ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μουσικός αχταρμάς! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Μουσικός αχταρμάς! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

amalia59 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
29/02/2016, 18:19:56
Υπάρχει και καινούργιο βιβλίο για προμόσιον...

To εχω μετανοιωσει που δεν εγραψα ενα βιβλιο τοσα χρονια με ολα τα ευρηματα μου,για τα εσχατα που ερχονται...Αλλα σε ποια ημερομηνια να κεντραρω;Αφου αυτες που λεω,πεφτουν εξω!Τελοσπαντων,τωρα ειναι αργα και δεν υπαρχει αλλη ημερομηνια...25 Μαρτη τελειωνουν οι θεωρειες,γιατι δεν υπαρχει νεα ημερομηνια που να καλυπτει στο ελαχιστο την δυνατοτητα εμφανισης μετα τις 25 αυτες μερες που εχουμε μπροστα μας.....

Πως το βλεπω να εξελισσεται:
Μεχρι τις 12 Μαρτη θα εχουμε τα γνωστα που εχουμε και σημερα,ο,τι γινεται τωρα θα γινεται και μεχρι τις 12 Μαρτη στην περιοχη της Συριας.Στις 12 του μηνος όμως,κατι θα γινει και θα αναγκασει τους στρατους ολου του κοσμου να στειλουν στρατευματα στην Συρια,για να συγκεντρωθει τελικα ο στρατος των 200 μυριων μεχρι και τις 25 Μαρτη,δηλαδη για 13 μερες θα εχουμε το ''μαζεμα'',την ''συγκεντρωση''.Εκει λοιπον που θα εχουν συγκεντρωθει,στις 25 Μαρτη,θα ξεκινησει η σφαγη ενος 24ωρου με θυματα το 1/3 απο τα 200 μυρια,δηλαδη 60-70 εκατομμυρια χαμενες ανθρωπινες ψυχες!Με την παροδο του 24ωρου,θα εμφανιστει ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ,ενα προσωπο που θα ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ την σφαγη (που θα εχει φτασει στην απωλεια του 1/3) ΑΚΑΡΙΑΙΑ,δηλαδη ΑΠΟΤΟΜΑ και ΑΜΕΣΑ!

Χωρις να παιζω τον ''προφητη'',αυτο ειναι το σεναριο που εχω στο μυαλο μου!

Ησυχια στο μετωπο της Συριας,η εκεχειρια σε πληρη εξελιξη!Ειναι αυτο που λεει ο σοφος λαος μας ''ηρεμια πριν την καταιγιδα''!Και η καταιγιδα ΕΡΧΕΤΑΙ σε μολις μια εβδομαδα!Με την ληξη της εκεχειριας!

04/03/2016, 23:37:11
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
To εχω μετανοιωσει που δεν εγραψα ενα βιβλιο τοσα χρονια με ολα τα ευρηματα μου,για τα εσχατα που ερχονται...
Και πώς θα το έγραφες; Ανώνυμα όπως όλα τα τρομολαγνικά που γράφεις σε αυτό το φόρουμ;

Edited by - Πύρινος on 04/03/2016 23:38:27

quote:

quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
To εχω μετανοιωσει που δεν εγραψα ενα βιβλιο τοσα χρονια με ολα τα ευρηματα μου,για τα εσχατα που ερχονται...
Και πώς θα το έγραφες; Ανώνυμα όπως όλα τα τρομολαγνικά που γράφεις σε αυτό το φόρουμ;

Edited by - Πύρινος on 04/03/2016 23:38:27

όχι,επώνυμα φυσικα!

05/03/2016, 11:39:17
Ε τότε και αυτά που γράφεις εδώ στο φόρουμ - αφού θα συμπεριληφθούν και στο βιβλίο σου δηλαδή - γιατί δεν τα γράφεις και αυτά επώνυμα;
05/03/2016, 12:13:27
Ποιος είπε ότι δεν τα έχει γράψει επώνυμα; Μη βλέπεις ότι είναι ντροπαλός και δεν το παραδέχεται.

quote:

Ε τότε και αυτά που γράφεις εδώ στο φόρουμ - αφού θα συμπεριληφθούν και στο βιβλίο σου δηλαδή - γιατί δεν τα γράφεις και αυτά επώνυμα;

Oλοι ξερουν ποιο ειναι το ονοματεπωνυμο μου!Δεν ειναι κρυφο,εχω facebook με το ονομα και το επιθετο μου....Δεν ειναι τιποτα κρυφό!

05/03/2016, 12:40:23
Α.. οκ
quote:

Κοίτα μπούφο.

Στις 6 Μάρτη, ένας μετεωρίτης θα πέσει στην Γη.Ο μετεωρίτης έχει δύο επιλογές.
Να πέσει στο Γιουκατάν ή στην Κίνα.
Αν προτιμήσει Κίνα, τότε να δεις για πότε θα φθάσουν στην Συρία τα 200 μύρια!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Η σημερινη μερα,ειναι εξαιρετικα αφιερωμενη στον Νικόμαχο,και στον μετεωριτη που θα πεσει στο Γιουτακαν ή στην Κίνα!Τι εγινε Νικομαχε,εχουμε πεσμενο μετεωριτη;;;;

http://www.inewsgr.com/305/meteoritis-tha-perasei-konta-apo-ti-gi-stis-5-martiou.htm

Εδω παντως λεει ''5 Μαρτιου'',χθες δηλαδη,που εχει ηδη περασει!

06/03/2016, 14:13:06
quote:

http://www.inewsgr.com/305/meteoritis-tha-perasei-konta-apo-ti-gi-stis-5-martiou.htm

Εδω παντως λεει ''5 Μαρτιου'',χθες δηλαδη,που εχει ηδη περασει!

Έργο του Αντίχριστου, μας παραπλανά για να εφησυχάσουμε και να μας την φέρει μια μέρα αργότερα...

In anticipation of my resurrection...

06/03/2016, 18:12:00
1700 μηνύματα, με τα οποία το μόνο που κάνει είναι να θρέφει την εμμονή του μέσα απο εμάς, και εμείς να τον κοροϊδεύουμε
quote:

1700 μηνύματα, με τα οποία το μόνο που κάνει είναι να θρέφει την εμμονή του μέσα απο εμάς, και εμείς να τον κοροϊδεύουμε

Πυρινε,δεν είναι καμία "εμμονή", ο Αντίχριστος δεν θα μπορούσε να εμφανιστεί σε καμία προηγούμενη εποχή,όπως και δεν μπορεί να εμφανιστεί σε καμία επόμενη,παρά μόνο ΤΩΡΑ!Συνεπώς,δεν πρόκειται για εμμονή αλλά αποτύπωση της πραγματικότητας!

5 μερες μεινανε!Υπομονη μεχρι το Σαββατο!Να τελειωσει η εκεχειρια!

07/03/2016, 14:11:06
Το παρόν θέμα νομίζω οτι δεν έχει κάποιο νόημα.

Χριστιανός Ορθόδοξος
Μέχρι την επόμενη ημερομηνία, μπορείς να "αποχαιρετάς" στο άλλο σου θέμα, μην ανοίγεις θέματα άνευ ουσίας

07/03/2016, 18:20:05
quote:
5 μερες μεινανε!Υπομονη μεχρι το Σαββατο!Να τελειωσει η εκεχειρια!

Μετά παίρνεις λελεδόχαρτο???

quote:
Το παρόν θέμα νομίζω οτι δεν έχει κάποιο νόημα.

Αιθέρα κλείδωσέ το και εξαφάνισέ το.

Προφανώς και θέμα που έχει τέτοιον τίτλο, (δήθεν θεαματικής αποχώρησης,κλπ) ενώ ο θεματοθέτης του συνεχίζει μακαρίως να γράφει τα ίδια και τα ίδια σε άλλα θέματα
δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης.

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

07/03/2016, 18:37:12
Ελεύθερον αδύνατον είναι τον πάθεσι δουλεύοντα και υπό παθών κρατούμενον.
Ανεφώνησε ο Πυθαγόρας (ο Σάμιος) και το θέμα ...κλειδώθει