ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

PHILOSOFOS-161 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
SevastianosΝέο Μέλος
21/09/2005, 15:59:45
Φίλε Vril ευχαριστώ πολύ γιά τα φωτογραφικές σου συμβούλες...Εχω ψηφιακή απλά δεν την είχα μαζί μου εκείνη την στιγμή..Εκτός αν μιλάς για εφεδρική αυτοκινήτου...

quote:
Και μη βασίζεσαι σε μία φωτογραφία. Βγάζε δεκάδες.

Γιά τη συγκεκριμένη περίπτωση σε βρίσκω λίγο υπερβολικό.Αν μιλάς γενικά μαζί σου.Ιδίως στις παραλίες το καλοκαίρι..Ξέρεις εσύ..

Πάντως θα την έχω πρόχειρη την ψηφιακή στο αμάξι μήπως την ξαναπετύχω πουθενά..

21/09/2005, 16:24:24
quote:

αν μιλάς για εφεδρική αυτοκινήτου...
...

Πάντως θα την έχω πρόχειρη την ψηφιακή στο αμάξι μήπως την ξαναπετύχω πουθενά..

Ακριβώς !

astral-projectΜέλος
21/09/2005, 16:30:16
κινητο με καμερα δεν εχουτε?

κομπουτεραδες ανθρωποι????

The world was on fire and no one could save me but you.
Its strange what desire will make foolish People do I never dreamed that Id meet somebody like you

NDoRPHiNEΝέο Μέλος
24/09/2005, 16:30:41
kalispera se olous,
epsaxna gia ta tria H kai kateliksa sto forum sas. Eimai katoikos Dionysou, perioxh pou ka8e toso gemizei me aftes tis tabeles. exw foto, mporei kapoios na mou pei pws thn anevazw? h na th steilw sto mail kapoiou melous gia na thn anevasei ekeinos?

efxaristw

Selectively Bred for Battle

STERMΜέλος
24/09/2005, 16:53:11
NDoRPHiNE καλωσήρθες.
Στο προφίλ μου, δηλ. κάνοντας κλικ στο nickname μου θα βρεις το mail μου, αν θες στείλτες μου και τις ανεβάζω.

Βέβαια αν θες γράψου σε κάποιο site όπως το http://photobucket.com/ και ύστερα την ανεβάζεις στο forum, την ώρα που γράφεις την απάντηση σου πατάς τις εικόνες από πάνω, αρχικά αυτή του υπερσύνδεσμου (με την γή) και κατόπιν την παραδίπλα με την εικονίτσα, μετά κάνεις paste το link της εικόνας σου.
Πιο απλά θα βγει κάτι τέτοιο [ur1][/ur1][1mg]http://photobucket.com/[/1mg], προσοχή χωρίς κενά όμως, όλα κολλημένα.

Edited by - STERM on 24/09/2005 16:53:58

STERMΜέλος
24/09/2005, 20:54:22
Η foto όπως μου την έστειλε ο NDoRPHiNE.....

Όντως δεν λέει τίποτα.
Έτσι όπως το λέγατε νόμιζα πως ήταν κάτι πιο επίσημο από μια χειρόγραφη πινακίδα.
Παρ' όλα αυτά είναι περίεργο, σε ποιούς απευθήνεται και που τους στέλνει;
Δεν την έχει ακολουθήσει ποτέ κανείς από όσους την έχετε δει (εκτός του Sevastianos) για να δείτε αν βγάζει κάπου και που είναι αυτό;

Edited by - STERM on 24/09/2005 20:58:24

24/09/2005, 21:50:11
Παιδιά δεν βλέπω τίποτα!
Κάντε κάτι γιατί με έφαγε η περιέργεια... Μένω Ν.Ερυθραία και καθημερινά κυκλοφορώ στην ευρύτερη περιοχή, Κηφισιά, Δροσιά κ.α.

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
NDoRPHiNEΝέο Μέλος
25/09/2005, 00:06:16
pantws edw sthn perioxh oloi lene pws prokeitai gia high class parties, me orgia, kokaines, etc. skeftomai na strpsw kamia fora oles tis pinakides pros to spiti kanenos geitona na dw ti kosmos 8a er8ei...

NortrinΜέλος
25/09/2005, 17:34:01
Φίλε NDoRPHiNE,
Έχεις παρατηρήσει κι εσύ ότι μετά από μία μέρα τις μαζεύουν?
Αν θες να μας πεις από ποιο σημείο είναι αυτή η πινακίδα και γενικά σε ποιους δρόμους τις βλέπεις.

www.asana.gr
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

NDoRPHiNEΝέο Μέλος
25/09/2005, 18:09:36
loipon, h sygkekrimenh tabela vre8ike epi ths lewforou dionysou se shmeio pou temnetai me th lewforo Kairh kai edine katef8ynsh pros afthn. oles oi tabeles pou exw dei einai se diastavrwseis opws afth pou anefera, h diastavrwsh apo khfisias pros politeia, h diastavrwsh apo ekalh pros dionyso, etc.

oles tis exw dei vradines wres, mono mia thn eida kai thn hmera kai afto epeidh eixan ksexasei na thn afairesoun, to prohgoumeno vrady thn eixa ksanadei sto idio shmeio.

einai afth pou fotografisa.

NortrinΜέλος
25/09/2005, 18:27:58
Δηλαδή δεν οδηγούν όλες στο ίδιο σημείο.
Άλλες παραπέμπουν στο Διόνυσο και άλλες στην Πολιτεία.

www.asana.gr
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

25/09/2005, 20:35:23
quote:
pantws edw sthn perioxh oloi lene pws prokeitai gia high class parties, me orgia, kokaines, etc. skeftomai na strpsw kamia fora oles tis pinakides pros to spiti kanenos geitona na dw ti kosmos 8a er8ei...

Φίλε/η μου συγνώμη για αυτό που θα πω αλλά δε νομίζεις ότι είναι κάτι παράλογο αυτό που λες? Στα πάρτυ αυτά που αναφέρεις πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να παρεισφρύσει ένας μυστικός αστυνομικός, ένας δημοσιογράφος ή κάποιος άλλος από περιέργεια.

Λες λοιπόν αυτός που θέλει να κάνει τέτοιο να είναι τόσο χαζός ώστε να καλεί σε αυτά του τα πάρτυ αγνώστους? Μόνο γνωστοί και ως γνωστοί ξέρουν που είναι το σπίτι και δε χρειάζονται οδηγίες για ναυτιλομένους...

Περισσότερο μου φέρνει προς συγκέντρωση μυστικής αδελφότητας ή διαδικτυακής παρεούλας εκεί που ο ένας δε γνωρίζει όχι το σπίτι αλλά ούτε το πρόσωπο του άλλου!

Τώρα να πω ότι μου θύμισε κάτι η πινακίδα θα είναι πολύ κλισέ...
Θα έχω τα μάτια ανοιχτά και το κινητό στην τσέπη...

NDoRPHiNEΝέο Μέλος
26/09/2005, 01:26:25
file avallon,

agnoeis mallon ton tropo me ton opoio ginontan ta prwta open psy parties se varympompi kai oinofyta pisw sto '97. aplws akolou8ouses to asimenio spray. pote de dilwnan apo thn arxh thn topo8esia gia na mhn thn metaferei kapoios se la8os proswpa kai emfanistoun sta kanalia ksana oi gnwstes se olous mas pia "manes raver".

oti lew, to lew me gnwsh analogwn peristasewn opws afth pou anefera, opws kai dekades alles, alliws de 8a lega kouventa.

SevastianosΝέο Μέλος
26/09/2005, 02:11:32
Καλησπέρα στους συμμετέχοντες στο θέμα..Επιτέλους βρέθηκε κάποιος που την έχει δει και την έχει φωτογραφίσει κιόλας..NDoRPHiNΕ την έχω τσεκάρει και εγώ στην διασταύρωση προς πολιτεία όπως επίσης και στην Καίρη.Η ταμπέλα που είχα ακολουθήσει βρίσκόταν στη Χαρ. Τρικούπη την έβλεπες κινούμενος προς Αθήνα(νομίζω πως δεν υπήρχε αντίστοιχη γιά τους κινούμενους προς Ερυθραία)και έδειχνε σε ένα στενό λίγο πιο μετά το SEMIRAMIS.Την ακολούθησα γιά λίγο αλλά δεν βρήκα επόμενη..Αλλά πιστεύω πως δεν θα υπάρχουν και τρελά hints γιά να βρείς που οδηγεί η ταμπέλα και πως ο αριθμός των ταμπελών θα είναι πολυ περιορισμένος όπως και αυτοί στους οποίους απευθύνεται η ταμπέλα θά έχουν αλλές info γιά να βρούν το σημείο..Προσωπικά περιμένω την επόμενη ταμπέλα γιά να το ψάξω κάπως πιό πολύ..Αλλά άντε να την πετύχεις..Επιπλέον είμαι και περίεργος αν οι ταμπέλες παίζουν μόνο Βόρεια ή και σε άλλες περιοχές..NDoRPHiNΕ εσύ πότε τις πέτυχες και με τι χρονική απόσταση?(ρωτάω μήπως παίζει περιοδικότητα στο ταμπελοφαινόμενο)
Αvallon δεν ξέρω γιατί αλλά και εμένα το μυαλό μου πήγε σε φάση μυστική αδελφότητα..Και εμένα με έχει φάει η περιέργεια..
Nortrin οι ταμπέλες που δείχνουν Διόνυσσο και οι ταμπέλες που δείχνουν Πολιτεία δεν παρατηρούνται την ίδια μέρα..Το μέρος αλλάζει..
Πάντως επιβάλλεται ψάξιμο αν κάποιος την τσεκάρει κάπου..
STERMΜέλος
26/09/2005, 02:36:01
quote:
agnoeis mallon ton tropo me ton opoio ginontan ta prwta open psy parties se varympompi kai oinofyta pisw sto '97. aplws akolou8ouses to asimenio spray. pote de dilwnan apo thn arxh thn topo8esia gia na mhn thn metaferei kapoios se la8os proswpa kai emfanistoun sta kanalia ksana oi gnwstes se olous mas pia "manes raver".

Το επιβεβαιώνω και εγώ αυτό.
Αχ βρε NDoRPHiNE τι μου θύμησες, είχαν γίνει και κανά δυό στα Οινόφυτα και ένα στο Βόλο (τουλάχιστον αυτά ξέρω) που όμως πραγματοποιήθηκε η εικασία της Avallon, τους δέσανε σχεδόν όλους.

Εξάλλου τα μέρη εκεί που περιγράφετε προσφέρονται για τέτοια events.

Πάντως δεν αποκλείεται για την συνάντηση κάποιας αδελφότητας ή κάτι παρόμοιου, όποιος και αν είναι ο σκοπός τους π.χ. πάρτυ ή απλά μια συνάντηση.

XDΜέλος
26/09/2005, 10:05:29
Ψάχνοντας λίγο στο δίκτυο εντόπισα ορισμένες αναφορές για το HHH που θα μπορούσαν (ως έναν βαθμό) να αφορούν την συγκεκριμένη υπόθεση.

Μπορεί να σχετίζεται με την Πυγμαχία (υπάρχει ένα παιχνίδι CATS που ονομάζεται TRIPLE H και ο παίκτης μπορεί να τοποθετήσει στον ήρωα του το συγκεκριμένο σύμβολο -HHH- ή τον Γερμανικό σταυρό ως τατουάζ) http://www.angelfire.com/wrestling2/nomercycaw/calHHH.html
Το ίδιο συμβαίνει και με την σελίδα http://cec.wustl.edu/~rhl1/hhh.html η οποία αφορά ένα Fighting Club του TEXAS (εκεί τα 3H προέρχονται από τα αντίστοιχα γράμματα στο επώνυμο του ιδρυτή του �Schuhmacher)

Άρα εάν οι πινακίδες αυτές σχετίζονται με τέτοιες δραστηριότητες, τότε απλά πρόκειται για παράνομους αγώνες πυγμαχίας με στοιχήματα και δίχως όρους συμπλοκής (rules of engagement)..

Υ.Γ.
Επίσης ψάχνοντας λίγο περισσότερο..
http://www.webontario.com/fighting/tripleh/tripleh.html εδώ το HHH έχει άμεση σχέση με �Fighting Videos� και WWE (αν τα θυμάστε παλιότερα στην T.V.)
(Αναζητήστε στο δίκτυο για Triple H)
Επίσης το HHH υποδεικνύει τον Paul Michael Levesque ή Hunter Hearst Helmsley 10 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή του WWE στην κατηγορία υπέρβαρου RAW (http://www.google.com.gr/search?hl=el&lr=&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official&oi=defmore&q=define:Triple+H)

Edited by - XD on 26/09/2005 10:06:48

Edited by - XD on 26/09/2005 10:07:38

NDoRPHiNEΝέο Μέλος
26/09/2005, 16:53:23
NDoRPHiNΕ εσύ πότε τις πέτυχες και με τι χρονική απόσταση?(ρωτάω μήπως παίζει περιοδικότητα στο ταμπελοφαινόμενο)

Sevastianos den exw proseksei peiodikotita mexri twra. aplws edw kai tria xronia, tis vlepw synh8ws vradines wres se hmiskoteina diakritika shmeia.

XD makari na isxyei afto pou les, exw thn texnikh katartish na diagwnistw, na ta dw ek twn esw kai na sas enhmerwsw :P

XDΜέλος
26/09/2005, 19:23:50
Φίλε NDoRPHiNE είναι μια σκέψη.. (αν και όλα αυτά θέλουν πολύ μεγάλη προσοχή - ότι και αν είναι !!) σήμερα έμαθα πως το έχουν δει και κάποιοι φίλοι μου σε διάφορα μέρει της Αθήνας, μάλιστα έμαθα πως υπάρχει ένα στην περιοχή μου (!!) που δείχνει όταν τοποθετείται (γιατί ορισμένες μέρες βγαίνει..) σε ένα ευρύτερα έρημο μέρος.. χμ.. (δεν δίδω περισσότερες λεπτομέρειες μέχρι να το δω / πετύχω με τα μάτια μου και την ψηφιακή μου )..

Κανείς δεν ξέρει τι είναι..

stemixΜέλος
26/09/2005, 19:35:08
Μήπως την βάζουν σε δρόμους που γίνονται έργα και σημαίνει καμιά παράκαμψη ή κάτι τέτοιο;

Edited by - me

26/09/2005, 21:21:18
quote:
file avallon,

Είμαι φίλη... και στο συγχωρώ μόνο γιατί είσαι καινούργιος...

quote:
agnoeis mallon ton tropo me ton opoio ginontan ta prwta open psy parties se varympompi kai oinofyta pisw sto '97. aplws akolou8ouses to asimenio spray. pote de dilwnan apo thn arxh thn topo8esia gia na mhn thn metaferei kapoios se la8os proswpa kai emfanistoun sta kanalia ksana oi gnwstes se olous mas pia "manes raver"

Aγνοώ στα σίγουρα γι'αυτό και πάω πάσο...
Απλά προσπάθησα να δώσω μια λογική ερμηνεία.
Εσύ τώρα κάτι παραπάνω ξέρεις απ'ότι βλέπω.

Αλήθεια το Η δεν είναι το σήμα του ελικοδρόμιου?