ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γίνεται η Ελληνική μυθολογία να διασώθηκε παραποιημένη? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Γίνεται η Ελληνική μυθολογία να διασώθηκε παραποιημένη? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

NOYS62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
NotirkΜέλος
30/10/2011, 10:25:01
quote:

[quote]
Mα γιατί να σε ειρωνευτώ?
Διάβασα με περίσσιο ενδιαφέρον τα επιχειρήματά σου!....είναι φοβερά και νομίζω ότι κανείς χριστιανός δεν μπορεί να φέρει αντίλογο!

Δεν είναι θέμα κότσιων. Είναι θέμα γνώσεων! και πιστεύω ακράδαντα ότι δύσκολα να βρεθεί κάποιος να σε αντιμετωπίσει.
Μην το πάρεις σαν κολακεία, αλλά έτσι είναι.

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ,ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ "Micropeos" ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΚΥΒΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ.

===============================================================

-Oψιμες Γιαχβεδικες επιρροες

opsimosΜέλος
30/10/2011, 10:36:42
quote:

quote:
opsimos
Το τι κανει το παπαδαριο ειναι δικος του λογαριασμος,προφανως κανει την δουλεια του για την οποια εταχθει,εσυ εχεις να πεις κατι για να μας βγαλεις απο την αγνοια μας,αν δεν εχεις, μην το βασανιζεις,αστο,κανε μου την χαρη σε παρακαλω φωτεινα μυαλα σαν του Αριστοτελη μην τα ανακατευεις με αρρωστημενες φαντασιοσεις μυθοπλαστων την αρχαιοτητος.

Καλά σου λέει ο opsimos, είναι διαβασμένος πολύ.
Μην τον αποπαίρνεις opsime δεν έχει τις γνώσεις σου.....τώρα μαθαίνει κι αυτός!

Μήπως μπορείς αγαπητέ opsime να μου εξηγήσεις αυτό που υπογράμμισα?....δεν είμαι διαβασμένος σαν κι εσένα και χρειάζομαι να μάθω έστω και λίγο από αυτά που ξέρεις.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΣ "Micropeos" ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ Σ'ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ,ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑΣ,ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΘΑΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.