- Τους ενοχλει το Esoterica πλεον - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Αναρωτιέμαι πάλι εγώ και σε παρακαλώ να μου απαντήσεις, υπάρχουν προβλήματα εσωτερικά? προβλήματα συνεννόησης? ή μήπως όλα αυτά που εγώ βλέπω και αναφέρομαι στους προσωπικούς πλέον διαπληκτισμούς που βγαίνουν απροκάλυπτα μέσα στα forums, είναι πράγματα της φαντασίας μου?
Δυστιχως δεν ειναι της φαντασιας σου. Για μενα αυτο που περνω σαν μυνημα ειναι οτι μας εχει απασχολησει τοσο το θεμα προβολης (ειτε αυτο ειναι του χωρου αυτου, ειτε ειναι σε προσωπικο επιπεδο) που δεν βλεπουμε το ιδιο μας το σπιτι... Ας κατσουμε πρωτα να δουμε γιατι ο εκνευρισμος, ας λυσουμε τις οποιες διαφορες μεταξυ μας, ας προστατευσουμε τον οικο μας και μετα δυνατοι ας προχωρησουμε στην οποιαδηποτε προβολη του χωρου μας. Και μην βιαστειτε να πειτε οτι δεν υπαρχουν αλυτα προβληματα...γιατι τα παραπανω μυνηματα αν μην τι αλλο θα σας διαψευσουν
[q]Αν έχω καταλάβει καλά η λειτουργία του site είναι μία ομαδική προσπάθεια ανθρώπων προκειμένου να επιτευχθούν κάποιοι σκοποί-στόχοι. Κατά τη γνώμη μου πάντα, για να μπορέσει να υπάρξει σωστή πορεία θα πρέπει αυτή η «ομάδα» να λειτουργεί σωστά και αρμονικά και προπαντός να υπάρχει συνεννόηση.[/q]
Θα συμπληρωνα και αλληλουποστηριξη... χωρις να υπαρχει το προσωπικο ΕΓΩ σε πρωτο πλανο! Ποσο δυσκολο τελικα.....
[q]Επίσης μία άλλη απορία που έχω. Πως μπορεί να πάει μπροστά το site όταν οι συναντήσεις που γίνονται με σκοπό την επίλυση τυχόν προβλημάτων και την έκφραση ιδεών παραμένει άκαρπη γιατί κανείς δεν είναι σε θέση να δώσει απάντηση ή δεν θέλει να ασχοληθεί και απλά ακολουθεί την οδό της αγνόησης. (Υποθέτω πως είσαι πάντα ενημερωμένος γιατί το τι μέλι γενέσθαι σε κάθε μία).[/q]
Αρε Υδροχοε με τις αποριες σου... ισως ο σκοπος δεν ειναι να δινονται απαντησεις αλλα να ακουγονται οι αποψεις σε πρωτη φαση... και μετα απο σκεψη να βρεθουν οι λυσεις και οι απαντησεις στις οποιες αποριες και προβληματισμους. Μερικες φορες τα πραγματα δεν ειναι και τοσο απλα και γιαυτο να πρεπει να γινονται 2-3 συναντησεις για να ξανα ειπωθουν τα ιδια πραγματα... η υπομονη καλη μου φιλη ειναι μεγαλο προσον ομως το ξερεις.
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.
Είχα πει ήδη
quote:
Σε όλη αυτήν την διαδικασία είδα πολλούς εχθρούς και αργότερα θα γίνουν μεγαλύτεροι. Αλλά αυτοί που είναι οι χειρότεροι είναι εσωτερικοί (τι στο καλό λεγόμαστε "Εσωτερικά" ), είναι οι κακοί μας εαυτοί. Από αυτούς φοβάμαι και προσέχω περισσότερο και όχι τόσο από τα ΜΜΕ, την Εκκλησία ή τους πολιτικούς.
Ramogloy το κείμενο που παραθέτεις το έγραψα εγώ και ο Arzuna. Ξέρω τι λέει.![]()
Όπως ξέρω και γιατί φτιάξαμε το Esoterica και γιατί το στηρίζουμε εδώ και χρόνια. Εύχομαι όλοι να είχατε αυτήν την όμορφή και δυνατή εμπειρία που είχα εγώ, και την περιπέτεια μπρος στο άγνωστο και στα εμπόδια που θα έβαζε.
Και ένα από τα εμπόδια θα ήταν και τα προβλήματα που προκύπτουν από την πολυσυλλεκτικότητα. Αυτά τα περίμενα όπως και περίμενα ο καθένας να έχει στο μυαλό του το δικό του Esoterica. Δεν τα φοβάμαι αυτά τα προβλήματα. Κάποιοι θα μπορέσουν να βρουν έναν δικό τους δρόμο μαζί με το Esoterica και κάποιοι άλλοι δεν θα βρουν έναν δικό τους δρόμο μαζί με το Esoterica.
Τους πρώτους θα τους καλωσορίζω πάντα και θα προσπαθώ να τους βοηθώ, τους δεύτερους θα τους λέω ένα ειλικρινές αντίο γεμάτο αγάπη και ευχαριστίες για τα όσα πρόσφεραν μέχρι να πάρουν την απόφαση ότι δεν μπορούν να συμβαδίζουν με το Esoterica. Από τους δεύτερους κάποιοι θα διατηρούν την αξιοπρέπειά τους και τις καλές αναμνήσεις τους, διαφωνώντας βέβαια αλλά σεβόμενοι τους διαφορετικούς δρόμους μας και κάποιοι άλλοι θα τα βάλουν με το Esoterica και τον υπεύθυνό του, προπαθώντας να βγάλουν "τελάλη" για αυτά που αυτοί θεωρούν ως προβλήματα.
Αυτά τα είχα φανταστεί πριν μερικά χρόνια. Τα περίμενα και δεν θα με εκπλήσσουν όταν θα εμφανιστούν.
Ελπίδα οι σκοποί μας, όπως ωραία είπε ο Kelsos είναι αρκετοί και ένας από αυτούς είναι σίγουρα αυτός που ανέφερες. Πάντως όλοι οι σκοποί μας μπορούν να γίνουν κατανοητοί αν διαλογιστεί κανείς πάνω στο σύμβολο του Esoterica. Πιο συγκεκριμένα τα λέω κατ' ιδίαν σε όποιον το χρειάζεται.
Νομίζω ότι η εκπομπή της Δρούζα θα περάσει και θα ξεχαστεί. Η απόπειρα όμως που κάναμε να βγούμε προς τα έξω και να δώσουμε την εναλλακτική μας πρόταση μας βοήθησε και μας δυνάμωσε εσωτερικά. Μας έκανε όχι μόνο να μιλάμε αλλά και να δράσουμε. Και πάντα μέσα στην δράση εμφανίζονται οι αντιθέσεις, οι διαφοροποιήσεις, οι αντιζηλίες, οι φιλοδοξίες, οι εγωισμοί κ.α. Αλλά εμφανίζονται ταυτόχρονα και η γενναιοδωρία, η προσφορά, η υπομονή, η τόλμη, ο ηρωισμός, η αγάπη, η συντροφικότητα, η ανιδιοτέλεια, ο ανθρωπισμός κ.α.
Δυστυχώς σε αυτόν τον κόσμο της δυαδικότητας δεν μπορείς να πάρεις το καλό χωρίς το κακό και το αντίστροφο. Αυτά εμφανίζονται μαζί και εξαφανίζονται μαζί σαν τον Νόμο της Δράσης που προκαλεί την ίση και αντίθετη αντίδραση.
Χαίρομαι που τα συζητάμε αυτά. Είστε όλοι σας πολύ καλοί και πολύ αληθινοί και σας ευχαριστώ για τα μαθήματα που μου δίνετε. Είναι αναντικατάστατα.

το Εσωτερικα οταν ηταν ηρθα ηταν μια τεραστια κολλα λευκο χαρτι...
με καποια σχεδια πολυτιμα για εναρξη.-
γι'αυτο εμεινα...
Ενας δημιουργος χρειαζεται μια λευκη κολλα....
+ τα μολυβια του.
αν δεν εχει χωρο να "γραψεις"
αλλαζεις σελιδα.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΤΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ
,ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΛΥΠΗΘΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΔΡΟΜΟ...![]()
ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ:
Η χώρα της ψυχής προσεγγίζεται, δε διαφημίζεται-πιστεύω.
Προσεγγίζεται απο αυτούς που ενδιαφέρονται να την αναζητήσουν. Σημασία δεν έχει η ποσότητα των μελών "Να πάρουμε κι άλλους μαζί μας"...
Άλλωστε όπου υπάρχει ποσότητα, φθείνει η ποιότητα...
ΚΑΛΥΨΕΣ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..
ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ. TΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.. ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ ΠΟΥ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΘΑ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΒΕΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΧΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. .ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΠΛΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΠΟΙΑ ΣΚΕΨΗ/ΑΝΑΓΚΗ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΡΟΥΖΑ?
ΦΙΛΙΚΑ 
The Truth Is Out There..
Το θέμα μας δεν ειναι η πέτρα.....αλλα ο λογος που αυτός (ο οποιοσδηποτε) σήκωσε την πέτρα !!!!
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
Θα σου επεξηγήσω αυτά που έγραψα, αν και πίστευα ότι το τραγούδι αυτό το γνωρίζεις, άρα θα μπορούσες να φανταστείς και τι εννοώ.
Να ξεκαθαρίσω την πρώτη σου ερώτηση σχετικά με το μήνυμα - απάντηση προς την Ατμα, στο οποίο είχε και ο Ράμογλου απορία για το τι ακριβώς εννοούν τα γραφόμενά μου:
quote:
Μιλάς λοιπόν Ατμα, για υποκειμενικότητα, και για ηρεμία αποδοτική στα έσω μας.
Μήπως κάποιοι που ασχολούνται με τον εσωτερισμό, δεν έχουν σαν κύριο στόχο τους την προσωπική απόδοση και θέωσή τους; Γιατί τότε, ίσως ναι, να μίλαγαν υποκειμενικά, να συμμετείχαν στη μάχη με τη δημοσιότητα επειδή αυτό θα πίστευαν ότι θα τους έκανε"φωτισμένους". Και στην τελική, αυτό θα μπορούσε να είναι λάθος, να μην ήταν τόσο "αποδοτικό", όσο να κρατήσουν την προσωπική τους ηρεμία.
Εδώ λοιπόν αναφέρω την άποψή μου, σχετικά με τη συμμετοχή του εσωτέρικα (μέσω κάποιων αντιπροσώπων) στην τηλεόραση, και θεωρώ πως έγινε με κίνητρο το κοινό ώφελος. Αρα, δεν έχει σχέση με το εάν είναι αποδοτική η κίνηση αυτή στην προσωπική τους ηρεμία ή όχι.
Σχετικά τώρα με το:
quote:
...κι ο κλήρος πέφτει στο Γενναίο. Οέ οέ...
Το esoterica θα μπορούσα να το παρομοιάσω με ένα καράβι. Ενα καράβι αταξίδευτο για τα ελληνικά δεδομένα. Μέσα του, όλοι εμείς, που προσπαθούμε να φθάσουμε κάπου, είτε συλλογικά σαν ομάδα ανθρώπων, αλλά και ατομικά με τον προσωπικό του δρόμο ο καθένας.
Ερχονται στιγμές που ο ήλιος λάμπει, έρχονται όμως και φουρτούνες. Και τότε το αταξίδευτό μας καράβι, κλωνίζεται στα ορμητικά κύματα, και οι καπετάνιοι, οι ναυτικοί που το επανδρώνουν, αλλά κι όλος ο κόσμος που βρίσκεται μέσα σε αυτό, πρέπει να δράσουν με κοινή πνοή και ομόνοια αν θέλουν το καράβι αλλά και οι ίδιοι να φτάσουν σώοι στον προορισμό τους.
Οι τροφές όμως τελειώνουν κάποια στιγμή (και σε πέντε - έξι εβδομάδες σωθήκαν όλες οι τροφές), κάτι που για μένα αντιπροσωπέυει σαν συμβολισμός μία κρίση, όποιου είδους. Και τότε, πρέπει να βρεθεί το εξιλεαστήριο θύμα, που θα απορροφήσει τις ανάγκες της κρίσης, με το να γίνει θυσία στο πλήρωμα, θέλοντάς το ή μη. Το θύμα αυτό είναι λοιπόν ο γενναίος που ανέφερα, ο οποίος μπαίνοντας στο καράβι με καθαρη καρδιά βλέπει πεινασμένα μάτια να τον κοιτούν. Για μένα λοιπόν είναι ο <γενναίος>, αυτός ή αυτοί που άμεσα ή έμμεσα υπονοούνται στο τόπικ αυτό ότι δρουν για προσωπικό τους ώφελος.
Ισως είμαι πολύ ρομαντική, έβλεπα όμως πάντα, όπως και θέλω να συνεχίσω να βλέπω, τους φίλους με τους οποίους εδώ κι ένα χρόνο μοιράζομαι την ψυχή μου στο esoterica, ως ανθρώπους που προσπαθούν να δράσουν αντλώντας κίνητρο από υψηλές ιδεολογίες, κι όχι από προσωπικά ωφέλη. Θα συνεχίσω να το πιστεύω αυτό, κατανοώντας ότι αποτελεί έναν από τους στόχους. Τον οποίο κι εύχομαι κάποια στιγμή να τον πετύχουμε όλοι μαζί - να φτάσει το καράβι στον προορισμό του, γερό για νέα ταξίδια.
Μίλησε η Ατμα και για πλοίο της αγάπης. Εκείνο που έδειχνε η τηλεόραση φίλη Ατμα; Με τις ίντριγκες, τις περιπέτειες, τις χαρές και τις λύπες του;
quote:
Μιλαω για "καραβι κιβωτο"
+οχι "το πλοιο της αγαπης"...Προσεξε με!
Αν το αναφέρεις με αυτό το νόημα, θα συμφωνήσω μαζί σου. Το esoterica είναι για μένα όντως μία κιβωτός. Κιβωτός αγάπης όμως, προς αυτούς που το ταξιδεύουν, αλλά και προς εκείνους που το περιμένουν απ'έξω, και ίσως κάποτε μπουν και ταξιδέψουν κι αυτοί μαζί του.
αυτή...που τα κατάφερε!![]()
quote:
Αυτο ομως που θελω να σχολιασουμε ειναι οτι καποιοι πλεον τους ενοχλει ανοικτα το ΕsΟΤΕΡΙcΑ και μαλιστα ηταν συμφωνος και ο παυλοπουλος του star channel!Ειναι προφανες πλεον οτι τα θεματα μας ενεργοποιουνται και στην κοινωνια μας αλλα πλεον τους ενοχλει ανοικτα πλεον το εsoterica..
Aγαπητέ ιχνιλάτη, πέραν της εκπομπής της Αννας Δρούζα δεν έχω δει τις άλλες εκπομπές όπου σημειώθηκε αυτή η επίθεση όπως τη λές στο esoterica (και αυτή την είδα μόνο και μόνο γιατί ενημερώθηκα να τη δω)
Κατά συνέπεια δεν μπορώ να έχω ιδία άποψη για το θέμα ... θα σε παρακαλούσα λοιπόν να γίνεις λίγο πιο σαφής και να μας πεις πως ακριβώς εκδηλώθηκε αυτή η αρνητική θέση- επίθεση στο esoterica. Τι ακριβώς ήταν αυτό που ειπώθηκε και που σε έκανε να νιώσεις ότι το esoterica βάλλεται?
Πάντως εγώ από τότε που ανακάλυψα την παρέα σας έπαψα να βλέπω τηλεόραση.... Αυτό νομίζω λέει πολλά... Ναι! φοβούνται...![]()
![]()

I am no human now
because I choose to know..
Το ήξερες ότι το Esoterica είναι νεοποχίτικο (κάτι σαν... νεοχίπικο) και ότι ανήκει στις ομάδες διαλογισμού-αστρολογίας;;;
Όχι;;;
Χαααα Χαααα Χαααα Χαααα
Για δες...

* Ο Χρήστος Γεωργίου είναι αναπληρωτής καθηγητής βιοχημείας του τμήματος Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών.
Αυτός ο κύριος είναι αναπληρωτής καθηγητής !!!
Μα τι πίνει ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Καλό ρε μάγκα πολύ καλό χαχαχαχαχαχαχαχαχα δε μου λές Χρήστο Γεωργίου το άλλο με τον ΤΟΤΟ το ξέρεις ;;;;;;;;;;;;
Α ρε μινάραααααααα !
Ο κακός λύκος
quote:
quote:
Μιλάς λοιπόν Ατμα, για υποκειμενικότητα, και για ηρεμία αποδοτική στα έσω μας.
Μήπως κάποιοι που ασχολούνται με τον εσωτερισμό, δεν έχουν σαν κύριο στόχο τους την προσωπική απόδοση και θέωσή τους; Γιατί τότε, ίσως ναι, να μίλαγαν υποκειμενικά, να συμμετείχαν στη μάχη με τη δημοσιότητα επειδή αυτό θα πίστευαν ότι θα τους έκανε"φωτισμένους". Και στην τελική, αυτό θα μπορούσε να είναι λάθος, να μην ήταν τόσο "αποδοτικό", όσο να κρατήσουν την προσωπική τους ηρεμία.
Εδώ λοιπόν αναφέρω την άποψή μου, σχετικά με τη συμμετοχή του εσωτέρικα (μέσω κάποιων αντιπροσώπων) στην τηλεόραση, και θεωρώ πως έγινε με κίνητρο το κοινό ώφελος. Αρα, δεν έχει σχέση με το εάν είναι αποδοτική η κίνηση αυτή στην προσωπική τους ηρεμία ή όχι.
Οκ καλά ΔΕΝ κατάλαβα που κολλάει η θέωση και οι «φωτισμένοι» , δύο λέξεις με βαρύγδουπη έννοια χρησιμοποιημένες σε λάθος κείμενο .
Όσο για την τελική επεξήγηση νομίζω συμφωνούμε απόλυτα όλοι .
quote:
Οι τροφές όμως τελειώνουν κάποια στιγμή (και σε πέντε - έξι εβδομάδες σωθήκαν όλες οι τροφές), κάτι που για μένα αντιπροσωπέυει σαν συμβολισμός μία κρίση, όποιου είδους. Και τότε, πρέπει να βρεθεί το εξιλεαστήριο θύμα, που θα απορροφήσει τις ανάγκες της κρίσης, με το να γίνει θυσία στο πλήρωμα, θέλοντάς το ή μη. Το θύμα αυτό είναι λοιπόν ο γενναίος που ανέφερα, ο οποίος μπαίνοντας στο καράβι με καθαρη καρδιά βλέπει πεινασμένα μάτια να τον κοιτούν. Για μένα λοιπόν είναι ο <γενναίος>, αυτός ή αυτοί που άμεσα ή έμμεσα υπονοούνται στο τόπικ αυτό ότι δρουν για προσωπικό τους ώφελος.
Επειδή στη ζωή μου δεν έμαθα ποτέ να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου και πάντα είχα το θάρρος της ΑΛΗΘΙΝΗΣ γνώμης μου θα κάνω κάποιες ερωτήσεις Αμαλία μιας και μιλάμε για τα ίδια πράγματα όπως ευθαρσώς δηλώνεις και θα ήθελα πρώτα να τις απαντήσεις στον εαυτό σου και μετά αν θέλεις σε μένα .
Θα δεχθώ ακόμα και τι σιωπή σαν απάντηση κατανόησης και αποδοχής των λεγομένων μου .
1) Στους γενναίους/ες που αναφέρεις συγκαταλέγεις και αυτούς/ες που λένε «Ο τάδε δεν θα έρθει και ξέρω τους λόγους αλλά δε θα μιλήσω» ;
2) Στους γενναίους/ες που αναφέρεις συγκαταλέγεις και αυτούς/ες που λένε «Για να έχει σοβαρότητα ο λόγος μου πρέπει δίπλα από το κείμενο μου και κάτω από το όνομα μου να γράφει συντονιστής/ρια» ;
3) Στους γενναίους/ες που αναφέρεις συγκαταλέγεις και αυτούς/ες που λένε σήμερα ότι ο/η τάδε είναι υπέροχο άτομο και μη μου τον/την πειράξετε και μετά τον/την θάβουν ;
4) Στους γενναίους/ες που αναφέρεις συγκαταλέγεις και αυτούς/ες που λένε παχιά λόγια χωρίς καμία ουσία και καμία πρόταση για να πάει το καράβι στον προορισμό του σώο και αβλαβές ;
Δε θα συνεχίσω άλλο για να μη κουράσω αλλά αν είναι έτσι οι γενναίοι καλύτερα να κολυμπήσω , θα κάνω και γυμναστική .
quote:
Μίλησε η Ατμα και για πλοίο της αγάπης. Εκείνο που έδειχνε η τηλεόραση φίλη Ατμα; Με τις ίντριγκες, τις περιπέτειες, τις χαρές και τις λύπες του;
quote:
Μιλαω για "καραβι κιβωτο"
+οχι "το πλοιο της αγαπης"...Προσεξε με!
Αν το αναφέρεις με αυτό το νόημα, θα συμφωνήσω μαζί σου. Το esoterica είναι για μένα όντως μία κιβωτός. Κιβωτός αγάπης όμως, προς αυτούς που το ταξιδεύουν, αλλά και προς εκείνους που το περιμένουν απ'έξω, και ίσως κάποτε μπουν και ταξιδέψουν κι αυτοί μαζί του.
Αυτό ακριβώς ΔΕΝ είπε η ΑΤΜΑ αλλά είπε για ΚΙΒΩΤΟ , άλλο καραβάκια του Αιγαίου και άλλο κιβωτός . Απλά πρέπει να ξέρεις για να ξεχωρίσεις .
Θέλω να διευκρινίσω ότι τα όσα λέω δεν οφείλονται σε κακία .
Ουδέποτε έδρασα με κακία σα μέλος του esoterica και ουδέποτε θα δράσω .
Απλά είμαι αληθινός και λέω αυτά που βλέπω και αισθάνομαι , αυτά που για τη δική μου άποψη είναι κακός κείμενα .
Πιστεύω πως το να φωνάξεις , το να αντιδράσεις , το να τα πεις είναι μια υγιής αντίδραση ( κάτι σαν τον πυρετό για ένα οργανισμό ) , ίσως αυτοί που θέλουν να μη μιλάνε και να κρύβονται να δυσαρεστηθούν αλλά δε με νοιάζει γιατί η ΔΙΚΗ ΜΟΥ συνείδηση είναι και θα είναι καθαρή .
Δέξου λοιπόν τα λόγια μου και τις σκέψεις μου ως απόλυτα καθαρές και αληθινές , ίσως και ποιο ρομαντικές από τις δικές σου .
Ο κακός λύκος