- VIDEO - ΣΟΚ - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
Η αναγγελία της Σύγχρονης Αποκάλυψης

Αν ο λόγος είναι ο βαρεμένος τύπος που με στημένο τρόπο (η κινησιολογία του μου θύμησε τους πολιτικούς που τους βάζουν κάτω οι image makers και τους λένε πώς να κάνουν τα χέρια τους πώς να χρωματίζουν την φωνή τους όταν λένε την ανοησία τους για να γίνουν "επικοινωνιακοί" δηλ. να καλύψουν την βλακεία και την αμάθειά τους με μαϊμουδισμούς) άρχισε να αραδιάζει ένα σωρό κουταμάρες, ανακατεύοντας τα μαθηματικά, την θεολογία, την αρχαία ελληνική γλώσσα,α! μην ξεχάσω και τον αριθμό που πουλάει τον 666, σε ένα ευτυχώς βραχύ παραλήρημα, ε, ναι είναι να παθαίνεις σοκ με το τι μπορεί να σκαρφιστεί ο ανθρώπινος νους για λίγη δημοσιότητα, αν δεν ίσχύουν άλλες πιο σοβαρές καταστάσεις.
Ήμαρτον!
Ας σταματήσουμε να τους δίνουμε σημασία.
Δυστυχώς η σοφία έρχεται όταν δεν την χρειαζόμαστε πια
ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΓΚΑΡΣΙΑ ΜΑΡΚΕΣ
Αν ο λόγος είναι ο βαρεμένος τύπος που με στημένο τρόπο (η κινησιολογία του μου θύμησε τους πολιτικούς που τους βάζουν κάτω οι image makers και τους λένε πώς να κάνουν τα χέρια τους πώς να χρωματίζουν την φωνή τους όταν λένε την ανοησία τους για να γίνουν "επικοινωνιακοί" δηλ. να καλύψουν την βλακεία και την αμάθειά τους με μαϊμουδισμούς) άρχισε να αραδιάζει ένα σωρό κουταμάρες, ανακατεύοντας τα μαθηματικά, την θεολογία, την αρχαία ελληνική γλώσσα,α! μην ξεχάσω και τον αριθμό που πουλάει τον 666, σε ένα ευτυχώς βραχύ παραλήρημα, ε, ναι είναι να παθαίνεις σοκ με το τι μπορεί να σκαρφιστεί ο ανθρώπινος νους για λίγη δημοσιότητα, αν δεν ίσχύουν άλλες πιο σοβαρές καταστάσεις.
Ήμαρτον!
ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΓΚΑΡΣΙΑ ΜΑΡΚΕΣ
Ήμαρτον!
ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΓΚΑΡΣΙΑ ΜΑΡΚΕΣ
και τους εχει φυγει.
ΦΟΥΣΤΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?
quote:
επειδη δεν εχω ηχειακια στη δουλεια, σου ειναι ευκολο να μου πεις με λιγα λογια τι λεει ο τυπος..?
Πιστεψέ με, απολύτως τίποτα.
Edited by - stemix on 24/08/2006 10:40:38
Βλέπω ένα αξιοπερίεργο λαμόγιο που έστησε μια φάμπρικα (την οποία και έχει διαφημίσει πολύ) για να τσιμπήσει λεφτά.
No Method, No Guru, No Teacher
Ανοησίες
Edited by - XD on 27/08/2006 21:15:20
Επειδη δεν ειμαι του copy-paste και επειδη βαριεμαι να τα ξαναγραφω ολα απο την αρχη, οσοι ενδιαφερομενοι (και τα "e-τσιρακια" της κας Βέρρου επισης) μπορειτε να δειτε το post μου σε ενα άλλο φορουμ που καθησα και εκανα αναλυση εδω: http://shmmy.ntua.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=96476#96476]. Ελεος με την μουφα-βιβλιο σας που θελετε να αγορασουμε... Η εποχη των κορόϊδων τελειωσε!
Edited by - YdroXooS on 15/10/2006 16:45:45
(Παπασωτηρίου - που πουλάει το βιβλίο ως ΑΠΟΔΕΙΞΗ δίπλα στα βιβλία του Einstein και του Hawkings) δεν ξέρουν τι λένε? ή είναι ανόητοι? ή κατάφερε ο Celia ολους να τους ξεγελάσει? ... θα ήτανε φρόνιμο μια και είσαι και φοιτητής και τα στοιχεία σου δεν είναι και τόσο απόρρητα όσο πιθανόν να νομίζεις να αφήσεις τους χαρακτηρισμούς και να διαβάσεις πρώτα το βιβλίο...

βγάζει και κουνάει με βιά:
"Φως ζητάνε τα χαϊβάνια
κι' οι ραγιάδες απ' τα ουράνια,
μα θεοί κι' όξαποδώ
κει δεν είναι παρά δώ."
βγάζει και κουνάει με βιά:
"Φως ζητάνε τα χαϊβάνια
κι' οι ραγιάδες απ' τα ουράνια,
μα θεοί κι' όξαποδώ
κει δεν είναι παρά δώ."
Αη-Νστάϊν, είναι παραδίπλα, και στο Metropolis η Μαρινέλλα είναι δίπλα
στη Μαριμάρ αλλα δεν το κάνει θέμα η Μαριμάρ. Υλικό προς πώληση είναι
όλα αδιακρίτως περιεχομένου στους εκάστοτε χώρους πώλησης ειδών.
To "video" δεν αποτελεί είδος προς σοκάρισμα του κοινού, αντιθέτως μια
απλή διαφήμιση με background ενα στραβοτυπωμένο banner. Σαν δημιουργός
αυτής της ενότητας θα ξανασκεφτόμουν να ανοίξω το θέμα με αυτό τον
τίτλο αφού θα ήταν θέμα χρόνου η υποψία του κίνητρου του θεματοθέτη.
Το "video" βρίσκεται δίπλα σε ένα άλλο "making greek souvlaki"
Διακοπές ,Σουβλακι, αποκάλυψη
Edited by - ALOS on 01/11/2006 00:33:51
quote:velial
Παρακαλατε παντως να μην υπαρχει θεος... Γιατι την γ***σατε αμα υπαρχει!
![]()