- Internet: Μιλάτε με ανήλικο ? Θα τον αναγνωρίσετε από τα πολλά ορθογραφικά λάθη - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
τς τς τς...
μα που πάει το μυαλό σου αγαπητέ allzzaro?
απλά μετά τις απαραίτητες "συστάσεις" έβαλε μυαλό το παιδί...
πως κάνεις έτσι κι εσύ πια? απλά μεγάλωσε μέσα σε μια μέρα!
και πάλι τς τς τς...
Galadriel
Υ.Γ. μπααα... αγαπητέ βριλ, ό,τι και να κάνεις δαιν διαφέβγοισ τυσ πρωσοχίς ![]()

in God we trust
quote:
Για σου Αλζαρρό,Ημε ανύληκως. Θα μαι πρωσαίχης ?
Nαί.. ναί... ![]()
![]()
Βέβαια .. νομίζω οτι εχω εκφράσει δημοσίως τη συμπαθειά μου προς τους ανήλικους και τους συμπαρασκέκομαι αμέριστα... μιας και ανάμεσα σε αυτούς τους ανορθόγραφους .. οπως τους προσδιορίζει ο vril είναι και ο γιός μου...
καθώς και αρκετοί φίλοι του...
quote:
μα που πάει το μυαλό σου αγαπητέ allzzaro?απλά μετά τις απαραίτητες "συστάσεις" έβαλε μυαλό το παιδί...
Moυ έκανε εντύπωση βρε galadriel δεν θέλω να πώ ποιός είναι.. δεν θα ήταν σωστό.. αλλά διαπίστωσα οτι εδώ μέν μπέρδευε τα μπούτια του.. και στο mystica είναι σφαιράτος... τώρα αν μεγάλωσε .. τι να σου πώ... τεσ/πα...
Αυτό το τόπικ με τα ανήλικα μου αρέσει...
Να κάνω και εγώ τον ανήλικο να φάω τις κλωτσιές της ζωής μου...![]()
quote:
εχω εκφράσει δημοσίως τη συμπαθειά μου προς τους ανήλικους και τους συμπαρασκέκομαι αμέριστα... μιας και ανάμεσα σε αυτούς τους ανορθόγραφους .. οπως τους προσδιορίζει ο vril είναι και ο γιός μου...καθώς και αρκετοί φίλοι του...
Μα, δεν το λέω εγώ ! Ο αρθρογράφος το λέει !
Κάπου πιο πάνω είπα, οτι "να, δέστε τι δημοσιεύεται, και μετά με λέτε εμένα κακό".
Το βρήκες ?
Ο δικός μου πάντως, δεν ασχολείται με το ίντερνέτ. Έχει άλλα να κάνει...![]()
quote:
Το βρήκες ?
ε.. τι να βρώ??
Ποιός σε είπε κακό?? Αυτό που λένε κακό vril είναι το χαιδευτικό σου..
quote:
Ο δικός μου πάντως, δεν ασχολείται με το ίντερνέτ. Έχει άλλα να κάνει...
Ο δικός σου ... είναι μικρός ακόμα..![]()
ε, εντάξει αγαπητέ allzzaro δεν προβλημάτισε μόνο εσένα προφανώς αυτή η αλλαγή...
εδώ ολόκληρος "αρχάγγελος" και προβληματίστηκε ![]()
πάντως είναι αξιοθαύμαστο το πόσο γρήγορα "μεγαλώνουν" τα "παιδιά" στις μέρες μας ![]()
![]()
πάντως, για να σταματήσουμε τα κουτσομπολιά και να μείνουμε στο θέμα μας... πιστεύω πως ακόμα και αν ένα νεαρό άτομο γράφει ορθογραφημένα και δεν πέφτει σε αντιφάσεις ως προς την σεξουαλικότητα του, πάλι γίνεται αντιληπτό κάποια στιγμή από τον γενικότερο τρόπο σκέψης του...
φυσικά, το αντιγράφειν "προφίλ" άλλων ηλικιακών ομάδων δεν είναι παράξενο στους χώρους των φόρουμ, αλλά δεν νομίζω πως αυτό είναι το συνηθισμένο...
Galadriel

in God we trust
quote:
πάντως είναι αξιοθαύμαστο το πόσο γρήγορα "μεγαλώνουν" τα "παιδιά" στις μέρες μας
Κάτι είχε πάρει το ραντάρ μου, δεν ξέρω αν μιλάμε για το ίδιον...
Τέλος πάντων.
Κοντά τρία χρόνια το διαβάζω το Esoterica, από τον Αύγουστο 2002, άλλαξαν πολλά από τότε και ... δυστυχώς όχι πρός το καλύτερο.
Για θυμηθείτε και οι δυό, πώς "γνωριστήκαμε" ????
(*με ποιά αφορμή)
ούτε θέλω να το θυμάμαι...
απίστευτη ιστορία ήταν...
ουφ! τα μνημόσυνα πιάσαμε πάλι...
Gal

in God we trust
quote:
[Ακριβώς !
Τελικά, είσαι ... παρατηρητικός !/quote]
To εχω αυτό το κουσούρι..
[quote] Ότι υπάρχουν και πιο κακοί από μένα...
Δυστυχώς !
Πιο κακοι?? δύο είσαστε... ο κακός λύκος και ο κακός vril...