- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 6 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=23857&Itemid=165
quote:
Άρχισαν και οι απολύσεις...Έπεται συνέχεια!
μέσα στο 15ήμερο λέει θα γινουν οι απολυσεις!να υποθεσω οτι ο πολεμος το επομενο 15ημερο δεν θα γινει :P
quote:
Άρχισαν και οι απολύσεις...Έπεται συνέχεια!
Πρόκειται για οργανισμούς που απασχολούσαν ένα κάρο αργόμισθους οι οποίοι διοριζόταν σ'αυτούς ως αντάλλαγμα για την υποστήριξή τους σε συγκεκριμένα κόμματα.
Μόνο η ΕΡΤ έφτασε να έχει εφτακόσιους (700!) κηπουρούς (χωρίς να έχει καν κήπο!). Κι αυτούς τους πληρώνουμε όλοι.
Εμ... άμα πληρώνεις τέτοιες αργομισθίες, πού να μείνουν λεφτά για δωρεάν συγγράματα στους φοιτητές...
Οπότε οι απολύσεις αυτές απλά έπρεπε να έχουν γίνει 20 χρόνια πριν...
Βρε ουστ.... Βρε ούστ...

macedon
θα μου πεις τόσα χρόνια τι έκαναν; πάλι σπίτι καθόντουσαν και τα έπαιρναν κανονικά
“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

quote:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...
GEO33quote:
Άρχισαν και οι απολύσεις...Έπεται συνέχεια!Πρόκειται για οργανισμούς που απασχολούσαν ένα κάρο αργόμισθους οι οποίοι διοριζόταν σ'αυτούς ως αντάλλαγμα για την υποστήριξή τους σε συγκεκριμένα κόμματα.
Μόνο η ΕΡΤ έφτασε να έχει εφτακόσιους (700!) κηπουρούς (χωρίς να έχει καν κήπο!). Κι αυτούς τους πληρώνουμε όλοι.
Εμ... άμα πληρώνεις τέτοιες αργομισθίες, πού να μείνουν λεφτά για δωρεάν συγγράματα στους φοιτητές...
Οπότε οι απολύσεις αυτές απλά έπρεπε να έχουν γίνει 20 χρόνια πριν...
Βρε ουστ.... Βρε ούστ...
macedon
ΝΑΙ ΦΙΛΕ MACEDON, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ....
Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΣΤΗ Β΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, 2 ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ
ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.....ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΡΩΤΑ "ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ
ΔΕ ΠΗΡΑΜΕ ΒΙΒΛΙΑ ΦΕΤΟΣ;", ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ...
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΥΣ, (ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ), ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ: ΕΞΩ ΟΛΟΙ!!!
quote:Οπότε οι απολύσεις αυτές απλά έπρεπε να έχουν γίνει 20 χρόνια πριν...
Βρε ουστ.... Βρε ούστ...
Makedon ,φταιει το γαιδουρι και χτυπαμε το σαμαρι!
Ευκολα λογια λεμε ,αλλα ας σκεφτουμε και τις προεκτασεις ,οτι αυτοι οι ανθρωποι που θα χασουν τις δουλειες τους ,εχτισαν την ζωη τους πανω σε αυτην (οικογενεια -σπιτια με δανεια κ.τ.λ.)
Φίλε μου, και γω έχτισα τη ζωή μου πάνω σε συγκεκριμένα στοιχεία αλλά εξ αιτίας όλων αυτών των αργόμισθων, έχω μείωση του μισθού μου, δεν έχω νοσοκομεία, σχολεία, φάρμακα, σύνταξη ... ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ. Και δίπλα σ'όλα αυτά, έχω και μια πατρίδα που την έχει απαξιώσει μέχρι και η Ουγκάντα.
Γιατί; Γιατί όλοι αυτοί ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ...

macedon
Αν δεν ειχες πτυχιο και μιλαμε για το πως λειτουργουσε το συστημα με τα τοτε δεδομενα,αλλα τα σημερινα,και σου ελεγαν ελα να δουλεψεις εκει διοτι εισαι ανεργος, εσυ θα ελεγες οχι ευχαριστω δεν θα παρω? ή θα σκεφτοσουν αυτα για την τοτε εποχη ,οσα αναφερεις παραπανω!
quote:
Αν δεν ειχες πτυχιο και μιλαμε για το πως λειτουργουσε το συστημα με τα τοτε δεδομενα,αλλα τα σημερινα,και σου ελεγαν ελα να δουλεψεις εκει διοτι εισαι ανεργος, εσυ θα ελεγες οχι ευχαριστω δεν θα παρω?
Αν και είναι μια πολύ υποθετική ερώτηση και δεν θα ήθελα να σου πω αβίαστα "όχι δεν θα το έκανα", εντούτοις μπορώ να σου πω ότι αυτή η αήθης πρακτική των πελατειακών σχέσεων δεν με είχε ποτέ θιασώτη της. Αν είναι για κάτι που μπορώ να περηφανεύομαι είναι ότι ποτέ δεν παρακάλεσα κανέναν κερατά για τίποτε, μικρό ή μεγάλο...
Ακόμη και φέτος στις κρίσεις των διευθυντών δημοτικών σχολείων, μπορεί συγκεκριμένοι "συνδικαλιστές" να προώθησαν στο σχολείο που είχα σαν πρώτη επιλογή μία δικιά τους που είχε σαφώς λιγότερα προσόντα (μετρήσιμα μόρια) και βαθμολογώντας εμένα με 3 μόρια λιγότερα στη συνέντευξη (για να καλυφτεί η διαφορά με μένα) αλλά πάλι δεν κατάφεραν και πολλά πράγματα...
Γι' αυτό σου λέω... Οποιοσδήποτε έχει θέση που δεν δικαιούται και οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί το δημόσιο χρήμα για να εξυπηρετεί τους προσωπικούς του σκοπούς, με έχει εχθρό του.

macedon
Όπως βλέπω τα πράγματα, όταν θα γίνει η πτώχευση, δεν θα απολυθούν μόνον οι αργόμισθοι.
http://antibarcode.blogspot.com/2011/09/blog-post_4467.html#more
quote:
αχαχααχα πλεον μονο για γελια ειναι!!http://antibarcode.blogspot.com/2011/09/blog-post_4467.html#more
ή για κλάματα!
http://www.kathimerini.com.cy/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=57820