ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

PHILOSOFOS-161 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
05/02/2005, 20:55:10
quote:

ΑΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΡΟΜΑΞΑ ΜΑΜΑ ΜΟΥ!

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΣΕ ΑΓΑΠΩ

ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΤΕ? ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ?

gh

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΩΡΑ... ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ!

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

05/02/2005, 22:35:53
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

- Ο κ. Ράμογλου είπε όποιος τον ζητήσει, θα τον βρει στο καφενείο

...............Μάρθα Καραγιάννη ("Κορίτσια για φίλημα" - )

.
.

3A

silverwhisperΜέλος
05/02/2005, 22:51:41
γιατι μακρια απο τεστ αρχαιων παρακαλω?????
αμα παιρνεις 19,5 σε διαγωνισμα...
χαχα

ασχετο:ακουει κανεις groovytime??????????????αναστασης και αλεξανδρος.4-6 το μεσημερι.τρελα γελια.

Δεν χρειαζεται να ξυπνας το πρωι αν δε σκοπευεις να αλλαξεις τον κοσμο...
Δεν ειναι τοσο το τι θα κανεις εσυ μεσα σε λιγα χρονια,μα αν ο χρονος δεν μπορει να κανει τιποτα σε σενα.

ananasssΜέλος
05/02/2005, 23:03:15
quote:

Μάρθα Καραγιάννη ("Κορίτσια για φίλημα" - )

Zadok... και γω τον κ. Ράμογλου σκεφτόμουν μόλις είδα ότι έχει την ταινία!... και το κλασικό-κορυφαίο πια: "Έχω και κότερο"...

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ
silverwhisperΜέλος
05/02/2005, 23:03:25
α, και κατι αλλο...
ξερει κανεις αν και ποτε κυκλοφορει το soundtrack του [BLADE TRINITY

Δεν χρειαζεται να ξυπνας το πρωι αν δε σκοπευεις να αλλαξεις τον κοσμο...
Δεν ειναι τοσο το τι θα κανεις εσυ μεσα σε λιγα χρονια,μα αν ο χρονος δεν μπορει να κανει τιποτα σε σενα.

05/02/2005, 23:29:48
quote:

Zadok... και γω τον κ. Ράμογλου σκεφτόμουν μόλις είδα ότι έχει την ταινία!... και το κλασικό-κορυφαίο πια: "Έχω και κότερο"...

E, καλά: just classic!

silverwhisper, ήδη κυκλοφορεί: Discobole.

.
.

3A

e_shadowΜέλος
06/02/2005, 00:04:33
ΚΑΛΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΡΑΜΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ??????
ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΟΤΗΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ.....

ΟΣΟ ΖΩ ΕΛΠΙΖΩ!

06/02/2005, 01:13:04

MONO MHN ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΑΡΡΡΡΡΡΡΟΣΣΣΣ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"

Edited by - gretel on 06/02/2005 01:22:43

PHILOSOFOS-1Μέλος
06/02/2005, 01:15:36

Θρυλε σε αγαπω ολε ολε ολε

gh

06/02/2005, 01:17:21
quote:

ΚΑΛΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΡΑΜΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ??????
ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΟΤΗΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ.....

Ε, από τότε έχουν επεκταθεί οι επιχειρήσεις...

Καλώς ήλθες, e_shadow!

Αγαπητή gretel, ευτυχώς που δε φαίνεται η εικόνα!!! Σωθήκαμε!

.
.

3A

SevastianosΝέο Μέλος
20/09/2005, 14:42:02
Καλησπέρα σας..Κάθως το συγκεκριμένο forum κινείται στα πλαίσια του παράξενου θα ήθελα να αναφέρω κάτι παράξενο που έχω παρατηρήσει και μου έχει προξενήσει το ενδιαφέρον..Σε περιόχες των Βορείων Προαστείων(Βαρυμπόμπη, Κηφισιά, Δροσιά , Ανοιξη και Πολιτεία)έχει πάρει το μάτι μου κάποιες κίτρινες ταμπέλες που αναγράφουν 3 Η το ένα κολλητά με το άλλο(ΗΗΗ) και δείχνουν προς μια κατεύθυνση.Τις έχω δεί σύνολο 5 φορές,στις προαναφερθείσες περιοχές,σε κεντρικά σημεία(στη Χαρ. Τρικούπη στη Κηφισιά 2 φορές)και είναι πιασμένες ή ακουμπησμένες σε δέντρα και σε κολώνες της ΔΕΗ.Οι εν λόγω ταμπέλες την επόμενη μέρα αφαιρούνται.Εχω ακολουθήσει τις δύο τελευταίες φορές τη κατεύθυνση που έδειχνε η ταμπέλα αλλά δεν είχα βρει άλλη στη συνέχεια ώστε να καταλάβω που οδηγεί.Το ότι αφαιρούνται την επόμενη μέρα το κατάλαβα τις τελευταίες 3 φορές τις 2 προηγούμενες απλά τις είχα δει αλλά υποθέτω πως θα ισχύουν τα ίδια γιά όλες τις φορές.Αν κάποιος ξέρει περί τίνος πρόκειται ή αν τις έχει δει κάπου αλλού ας απαντήσει..

giorgos poyliadis

νιντζαΜέλος
20/09/2005, 19:29:31
ειναι συνθηματικα της ομαδας ε τα βαζουν για να συννενοουνται στην προετοιμασια της επιστροφης τους το 2012
astral-projectΜέλος
20/09/2005, 21:18:41
εξω απο το αντιριο, περιπου στο χιλιομετρο υπαρχει μια χαμηλη ταμπελα, ισα ισα που φαινεται μεσα στα χορταρια, που λεει...

ΤΕΛΟΣ

αραγε να εννοει το τελος του κοσμου? το τελος των Ε? το τελος του αντιριου? το τελος της γεφυρας (γιες γιες!!!)

τι αραγε να σημαινει αυτο το απλο ΤΕΛΟΣ?

Κι ολα αυτα που φοβαμαι ειναι ακομα εδω, σαν κερι που λιωνει η αγαπη καιει και λυτρωνει, ιερο και μεγα το χθες που κρυβει μια γυναικα.

STERMΜέλος
20/09/2005, 21:31:16
Την επόμενη φορά που θα τις δεις αν μπορούσες να τις φωτογραφίσεις και να τις ανεβάσεις στο topic θα βοηθούσε αρκετά, εκτός και αν κάποιος ξέρει κάτι επί του θέματος όπου θα ήταν ενδιαφέρον να τον ακούσουμε.

UndergroundΜέλος
20/09/2005, 22:55:33
LOOOL ,OTAN ΕΙΠΕΣ ΧΑΡ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑ... ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΓΚΡΑΦΙΤΑΔΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΜΕ STENSIL KAI EINAI HI ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ Η .

ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

SevastianosΝέο Μέλος
20/09/2005, 23:43:18
Φίλε Underground αυτό που λέω δεν έχει καμία σχέση με tag(υπογραφή grafitti)και δεν είναι γραμμένο αλλά τυπωμένο πάνω στη ταμπέλα και με ένα βέλος από κάτω που δείχνει αριστερά ή δεξιά.Εξάλλου δεν θα είχε νόημα να εξαφανίζεται η ταμπέλα την επόμενη μέρα και να μην έβλεπε κανένας την υπογραφή..
Φίλε Sterm εννοείται, αλλά αν σκεφθείς πως την έχω δεί 5 φορές τα τελευταία 5 χρόνια,σε διαφορετικά μέρη και μένει γιά 1 μέρα(μπορεί και λιγότερο)στο σημείο που την τοποθετούν, οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του να την πετύχω πολύ σύντομα.Αλλά και να τη δεις δεν θα καταλάβεις περισσότερα.Είναι ανοιχτού κίτρινου χρώματος,την υπολογίζω 50cm*20cm, και αναγράφει ΗΗΗ με ένα βέλος από κάτω.

NortrinΜέλος
21/09/2005, 13:22:53
Μου φαίνεται πολύ περίεργο γιατί μένω κι εγώ βόρεια και έχω περάσει από τη ΧαρΤρικούπη 1.000.000 φορές αλλά δεν έχω παρατηρήσει κάτι...

Ατά τα "Η" που βλέπεις είναι έτσι: "ΗΗΗ" ή έτσι: "Ι-Ι-Ι-Ι"?

www.asana.gr
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

21/09/2005, 14:10:00
Καλά, δεν είχε κανείς έστω και κινητό με φωτογραφική μηχανή επάνω του ?

SevastianosΝέο Μέλος
21/09/2005, 15:06:03
Nortrin την έχω παρατηρήσει 2 φορές στην Χαρ. Τρικούπη στα 5 χρόνια οπότε δεν είναι περίεργο που δεν την έχεις πετύχει.Επιπλέον λόγω του χρώματος και του μικρού μεγέθους είναι λογικό να ξεφεύγει από το μάτι.Την μία φορά την έχω πετύχει ακουμπισμένη γειρτά στη βάση ενός δέντρου που ήταν στο διαχωριστικό των λωρίδων και την άλλη φορά πιασμένη σε κολώνα της ΔΕΗ.
Η ταμπέλα είναι--> ΗΗΗ
Vril δεν μου πέρασε από το μυαλό εκείνη τη στιγμή, αλλά και να έβγαζα φωτογραφία δεν νομίζω να είχε ιδιαίτερο οπτικό αποτέλεσμα καθώς είχε σκοτάδι και είχα και μούφα φωτογραφική μηχανή στο κινητό.

21/09/2005, 15:22:23
quote:

Vril δεν μου πέρασε από το μυαλό εκείνη τη στιγμή, αλλά και να έβγαζα φωτογραφία δεν νομίζω να είχε ιδιαίτερο οπτικό αποτέλεσμα καθώς είχε σκοτάδι και είχα και μούφα φωτογραφική μηχανή στο κινητό.

Αυτό το πρόβλημα το ξέρω καλά ... !

Τελικά απόφάσισα οτι πρέπει να έχω πάνω από μία μηχανή.

Με τις τιμές που έχουν πάρει την κατρακύλα, βρίσκεις εύκολα μια μικρή ψηφιακή, με έστω καλά προσόντα, σε πολύ χαμηλή τιμή. Κάνε μια γύρα στα Carefour...

Και μη βασίζεσαι σε μία φωτογραφία. Βγάζε δεκάδες.