- Απιστία. Θα συγχωρούσατε τον/την σύντροφό σας; Πόσο εύκολα; Πόσο ανώδυνα; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:Pixel,
ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΦΕ....ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤIΣΤΗΡΙΟ.
ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ.
ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ.
ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ.
ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ.
ΕΓΩ...ΕΙΜΑΙ PIXEL.
Σε βρίσκω λίγο σκληρό.
Βέβαια μέσα από την σκληρότητα μπορεί να ανακαλύψεις και την αλήθεια δεν λέω. Δεν χρυσώνεις το χάπι τουλάχιστον.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Στο βαθμό που γνωρίζετε την αγάπη γίνεστε η αγάπη!Η αγάπη είναι κάτι παραπάνω από ένα συναίσθημα!Είναι μία φυσική δύναμη και πρέπει συνεπώς να περικλείει την αλήθεια.
quote:
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΛΥΘΗΣΜΟ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ...ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥΣ...ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.
ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΦΕ....ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤIΣΤΗΡΙΟ.
ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ.
ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ.
ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΕΡΑ.
ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ.
ΕΓΩ...ΕΙΜΑΙ PIXEL.Edited by - pixeldream on 07/10/2005 05:33:17
Φυσικά και οι άντρες έχουν την ίδια εντύπωση. Παράξενοι είναι για μένα, γιατί ενώ δεν σου εξηγούν τίποτα, έχουν την "απαίτηση" να καταλάβεις τι έχουν στο μυαλό τους.
Εντάξει, μπορεί να μην είναι παράξενοι, όμως πρέπει να παραδεχτείς πως λειτουργούμε διαφορετικά. Εμείς οι γυναίκες, μιλάμε, εσείς όχι. Όταν έχουμε κάτι το λέμε, το δείχνουμε, το εκφράζουμε, εσείς όχι. Τα κρατάτε όλα μέσα σας. Ψάχνετε να βρείτε τις λύσεις μόνοι σας ακόμα και στα κοινά προβλήματα
. Το ότι είμαστε διαφορετικοί, ή λειτουρογύμε διαφορετικά, δεν είναι κακό. Το κακό είναι ότι ΔΕΝ επικοινωνούμε ![]()
Για τα υπόλοιπα θα συμφωνήσω με την Αφροδίτη, είσαι λίγο σκληρός αλλά και εγώ το προτιμώ. Δεν μου αρέσει να μου χρυσώνουν το χάπι. Προτιμώ να ξέρω την αλήθεια ακόμα κι αν με πονάει ![]()
Τώρα για την τελευταία σου πρόταση τι να πω... κλασικός ΕΓΩΙΣΤΗΣ... βγάζει την ουρίτσα του απέξω, όλοι οι άλλοι είναι ΑΥΤΟΣ δεν είναι... είναι Pixel
χιχιχιχιχι
Συγνώμη, μπήκε το διαβολάκι μέσα μου πρωί πρωί και μ' έκανε... προκλητική χιχιχιχι
Καλημέρα
Nemesi
"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"
quote:
Ρε, μπορεί να έχει ωραίο ψυχικό κόσμο…-Και τί να την κάνω τη ψυχή της Ρε? Ο Χάρος είμαι?
Χιούμορ, χιούμορ, χιούμορ..
"Πόνους που τραβάει η δόλια η ψυχή"..και γω να κάθομαι και σκεφτομαι..και να αναρωτίεμε αν-αν-αν ήμασταν ακριβώς όπως λέτε ότι μας θέλετε.. τι άλλο θα σας ξίνιζε μετά..
"Ινα λυχνία σβησθήσει, πάσα γυνή ομοία "..μπατ.. γούμαν ις εβριθινκ εντ εβριθιγκ.
Περί ανέμων και υδάτων για να μην ξεχνίομαστε
-/![]()
Better to save the mystery than surrender to the secret..
quote:
Παράξενοι είναι για μένα, γιατί ενώ δεν σου εξηγούν τίποτα, έχουν την "απαίτηση" να καταλάβεις τι έχουν στο μυαλό τους.
ΕΠΕΙΔΗ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ:
ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.
quote:
κλασικός ΕΓΩΙΣΤΗΣ... βγάζει την ουρίτσα του απέξω, όλοι οι άλλοι είναι ΑΥΤΟΣ δεν είναι... είναι Pixel
EEEEE!!!! ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΥΡΙΤΣΑ...ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΩ ΑΠΕΞΩ...ΤΗΝ ΚΟΥΝΑΩ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΑΠΟ ΧΑΡΑ.

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...ΔΙΝΟΥΝ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΗΜΑΝΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ...ΥΠΟΤΙΜΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑ.
ΚΑΙΩ ΑΞΙΕΣ...ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ TFT ΜΟΝΙΤΟΡ ΣΟΥ...ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΜΕΝΟ PIXEL ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ THΣ ΟΘΟΝΗΣ.
ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ...ΤΟΥ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ;...ΤΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ;...ΑΣΥΝΗΔΕΙΤΑ;...ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ;
ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ ΑΜΑΡΤΙΕΣ.
ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΛΟΓΩ ΑΝΑΓΚΗΣ.
ΜΑ! ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΑΓΑΠΗΣ;
ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ;
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΓΙΑΤΙ" ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ "ΓΙΑΤΙ" ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ.
ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙ.
ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ.
ΓΝΩΣΗ...ΔΥΝΑΤΗ...ΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ
quote:
Δεν χρυσώνεις το χάπι τουλάχιστον.
ΜΟΝΟ ΤΟ HAPPY
Ας είμαστε αληθινοί και στις σχέσεις.
Κάθε ρόλος που παίζουμε σαν ηθοποιοί στον αγώνα της ζωής σύντομα γίνεται μία μέθη.
Κάτω από αυτή την επίδραση γατζώνεται κανείς από την ψευδαίσθηση της ταυτότητάς του ακόμα κι όταν αντιλαμβάνεται ότι είναι το θύμα μιάς ψεύτικης εικόνας.
Περισσότερες αληθινές εικόνες, στις σχέσεις και στο πλάνο της ζωής.
Αφέντες και πασάδες ξυπνήστε...

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Στο βαθμό που γνωρίζετε την αγάπη γίνεστε η αγάπη!Η αγάπη είναι κάτι παραπάνω από ένα συναίσθημα!Είναι μία φυσική δύναμη και πρέπει συνεπώς να περικλείει την αλήθεια.
quote:
Nemesiquote:
Παράξενοι είναι για μένα, γιατί ενώ δεν σου εξηγούν τίποτα, έχουν την "απαίτηση" να καταλάβεις τι έχουν στο μυαλό τους.ΕΠΕΙΔΗ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ:
ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.
quote:
κλασικός ΕΓΩΙΣΤΗΣ... βγάζει την ουρίτσα του απέξω, όλοι οι άλλοι είναι ΑΥΤΟΣ δεν είναι... είναι Pixel
EEEEE!!!! ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΥΡΙΤΣΑ...ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΩ ΑΠΕΞΩ...ΤΗΝ ΚΟΥΝΑΩ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΑΠΟ ΧΑΡΑ.
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...ΔΙΝΟΥΝ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΗΜΑΝΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ...ΥΠΟΤΙΜΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑ.ΚΑΙΩ ΑΞΙΕΣ...ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ TFT ΜΟΝΙΤΟΡ ΣΟΥ...ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΜΕΝΟ PIXEL ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ THΣ ΟΘΟΝΗΣ.
ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ...ΤΟΥ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ;...ΤΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ;...ΑΣΥΝΗΔΕΙΤΑ;...ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ;
ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ ΑΜΑΡΤΙΕΣ.
ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΛΟΓΩ ΑΝΑΓΚΗΣ.
ΜΑ! ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΑΓΑΠΗΣ;
ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ;
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΓΙΑΤΙ" ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ "ΓΙΑΤΙ" ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ.ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙ.
ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ.
ΓΝΩΣΗ...ΔΥΝΑΤΗ...ΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ.ΑΦΡΟΔΙΤΗ
quote:
Δεν χρυσώνεις το χάπι τουλάχιστον.
ΜΟΝΟ ΤΟ HAPPY
Αυτό το λες διαφορετική αντίδραση? Εγώ νομίζω ότι είναι έλλειψη επικοινωνίας
Την κουνάς πέρα δώθε από χαρά και τους ρίχνεις όλους στα... τάρταρα όπως βλέπω χιχιχιχιχιχι
Μα νομίζω ότι όλοι αυτό το "γιατί" ψάχνουμε. Συγχώρεση γιατί θέλουμε να παλέψουμε στη σχέση και να δώσουμε ακόμα μια ευκαιρία ίσως... ίσως γιατί φοβόμαστε τη μοναξιά, ... ίσως γιατί προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε και δεν βρίσκουμε το σωστό τρόπο, ... ίσως γιατί βλέπουμε κάτι στον άλλον και προσπαθούμε να το βγάλουμε στην επιφάνεια, ... ίσως μπορώ να σου πω χιλιάδες ίσως και γιατί που για τον καθένα είναι διαφορετικά
Συμφωνώ η γνώση είναι δύναμη, αλλά ποιος έχει την απόλυτη γνώση? Ολοι προσπαθούμε γι' αυτή τη γνώση... αλλά είμαστε έτοιμοι να τη δεχτούμε? Να την κάνουμε κτήμα μας?
"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"
Περί κεράτων...
΄Αλλοι προδίδουν με το στόμα
μπαίνουνε σε ένα άλλο σώμα
καινούργια πάθη,
μοιραία λάθη
κι εσύ νομίζεις πως δακρύζεις
έχεις το χρόνο να σαστίζεις
πάνω στ΄αγκάθι.
Μα κάποιοι σου πατάνε τη ψυχή
και λες τώρα που πάω και τι κάνω
αυτή η προδοσία ειν΄διπλή
καρφιά όπου αγγίξω θαρρώ πιάνω.
Να τ΄αποφύγω;
΄Αλλοι προδίδουν με το ψέμα
ποτέ δεν λένε ένα τέρμα
ταμπλώ μεγάλα
τόχει το κάρμα;
Κι εσύ κουράζεσαι στο γέρμα
φοράς τα κέρατα γιά στέμμα
και ψάχνεις άρμα.
Μα κάποιοι σου πατάν την προσευχή
και γίνεται το αύριο μαράζι
γι΄αυτό πρέπει ο άπιστος να ζει;
Αφού η μαχαιριά που ετοιμάζει
ειν΄και γιά κείνον;
των ψυχών τους απαράδεκτους δραπέτες.
Συλλαβίστε της αλήθειας τις ευθύνες
ας καούν οι διπρόσωποι στις δίνες.
Ε ρε ντέρτια...
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Χαίρετε!

In anticipation of my resurrection...
Νέες σελίδες.
Καλημέρα σας. ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΥΡΙΩΣ.
ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ...

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Καλές είναι κι οι αλλαγές, μερικές φορές μας αναζωογονούν.
Η στασιμότητα πολλές φορές μας φθείρει και μας "σκοτώνει"...

In anticipation of my resurrection...