- H αλληγορική διδασκαλία του Ομήρου - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
quote:
Όπως πχ. ότι τα password κινούνται και αποθηκεύονται σε plain text και επομένως είναι προσβάσιμα ΟΛΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΟΛΑ ΤΑ PASSWORD ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ!!! Το ξέρουνε αυτό τα μέλη;
Το ξέρουμε και επιθυμούμε να είναι έτσι.
Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη διαχείρηση και αυτο διαφαίνεται και απο την συμμετοχή μας.
Θέλουμε η διαχείρηση να έχει όλα μας τα δεδομένα,όσα εμείς κοινοποιούμε,ώστε να διασφαλίζεται η διαφάνεια των συμμετοχών μας.
Η διαχείρηση δεν μεταβιβάζει σε τρίτους αυτή την γνώση,εκτός κι άν της ζητηθεί απο τις αρμόδιες αρχές.
quote:
Το ότι δεν υπέστησαν ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΙΝΗ ΟΙ DSM και ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ, όπως ακριβώς προέβλεψα, με επιβεβαιώνει ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ !!! Και αυτό ας το εκτιμήσει το κάθε μέλος του φόρουμ.
Καλύτερα να λές ευχαριστώ που δεν υπέστης εσυ ποινή,άν και δεν σε βλέπω να την γλυτώνεις,μετα το σημερινό θράσος σου.
Η διαχείρηση έπραξε σωστότατα,παρατηρώντας σε και δίδοντάς σου δεύτερη ευκαιρία,την οποία έγραψες στα παλαιότερα των υποδημάτων σου,σαν καλός χριστιανός,αφού αυτή η ευκαιρία δεν προερχόταν απο τον πνευματικό σου.
Οσον δι ημάς regulus,έχομεν γνώσιν της αναγκαστικής και άνωθεν επιβληθείσας παρεκτροπής μας και ευθέως αναγνωρίσαμε ήδη,το δίκαιον τυχούσης επερχόμενης ποινής.Η άνωθεν επιβληθείσα παρεκτροπή (επειδή είσαι ηλίθιος και δεν θα το καταλάβεις),αφορά την την προσβολή της νοημοσύνης μας και αυτο δεν το επιτρέπουμε σε κανέναν,ούτε και στον ίδιο τον θεό!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Έχεις μπει σε ένα χορό,και δε μπορείς να βγεις ,αξιοπρεπώς τουλάχιστον.
Με κάθε μέλος που έχεις εμπλακεί σε "σοβαρή" αντιπαράθεση-ανάρτηση προς ανάρτηση-το έχεις ξεκινήσει σοβαροφανώς και το έχεις καταλήξει γραφικά.
Στο τέλος όλοι κουράζονται και το παίρνουν στο ψιλό.
Άλλοι περισσότερο άλλοι λιγότερο.
Ακόμα και κάνα-δυο που προσπάθησαν να σε υπερασπιστούν στην αρχή(βλ.Dr) τους άδειασες και στην μεταξύ σας επικοινωνία,αλλά και τους εξέθεσες με την συμπεριφορά σου προς τρίτους.
Και τα δυο τρία μαθητούδια που ψάρωσες με την μπουρδολογία των διαφόρων θεμάτων,έχουν μάλλον καταλάβει τη φόλα.
Παραδέξου το δάσκαλε: πήγες για μαλλί και βγήκες κουρεμένος.
Πάντως εκτός από μανία καταδίωξης,πρέπει να έχεις και λιγουλάκι από αυτό που σου καταλογίζει ο Dr, το υπερτροφικό εγώ.
Και να είχες και τα φόντα βρε δάσκαλε,να έλεγα χαλάλι στην αλαζονεία σου.Αλλά δεν πληρείς ούτε τα βασικά.
Αν δασκαλεύτηκες μόνος σου μέχρι αυτό το επίπεδο,δεν μπορώ να προτείνω τίποτα.
Αν είχες δάσκαλο,κάντου μήνυση.
He didn't deliver,πως το λένε.
Το πιο στενάχωρο από αυτά που σε διακρίνουν είναι η έλλειψη μπέσας.
Αλλά τι να λέμε τώρα.
Εδώ πας να βγάλεις ελέφαντες τόσα μέλη που είδαν το επίμαχο post...
Η κεντρική ιδέα είναι αυτή που σου είπαν από τη διαχείρηση:
Έχεις γελοιοποιηθεί στα μάτια όλων,είτε το καταλαβαίνεις είτε όχι.
Μείνε να σπάμε πλάκα,δεν είναι άσχημα.
The "esoterica fool" είναι τίτλος που κέρδισες με προσπάθεια.
Απόλαυσέ τον.
Καλές απόκριες.
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
Αλλά έχεις και τώρα κόουτς. Εντάξει, οπωσδήποτε δε λέμε, αλλά το παιδί είναι μέσα απ'την ομάδα. Ο Νικόμαχος. Σπλάχνο λέμε τώρα. Θα μάθει. Θα φάει τα μούτρα του και θα μάθει. Έτσι γίνεται. Αλλιώς τράβα φέρε το Μουρίνιο. Κι αυτός όμως, μη νομίζεις, στην αρχή τις είχε φάει τις φάπες του. Πριν τη Πόρτο. Αλλά για το Νικόμαχο σου έλεγα. Ή DSM, ή Αμεινία, ή Αιθεροβάμονα. Έχει μέλλον, αλλά δεν τον λες και καινούργιο. Κοίτα να δείς, τη πονάει την ομάδα. Και δεν είναι φλούφλης, σαν τον άλλονε...Έλα τώρα, μη λέμε ονόματα...δε κάνει, μας ακούει κι ο κόσμος.
Σου λέει αυτό είναι το μπάτζετ. Τόσα έχει ο Πρόεδρος, τόσα βάζει. Γειά σου Αμαλία. Προεδράρα μου, να σε χαιρόμαστε οι οπαδοί σου. Τί σού'λεγα? Α, ναι για το Νικόμαχο, ή DSM, ή Αμεινία, ή Αιθεροβάμονα. Το ξέρει το σύστημα. 4-4-2 με ρόμβο στην επίθεση και καρφωτό το εννιάρι, πινέζα πίσω απ' το σέντρε φορ. Τώρα αυτά που ακούς και λένε οι άσχετοι, 3-5-2 και 4-3-3 με την άμυνα στην ευθεία τάχα μου, και μπαρμπούτσαλα. Αυτά ρε τα λένε οι δημοσιογράφοι, ρε. Οι μυρωδιάδες. Έχουνε μυρίσει αυτοί τα αποδυτήρια? Ξέρουνε ρε αυτοί, τί θα πει μπόχα και ξερατό απ'την ένταση? Τιτίκες είναι όλοι τους, και κάθονται να σχολιάζουν από τις ιστιοσελίδες. Όταν ήταν ο μεγάλος, ο μέγιστος ο Διακογιάννης, θα πέρνανε αυτοί μολύβι να γράψουνε? Ούτε έξω απ' το Φως δε θα περνάγανε τα λαμόγια. Αλλά πήρανε τώρα τα ιντερνέ και γράφουνε. Οι πουθενάδες. Ρε έχουνε μυρίσει το χόρτο αυτοί? Όχι αυτό, το κανονικό χόρτο λέμε τώρα με τις άσπρες τις γραμμές. Τις κανονικές ρε χαμένε, που μου έμαθες και τις Κολωνακιώτηκες και τρέχεις με τα καλαμάκια. Αλλά δεν τα γράφουνε αυτά. Μόνο ο Γιώργος που με παίρνει τηλέφωνο καμιά φορά, της Λαμπρής, ονομαστική και τα τοιαύτα, νά' ναι καλά το παλικάρι.
Αυτά κάνεις τώρα και με αποσυντονίζεις. Φέρε το νερό να βρέξω τον στόμα μου, που έλεγε και η Μαλβίνα η μακαρίτισα. Ολυμπιακάρα η κοπελιά. Αντράκι. Νά' ναι καλά εκεί που είναι...
Ο regulus που λες. Απ' τη Δημητριάδα το παιδί. Δίπλα στα καρπούζια. Όχι. Στη Μανωλάδα είναι τα καρπούζια. Τέλος πάντο. Κοίτα με, έχει προσόντα μεγάλου παίκτου. Είναι και μικρός. Κι άμα ζορίσει η ομάδα με τίποτα απουσίες και κάρτες, τον παίρνεις από αριστερά και τον βάζεις φουνταριστό δίπλα στο σέντρε φορ. Αλλά λίγο πιο πίσω. Να μαζεύει τα ασυμμάζευτα, να κρατάει τη μπάλα ψηλά, άμυνα στα τρία τέταρτα που λένε. Σαν τα σουτιέ. Έλα ρε, τα μασταροτάγαρα λέω, να κάνουμε και λίγο πλακίτσα, μη βαρεθεί ο κόσμος. Να το θυμάσαι, εγώ που στο λέω τώρα. Ξέρει πολύ μπάλα. Τι αριστερό έχει, τι δεξί...Τί να λέμε τώρα...Το κεφάλι έχεις δει? Τουλάχιστο 7 γκολ τη χρονιά με το κεφάλι. Φωστήρας! Όχι ρε αυτός στο Ταύρο, ο άλλος, ο κανονικός. Με κατάλαβες που σου μιλάω? Θα του κάνει τη μπαλιά ο πίσω, ποιός θες νά'ναι? Να'ναι ο macedon.? Να'ναι ο Χριστιανός Ορθόδοξος? Όποιος θα'ναι που θα'χει τη μπάλα τελοσπάντο. Θα στο καρφώσει το μπαλάκι. Θα στο καρφώσει. Στα ουράνια η ομάδα, με πιάνεις? Κι άσε τώρα τον αντίπαλο να τρέχει. Θα'σαι εσύ μπροστά στο σκορ, κι ο κόσμος θα αποθεώνει. Μάθε μπαλίτσα, που σου λέω...
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Αλέφαντος με τα ούλα του!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Ειλικρινά, αν και ειδα με τα μάτια μου την επίμαχη ανάρτηση σου,
είσαι τόσο "καλός" ηθοποιός, που θα με έκανες να επισκεφτώ έναν οφθαλμίατρο Κυριακάτικα
(για αρχή βέβαια, γιατί μετά δεν γλίτωνα και τον ψυχίατρο)αλλά ευτυχώς (για μένα) η αθώα φράση :
quote:
"Ρε δε με παρατάτε λέω εγώ ! Σας βαρέθηκα ... ξανά και ξανά τα ίδια και ούτε που διαβάζετε τι γράφω. Και απαντάτε άλλα αντί άλλων. ..."
που για εσένα ήταν τοσο πολύ εκτός ορίων:quote:
Υπήρχε λόγος να τη σβήσω γιατί περιλάμβανε κάτι που ήταν εκτός των δικών μου ορίων. Δεν υπάρχουν μόνο τα όρια του esoterica αλλά και τα προσωπικά του καθενός, άσχετα αν συμπίπτουν αυτά τα δύο. Δεν ήθελα να απευθυνθ΄πω άσχημα σε κάποιους επειδή με εκνεύρισαν άλλοι.με τοση ευκολία ομως βλέπω οτι ξεπερνάς τα τόσο στεγανα σου όρια
και δεν χάνεις ευκαιρία να συνεχίζεις να διαολοστέλνεις κόσμο
(το εχεις κανει συνολικά 4-5 φορές)
με τελευταία αυτή σήμερα:
quote:
Κια το λέω και τώρα: σε κάποιους αξίζει να πάνε στο διάολο και ακόμα παραπέρα, αλλά δεν το έγραψα στο αρχικό μύνημα και δεν προσδιορίζω σε ποιους. Αφήνω να προσδιορίζονται μόνοι τους όσοι έχουν τη μύγα.
Κάκος βέβαια δίνω συνέχεια σε ενα τέτοιο θέμα...
και μοιάζει να προσπαθούμε να αποδείξουμε οτι δεν είμαστε ελέφαντες,
γίνετε αυτό ?
αλλά τι να κάνω, την απαξιωτική σιωπή εσύ την εκλαμβάνεις ως επιβεβαίωση...
Κάτι δε κατάλαβες. Εϊναι άλλα τα όριά μου στο τι θα σκεφτώ και άλλα στο τι θα εκφράσω. Στο τι θα σκεφτώ είναι πολύ ευρύτερα καθώς μπορώ να διαολοστείλω κλπ κάππιον ή πολλούς. Σαν έκφραση όμως δε θέλω να εκφράσω ούτε την παραμικρή αποδοκιμασία σε κάποιον που δε φταίει ή έστω φταίει λιγότερο. Εκεί είναι πολύ πιο αυστηρά τα όρια. Γιαυτό έσβησε το -αθώο έστω- μύνημα. Δεν έκρυψα όμως τα αισθήματά μου για προσωππα και καταστασεις.Αλλά δε θέλω να δρω υπό το κράτος του θυμικού. Όταν λοιπόν το έκανα 4-5 φορές όπως λες το έκανα με τέτοιο τρόπο ώστε να μην πάει σε κανέναν άσχετο. Και θα το ξαναέκανα και τώρα αν δεν είχα δικαιωθεί. Βέβαια κανένας δε σκέφτηκε να ζητήσει από μέν ασυγνώμη για όσα μου είπαν τα δύο μέλη. Ψεύτης,ηλίθιος, απατεώνας και δε θυμάμαι πόσα άλλα και στο τέλος αρκέστηκε η κυρία Αμαλία , χωρίς ΚΑΜΙΙΑ ΠΟΙΝΗ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΒΛΕΨΑ να σβησει τη λέξη ΜΑΛΑΚΑΣ που απηύθυνε εναντίον ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ. Λέγεται αυτό αντικειμενικότητα; Αν έχω δίκιο να τιμωρηθούν όσοι έφταιξαν ανάλογα με το βαθμό τους ο καθένας. Αν είμαι απατεώνας να παρουσιαστούν τα στοιχεία και να τιμωρηθώ και εγώ.Ας με διαγράφατε σε μια τέτοια περίπτωση. Για να μην το κάνετε σημαίνει ότι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ είστε εσείς που στηρίζετε την αναισχυντία και την επίθεση σε συγκεκριμένα μέλη. Απατεώνες είναι και όσοι ξέρουν την απάτη και κάνουν την πάπια. Όσοι βλέπουν το λάθος και το υποστηρίζουν. Περί αυτών έχεις να πεις τίποτε ή δεν τα βλέπεις;
quote:
regulus έχεις ακούσει τι πάει να πει.. "υπερτροφικό εγώ";
Όχι δεν ξέρω τι είναι το "εγώ".
quote:
Regulus,Έχεις μπει σε ένα χορό,και δε μπορείς να βγεις ,αξιοπρεπώς τουλάχιστον.
Με κάθε μέλος που έχεις εμπλακεί σε "σοβαρή" αντιπαράθεση-ανάρτηση προς ανάρτηση-το έχεις ξεκινήσει σοβαροφανώς και το έχεις καταλήξει γραφικά.
Στο τέλος όλοι κουράζονται και το παίρνουν στο ψιλό.
Άλλοι περισσότερο άλλοι λιγότερο.Ακόμα και κάνα-δυο που προσπάθησαν να σε υπερασπιστούν στην αρχή(βλ.Dr) τους άδειασες και στην μεταξύ σας επικοινωνία,αλλά και τους εξέθεσες με την συμπεριφορά σου προς τρίτους.
Και τα δυο τρία μαθητούδια που ψάρωσες με την μπουρδολογία των διαφόρων θεμάτων,έχουν μάλλον καταλάβει τη φόλα.
Παραδέξου το δάσκαλε: πήγες για μαλλί και βγήκες κουρεμένος.Πάντως εκτός από μανία καταδίωξης,πρέπει να έχεις και λιγουλάκι από αυτό που σου καταλογίζει ο Dr, το υπερτροφικό εγώ.
Και να είχες και τα φόντα βρε δάσκαλε,να έλεγα χαλάλι στην αλαζονεία σου.Αλλά δεν πληρείς ούτε τα βασικά.
Αν δασκαλεύτηκες μόνος σου μέχρι αυτό το επίπεδο,δεν μπορώ να προτείνω τίποτα.
Αν είχες δάσκαλο,κάντου μήνυση.
He didn't deliver,πως το λένε.
Το πιο στενάχωρο από αυτά που σε διακρίνουν είναι η έλλειψη μπέσας.
Αλλά τι να λέμε τώρα.
Εδώ πας να βγάλεις ελέφαντες τόσα μέλη που είδαν το επίμαχο post...Η κεντρική ιδέα είναι αυτή που σου είπαν από τη διαχείρηση:
Έχεις γελοιοποιηθεί στα μάτια όλων,είτε το καταλαβαίνεις είτε όχι.
Μείνε να σπάμε πλάκα,δεν είναι άσχημα.
The "esoterica fool" είναι τίτλος που κέρδισες με προσπάθεια.
Απόλαυσέ τον.Καλές απόκριες.
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
Υπό άλλες συνθήκες θα έλεγα : "δε μας χέζεις ρε νταλάρα βραδυάτικά" αλλά τώρα θα συγκρατηθώ και δε θα το πω. Απόκριες γαρ ...
quote:quote:
Όπως πχ. ότι τα password κινούνται και αποθηκεύονται σε plain text και επομένως είναι προσβάσιμα ΟΛΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΟΛΑ ΤΑ PASSWORD ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ!!! Το ξέρουνε αυτό τα μέλη;Το ξέρουμε και επιθυμούμε να είναι έτσι.
Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη διαχείρηση και αυτο διαφαίνεται και απο την συμμετοχή μας.
Θέλουμε η διαχείρηση να έχει όλα μας τα δεδομένα,όσα εμείς κοινοποιούμε,ώστε να διασφαλίζεται η διαφάνεια των συμμετοχών μας.
Η διαχείρηση δεν μεταβιβάζει σε τρίτους αυτή την γνώση,εκτός κι άν της ζητηθεί απο τις αρμόδιες αρχές.
quote:
Το ότι δεν υπέστησαν ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΙΝΗ ΟΙ DSM και ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ, όπως ακριβώς προέβλεψα, με επιβεβαιώνει ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ !!! Και αυτό ας το εκτιμήσει το κάθε μέλος του φόρουμ.
Καλύτερα να λές ευχαριστώ που δεν υπέστης εσυ ποινή,άν και δεν σε βλέπω να την γλυτώνεις,μετα το σημερινό θράσος σου.
Η διαχείρηση έπραξε σωστότατα,παρατηρώντας σε και δίδοντάς σου δεύτερη ευκαιρία,την οποία έγραψες στα παλαιότερα των υποδημάτων σου,σαν καλός χριστιανός,αφού αυτή η ευκαιρία δεν προερχόταν απο τον πνευματικό σου.Οσον δι ημάς regulus,έχομεν γνώσιν της αναγκαστικής και άνωθεν επιβληθείσας παρεκτροπής μας και ευθέως αναγνωρίσαμε ήδη,το δίκαιον τυχούσης επερχόμενης ποινής.Η άνωθεν επιβληθείσα παρεκτροπή (επειδή είσαι ηλίθιος και δεν θα το καταλάβεις),αφορά την την προσβολή της νοημοσύνης μας και αυτο δεν το επιτρέπουμε σε κανέναν,ούτε και στον ίδιο τον θεό!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΩΣ ΝΕΑ ΜΕΛΗ , αν πατήσει κανένα με αυτά. Ή μήπως θα τα κάνετε "διάφανα" να μη φαίνονται σε όλους όπως τα κρυφά φόρουμ και τα κρυφά μέλη; Η ηλιθιότητα ανήκει σε εκείνους που λένε πράγματα όπως αυτά που είπες παραπάνω γιατί μόνο ένας ηλίθιος θα τα έλεγε αν δεν ήταν ο ίδιος διαχειριστής. Βέβαια ο "εξυπνος" θα αποκλείσει την εμφάνιση κάποιων μυνημάτων από το πόπολο. Ή κάποιων μερών τους. Το ερώτημα είναι πιο είναι το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας; Τι κέρδος έχει ένα φόρουμ να είναι για 5-10 άτομα που ανακυκλώνουν τα ίδια και τα ίδια και αυτοανακυρήσσονται μυημένοι και γνώστες διώχνοντας όσους μπορούν να τους κάνουν κριτική και να τους αποδείξουν το λάθος δρόμο που ακολουθούν, με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη; Ποιος χάνει τελικά : αυτός που φεύγει ή ο "έξυπνος" -αυτός είναι ο πραγματικά ηλίθιος που αυτοκτονεί πνευματικά- που μένει;
Αν δε μπορεί ένα οικοδόμημα να σταθεί στην κριτική τι νόημα έχει να το υπερασπίζεσαι; Η ζωή δεν είναι ακαμψία αλλά ευελιξία. Το να καταφέρεις να με διώξεις με χτυπήματα κάτω από τη μέση όπως αυτά που έκανες ως τώρα,δεν είναι κατόρθωμα αλλά βλακεία. Γιατί αναγνωρίζεις την έλλειψη θέσεων και απόψεων. Προκαλούσες το θυμικό μου και την αντίδραση εξ αρχής χωρίς να σου κάνω τίποτε. Φοβόσουν. Και εξακολουθείς να φοβάσαι. Η συνείδηση κάποια στιγμή ξυπνά σε όλους και είναι αμίλεικτος κριτής. Καλύτερα να ξυπνάει όσο μπορούμε να διορθώσουμε τα λάθη μας λέω εγώ. Το να πολεμάς τη συνείδησή σου είναι ένας χαμένος αγώνας εξ αρχής.
quote:
Έχεις ρε παιδί μου τον regulus. Μεγάλος παίχτης. Σοβαρός. Αξιόπιστος. Τον βάζεις στα αριστερά, να κάνει τις κατεβασιές του το παλικάρι, να σου βοηθάει και το αμυντικό χαφ, άμα χρειάζεται το παιδί. Τον είδες κάτι πλάτες που έχει? Ογκόλιθος. Τον βλέπει ο αντίπαλός να κόβει μέσα, και του φεύγει η μαγκιά. Οπότε, δίνεις και χώρο στον επιθετικό τον χαφά. Να σου τρέξει τα μέτρα του, να καλύψει το χώρο πίσω απ' τον επιθετικό, να δώσει τη μπάλα με τη μία. Έτσι παίζεται το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Όχι σαν κάτι Αρχοντούληδες εκεί χάμω, και τον άλλο με τη βαθιά χωρίστρα που τους πήγε λέει Αμερική. Ποιά Αμερική? Άσε μη χαλάω και το στόμα μου, πέθανε ο άνθρωπος...αλλά λέμε τώρα. Ο Χάπελ. Αυτός ήταν προπονατζής. Μιλάμε έτρεμε η γή. Τί να λέμε...Αλλά έχεις και τώρα κόουτς. Εντάξει, οπωσδήποτε δε λέμε, αλλά το παιδί είναι μέσα απ'την ομάδα. Ο Νικόμαχος. Σπλάχνο λέμε τώρα. Θα μάθει. Θα φάει τα μούτρα του και θα μάθει. Έτσι γίνεται. Αλλιώς τράβα φέρε το Μουρίνιο. Κι αυτός όμως, μη νομίζεις, στην αρχή τις είχε φάει τις φάπες του. Πριν τη Πόρτο. Αλλά για το Νικόμαχο σου έλεγα. Ή DSM, ή Αμεινία, ή Αιθεροβάμονα. Έχει μέλλον, αλλά δεν τον λες και καινούργιο. Κοίτα να δείς, τη πονάει την ομάδα. Και δεν είναι φλούφλης, σαν τον άλλονε...Έλα τώρα, μη λέμε ονόματα...δε κάνει, μας ακούει κι ο κόσμος.
Σου λέει αυτό είναι το μπάτζετ. Τόσα έχει ο Πρόεδρος, τόσα βάζει. Γειά σου Αμαλία. Προεδράρα μου, να σε χαιρόμαστε οι οπαδοί σου. Τί σού'λεγα? Α, ναι για το Νικόμαχο, ή DSM, ή Αμεινία, ή Αιθεροβάμονα. Το ξέρει το σύστημα. 4-4-2 με ρόμβο στην επίθεση και καρφωτό το εννιάρι, πινέζα πίσω απ' το σέντρε φορ. Τώρα αυτά που ακούς και λένε οι άσχετοι, 3-5-2 και 4-3-3 με την άμυνα στην ευθεία τάχα μου, και μπαρμπούτσαλα. Αυτά ρε τα λένε οι δημοσιογράφοι, ρε. Οι μυρωδιάδες. Έχουνε μυρίσει αυτοί τα αποδυτήρια? Ξέρουνε ρε αυτοί, τί θα πει μπόχα και ξερατό απ'την ένταση? Τιτίκες είναι όλοι τους, και κάθονται να σχολιάζουν από τις ιστιοσελίδες. Όταν ήταν ο μεγάλος, ο μέγιστος ο Διακογιάννης, θα πέρνανε αυτοί μολύβι να γράψουνε? Ούτε έξω απ' το Φως δε θα περνάγανε τα λαμόγια. Αλλά πήρανε τώρα τα ιντερνέ και γράφουνε. Οι πουθενάδες. Ρε έχουνε μυρίσει το χόρτο αυτοί? Όχι αυτό, το κανονικό χόρτο λέμε τώρα με τις άσπρες τις γραμμές. Τις κανονικές ρε χαμένε, που μου έμαθες και τις Κολωνακιώτηκες και τρέχεις με τα καλαμάκια. Αλλά δεν τα γράφουνε αυτά. Μόνο ο Γιώργος που με παίρνει τηλέφωνο καμιά φορά, της Λαμπρής, ονομαστική και τα τοιαύτα, νά' ναι καλά το παλικάρι.
Αυτά κάνεις τώρα και με αποσυντονίζεις. Φέρε το νερό να βρέξω τον στόμα μου, που έλεγε και η Μαλβίνα η μακαρίτισα. Ολυμπιακάρα η κοπελιά. Αντράκι. Νά' ναι καλά εκεί που είναι...
Ο regulus που λες. Απ' τη Δημητριάδα το παιδί. Δίπλα στα καρπούζια. Όχι. Στη Μανωλάδα είναι τα καρπούζια. Τέλος πάντο. Κοίτα με, έχει προσόντα μεγάλου παίκτου. Είναι και μικρός. Κι άμα ζορίσει η ομάδα με τίποτα απουσίες και κάρτες, τον παίρνεις από αριστερά και τον βάζεις φουνταριστό δίπλα στο σέντρε φορ. Αλλά λίγο πιο πίσω. Να μαζεύει τα ασυμμάζευτα, να κρατάει τη μπάλα ψηλά, άμυνα στα τρία τέταρτα που λένε. Σαν τα σουτιέ. Έλα ρε, τα μασταροτάγαρα λέω, να κάνουμε και λίγο πλακίτσα, μη βαρεθεί ο κόσμος. Να το θυμάσαι, εγώ που στο λέω τώρα. Ξέρει πολύ μπάλα. Τι αριστερό έχει, τι δεξί...Τί να λέμε τώρα...Το κεφάλι έχεις δει? Τουλάχιστο 7 γκολ τη χρονιά με το κεφάλι. Φωστήρας! Όχι ρε αυτός στο Ταύρο, ο άλλος, ο κανονικός. Με κατάλαβες που σου μιλάω? Θα του κάνει τη μπαλιά ο πίσω, ποιός θες νά'ναι? Να'ναι ο macedon.? Να'ναι ο Χριστιανός Ορθόδοξος? Όποιος θα'ναι που θα'χει τη μπάλα τελοσπάντο. Θα στο καρφώσει το μπαλάκι. Θα στο καρφώσει. Στα ουράνια η ομάδα, με πιάνεις? Κι άσε τώρα τον αντίπαλο να τρέχει. Θα'σαι εσύ μπροστά στο σκορ, κι ο κόσμος θα αποθεώνει. Μάθε μπαλίτσα, που σου λέω...
?????????????????