ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τους ενοχλει το Esoterica πλεον - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Τους ενοχλει το Esoterica πλεον - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΑΤΜΑ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
01/10/2003, 01:33:18
ΑΜΑΛΙΑ...
ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΕ ΠΑΛΙ(ΜΑ...ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΕΜΑ)
ΜΑΛΛΟΝ "ΚΑΤΙ" ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ...

01/10/2003, 02:46:07
...
Αν κάποιος βγεί και διαλαλεί "είμαι εσωτεριστής! είμαι εσωτεριστής!" θα τον περάσουν για τρελό, οι όχι και τόσο έχοντες τάση προς τρέλλα...
Μπορείς να κερδίζεις δρώντας απο τα μέσα eso-terr(a)-ica. terra=γή.
eso-terra--> Η χώρα της ψυχής προσεγγίζεται, δε διαφημίζεται-πιστεύω.
Προσεγγίζεται απο αυτούς που ενδιαφέρονται να την αναζητήσουν. Σημασία δεν έχει η ποσότητα των μελών "Να πάρουμε κι άλλους μαζί μας"...
Άλλωστε όπου υπάρχει ποσότητα, φθείνει η ποιότητα...
Δε μπορείς να "βγείς" και να μαλώνεις υπερασπιζόμενος κάτι τόσο εσωτερικό (προσωπική μου οπτική και θεώρηση).
Αγαπώ με ό,τι ασχολούμαι στη ζωή μου. Και με ό,τι ασχολούμαι αφοσιώνομαι ανιδιοτελώς.
Αυτό δε σημαίνει οτι θα πρέπει να μαλώνω με κάποιους που έχουν "άλλους" σκοπούς...
Θα τους δείξω τον κόσμο μου μέσα απο τον κόσμο του esoterica...
Αν δεν είναι παρόντες εκείνη τη στιγμή να το αντιληφθουν, δε θα μιλήσω δεύτερη φορά, για να "τραβήξω" την προσοχή του.
Για όλα υπάρχει timming.
Μη-συνενόηση σημαίνει διαφορετικά μήκη κύμματος. Κάτι σεβαστό και αποδεκτό.

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

Edited by - reptilesalonica on 01/10/2003 02:47:24

IxnilatisΝέο Μέλος
01/10/2003, 02:57:23
Ναι old tiger ετσι ειναι και επειδη εγω ετυχε να δω τις εκπομπες αυτες στιν τηλεοραση και στο σταρ αλλα και στον αλφα υπηρξε κατηγορω εναντιον του εsoterica και γιαυτο ηταν και ο λογος που εγραψα οτι το εsoterica tους ενοχλει πλεον...

mp-----

01/10/2003, 03:19:45
quote:
Μιλάς λοιπόν Ατμα, για υποκειμενικότητα, και για ηρεμία αποδοτική στα έσω μας.
Μήπως κάποιοι που ασχολούνται με τον εσωτερισμό, δεν έχουν σαν κύριο στόχο τους την προσωπική απόδοση και θέωσή τους; Γιατί τότε, ίσως ναι, να μίλαγαν υποκειμενικά, να συμμετείχαν στη μάχη με τη δημοσιότητα επειδή αυτό θα πίστευαν ότι θα τους έκανε"φωτισμένους". Και στην τελική, αυτό θα μπορούσε να είναι λάθος, να μην ήταν τόσο "αποδοτικό", όσο να κρατήσουν την προσωπική τους ηρεμία.

Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά σ αυτό το παραπάνω θέλω επεξήγηση καθότι δεν πήρα τίποτα χαμπάρι ο ζαβός !!!!!!

Μπερδεύτηκα με την σχέση «προσωπική απόδοση – θέωση – τηλεόραση» .

Α και με εκείνο το «φωτισμένους» ……!!!!!!
Εκτός και αν εννοούμε το φως από τους προβολείς του studio .

Ο κακός λύκος

Edited by - Ramoglou on 01/10/2003 03:22:36

beyondΜέλος
01/10/2003, 07:37:41
ΜΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ,ΕΔΩ ΞΕΧΑΣΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ..ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΝΙΟΒΗΣ ?

01/10/2003, 09:40:59
Καλημέρα και καλό μήνα σε ΟΛΟΥΣ...

Αλήθεια, ΓΙΑΤΙ ασχολούμαστε με το ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ;;;
Γιατί δεν ασχολούμαστε ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ;;;

'Εχω κάποιες ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ σε όσα ανάφερε η Λίλιθ...
Πιθανά αυτά που αναφέρει αν είναι μια δική της ουτοπική κατάσταση, αλλά σημασία έχει το ΤΙ ΕΙΝΑΙ και όχι ΤΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...
Ο Τρισμέγιστος με κάλυψε, αν και φανέρωσε λίγα....

Φυσικά αναρωτιέμαι ΚΑΙ ΕΓΩ όπως ο φίλος Ράμογλου, για το τι ακριβώς θέλει να πεί η Αμαλία...
Πράγματι κάπου με μπέρδεψες Αμαλία...
Εξάλλου ξέρεις πολλούς που ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ;;;
Προσωπικά, απο τη λιγόχρονη παραμονή μου στο Esoterica.gr δε θα το έλεγα...
Τηρώ τις επιφυλάξεις μου...

Δε θα αναφερόμουν ΚΑΘΟΛΟΥ σε όσα ανάφερες, άλλωστε η ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΣΟΥ ΓΝΩΜΗ, είναι δικαίωμά σου να "χρωματίζεται" ή να "φωτίζεται" με ότι χρώμα εσύ θέλεις, αλλά όταν λές:

quote:
Επειδή πιστεύω ότι τα γραφόμενα αυτά αντιπροσωπεύουν όχι εμένα προσωπικά, αλλά όλους τους συμμετέχοντες που είτε με την ενεργό παρουσία τους, ή με την σιωπηλή συναίνεση τους, έδρασαν στις επίκαιρες διαδικασίες της τηλεόρασης, γι'αυτό και νιώθω την ανάγκη να σου απαντήσω.

Συμφωνώ και με το φίλο Γρηγόρη στα όσα είπε...
Πράγματι ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΩ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ (πρίν θερηθούμε "εσωτεριστές") ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ Μ.Μ.Ε ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ...

Προσωπικά ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΝΑΛΙ είτε λέγεται Αlter είτε Alpha...
ΚΑΝΕΝΑ...
Αυτό που είδα είναι να ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ όλοι εκείνοι που ασχολούνται με την Ερευνα και τη Μεταφυσική (και σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση με τον ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ, είναι πολύ μακριά απο αυτόν), που ΔΕΝ κατάφεραν εκείνοι να πετύχουν ΟΣΑ ΕΜΕΙΣ ΠΕΤΥΧΑΜΕ και ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ...

Είδα να ενοχλούνται άλλοι διαδικτυακοί τόποι (ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΣΕ ΜΕΝΑ και πιθανά και στους περισσότερους, αλλά που αναφέρονται στην αναξιότητά μου και στο Εsoterica.gr λές και πίνουμε καφέ κάθε μέρα παρεούλα!!!!)...

Βλέπω να ενοχλούνται με λίγα λόγια ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΘΟΥΝ...

Ας ΜΗΝ υπερεκτιμούμε λοιπόν τα τεκτενόμενα...
ΕΜΕΙΣ θεωρώ ότι κάναμε (εν μέρη) αυτό που η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ, μας επέβαλε...
Να πούμε την ΑΛΗΘΕΙΑ και να προσπαθήσουμε να ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΑ περί "φαντασμάτων" και λοιπών "πνευμάτων"...

Γιατί λοιπόν λέτε πώς ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ;;;;;;
Και ΑΝ ενοχλούμε θα ήθελα να μου πείτε ΠΟΙΟΝ και ΓΙΑΤΙ;;;

Φιλικά,

Κέλσος ο Φιλαλήθης

01/10/2003, 10:56:35
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΕΛΣΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΡΩΤΑΣ

quote:
Γιατί λοιπόν λέτε πώς ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ;;;;;;
Και ΑΝ ενοχλούμε θα ήθελα να μου πείτε ΠΟΙΟΝ και ΓΙΑΤΙ;;;

ΜΑ ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

quote:
Αυτό που είδα είναι να ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ όλοι εκείνοι που ασχολούνται με την Ερευνα και τη Μεταφυσική (και σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση με τον ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ, είναι πολύ μακριά απο αυτόν), που ΔΕΝ κατάφεραν εκείνοι να πετύχουν ΟΣΑ ΕΜΕΙΣ ΠΕΤΥΧΑΜΕ και ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ...

ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΡΚΕΤΑ....
ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ *** ΟΛΟΙ ΜΑΣ *** ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ.

ΛΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ????????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

prometheasΜέλος
01/10/2003, 11:17:12
Ειμαστε σε πολύ καλο δρομο και στην καλύτερη εποχή

elpidaΜέλος
01/10/2003, 12:37:46
quote:
ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΔΙΣΟΥΝ "ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ"
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ "ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ"

Καλή μου ΑΤΜΑ πόσο δίκιο έχεις …. αλλά ποιος σε ακούει ?

Μέσα στο κυκεώνα της καθημερινότητας και της ανθρώπινης μισαλλοδοξίας ο στόχος χάνεται … και καλό θα ήταν αυτό να το καταλάβουμε έγκαιρα και να πράξουμε ανάλογα αν πράγματι αυτό που μας ενδιαφέρει και σκοπός του site είναι ο εσωτερισμός. Αν όχι ….. συνεχίστε…

Edited by - elpida on 01/10/2003 15:31:06

thothΙδρυτικό Μέλος
01/10/2003, 14:15:17
quote:
Μέσα στο κυκεώνα της καθημερινότητας και της ανθρώπινης μισαλλοδοξίας ο στόχος χάνεται … και καλό θα ήταν αυτό να το καταλάβουμε έγκαιρα και να πράξουμε ανάλογα αν πράγματι αυτό που μας ενδιαφέρει και σκοπός του site είναι ο εσωτερισμός. Αν όχι ….. συνεχίστε…

Εσύ καλή μου Ελπίδα ξέρεις ποιοι είναι οι σκοποί (πολλοί είναι και όχι ένας) του Esoterica.gr;

Και αν τους ξέρεις μπορείς να μας πεις γιατί π.χ. η εκπομπή στον ALPHA, ήταν ενάντια στους σκοπούς μας;

Νομίζω ότι τελικά τζάμπα διαφωνούμε, αν ο καθένας έχει και διαφορετικό Esoterica.gr στο μυαλό του.

Αν έχουμε το ίδιο στο μυαλό μας μπορούμε να συμφωνήσουμε ή να διαφωνήσουμε με βάση το αν τα μέσα που χρησιμοποιούμε είναι ορθά και αποτελεσματικά για να πετύχουμε τους σκοπούς μας. Αν όμως, ο καθένας έχει άλλο σκοπό στον μυαλό του από τον άλλον, πραγματικά είναι μάταιο και ανόητο να συζητάμε για τα μέσα που χρησιμοποιούμε.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

01/10/2003, 14:44:33
ESOTERICA.gr - Μήνυμα από τη συντακτική ομάδα -

--------------------------------------------------------------------------------

Καλωσήλθατε στο ESOTERICA.gr, την Πύλη στον ελληνικό δικτυακό χώρο για τη Μεταφυσική έρευνα και την Εσωτερική αναζήτηση. Τα Μυστήρια του κόσμου που μας περιβάλλει και τα Μυστήρια του εσωτερικού μας κόσμου αποτελούν τα αντικείμενα μελέτης του ESOTERICA.gr.

Ζούμε σε έναν "Θαυμαστό Καινούργιο Κόσμο" όπου τα μέσα (και κέντρα) ενημέρωσης και επικοινωνίας, στα οποία συγκαταλέγεται και το παγκόσμιο διαδίκτυο - που άλλωστε χρησιμοποιούμε σ'αυτή την προσπάθεια, αποτελούν μία αχανή και πλούσια πηγή πληροφόρησης αλλά και "παραπληροφόρησης" πολλές φορές για τον επίδοξο αναζητητή. Το ESOTERICA.gr φιλοδοξεί να είναι ένας χώρος που θα προσφέρει στους Έλληνες ερευνητές του Μυστηρίου μία όσο το δυνατόν σοβαρή, έγκυρη και υπεύθυνη βοήθεια στην πορεία τους. Απευθύνεται σ'αυτούς που είναι νέοι σ'αυτόν το δρόμο αλλά και σε όσους έχουν ήδη διανύσει κάποιο τμήμα του. Ευελπιστεί ακόμη να γίνει ένας τόπος συζήτησης και φιλοξενίας απόψεων, ακόμη και δημιουργικής αντιπαράθεσης γύρω από τα θέματα ενδιαφέροντός του.

Αποτελεί μία από τις "φιλοδοξίες" μας ο τόπος αυτός να ανανεώνεται συνεχώς και να είναι όσο περισσότερο δυναμικός γίνεται. Για τον λόγο αυτό προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο την επανατροφοδότηση των Επισκεπτών μας, εντάσσοντας καινούργιες υπηρεσίες-τμήματα ή βελτιώνοντας τα ήδη υπάρχοντα. Στην μέχρι τώρα πορεία μας, η συμμετοχή των Φίλων μας υπήρξε κάτι παραπάνω απο ενθαρρυντική, άκρως δημιουργική καθώς και συνεχώς αυξανόμενη σε μέγεθος και βελτιούμενη σε ποιότητα, γι'αυτό δεν θα ήταν καθόλου υπερβολή να δηλώσουμε ότι "Τον τόπο αυτό τον Δημιουργούμε Μαζί καθημερινά!"

Το ESOTERICA.gr, στα πλαίσια της πολύπλευρης και ευρείας πληροφόρησης των επισκεπτών του, επιθυμεί και προσφέρει τη συνεργασία (και χώρους φιλοξενίας) για όσες και όποιες οργανώσεις, ομάδες ή φορείς Μεταφυσικής και Εσωτερικής μελέτης, που δραστηριοποιούνται στον ελληνικό χώρο, θα ήθελαν να συμβάλλουν στην προσπάθειά μας και να προβάλουν τις δραστηριότητές τους. Κάποιες πρώτες επαφές έχουν ήδη γίνει. Οι ενδιαφερόμενες ομάδες παρακαλούνται να αναζητήσουν τις απαραίτητες λεπτομέρειες για τους όρους συνεργασίας και τον τρόπο επικοινωνίας με το ESOTERICA.gr στο αντίστοιχο τμήμα του τόπου.:
- Φιλοξενίες - Συνεργάτες - e-mail: filoxenies@esoterica.gr

Οι μεμονωμένοι μελετητές θα βρουν τις αντίστοιχες πληροφορίες στο τμήμα:
- Βήμα Επισκεπτών - e-mail:episkeptes@esoterica.gr

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους επισκέπτες μας ότι το ESOTERICA.gr - "Η Πύλη των Μυστηρίων" φέρει την ευθύνη για οποιοδήποτε υλικό (άρθρα, δηλώσεις, ειδήσεις ή άλλο) συνοδεύεται από τα ειδικά ενδεικτικά σημεία του τόπου. Για το υπόλοιπο περιεχόμενο του τόπου την ευθύνη φέρουν οι αντίστοιχες ομάδες ή άτομα και η συντακτική και ερευνητική ομάδα του ESOTERICA.gr δηλώνει εκ των προτέρων ότι δεν είναι απαραίτητα σύμφωνη και δεν συνυπογράφει οποιεσδήποτε απόψεις εκτός εάν αυτό δηλώνεται σαφώς.

Σε οποιαδήποτε πάντως περίπτωση το περιεχόμενο οποιουδήποτε τμήματος του ESOTERICA.gr πρέπει να σέβεται τους σκοπούς και τις αρχές του τόπου (όπως δηλώνονται παραπάνω) καθώς και τους αντίστοιχους όρους συνεργασίας.

Ταυτότητα υπευθύνων του ESOTERICA.gr

--------------------------------------------------------------------------------

Όσοι ανήκουμε στην συντακτική και ερευνητική ομάδα του ESOTERICA.gr θα θέλαμε να πληροφορήσουμε το φίλο επισκέπτη ότι οι περισσότεροι από εμάς έχουν ήδη διανύσει μία μακρόχρονη πορεία στον χώρο της σοβαρής μεταφυσικής και εσωτερικής μελέτης που για κάποιους αγγίζει ή και υπερβαίνει ακόμη τις δύο δεκαετίες. Η πορεία αυτή περιλαμβάνει για πολλούς και την πιο οργανωμένη έρευνα στα πλαίσια έγκριτων και σημαντικών ομάδων - φορέων του ευρύτερου χώρου.

Στην πολύ υπεύθυνη όμως, όπως την αισθανόμαστε, προσπάθεια που αναλαμβάνουμε για τη δημιουργία και λειτουργία αυτού του δικτυακού τόπου προσπαθούμε να παραμερίσουμε οποιεσδήποτε προσωπικές προτιμήσεις θα έθεταν σε κίνδυνο τους σκοπούς και τις αρχές του ESOTERICA.gr με γνώμονα πάντα την όσο δυνατόν ευρύτερη και σοβαρότερη πληροφόρηση του επισκέπτη-αναζητητή (και συνοδοιπόρου).

Τα μέλη της συντακτικής και ερευνητικής ομάδας λαμβάνουν σε αυτόν τον τόπο μόνον την ταυτότητα του ιδιώτη, ανεξάρτητου ερευνητή του Μυστηρίου, του Μεταφυσικού και του Εσωτερικού.

Καλή Πλοήγηση !

Ο κακός λύκος

01/10/2003, 14:50:16
quote:
"... αν πράγματι αυτό που μας ενδιαφέρει και σκοπός του site είναι ο εσωτερισμός ..."

Θεωρώ πώς είναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ αυτό που λεει η Ελπίδα και ΝΟΜΙΖΩ πώς ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ Εsoterica.gr

Κέλσος ο Φιλαλήθης

01/10/2003, 14:59:19
quote:
Το ESOTERICA.gr φιλοδοξεί να είναι ένας χώρος που θα προσφέρει στους Έλληνες ερευνητές του Μυστηρίου μία όσο το δυνατόν σοβαρή, έγκυρη και υπεύθυνη βοήθεια στην πορεία τους. Απευθύνεται σ'αυτούς που είναι νέοι σ'αυτόν το δρόμο αλλά και σε όσους έχουν ήδη διανύσει κάποιο τμήμα του.

Η κυρία Δρούζα και οι άλλοι Τηλεοπτικοί αστέρες ανήκουν σε αυτή την κατηγορία ή μήπως έχουν ιδέα τι είναι εσωτερική αναζήτηση ;;;;;;;;;;;

quote:
Η πορεία αυτή περιλαμβάνει για πολλούς και την πιο οργανωμένη έρευνα στα πλαίσια έγκριτων και σημαντικών ομάδων - φορέων του ευρύτερου χώρου.

Φοβερή η έρευνα του Alter με τα φαντασματάκια να χορεύουν την τσιγκολελέτα !!!!!!

quote:
Στην πολύ υπεύθυνη όμως, όπως την αισθανόμαστε, προσπάθεια που αναλαμβάνουμε για τη δημιουργία και λειτουργία αυτού του δικτυακού τόπου προσπαθούμε να παραμερίσουμε οποιεσδήποτε προσωπικές προτιμήσεις θα έθεταν σε κίνδυνο τους σκοπούς και τις αρχές του ESOTERICA.gr με γνώμονα πάντα την όσο δυνατόν ευρύτερη και σοβαρότερη πληροφόρηση του επισκέπτη-αναζητητή (και συνοδοιπόρου).

Αυτό επιθυμούν όλοι οι συνεργάτες του esoterica ή μερικοί επιδιώκουν την προσωπική προβολή και τους τίτλους του συντονιστή για να έχει πέραση ο λόγος τους ;;;;;;;;;;;;

Πες μας λοιπόν εσύ αγαπητέ φίλε Thoth τι ΑΚΡΙΒΩΣ θέλετε από εμάς που μπήκαμε σε αυτό το site για να βρούμε μια ήσυχη γωνιά αναζήτησης και έχουμε καταντήσει απολογητές του εσωτερισμού και των πιστεύω μας .

Υ.Γ. Από τη σκέψη μου εξαιρούνται ο Μιχάλης και ο Γιώργος που δεν πήγαν στην εκπομπή για την προσωπική τους προβολή .Αλλά δε μπόρεσαν να αρθρώσουν λόγο που να καταστήσει σαφή τη λειτουργία του esoterica και το αποτέλεσμα της έρευνας , διότι οι τηλεοπτικές συνθήκες δεν επιτρέπουν κάτι τέτοιο .

Ο κακός λύκος

catΜέλος
01/10/2003, 15:43:35
θα ΄συνησφέρω και εγώ με την δική μου εμπειρία ....που πιστεύω οτι πολύ θα καταλάβετε .....

Κάποτε (πολύ κακός !!!!!) ελαβα μέρος σε κάποιες επικαλέσεις πνευμάτων....ειμασταν κάποιοι φίλοι ...και οι γονείς μας ηταν στο κάτω δωμάτιο και τρώγανε !!! τους ειπαμε " εμείς τώρα πάμε πάνω στην σοφίτα να καλέσουμε πνεύματα....... "γελάσανε, και συμφωνήσανε"

Εμείς μαζευτίκαμε και ξεκινήσαμε.....τα καλέσαμε.(με την μέθοδο του ποτηριού)..."και ηρθαν".... Κάποια στιγμή ανέβηκε ενας από τους πατεράδες ενός παιδιού ..."ειδε το ποτήρι να κάνει κάποιες κινήσης....."τρομαξε"

(Νωρίτερα ΑΥΤΟΣ ειχε γελάση πρώτος ...!!!!!) ----Πεταξε μια πέτρα σε ενα καλάθι ....για να αποδιοργανώση την ατμόσφαιρα !!!!!

Τα κατάφερε !!!μας εκανε παρατήρηση και μας απαγόρευσε να συνεχίσουμε !!!!!

Οσοι καταλάβατε !!!!!!

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

01/10/2003, 15:51:30
Χμμμμμμμμ.....
Μήμπως ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ κάποια ΜΙΚΡΑ, αλλα ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ πραγματάκια;;;

Θέλω να πώς πώς τα όσα περάθεσες φίλε μου Απόστολε, είναι ξεκάθαρο ότι ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ....
Φυσικά ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ το μήνυμα αυτό να απευθήνεται ΚΑΙ στο τηλεοπτικό κοινό, ΑΛΛΑ όταν γράφτηκε το παραπάνω μήνυμα, οι συγγραφείς του ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΝ ΤΙΣ ΤΩΡΙΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ....

Αρα η Κα Δρόύζα ΚΑΙ το τηλεοπτικό κοινό της, ΟΥΔΕΠΟΤΕ "ΜΠΗΚΑΝ" ΣΤΟ Esoterica.gr για ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ...

ΟΥΤΕ και το Αlter ΦΥΣΙΚΑ είναι φορέας ή ομάδα μερίδας ανθρώπων που σκοπό έχουν την ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ...

Τώρα για το τελευταίο που λές, θα ήθελα σε παρακαλώ κάποιες περισσότερες διευκρινήσεις, για να καταλάβω μιάς και "ΔΥΣΤΥΧΟΣ" (όπως εσύ το έθεσες) είμαι ένας απο τους ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ που ΠΙΘΑΝΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ, αν και δε πιστεύω κάτι τέτοιο, μιάς και ο προσωπικός μου λόγος, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΤΑΜΠΕΛΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ...

Εν αναμονή λοιπόν...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

01/10/2003, 15:58:08
...κι ο κλήρος πέφτει στο Γενναίο. Οέ οέ...

αυτή...που τα κατάφερε!

01/10/2003, 16:02:12
Φίλε Αλέξανδρε μιας και εγώ δε κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου ξέρεις πολύ καλά που αναφέρομε .
Σε συγκεκριμένη περίπτωση .
Απλά λόγοι σεβασμού απέναντι στην προσπάθεια αυτών που έφτιαξαν αυτό το site και σε αυτούς που μοχθούν σιωπηρά για να πάει ακόμα ποιο ψηλά με οδηγούν στο να μην αναφέρω ονόματα και να μη θίγω καταστάσεις όπως έκαναν άλλοι σε άλλα τόπικ ελαφρά την καρδία .

Ο νοών νοήτω

Ο κακός λύκος

Edited by - Ramoglou on 01/10/2003 16:03:56

01/10/2003, 16:10:52
Φίλη Αμαλία καλύτερα οε οε παρά κο κο κο ………

Ο κακός λύκος

elpidaΜέλος
01/10/2003, 16:10:57
Καλέ μου Thoth,

Πες μου σε παρακαλώ εσύ, ποιοι τελικά είναι οι σκοποί αυτού του site, γιατί ενδεχομένως εγώ μπορεί να έχω παρανοήσει κάποια πράγματα.
Απευθύνομαι σε σένα μιας και είσαι διαχειριστής ελπίζοντας να πάρω μία υπεύθυνη απάντηση.

Αν έχω καταλάβει καλά η λειτουργία του site είναι μία ομαδική προσπάθεια ανθρώπων προκειμένου να επιτευχθούν κάποιοι σκοποί-στόχοι. Κατά τη γνώμη μου πάντα, για να μπορέσει να υπάρξει σωστή πορεία θα πρέπει αυτή η «ομάδα» να λειτουργεί σωστά και αρμονικά και προπαντός να υπάρχει συνεννόηση.

Αναρωτιέμαι πάλι εγώ και σε παρακαλώ να μου απαντήσεις, υπάρχουν προβλήματα εσωτερικά? προβλήματα συνεννόησης? ή μήπως όλα αυτά που εγώ βλέπω και αναφέρομαι στους προσωπικούς πλέον διαπληκτισμούς που βγαίνουν απροκάλυπτα μέσα στα forums, είναι πράγματα της φαντασίας μου?

Επίσης μία άλλη απορία που έχω. Πως μπορεί να πάει μπροστά το site όταν οι συναντήσεις που γίνονται με σκοπό την επίλυση τυχόν προβλημάτων και την έκφραση ιδεών παραμένουν άκαρπες γιατί κανείς δεν είναι σε θέση να δώσει απάντηση ή δεν θέλει να ασχοληθεί και απλά ακολουθεί την οδό της αγνόησης. (Υποθέτω πως είσαι πάντα ενημερωμένος γιατί το τι μέλι γενέσθαι σε κάθε μία).

Όσον αφορά τον Alpha με κάλυψε ο Ramoglou.

Όλοι μιλάνε με θεωρίες και τα λένε πολύ ωραία μιας και απώτερος σκοπός (κατά τα λεγόμενα όλων) είναι η καλή πορεία του site, πράξη όμως δεν βλέπω να γίνονται κάποια πράγματα και δυστυχώς αυτά που βλέπω με λυπούν.

Edited by - elpida on 01/10/2003 16:18:08

01/10/2003, 16:23:49
Αγαπητή μου Γατούλα...

Αυτό που κατάλαβα, είναι πώς ΜΕΣΑ σε εκείνο το σπίτι, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να ξανακαλέσετε "πνεύματα"...
Είναι ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ με τις πέτρες που υπάρχουν εκεί, ΑΝΤΙ να τις "φάει" το καλάθι, να τις "φάτε" εσείς....

Φίλε Ράμογλου...
Απλά σε ευχαριστώ που η καρδία σου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΙΑ, αλλά γεμάτη αγάπη και κατανόηση για τα τεκτενόμενα...
Δυστυχός, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ η καρδιά οριμένων "ελαφρά", αλλά το άνω μέρος του σώματός τους (και ο νοών νοήτω)...

Καλή μου Αμαλία...
Αντί για οεεε, οεεε ή κοκό κοκό θα προτιμούσα το μήνυμά σου να ήταν ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ...
Π.χ μια απάντηση σε όσα σε ρώτησα προηγούμενος ίσως...

Φίλε μου ΑvatarGr...
Μα ΦΥΣΙΚΑ και έδωσα την απάντησή μου στη δική μου ερώτηση...
Το έδωσα έτσι, για να ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ πώς αυτοί που ενοχλούνται είναι κάτι το ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ (συγγνώμη για τον πληθυντικό αριθμό)...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

Edited by - Kelsos on 01/10/2003 16:26:51