- ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
για δες καιρο που διαλεξε ο χαρος να με παρει...!
ολα τα δεινα με κυνηγουν οσημερον!
α)αργησα να παω στο σχολειο και πηρα απουσια για την πρωτη ωρα που ηταν κενο.
β)μιλαγα με τη διπλανη μου και εφαγα απανωτες παρατηρησεις απο τη φιλολογο.
γ)[αυτο ειναι σημαντικο]εγραφα αγγλικα διαγωνισμα την 3τη ωρα και αλλαξα κολλες για να βοηθησω τη κολλητη μου...η καθηγητρια επαθε εκλαμψη εξυπναδας και μας ειδε.στις 11:11:01", μας πεταξε εξω απο την ταξη και
δ)στις 11:11:11" στο γραφειο της γυμνασιαρχους(;σωστα το εγραψα) φαγαμε ολοημερη αποβολη,γραφτηκαμε στο ποινολογιο και κατα περιεργο τροπο,η φωνακλου γυμνασιαρχης μας μιλαγε πολυ ηρεμα,χωρις να φωναζει,σαν να απογοητευτηκε...
και
ε)ΘΕΤΙΚΟ ο τυπας που μ'αρεσει μιλαγε για μενα.
στ)ενας που μ'αρεσε παλια(πολυ ζωον),κολλησε σαν βδελλα απανω μου στο κυλικειο,ενω ημασταν οι δυο μας...καλα,ολοι τετοιοι χλιμιτζουρες ειστε?
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΥΠΟΥΛΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ!!!!!!!
(που θα'λεγε κι ο CYBERMASTER)
Δεν χρειαζεται να ξυπνας το πρωι αν δε σκοπευεις να αλλαξεις τον κοσμο...
Δεν ειναι τοσο το τι θα κανεις εσυ μεσα σε λιγα χρονια,μα αν ο χρονος δεν μπορει να κανει τιποτα σε σενα.
quote:
α)αργησα να παω στο σχολειο και πηρα απουσια για την πρωτη ωρα που ηταν κενο.
ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΦΥΤΟΥ ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΕΡΓΙΑ Ο ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΕΡΕΙΞΑ ΕΝΑ ΓΕΝΝΑΙΟ ΣΠΡΙΝΤ ΜΙΣΟΥ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΚΙΑΛΛΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΧΩ 35 ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ (ΣΕΞΟΒΟΜΒΑ ΜΟΥ ΘΑΡΘΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΜΟΥΡΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ???)
quote:
β)μιλαγα με τη διπλανη μου και εφαγα απανωτες παρατηρησεις απο τη φιλολογο.
Ε ΑΥΤΟ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΥΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΣΑΝΤΙΖΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΣΑΝΤΙΖΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.........
quote:
γ)[αυτο ειναι σημαντικο]εγραφα αγγλικα διαγωνισμα την 3τη ωρα και αλλαξα κολλες για να βοηθησω τη κολλητη μου...η καθηγητρια επαθε εκλαμψη εξυπναδας και μας ειδε.στις 11:11:01", μας πεταξε εξω απο την ταξη
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ..........
quote:
δ)στις 11:11:11" στο γραφειο της γυμνασιαρχους(;σωστα το εγραψα) φαγαμε ολοημερη αποβολη,γραφτηκαμε στο ποινολογιο και κατα περιεργο τροπο,η φωνακλου γυμνασιαρχης μας μιλαγε πολυ ηρεμα,χωρις να φωναζει,σαν να απογοητευτηκε...
ΝΑΝΑΝΑΝΑΝΑΝΑΝΑ ΕΙΔΑΤΕ ΔΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΝΤΕ......
Ε ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΧΤΕΣ ΜΕ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΟΝ ΛΥΚΕΙΡΧΗ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΗΘΗΚΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΡΥΟ ΤΡΕΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΕΡΟΣΤΑΤΑ Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΛΥΚΕΙΡΑΧΗ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ........
ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΕΡΙ ΔΥΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ Π@Π@ΡΙ@ ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΒΟΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝΕ ΗΣΥΧΟ.....
quote:
ε)ΘΕΤΙΚΟ ο τυπας που μ'αρεσει μιλαγε για μενα.
στ)ενας που μ'αρεσε παλια(πολυ ζωον),κολλησε σαν βδελλα απανω μου στο κυλικειο,ενω ημασταν οι δυο μας...καλα,ολοι τετοιοι χλιμιτζουρες ειστε?
Ω ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ???????
quote:
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΥΠΟΥΛΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ!!!!!!!(που θα'λεγε κι ο CYBERMASTER)
ΕΧΩ ΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΗΝ ΔΥΕΤΕΡΑ.....
ΑΛΓΕΒΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΣΑΠΑΚΛΑ ΠΟΥ ΔΝ ΜΕ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΟΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.....
ΓΡΑΩΑΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΟΨΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΒΑΘΜΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣΥΜΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ....................... ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ 20 ΤΕΣΠΑ......ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΩ ΜΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΔΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ Η ΟΧΙ.....(ΝΑΙ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΕΙΜΑΙ ΨΩΝΙΟ)
ΑΜΑΝ ΓΜΤ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΑ ΞΕΚΙΝΑΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.................................
ΡΕ ΡΑΜΟΓΛΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΟΚ ΡΕ ΤΟΛΗ???
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...
quote:
Ω! Φίλτατε γείτονα……δεν δύναμαι να περιγράψω τις αρετές σας…
Ω! Εύγλωττε…
Ω! Ευρυμαθή…
Ω! Λαμπερέ φωστήρα…
Ω! Δημιουργικέ…
Ω! Διαλλακτικέ…
Ω! Παν-κάλε…
Ω! Συναινετικέ…
…εσύ του μέτρου και της αρμονίας φύλακα (π+φ)…
…εσύ υποστηρικτή της αλήθειας…
…εσύ που είσαι γαύρος… αλλά σ’ αγαπάμε
…γιατί τα λάθη είναι ανθρώπινα…
.
Λίγο από Τζουράρη μου θυμίζεις εδώ....![]()

Παρακαλούνται οι ά-ψυχοι, οι μικρό-ψυχοι, οι ά-μυαλοι, οι ά-λογοι, οι παρά-λογοι, οι εξυπνάκηδες, οι απογοητευμένοι, οι αδέσποτοι και λοιποί ανήκοντες στην (κατά τ'άλλα συμπαθή) τάξη των τετραπόδων....
to relax their hormones....
G.

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
και ειναι και 13 ευτυχως δεν ειναι παρασκευη γιατι θα βγαινανε
και οι σχιζοφρενεις με τα πριονια!! ![]()
![]()
![]()
![]()
gh
quote:
ΘΕΛΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ (ΣΕΞΟΒΟΜΒΑ ΜΟΥ ΘΑΡΘΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΜΟΥΡΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ???)
Σου 'ρχομαι...(γιατι μου το λενε ολοι?μα γιατι...?)
Δεν ειναι τοσο το τι θα κανεις εσυ μεσα σε λιγα χρονια,μα αν ο χρονος δεν μπορει να κανει τιποτα σε σενα.
quote:
Ο ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΑΝΤΙΣΣΑ ΔΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑ????
To είδα και το τίμησα... και θα το ξανατιμήσω...
quote:
ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΦΥΤΟΥ ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΕΡΓΙΑ Ο ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΕΡΕΙΞΑ ΕΝΑ ΓΕΝΝΑΙΟ ΣΠΡΙΝΤ ΜΙΣΟΥ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΚΙΑΛΛΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΧΩ 35 ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ (ΣΕΞΟΒΟΜΒΑ ΜΟΥ ΘΑΡΘΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΜΟΥΡΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ???)
Πάλι καλά που πας στο σχολείο για να μάθεις γράμματα... θα σου ξεριζώσω το αυτί... αν το βρω μέσα στη μαλούμπα!
quote:
ΝΑΝΑΝΑΝΑΝΑΝΑΝΑ ΕΙΔΑΤΕ ΔΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΝΤΕ......
Ε ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΧΤΕΣ ΜΕ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΟΝ ΛΥΚΕΙΡΧΗ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΗΘΗΚΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΡΥΟ ΤΡΕΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΕΡΟΣΤΑΤΑ Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΛΥΚΕΙΡΑΧΗ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ........
ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΕΡΙ ΔΥΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ Π@Π@ΡΙ@ ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΒΟΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝΕ ΗΣΥΧΟ.....
Κάτι τέτοιο λέγαμε να κάνουμε και εμείς... έλα όμως που είμαστε σκληρά καρύδια...![]()
![]()
quote:
Ω ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ???????
Προφανώς γιατί από τον πιο μικρό, στον πιο μεγάλο, κάνετε τις ίδιες αηδίες... λες και σας δίνουν manual στην γέννα...
quote:
ΕΧΩ ΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΗΝ ΔΥΕΤΕΡΑ.....
ΑΛΓΕΒΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΣΑΠΑΚΛΑ ΠΟΥ ΔΝ ΜΕ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΟΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.....
Άρα να μην ξεχάσεις τους τόνους... και καλή επιτυχία...![]()
.
.
.
The She Mantis... back in the game

quote:quote:
Ω! Φίλτατε γείτονα……δεν δύναμαι να περιγράψω τις αρετές σας…
Ω! Εύγλωττε…
Ω! Ευρυμαθή…
Ω! Λαμπερέ φωστήρα…
Ω! Δημιουργικέ…
Ω! Διαλλακτικέ…
Ω! Παν-κάλε…
Ω! Συναινετικέ…
…εσύ του μέτρου και της αρμονίας φύλακα (π+φ)…
…εσύ υποστηρικτή της αλήθειας…
…εσύ που είσαι γαύρος… αλλά σ’ αγαπάμε
…γιατί τα λάθη είναι ανθρώπινα…
.
Λίγο από Τζουράρη μου θυμίζεις εδώ....
Πως με είπες καλέ μου Gothic?![]()
![]()
...αααα... θα φάμε τα μουστάκια μας... και επειδή εγώ δεν έχω θα φάμε τα δικά σου... ![]()
![]()
![]()
![]()
.
.
.
The She Mantis... comming to get you

quote:quote:
ΘΕΛΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ (ΣΕΞΟΒΟΜΒΑ ΜΟΥ ΘΑΡΘΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΜΟΥΡΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ???)Σου 'ρχομαι...(γιατι μου το λενε ολοι?μα γιατι...?)
Άστο καλή μου... γι' άλλη βαράει η καμπάνα αυτή τη φορά...![]()
![]()
![]()
![]()
.
.
.
The She Mantis... for whom the bell tolls?

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ !

G.![]()

Edited by - galadriel on 14/02/2005 02:16:44
quote:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ !
G.
A 10000000000000000000000000000000000000000
THANK YOU SEXBOMB![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
The She Mantis... selebreting

Edited by - Mantis on 14/02/2005 02:39:44
Love's going to leave me
I'm too sexy for my shirt too sexy for my shirt
So sexy it hurts
And I'm too sexy for Milan too sexy for Milan
New York and Japan
And I'm too sexy for your party
Too sexy for your party
No way I'm disco dancing
I'm a model you know what I mean
And I do my little turn on the catwalk
Yeah on the catwalk on the catwalk yeah
I do my little turn on the catwalk
I'm too sexy for my car too sexy for my car
Too sexy by far
And I'm too sexy for my hat
Too sexy for my hat what do you think about that
I'm a model you know what I mean
I shake my little touche on the catwalk
I'm too sexy for my too sexy for my too sexy for my
'Cos I'm a model you know what I mean
I shake my little touche on the catwalk
I'm too sexy for my cat too sexy for my cat
Poor pusy poor pusy cat
I'm too sexy for my love too sexy for my love
Love's going to leave me
And I'm too sexy for this song ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ !![]()
G.

.
.
.
.
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
WHISPERS OF THE DREAMS
Αν αφινιάσεται ξανά με τον ίδιο τρόπο θα βάλω φωτογραφίες της μαντλιν ολμπραϊτ με μαγίο !!
Εκεί να δείτε σεξοβόμβα!!
BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!
quote:
Αν αφινιάσεται ξανά με τον ίδιο τρόπο θα βάλω φωτογραφίες της μαντλιν ολμπραϊτ με μαγίο !!Εκεί να δείτε σεξοβόμβα!!
Θέλω να αφηνιάσω, Θέλω να αφηνιάσω, Θέλω να αφηνιάσω, Θέλω να αφηνιάσω, Θέλω να αφηνιάσω, Θέλω να αφηνιάσω,
Δεν ξέρω όμως, πόσο θα αφηνιάσω περισσότερο, πρίν ή μετά ... ????
* * * Άλλο τι είναι και άλλο τι φαίνεται * * *
http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη
πηγα σε ενα παρτι το σαββατο,και ηθελε ενας να χορεψουμε μπλουζ.με πιανε απ τη μεση και ακολουθει η εξης συζητηση:
μπορει να παει πιο κατω το χερι μου?
ΟΧΙ
πιο πανω?
ΟΥΤΕ
γιατι?????
ακους εκει,να κανει και παραπονα το φλωρακι!
σημερα πηγαμε σταδιο ειρηνης και φιλιας.να δεις μαλλιοτραβηγμα...!
quote:
quote:
Αν αφινιάσεται ξανά με τον ίδιο τρόπο θα βάλω φωτογραφίες της μαντλιν ολμπραϊτ με μαγίο !!Εκεί να δείτε σεξοβόμβα!!
Θέλω να αφηνιάσω, Θέλω να αφηνιάσω, Θέλω να αφηνιάσω, Θέλω να αφηνιάσω, Θέλω να αφηνιάσω, Θέλω να αφηνιάσω,
Δεν ξέρω όμως, πόσο θα αφηνιάσω περισσότερο, πρίν ή μετά ... ????
θελω κι εγω.......!!!
Από τίτλο έγχρωμης ελληνικής ταινίας εποχής 1971...
( Το αναφέρω ρητά, μην εμφανιστούν τίποτε εξυπνοπούλες και αρχίσουν μετά τίποτε παρατράγουδα για "ληγμένα" και άλλες αρλούμπες, παρακινημένες από την άσβεστη λύσσα τους που δε πιάνουν οι κατάρες τους ή που άλλα διαβάζουν στο διαδίκτυο και άλλα συμπεράσματα βγάζουν, όπως και οτι καταλαβαίνουν ... )
* * * Άλλο τι είναι και άλλο τι φαίνεται * * *
http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη
Το αυτό ισχύει για τις ανακοινώσεις του τύπου (ΣΕΞΟΒΟΜΒΑ ΜΟΥ ΘΑΡΘΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΜΟΥΡΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ???) .
Αγαπητέ Vril θα σε ξαναπαρακαλέσω να μην ανακινείς θέματα, τα οποία είναι παλιά ξυνά σταφύλια και ίσως μόνο εσένα σου έχουν αφήσει μια πικρία, ή μια εμμονή.
Αν έχεις να κάνεις μια ανακοίνωση ότι ο Τάδε ή η Τάδε με κατατρέχουν γι’ αυτούς και αυτούς τους λόγους κάντο, αλλά το να πετάς «υπονοούμενα» και να το παίζεις και αδιάφορος περιπατητής, δεν νομίζω ότι ούτε μας ενδιαφέρει, ούτε μας αφορά.
Η συγκεκριμένη θεματολογία αφορά εσένα και αυτούς/ές που σε πλήγωσαν και σου άφησαν ίσως ψυχικά τραύματα.
Προσωπικά δεν έχω δει στο θέμα μου να καταριέται κανείς κανέναν ή κάτι ανάλογο, οπότε σε παρακαλώ να σταματήσεις αυτού του είδους της αντεκκλήσεις στο εδώ Topic.
Αν και πάλι δε μπορείς να ξεπεράσεις τα όποια γεγονότα ή άτομα σου δημιούργησαν αυτές της φοβίες, τότε κάλλιστα μπορείς να ανοίξεις ένα Topic με τέτοια θεματολογία και εκεί να εκφραστείς ελεύθερα και αβίαστα.
Ευχαριστώ
Εκ της Διευθύνσεως
Ο ΚΑΚΟΣ ΛΥΚΟΣ
Edited by - Ramoglou on 14/02/2005 23:27:52
Αλλιώς θα το είχαν ονομάσει "μπάτε σκύλοι αλέστε".
Το ότι κάναμε ένα θέμα περίγελο,(στο οποίο σεμμετέχω κι εγώ,δεν βγάζω τον εαυτό μου απ' έξω),δε σημαίνει ότι πρέπει να τα κάνουμε όλα.

Edited by - Gothic on 14/02/2005 23:44:36