ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Stvd30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
StvdΜέλος
11/04/2008, 20:52:01
Το γαμήσατε το τοπικ.Σα μωρά κάνετε, μαλακισμένα κιόλας.Αμαν ρε τρεχαγυρευε εχεις κάποιο πρόβλημα?Αντε γαμHσου πια...Στο φορουμ θα του στείλεις τις υποψίες σου...ΑΜΑΝ πια η ΜΑΛΑΚΙΑ ορισμένων δεν έχει όρια...
Απο μικρός πρέπει να το χεις αυτό..βλέπω οτι παντού πρόβλημα δημιουργείς...
11/04/2008, 21:01:45
Τουρκική πολεμική φρεγάτα πλησίασε σήμερα τα παράλια της περιοχής του Ακάμα στα Κόκκινα(κατεχόμενο χωρίο απομονωμένο απο την υπόλειπη κατεχόμενη Κύπρο)για να αντικαταστήσει της σημαδούρες που υπήρχαν εκεί εδώ και πολυ καιρο.Άς το συνδιάσουμε λοιπόν με την προχθεσινή άφιξη του αρχηγού στρατου ξηράς της Τουρκίας Μπασμπούγ στην Κύπρο αλλα και την προ ολίγων ημερών παράνομη επίσκεψη του Μπουγιουκανιτ....Αρχίσαν να πυκνώνουν τα σύννεφα..

Άρχισαν πάλι και οι σεισμοι....

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&tag=8777&pubid=820421

ΕΛΛΗΝ

HeartbrokenΝέο Μέλος
11/04/2008, 21:13:32
Ο θεος μα ταρακουναει μηπως και ξυπνησουμαι.

"Greeks do not fight as heroes, heroes fight like Greeks" (Winston Churchill,1941)

MIXAHL32Μέλος
11/04/2008, 21:15:24
trexagyreye και απο τη μερια μου σου λεω οτι εχεις καταντησει σπασαρχιδης.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ,μη πω καμια πιο βαρια κουβεντα.
Παρακαλω τους αντμιν να παρεμβουν και αιτουμε ban του τρεχαγυρευε για μερικες μερες εστω,γιατι μας τα εχει κανει τσουρεκια με τον καραγκιοζακο γερο μετρεγια,με την χαζομαρα του λιμανιου της θεσσαλονικης και τις αναισχυντες βρισιες εναντιον μελων του εσωτερικα.Το παιδακι ειναι κολλημενο.Ουτε ψυχολογοι ημαστε να του κανουμε καλο ουτε οι γονεις του.
τρεχαγυρευε λυπαμαι για την παρτυ σου,οτι και να πιστευεις κανεις κακο με την αναρμοστη συμπεριφορα σου παρα καλο.
Αιτουμε επισης σταυρο και λοιποι να μην του απαντησει κανεις αλλος απο εδω κι εμπρος σε καθε βρισια του.
11/04/2008, 21:19:56
Βασικά θα επιμείνω στα του τόπικ και φυσικά
για να δούμε τι μπάμ θα κάνει όποιος σκάσει...
Προσωπικα δεν έβρισα κανέναν και για κάποιον
που μόλις μπήκε, φίλε stv έχεις πολλά νεύρα
και πρέπει να σε συμαζέψουνε, προδόθηκες
, χα.χα και ευθυμήσαμε πάλι...
Φίλε Σταύρο77, καλό,το τρέξιμο...
Τι λέει ρε παιδιά, περί του πολέμου, τίποτε;
Κρίμα και κόβατε φλέβες γι 'αυτό, διερρυγνύατε ιμμάτια
και ιμμάτια , ότι άλλαξε το θέμα,τώρα κάνατε
το τόπικ θέμα με την πάρτη μου, Σταύροι;
Κοντά όμως είναι τα γεγονότα και τότε θα δούμε
τι γέλια θα πέσουν με κάποιους εξ ημών...
11/04/2008, 21:25:55
Το ποιος έχει καταντήσει σπασαρχ... κι άλλες
βρισιές δέιχνουν σαφώς το επίπεδο του ή των που
έχουν σκοπό να χαλάσουν το φόρουμ...
Απόψεις παραθέτουμε και φαίνεται ότι ο φασισμός κάποιων
δεν το αντέχει...
Μεγαλώστε λίγο, δεχτείτε τις άλλες απόψεις.
Καταντάει μια αηδία για ένα Σταύρο...
Το παράλογο έχει και τα όρια του, άντε συμαζευτείτε ...
40palikjΜέλος
11/04/2008, 21:33:12
Βρε τραχαγιρευοπουλε, τριτη φορα ζηταω να μου πεις για την προφητεια που ειπες για το λιμανι της θεσ.νικης. Αν εχεις να πεις κατι σχετικα πες το γιατι το τσαμπουκα εκ του ασφαλους κανεις...
Αντε λοιπον, πες..μπες επιτελους στο τοπικ και απαντησε μου σε αυτο που ζηταω...
Ελπιζω αυτη τη φορα να παρω απαντηση, αλλιως σημαινει πως ο,τι σου κατεβει λες ετσι απλα για να γινεται φασαρια

11/04/2008, 21:40:01
Ρε παιδιά έτσι 8α πάει??λέτε να μην απαντούμε αλλά εσείς πρώτοι απαντάτε και συνεχιζεται με τον τρεχαγύρευε.Σταματήστε ΤΩΡΑ και αυτό το ποστ να είναι το τελευταίο που ασχολείται με τις βρισιές και τους αφορισμούς.Πίσω παλι στις προφητείες μας.Δεν σχολιάσατε το προηγουμενο ποστ μου.

ΕΛΛΗΝ

MIXAHL32Μέλος
11/04/2008, 21:47:00
Βυζαντινε ολα ειναι σημεια των καιρων.Μπορω να πω οτι εχουμε πολλες ενδειξεις για το τι θα επακολουθησει μα οχι αποδειξεις.Ο Μονος που γνωριζει επακριβως τα τετελεσμενα ειναι ο θεος και κανεις αλλος.Εμεις μονο υποθεσεις κανουμε.Εχουμε τα ματια μας ομως ανοιχτα.
11/04/2008, 21:51:32
Φίλε Βυζαντινέ έχεις απόλυτο δίκαιο
εγώ σταματάω, αλλά οι επιθέσεις θα συνεχιστούν για
άλλο απο τον υποτιθέμενο λόγο..
Τέλος παντων, οι ΄Τούρκοι,όπως λες πλησιάζουν
πιστεύω για να βρούν αφορμή, μέσα από καποια
προβοκάτσια...
Όπως καταλαβαίνεις ξέρουν ότι θα τύχουν της
κατακραυγής του κόσμου,αν κάνουν απευθείας επίθεση.
Έτσι πιστεύω ότι θα πλησιάσουν ώστε να κάνουν αυτοί
κάποια ενέργεια και να το ρίξουν είτε στους Έλληνες της Κύπρου
είτε στους ηπειρώτες Έλληνες..
Αν πρόσεξες σήμερα πήγε ο Ταλάτ στην Λήδρας...