αλλα δεν ξέρω πως!
Everything happens for a reason
Εννοείς αυτή τη σκηνή??

Σχετικά με τη παράθεση εικόνων πατάς την επιλογή "επιλογή εικόνας" στο μενού "Διαμόρφωση" και εμφανίζεται αντίστοιχα μέσα σε αγκύλες οι κωδικοί img και /img, ανάμεσα στους κωδικούς βάζεις το url της εικόνας την οποία βρίσκεις εφόσον πατήσεις με δεξί κλικ επάνω στην εικόνα που σε ενδιαφέρει και πατήσεις την επιλογή "Properties" και στο παράθυρο που θα ανοίξει απλά κάνεις copy την "address - url" και έπειτα paste ανάμεσα στους κωδικούς που βρίσκοντα στις αγκύλες όπως είπα παραπάνω..
Κάπως έτσι?: (img)http://www.heyuguys.co.uk/images/2010/09/600full-mystic-river-screenshot.jpg(/img)
Μόνο που αντί για παρενθέσεις υπάρχουν αγκύλες
Ελπίζω να βοήθησα...
Καλή συνέχεια και ευχαριστώ για τη συμμετοχή!!!

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

Τον Tim Roth τον λάτρεψα στις ταινίες που αναφέρεις (ο θρύλος του 1900) του Giuseppe Tornatore ως 1900 και (4 rooms) ως Ted τον υπάλληλο ξενοδοχείου, 4 διαφορετικών δημιουργών, ανάμεσά τους οι Robert Rodriguez και Quentin Tarantino.
Είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες και είναι πράγματι συγκλονιστικός και στους δύο ρόλους παρότι είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι, αλλά απόλυτα πειστικός και λόγω της ικανότητάς του να μιμείται προφορές!!