ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πες το μ' ένα Ψέμμα! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Πες το μ' ένα Ψέμμα! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

galadriel91 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/5
junk95Μέλος
05/12/2004, 19:01:23
Όπως θα έλεγα λοιπόν πριν δώσω μια τελευταία ευκαιρεία στη Galadriel και στο ποινικό μου μητρώο σε αυτό το forum,

Είναι απλό μικρέ και θα σου εξηγήσω εγώ κι ας κοπεί ο λογαριασμός μου. Αφού χάζευα για αρκετές εβδομάδες τη λίστα των τόπικ, παρατήρησα ότι στο τόπικ για τα φαντάσματα έπαιζαν πολύ οι Galadriel και Vril. Ώπα λέω, προφανώς θα συζητάει (ο Vril δηλαδή γιατί έχω κατ' αρχήν σε πολύ περιορισμένη εκτίμηση όποιον διαλέγει για ψευδώνυμο κάτι που φωνάζει "είμαι ωραία, είμαι αθάνατη, είμαι γοητευτική") κάτι αρκετά διασκεδαστικό.

Μπαίνω λοιπόν και βλέπω μια χαζογκομενίτσα να πετάει 10 σεξουαλικά υπονοούμενα το μήνυμα, του στυλ "για όλα υπάρχει χώρος και τρόπος" και "τον άντρα να τον έχεις στο πίσω κάθισμα" και του κώλου τα εννιάμερα.
Η πρώτη μου σκέψη ήταν "ΟΚ, για κοίτα τώρα πώς μπορεί να τη δει ένα άτομο επειδή αντί για ένα Υ έχει Χ στο γονιδίωμά του, αν δεν είχα καλύτερα πράγματα να κάνω σε μια εβδομάδα θα ήσουν αποβλακωμένη, σε δυο εβδομάδες τσακωμένη για όλη σου τη ζωή με όσους ξέρεις και δεν ξέρεις και σε οκτώ εβδομάδες έγγυος και παρατημένη ΚΑΙ ΜΕΤΑ να σ' έβλεπα να επιδίδεσαι σε διαδικτυακή διαφήμιση του τι φοβερό θηλυκό είσαι".

Γιατί αυτό που δεν πέρασε από το φτωχό μυαλουδάκι της βασίλισσάς μας είναι ότι αυτό που έκανε σε ένα διαδικτυακό προσωπείο και νομίζει ότι κάτι έκανε, εγώ το έχω κάνει σε πραγματικούς ανθρώπους. Τότε μόνο αξίζει. Γιατί τότε έχει τίμημα. Μεγάλο. Και τότε έχει και γνώση. Και όποιος δε μαθαίνει, δε γερνάει. Και όποιος δε γερνάει δεν πεθαίνει. Και όποιος δεν πεθαίνει, δε ζει που λέει και ο αγαπημένος μου συγγραφέας.

Και προς μεγάλη μου έκπληξη βλέπω έναν έξυπνο τριανταπεντάρη να μισοτσιμπάει, αν και με αρκετές επιφυλάξεις γιατί είναι πολύ δύσκολο να γίνεις 35 χρονών και έμπειρος χρήστης του Ίντερνετ χωρίς να ξέρεις ότι στην άλλη άκρη βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα μία χοντρή με μουστάκια και σε κάθε περίπτωση μακριά από κάθε άτομο που την έχει δει για γεγονότα στα οποία δε συνεισέφερε απολύτως τίποτα όπως π.χ. το ότι γεννήθηκε.

Από εκεί και πέρα έγινε ενδιαφέρον. Δεν ξέρω τι ακριβώς διεμείφθει (sic) μεταξύ των δύο σε προσωπικό επίπεδο, προφανώς όμως κάποια στιγμή η αυτοανακυρειχθείσα βασίλισσα των ξωτικών μας πληροφόρησε ότι ξέρει πόσο επιθυμητή γκόμενα είναι (χρησιμοποίησε βέβαια μια πιο κουλτουρέ διατύπωση του στυλ "ξέρω τι ενέργεια εκπέμπω"), μετά έπεσε, μετά δεν έπεσε και ξαφνικά μεταμορφώθηκε σε αθώα καλόγρια που δε φταίει καθόλου αν ο εφιαλτικός πορνόγερος Vril την πέφτει σε ανυπεράσπιστα κοριτσάκια όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, μάλλιστα υπήρξε και δεύτερος που τσίμπησε από όλα αυτά (ο endorama) και την είπε στο Vril.

Εκεί πραγματικά κουφάθηκα, γιατί ο Vril (τουλάχιστον δημοσίως) ήταν πολύ περισσότερο επιφυλακτικός και προσεκτικός στις κινήσεις του από τη wannabe αθάνατη κι αγέραστη, της οποίας τα μηνύματα σε γενικές γραμμές έδιναν την εντύπωση ότι είναι ΠΑΡΑ πολύ χοντρή και με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ μουστάκια και γενικά έχει να δει άντρα από πρόπερυσι.

Εν πάσει περιπτώσει, γνώμη μου είναι ότι η Galadriel απλά κουνήθηκε λίγο χωρίς λόγο και αιτία, ο Vril ηλιθιωδέστατα της έδωσε σημασία και όταν το πράγμα πήγε να γίνει λιγότερο σαπουνοφουσκέισον η Galadriel έκανε άτακτη υποχώρηση, ενθυμούμενη για πρώτη φορά σε 850 μηνύματα που ακτινοβολούν θηλυκότητα ότι έχει δεσμό. Γιατί όπως είπα, είναι εύκολο να παίζεις με εικονικές καταστάσεις, αλλά για να παίξεις στην πραγματικότητα απαιτούνται και πραγματικά προσόντα.

Εγώ πήρα δύο σημαντικά μαθήματα από το συγκεκριμένο τόπικ: Το πρώτο ήταν ότι μερικές γυναίκες μπορούν να περνάνε για έξυπνες ακόμα και αν φέρονται παντελώς ηλίθια. Είναι η περίφημη "θηλυκότητα". Το δεύτερο είναι ότι αυτό συμβαίνει γιατί όσο ηλίθια και να φερθείς, αν υπάρχει το κατάλληλο context (δηλαδή κάποιος που θα φερθεί ακόμα πιο ηλίθια, sorry Vril) παραδόξως τη σκαπουλάρεις.

Μετά το τόπικ κλείδωσε και πολύ καλώς, αν εξαιρέσεις ότι έκτοτε η Galadriel το έχει πάρει φοβερά πάνω της και ο Vril προσπαθεί απεγνωσμένα να αποκαταστήσει την αλήθεια ("για σταθείτε ρε παιδιά, η μόνη που μίλησε με 'πονηρές' επεκτάσεις είναι εκείνη!"), λες και έχει φοβερή σημασία ή λες και παρακολούθησαν το όλο σκηνικό περισσότερα από 10 άτομα που κανείς δεν ξέρει ποιος ή τι είναι ο άλλος.

Enter me, που από την αρχή προσπάθησα (εμμέσως) να πω στη Galadriel "κατέβα κοπέλα μου από το καλάμι", να πω στο Vril "ξεκόλλα δε βγάζεις άκρη" και να πω και στους δύο "για συνέλθετε και δείτε το πράγμα στις πραγματικές και γελοιωδέστατές του διαστάσεις". Ο Vril γενικά πρέπει να το έχει ψιλοκαταλάβει και πιστεύω τις τελευταίες μέρες έχει ανακαλύψει πόσο διασκεδαστικό είναι να τσιγκλάς ένα άτομο που λέει έτσι αναγκάζοντάς το να αντιμετωπίσει το γιουβέτσι. Το δούλεμα το κατά το κοινώς λεγόμενον. Τουλάχιστον έτσι θέλω να ελπίζω.

Βέβαια έχει αρκετά μαθήματα ακόμα να πάρει για το πώς μπορείς με 3-4 έξυπνα διαλεγμένες παρεμβάσεις να κάνεις τον άλλο να ομολογήσει χωρίς καν να το καταλάβει:
α) Ότι κατά τη γνώμη του συνέβη κάτι πάρα πολύ σοβαρό που του δίνει πόντους σε κάποιο παιχνίδι.
β) Ότι κατά τη γνώμη του είναι τόσο καλός παίχτης που χρειάζονται δύο απέναντι του χωρίς παρ' όλα αυτά να μπορούν να τα βγάλουν πέρα.
γ) Ότι κατά τη γνώμη του είναι το κέντρο του κόσμου.
δ) Ότι αν το να αντιλαμβάνεσαι και να χειρίζεσαι καλά τα υπονοούμενα και τα κρυφά νοήματα είναι μέτρο της θηλυκότητας, υπάρχουν παίκτες του ράγκμπυ με περισσότερα θηλυκά στοιχεία.

Ηθικό δίδαγμα: Δεν υπάρχει ηθική.

Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett

CYBERMASTERΜέλος
05/12/2004, 19:16:28
Ε ΔΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΔΟΡΑΜΑ ΜΙΛΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ???
Ο ΕΝΔΟΡΑΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΙ ΣΦΕΤΕΡΙΖΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ!!!(ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΑΩ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΟΥ)

ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ JUNK 95 ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΔΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΗΝΧ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΗΜΟΥΝ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΙΧΤΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΕΙΠΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΔΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΝ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΑΘΩΟΣ ΜΙΚΡΟΣ (ΟΧΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΗΔΗ ΞΕΡΕΙΣ!!!
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΣΤΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ ΤΗΝ ΥΔΟΝΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΨΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΛΥΣΑΣΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ!!!
ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΡΙΛ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΕΙ ΟΛΑ (ΔΛΔ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΝΝΟΩ)!!!
ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΔΑ ΕΝΑΝ ΒΡΙΛ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΚΟΛΛΗΤΙΛΙΚΑ ΣΤΗΝ galadriel ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΝ ΕΙΠΑ ΤΠΤ ΚΑΙ ΔΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΔΝ ΕΔΩΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΕΤΑ ΔΝ ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΑΘΑ ΤΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!!
ΒΡΙΛ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΝ ΕΙΣΑΙ ΟΣΟ ΚΑΚΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΑΠΛΑ ΜΠΑ ΔΝ ΤΟ ΛΕΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!!

ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΖΛ ΤΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΔΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΑΣ ΠΟΥ ΥΣΧΙΡΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η "ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ" ΤΟΥ!!!!

JUNK ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΘΕΣΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 4 ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ...!!!

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

05/12/2004, 19:51:31

χε χε ... και να πω ότι δεν στο 'πα...?

ότι θα κάνεις λάθος?

χε χε πως το είπες αυτό? χοντρή? και με μουστάκια?

άπαιχτος! μπράβο βρε! κερδίζεις το περιστρεφόμενο λουκούμι της ημέρας!
δηλαδή τι να σου πω τα γέλια που έχω κάνει... καλά να 'σαι παλληκάρι μου....

να μην συζητήσω τώρα την ασχετοσύνη που έχεις σε μερικά θέματα...
όπως το από που προέρχονται μερικές φράσεις και αν είναι υπονοούμενα ή όχι.... γιατί τόσα γέλια δεν θα τα αντέξω....

να μην συζητήσω επίσης την αντιληπτική ικανότητα που έχεις να πιάνεις "πουλιά" στον αέρα! χε χε... γιατί προφανώς πιάνεις μόνο το δικό σου....

πραγματικά, εσένα θα άξιζε τον κόπο να σε γνωρίσω από κοντά μόνο για να δω το σαγόνι σου να κρέμεται όταν θα με αντίκρυζες....

χε χε... ηθική? ποια ηθική και κουραφέξαλα μπροστά σου? καλέ εσύ είσαι θησαυρός! τελείωσε! είμαι φανατική οπαδός σου! θα διαβάζω όπου γράφεις και ό,τι γράφεις για να φτιάχνω το κέφι μου!

α, και μικρέ....! κάτι έχεις χάσει και δεν είναι επεισόδια από το φόρουμ... κάτι από το περιεχόμενο του κρανίου σου θα είναι...
ακόμα δεν έχεις καταλάβει οτι ο verrater ΕΙΝΑΙ o endorama? αϊντάαααα!

φαντάζεσαι ότι θα είχα τέτοιο θάρρος να του απαντάω έτσι αν ήταν ένας οποιοσδήποτε? και ξανα : αϊντάαααααα!

για ξεκινάτε να κάνετε προθέρμανση για το 4 Χ 4.... θα χρειαστεί...

Θηλυκά, Galadriel

WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!

VerraterΜέλος
05/12/2004, 20:09:25
cybermaster επειδη ειδα οτι μπερδευτικες θα σου εξηγησω μερικα πραγματα

ειμαι ο endorama και με διεγραψαν
δεν το ηξερες?
ουτε εγω (δεν σε δουλευω)

ηθελαν να το κρατησουν κρυφο γιατι αν το μαθαινα μπορει να εκνευριζομουν

γιαυτο και το θεμα "ο νους του εσω" που ειναι δικο μου

και επειδη δεν εχω τιποτα μαζι σου θα ηθελα να χαλαρωσουν οι τονοι αν θελεις και εσυ βεβαια.

τωρα Junk

quote:
Αφού χάζευα για αρκετές εβδομάδες τη λίστα των τόπικ, παρατήρησα ότι στο τόπικ για τα φαντάσματα έπαιζαν πολύ οι Galadriel και Vril. Ώπα λέω, προφανώς θα συζητάει (ο Vril δηλαδή γιατί έχω κατ' αρχήν σε πολύ περιορισμένη εκτίμηση όποιον διαλέγει για ψευδώνυμο κάτι που φωνάζει "είμαι ωραία, είμαι αθάνατη, είμαι γοητευτική") κάτι αρκετά διασκεδαστικό.

οτι ελεγε η galadriel ηταν για μενα τωρα οσο αναφορα τον βριλ τα εχω πει σε αλλο θεμα και δεν ειναι αναγκη να στα αναλυσω

το θεμα ειναι οτι ο βριλ εγινε ενοχλητικος
και η galadriel το δηλωσε αρκετες φορες
το δηλωσα και εγω
οποτε που ειναι το διασκεδαστικο σε αυτο?
διασκεδαζεις με αλλα μελη?
κακη συνηθεια να την κοψεις.

quote:
Μπαίνω λοιπόν και βλέπω μια χαζογκομενίτσα να πετάει 10 σεξουαλικά υπονοούμενα το μήνυμα, του στυλ "για όλα υπάρχει χώρος και τρόπος" και "τον άντρα να τον έχεις στο πίσω κάθισμα" και του κώλου τα εννιάμερα.
Η πρώτη μου σκέψη ήταν "ΟΚ, για κοίτα τώρα πώς μπορεί να τη δει ένα άτομο επειδή αντί για ένα Υ έχει Χ στο γονιδίωμά του, αν δεν είχα καλύτερα πράγματα να κάνω σε μια εβδομάδα θα ήσουν αποβλακωμένη, σε δυο εβδομάδες τσακωμένη για όλη σου τη ζωή με όσους ξέρεις και δεν ξέρεις και σε οκτώ εβδομάδες έγγυος και παρατημένη ΚΑΙ ΜΕΤΑ να σ' έβλεπα να επιδίδεσαι σε διαδικτυακή διαφήμιση του τι φοβερό θηλυκό είσαι".
δεν σε αφορα τι γνωμη εχει για τον εαυτο της
οσο για τα σεξουαλικα πληροφοριακα δεν ειχαν στοχο τον βριλ απλα ετσι θα ηθελε αυτος ομως εσυ συνεχισε να διασκεδαζεις με τα υπολοιπα μελη και χαζογκομενιτσα?
δεν νομιζω ειναι αρκετα εξυπνη για τον χωρο που βρισκομαστε και απορω πως μπορει και κυκλοφορει εδω μεσα
ισως αν ελεγε και το δεικτη iq να ψαρωνανε μερικοι εδωμεσα που μετρανε την εξυπναδα τους με το μηκος που εχει καποιο μελος του σωματος τους.

quote:
μάλλιστα υπήρξε και δεύτερος που τσίμπησε από όλα αυτά (ο endorama) και την είπε στο Vril.
δεν τσιμπαω προστατευω τα συμφεροντα μου κακο ειναι?

κακο ειναι να προσπαθει καποιος να χωθει σε ζευγαρι
να τρωει πορτα και να συνεχιζει.

quote:
έδιναν την εντύπωση ότι είναι ΠΑΡΑ πολύ χοντρή και με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ μουστάκια και γενικά έχει να δει άντρα από πρόπερυσι.

ουτε χοντρη ειναι ουτε μουστακι εχει αυτο στο διαβεβαιω εγω

και

υποθετω οτι ειχε δηλωσει απο καιρο οτι η θεση ειναι πιασμενη
και καποιοι ευχοντουσαν σπασμενα ποδια και πλευρα και συνεχισαν να επιμενουν ακομα και μετα την επεμβαση μου

ηρεμα λοιπον και μην διασκεδαζεται με λαθος πραγματα

quote:
Εν πάσει περιπτώσει, γνώμη μου είναι ότι η Galadriel απλά κουνήθηκε λίγο χωρίς λόγο και αιτία

οχι χωρις λογο απλα καποιος νομιζε οτι εχουν στοχο εκεινον

εξαλλου εκει γυρω ημουν και εγω λες να μην εβλεπα τι γινεται?

νομιζω cybermaster οτι το θεμα σου αρχιζει να χανει τον προορισμο του και να δημιουργει ακριβως το αντιθετο απο αυτο που δηλωνει ο τιτλος ευχομαι να ερθει στα ισα του γιατι ειναι καλο θεμα

σταματω και τα ασχετα ποστ σαν βοηθεια

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΛΑΒΕ Η ΝΥΧΤΑ ΤΟΝ ENDORAMA ΣΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΑΣΟΣ ΟΠΟΥ ΞΕΠΡΟΒΑΛΕ Η ΜΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ENDORAMA ΣΤΟΥΣ ΘΡΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΑΝ END ORAMA ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ

CYBERMASTERΜέλος
05/12/2004, 20:21:14
ΟΚ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ....
ΑΛΛΑ ΔΝ ΑΞΙΖΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΤΙ ΜΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΜΕΝΑ???
ΕΛΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ!!!
ΠΟΣΟ ΑΝΑΣΦΑΛΕΣ ΑΤΟΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ???
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΑ ΠΕΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΣΟΥ ΚΑΦΕ???
ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΩΣ ΝΑΙ!!!
ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΟΠΙΣΘΙΩΝ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΥΠΟΤΥΘΕΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ???
ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ Ο ΟΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΝ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ!!!
ΑΝΤΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΣΤΟ FAME STORY ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΟΥ!!!
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΔΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΜΟΖΟΥΝ.....
ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΞΕΦΤΙΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ...
ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΔΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΤΕΤΟΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ!!!

ΤΩΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΝΔΟΡΑΜΑ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΣΤΟ ΑΧΛΑΔΟΤΗΡΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΟΜΙΖΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΧΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!!

JUNK95 ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ......

------------------------

05/12/2004, 20:26:07
junk95
πέρα από το γεγονός πως έχεις κάθε δικαίωμα να συμφωνήσεις με όποια αλήθεια βρίσκεις να συμφωνεί περισσότερο στη λογική που εσύ ενστερνίζεσαι, παίζεις επικίνδυνα στα όρια του να είσαι πέραν του δέοντος προσβλητικός απέναντι στην galadriel!

Παρόλα αυτά, φαίνεται πως κι εσύ galadriel, επέλεξες να υπερασπίσεις μόνη σου τον εαυτό σου:

quote:
να μην συζητήσω επίσης την αντιληπτική ικανότητα που έχεις να πιάνεις "πουλιά" στον αέρα! χε χε... γιατί προφανώς πιάνεις μόνο το δικό σου...

οπότε στην προκειμένη περίπτωση το μόνο που μένει είναι, μία σύσταση να συγκρατηθείτε κρατώντας το επίπεδο της συζήτησης σε επίπεδα επιτρεπτά για τους κανονισμούς που διέπουν το forum.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

05/12/2004, 20:41:24
CYBERMASTER η σύσταση ισχύει και για σένα.

Αλλά ιδιαίτερα, μιας και ως δημιουργός του παρόντος τόπικ, φέρεις και την μεγαλύτερη ευθύνη στο να παραμείνει στο αρχικό του θέμα, θα ήταν καλύτερο να προσπαθήσεις να απέχεις από οποιαδήποτε προσπάθεια να διοχετευτούν προσωπικές αντιδικίες εδώ.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

CYBERMASTERΜέλος
05/12/2004, 21:02:45
quote:
θα ήταν καλύτερο να προσπαθήσεις να απέχεις από οποιαδήποτε προσπάθεια να διοχετευτούν προσωπικές αντιδικίες εδώ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΑΜΑΛΙΑ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΕΝΟΣ ΤΟΠΙΚ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΑΑΒΕΙΣ ΔΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ (ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΝ ΦΤΑΙΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ) ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ....
ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΟΠΘΗΚΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ "ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΝ ΚΟΙΤΑΩ ΠΟΤΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΧ ΚΑΛΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ!!!" Ε ΟΤΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΔΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΝΤΟΜΠΡΑ ΔΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΥΑΤ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΑΓΝΟΩ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΤΟΠΙΚΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΤΑ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ....

------------------------

05/12/2004, 21:25:51
quote:
...ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΥΑΤ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΑΓΝΟΩ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΤΟΠΙΚΣ...

Το ξέρω καλέ μου CYBERMASTER

Αλλά σκέψου:
Μία μικρή νίκη απέναντι στον ίδιο μας τον κακό εαυτό, είναι χίλιες φορές καλύτερη από μία νίκη απέναντι στους άλλους...

κάνε κλικ!

VerraterΜέλος
05/12/2004, 21:43:43
κοιτα να δεις

εχουμε 3-4 μαντραχαλους που σαλιαριζουν με μια κοπελα

ενας ενας τρωνε πορτα γιατι δεν ειχαν καμια ελπιδα απο την αρχη

η αποριψη ειναι ασχημο συναισθημα και η αντιδραση στην αποριψη οτι χειροτερο

εχουμε τον πρωτο ο οποιος δεν το εβαζε κατω με τιποτα και συνεχισε μεχρι εξεφτελισμου και στο τελος εδειξε το μεγαλο εγκεφαλικο του προβλημα

η galadriel φταιει

ο αλλος σιγονταριζε και διασκεδαζε και βλεποντας τι επαθε ο φιλος του ετρεξε να κατηγορησει την κοπελα και να την ταπεινωσει οσο πιο πολυ μπορει

η galadriel φταιει

μετα εχουμε τον πιτσιρικο ο οποιος τα πηρε στο κρανιο και συμφωνησε με τον δευτερο

η galadriel φταιει

και τελος εχουμε το φαινομενο "θα σου βαλω πιπερι στην γλωσσα" και μετα την κλασσικη γονικη τακτικη

σφαλιαριτσα και μετα χαδακια

quote:
Το ξέρω καλέ μου CYBERMASTER

ολα τα αλλα ειναι οδοντοκρεμες και ξεχναμε προσβολες και υβρεις
θυμομαστε μονο οτι και οταν μας συμφερει

μονο αυτο ειχες να πεις?
τοσα ειρωνικα ποστ αυτα ειχες μονο να πεις?
τοσα υβριστικα ποστ οπως θα ελεγε ο ακατανομαστος και εσυ τελειωνεις με ενα

το ξερω καλε μου?
και εγω το ξερω καλη μου Αμαλια
ξερω οτι αν δεν γλυψεις ποδι θα το νοιωσεις στον πισινο σου

quote:
Μία μικρή νίκη απέναντι στον ίδιο μας τον κακό εαυτό, είναι χίλιες φορές καλύτερη από μία νίκη απέναντι στους άλλους...
δεν βαρεθηκες να χανεις?

ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΜΑΓΚΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ?
ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΚΡΥΨΩΝΑ?

αληθεια θα με κανετε συντονιστη?

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΛΑΒΕ Η ΝΥΧΤΑ ΤΟΝ ENDORAMA ΣΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΑΣΟΣ ΟΠΟΥ ΞΕΠΡΟΒΑΛΕ Η ΜΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ENDORAMA ΣΤΟΥΣ ΘΡΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΑΝ END ORAMA ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ

LocoΜέλος
05/12/2004, 22:26:57
Γειά σας!

Θα κάνω μια μικρή παρέμβαση. Ξεκαθαρίζω οτι αγνοώ το θέμα για το οποίο μαλώνετε και δηλώνω ουδετερότητα. Καλό θα ήταν η συζήτηση να συνεχιστεί σε ενα site ξεκατινιάσματος. Εδω υποτίθεται οτι βρισκόμαστε για εσωτερική αναζήτηση.

Endorama:

quote:
νομιζω cybermaster οτι το θεμα σου αρχιζει να χανει τον προορισμο του και να δημιουργει ακριβως το αντιθετο απο αυτο που δηλωνει ο τιτλος ευχομαι να ερθει στα ισα του γιατι ειναι καλο θεμα

σταματω και τα ασχετα ποστ σαν βοηθεια

Δάσκαλε που δίδασκες....

Δεν θέλω να κάνω τον υπερασπιστή κανενός αλλά δεν μπορείς να κατηγορείς το site και τα μέλη του ως αυλικούς των moderator (στο Topic που άνοιξες). Επειδή σου απενεργοποίησαν τον λογαριασμό, καλός ή κακός δεν ξέρω, όλοι εμείς είμαστε αυλικοί του παλιοForum που μέχρι χτες συμμετείχες;

Όσο καιρό σε διάβαζα σαν Endorama, σε θεωρούσα πιο έξυπνο άνθρωπο!
Με κάνεις να πιστεύω πως δίκαια απενεργοποιήθηκες. Απ΄ οτι κατάλαβα απο το κείμενο του Junk o πιο Off στην υπόθεση ήσουν εσύ. Ποιός σε όρισε υπερασπιστή της σχέσης της Galadriel;

Ας πρόσεχες. Ελπίζω σύντομα να συνεχίσεις κανονικά την συνεισφορά στη θεματολογία του Forum. Φιλικά στο λέω.

estas Loco?

05/12/2004, 23:10:05
πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν διαβάζετε αυτά που βλέπετε....

σ'αυτή την υπόθεση και όσο με αφορά δεν νομίζω πως υπάρχει πιο αρμόδιος να μιλήσει...

για μένα μπορείτε να λέτε ό,τι θέλετε.... έτσι κι αλλιώς δεν περιμένω να επιβεβαιωθώ σαν άτομο και ακόμα περισσότερο σαν γυναίκα εδώ μέσα....

αλλά πάτε να τα βάλετε με κάποιον που είναι πολύ πιο άντρας όχι μόνο από σας αλλά και από τους περισσότερους που ξέρω έξω...

και το αν είναι ή όχι, ομοίως είμαι η καθ'ύλην αρμόδια να το πιστοποιήσει...

λοιπόν, δε λέω.... ωραία γελάσαμε....

και για όσους δεν το γνωρίζουν. ακόμα κι αυτές οι καταστάσεις έχουν τεράστιο νόημα για τον ερευνητή του εσωτερικού κόσμου....

όποιος έχει μάτια να δει, θα τα δει και θα τα αξιοποιήσει....

σας το εύχομαι ολοψυχα....

μέχρι τότε... πάω να βρω καμμιά εκπομπή που να παίζει η καλομοίρα γιατί σήμερα αποδείξατε ότι είναι κλάσεις ανώτερη σας...

WARNING !

05/12/2004, 23:26:14
Το ξέρω άργησα λίγο και το θέμα πήρε την κάτω βόλτα… αλλά τι να κάνω πρέπει να αξιοποιήσω την άδεια μου πριν το τέλος του 2004.

Ξεκινώ με αυτό, για να ανεβάσω των αριθμό των δημοσιεύσεων μου σε 872, με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα φτάσω στα 1000 και θα πάρω δώρο… το παράσημο της ανοιχτής παλάμης.

The She Mantis

Είναι εύκολο να φθονείς ότι δεν μπορείς να αποκτήσεις...
CYBERMASTERΜέλος
05/12/2004, 23:39:34
quote:

ΑΧ ΒΡΕ ΑΜΑΛΙΑ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ... ΠΑΝΤΩΣ ΕΣΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩ...

ENDORAMA ΔΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ Η GAREDRIEL ΕΧΕΙ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ...

BIG BRO (ΔΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΦΑΣΗ ΝΑ ΣΕ ΦΩΝΑΖΩ ΕΤΣΙ ΑΝ ΔΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ) ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΔΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙΣ Ο UNK ΕΦΑΓΕ ΒΡΙΣΙΔΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΝΔΟΡΑΜΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΓΝΟΡΟ ΤΡΟΠΟ....

quote:
για μένα μπορείτε να λέτε ό,τι θέλετε.... έτσι κι αλλιώς δεν περιμένω να επιβεβαιωθώ σαν άτομο και ακόμα περισσότερο σαν γυναίκα εδώ μέσα....

ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ (ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΤΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ) ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΥΣΧΙΟΥΝ???
ΔΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΩΣ "ΘΗΛΥΚΑ GAREDRIEL" ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΗΜΥΘΩ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΣ ΣΤΟΝ FILO MAS JUNK ΠΟΣΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΟΧΟΝΤΡΗ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΟΥ...

quote:
αλλά πάτε να τα βάλετε με κάποιον που είναι πολύ πιο άντρας όχι μόνο από σας αλλά και από τους περισσότερους που ξέρω έξω...

και το αν είναι ή όχι, ομοίως είμαι η καθ'ύλην αρμόδια να το πιστοποιήσει...

Ε ΟΧΙ ΔΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΣΤ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΥΠΟΤΥΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ...???
ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΑΛΛΑ ΣΙΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ???

quote:
λοιπόν, δε λέω.... ωραία γελάσαμε....

και για όσους δεν το γνωρίζουν. ακόμα κι αυτές οι καταστάσεις έχουν τεράστιο νόημα για τον ερευνητή του εσωτερικού κόσμου....

ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ Ε????????????????

quote:
πάω να βρω καμμιά εκπομπή που να παίζει η καλομοίρα γιατί σήμερα αποδείξατε ότι είναι κλάσεις ανώτερη σας..

ΣΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ Χ-ΑDULT ΘΑ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΑ!!!!

ΥΓ: ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΜΑΛΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΕΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΑ??????????????????????????????????????

------------------------

05/12/2004, 23:46:47
Συνεχίζω με τον φίλτατο Cybermaster που με κάνει να σκέπτομαι… «πες ότι δεν έμαθε ποτέ ορθογραφία, πες ότι δεν έμαθε ποτέ γραμματική, πες ότι δεν πήγε ποτέ σχολείο και πες ότι δεν διάβασε ποτέ ένα βιβλίο ή έστω ένα «Αστερίξ»… ούτε διορθωτή στο Word του δεν έχει?!? Το F7 δεν το γνωρίζει?!?»

Αγαπητέ Cybermaster, πριν αποφασίσεις να κρίνεις καταστάσεις και μέλη, κάνε την αυτοκριτική σου… όχι όμως για το θεαθήναι*, αλλά για την πραγματική βελτίωση του γραπτού σου λόγου.

Είναι δύσκολο να εκφράζεται κάποιος γραπτά και να γίνονται κατανοητές οι προθέσεις του και τα νοήματα του, πόσο μάλλον όταν είναι σε τέτοια μορφή:

quote:

Ε ΔΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΔΟΡΑΜΑ ΜΙΛΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ???
Ο ΕΝΔΟΡΑΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΙ ΣΦΕΤΕΡΙΖΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ!!!(ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΑΩ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΟΥ)
ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ JUNK 95 ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΔΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΗΝΧ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΗΜΟΥΝ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΙΧΤΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΕΙΠΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΔΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΝ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΑΘΩΟΣ ΜΙΚΡΟΣ (ΟΧΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΗΔΗ ΞΕΡΕΙΣ!!!
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΣΤΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ ΤΗΝ ΥΔΟΝΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΨΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΛΥΣΑΣΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ!!!
ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΡΙΛ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΕΙ ΟΛΑ (ΔΛΔ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΝΝΟΩ)!!!
ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΔΑ ΕΝΑΝ ΒΡΙΛ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΚΟΛΛΗΤΙΛΙΚΑ ΣΤΗΝ galadriel ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΝ ΕΙΠΑ ΤΠΤ ΚΑΙ ΔΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΔΝ ΕΔΩΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΕΤΑ ΔΝ ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΑΘΑ ΤΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!!
ΒΡΙΛ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΝ ΕΙΣΑΙ ΟΣΟ ΚΑΚΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΑΠΛΑ ΜΠΑ ΔΝ ΤΟ ΛΕΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!!
ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΖΛ ΤΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΔΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΑΣ ΠΟΥ ΥΣΧΙΡΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η "ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ" ΤΟΥ!!!!
JUNK ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΘΕΣΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 4 ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ...!!!

Καταλήγω, ευχόμενη ότι θα αντιληφθείς το περιεχόμενο της δημοσίευσης μου όπως ακριβώς είναι, δηλαδή μια ειλικρινή παραίνεση για βελτίωση και όχι ως επίθεση…

*θεαθήναι: το γνωστό «φαίνεσθε», δηλαδή η μόστρα.

Με αυτό έφτασα τα 873…

Τhe She Mantis

CYBERMASTERΜέλος
05/12/2004, 23:58:09
ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΑΝΤΙΣ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΣΩ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΥΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΓΑΖΩ ΧΥΜΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΟΥ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!(ΣΟΡΡΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΤΟΝΟΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΠΛΑΟΝ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ)
Α ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΙΚΤΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΘΗΡΙΑΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ

ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑΤΟΘΗΡΙΑΣ= ----------------- ΕΠΙ 10

ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

------------------------

06/12/2004, 00:07:51
να καταλάβω ότι είσαι μικρός και δεν ξέρεις πολλά πολλά....

να καταλάβω ότι παίρνεις φωτιά εύκολα σαν χαρακτήρας και δεν καταλαβαίνεις τι πράγματα σου ξεφεύγουν όταν μιλάς...

αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν διαβάζεις.... θα μου πεις βέβαια ότι δεν ξέρεις κάν να γράφεις... αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...

πως λοιπόν αγαπητέ cybermaster, αντιλαμβάνεσαι ώς πραγματικότητα κάτι που είπε κάποιος άλλος, αλλά δεν δέχεσαι αυτό που λέω εγώ....
θες να είμαι χοντρή και με μουστάκια? να βάλω και ουρά? να βάλω και προβοσκίδα? άντε και τα 'βαλα....

δεν θα αλλάξουν αυτό που είμαι, ούτε αυτό που λέω.... πιθανολογώ δε, τώρα, ότι προφανώς δεν γνωρίζεις γυναίκες χωρίς επιπλέον κιλά και μουστάκια γι'αυτό και σου φαίνεται αδιανόητο το να μην είμαι κι εγώ έτσι..

επίσης πιθανολογώ ότι είσαι πολύ συχνός χρήστης των καναλιών που προτείνεις.... γιατί επιμένεις σε όλα να δίνεις ερμηνεία που είναι κατάλληλη μονο γι'αυτά τα κανάλια....

έπειτα, σου λέω ότι ο endorama είναι ο μόνος αρμόδιος να μιλάει για μένα κι οτι εγώ η μόνη αρμόδια να μιλάω γι'αυτόν.... και συνεχίζεις να απορείς γιατί και πως .... φαίνεται ότι εκτός από ορθογραφία ούτε στοιχειώδη αριθμητική δεν γνωρίζεις όπως το 1 + 1, το οποίο καταλήγει από αρχαιοτάτων χρόνων σε 2, εμάς τους δύο....

επίσης θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την θαυμάσια ευκαιρία που μου δίνεις μέσα από αυτό το θέμα που άνοιξες να αυξήσω τον αριθμό των μηνυμάτων μου γιατί μου χρειάζονται... για λόγους που εμενα μου είναι άγνωστοι, αλλά ώς συνήθως εσύ τους γνωρίζεις καλύτερα....

τρέξε τώρα στην μαμά σου να κλάψεις ότι σε πείραξαν τα άλλα παιδάκια...

και ναι
Θηλυκά (όσο δεν μπορείς να φανταστείς), Galadriel

WARNING !

06/12/2004, 00:34:40
…και επειδή πήρα φόρα…

Αγαπητέ Cybermaster, βλέπω ότι συνδράμεις και εσύ σε δημοσιεύσεις άνευ περιεχομένου ή μάλλον με περιεχόμενο που ανήκει στην θεματολογία εκπομπής μεσημβρινής ζώνης ιδιωτικού καναλιού… για να το κάνω πιο εύπεπτο… αντί απλά να μηνυματοθηρείς, σκανδαλοθηρείς…

Έχω ακόμη μια απορία… πως εσύ, που λες ότι μπορεί να είσαι μικρός, αλλά όχι αθώος, δέχεσαι, σαν Βίβλο, την άποψη κάποιου ατόμου, χωρίς να έχεις την δική σου προσωπική άποψη πάνω στο θέμα?

Για να μπορείς να εκφέρεις γνώμη και να κάνεις κριτική σε άλλα μέλη του χώρου, θα πρέπει να είσαι γνώστης του θέματος και είναι ολοφάνερο ότι δεν είσαι… άλλωστε το παραδέχεσαι:

quote:

Για να μην παρεξηγηθούμε… το να κάνει κάποιος κριτική δεν είναι κακό… η καλή κριτική είναι πάντα καλοδεχούμενη… δεν συμβαίνει το ίδιο με την κακόβουλη και καθοδηγούμενη κριτική.

Στα μάτια μου, εμφανίζεσαι σαν φερέφωνο του junk και του κάθε junk, όταν αποδέχεσαι αβασάνιστα την άποψη του.

Σκέφτηκες ποτέ τι συμφέροντα μπορεί να έχει κάποιος?

Μάλλον όχι και αυτό σε καθιστά, το λιγότερο αθώο και αφελή...

Αφού, λες ότι με εκτιμάς τόσο, ελπίζω να τύχω καλύτερης και δικαιότερης αντιμετώπισης απ’ ότι η galadriel, σε αντίστοιχη περίπτωση…

The She Mantis

CYBERMASTERΜέλος
06/12/2004, 00:34:53
Ω ΚΑΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ....
ΑΛΛΑ ΔΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΜΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ!!!
ΚΟΙΤΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΣΕΞΟΒΟΜΒΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΔΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΑΝ ΔΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ.... ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΥΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.... ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΑΓΗΝΕΥΣΕΙ(Ε ΔΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΥΤΟ) Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ...

quote:
πως λοιπόν αγαπητέ cybermaster, αντιλαμβάνεσαι ώς πραγματικότητα κάτι που είπε κάποιος άλλος, αλλά δεν δέχεσαι αυτό που λέω εγώ....

ΚΑΛΑ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΠΩΣ ΣΟΥ ΗΡΘΕ ΑΥΤΟ???

quote:
θες να είμαι χοντρή και με μουστάκια? να βάλω και ουρά? να βάλω και προβοσκίδα? άντε και τα 'βαλα....

ΠΩ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΕΣΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞΕΣ (ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΕΣ) 35ΑΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΘΕΕΣ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΒΡΕ ΣΕΞΟΒΟΜΒΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΣΕ ΛΕΩ ΑΣΧΗΜΗ Ε???
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ!!!(ΑΝ ΚΑΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΛΛΑ ΤΕΣΠΑ)

quote:
πιθανολογώ δε, τώρα, ότι προφανώς δεν γνωρίζεις γυναίκες χωρίς επιπλέον κιλά και μουστάκια γι'αυτό και σου φαίνεται αδιανόητο το να μην είμαι κι εγώ έτσι..

επίσης πιθανολογώ ότι είσαι πολύ συχνός χρήστης των καναλιών που προτείνεις.... γιατί επιμένεις σε όλα να δίνεις ερμηνεία που είναι κατάλληλη μονο γι'αυτά τα κανάλια....

ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΣΕΞΟΒΟΜΒΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΧΑΛΑΩ ΕΓΩ ΧΑΤΗΡΙ??? (ΔΝ ΣΟΘ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΡΙΞΩ ΤΟΣΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ)

quote:
έπειτα, σου λέω ότι ο endorama είναι ο μόνος αρμόδιος να μιλάει για μένα κι οτι εγώ η μόνη αρμόδια να μιλάω γι'αυτόν.... και συνεχίζεις να απορείς γιατί και πως .... φαίνεται ότι εκτός από ορθογραφία ούτε στοιχειώδη αριθμητική δεν γνωρίζεις όπως το 1 + 1, το οποίο καταλήγει από αρχαιοτάτων χρόνων σε 2, εμάς τους δύο....

ΣΕΞΟΒΟΜΒΑ ΜΟΥ ΔΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΤΙ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???
ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΔΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ!!!

quote:
τρέξε τώρα στην μαμά σου να κλάψεις ότι σε πείραξαν τα άλλα παιδάκια...

ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΜΗΛΟΥΠΑ ΜΟΥ....(ΕΛΕΟΣ ΒΡΕΣ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΝΑ ΠΕΙΣ)

quote:
και ναι
Θηλυκά (όσο δεν μπορείς να φανταστείς), Galadriel

ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΨΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΠΟΛΥ ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΑΠΟΨΕ ΣΕΞΟΒΑΜΒΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ???
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΑΝΤΕ ΣΕΞΟΒΟΜΒΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΣΟΥ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΑΝΤΡΕΣ...
ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΥΣΤΑΖΩ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΠΑΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ ΜΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ!!!

ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΠΑΘΙΑΡΙΚΑ ΣΕΞΟΒΟΜΒΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΑΝΑΨΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΨΕ.... ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΑΨΕΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΡΑ!!!

ΥΓ: ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ??? (ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟ ΕΝΝΟΩ)

------------------------

06/12/2004, 00:40:29
quote:
ΥΓ: ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΜΑΛΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΕΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΑ??????????????????????????????????????

μα πότε βρε CYBERMASTER θα δείξουμε τον καλό μας εαυτό;
Οταν συμφωνούμε και δεν εκνευριζόμαστε με τους άλλους;
Να τη βράσω τότε τέτοια αυτοσυγκράτηση!

κάνε κλικ!