ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- AΣΕ ΚΑΤΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΡΕ ΜΗΝΥΜΑΤΟΘΗΡΑ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- AΣΕ ΚΑΤΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΡΕ ΜΗΝΥΜΑΤΟΘΗΡΑ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

.ΚΑΝΕΝΑΣ.27 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
07/04/2005, 19:32:38
Καλή μου φίλη galadriel,
quote:

πως όλα αυτά συμβαίνουν κατά κύριο λόγο στα ποστ του εν λόγω μέλους και πάντα τις πρώτες πρωϊνές ώρες?
σατανική σύμπτωση? για να το δούμε και εσωτερικά το θέμα και όχι μόνο τεχνικά....

Άγνωστο!! :-)

Φίλη μου Zadok

quote:

Στις 5 το πρωί μάλλον εγώ κι εκείνος είμασταν στο Φόρουμ.

Όπως έγραψα στο προηγούμενό μου μήνυμα, αυτό είναι ένα σενάριο. Δυστυχώς δεν μπορώ να γνωρίζω (αν δεν κοιτάξω στη βάση δεδομένων) τι έχει γίνει με ακρίβεια. Πιο πιθανό είναι το εν λόγω μέλος (PHILOSOFOS-1) να διέγραψε τα μηνύματα που από λάθος του έστειλε πολλές φορές. Φυσικά δεν γνωρίζω αν αυτό είναι συνήθειά του!!

Επειδή στο προηγούμενό μου μήνυμα έκανα ένα λαθάκι θα ήθελα να το διορθώσω και να γίνω πιο συγκεκριμένος. Λοιπόν έγραψα για ..."περιόδους υψηλού φόρτου / κίνησης στο forum". Εννοούσα "φόρτου συναλλαγών / κίνησης στη βάση δεδομένων του forum". Νομίζω πως έτσι ερμηνεύεται καλύτερα το σκεπτικό μου! Πιστεύω ότι θα ήταν άσκοπο (εκτός και αν το επιθυμείς) να γράψω τεχνικές λεπτομέρειες για το θέμα.

Φιλικά

--Je^3--

Listening to ~Bloodhound Gang~

CYBERMASTERΜέλος
07/04/2005, 22:35:36
ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.......

ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....

quote:
CYBERMASTER ζήτησες καρμπονάρα, τώρα θες και τσίλλι

Ε ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΕΦΑΓΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ (ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ ΟΜΩΣ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΟΡΕΞΕΙΣ ΜΟΥ......
ΠΑΝΤΩΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΟΤΣΑΡΑ....Ε? ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΛΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ....???

quote:
Καλή μου φίλη galadriel,

quote:
--------------------------------------------------------------------------------

πως όλα αυτά συμβαίνουν κατά κύριο λόγο στα ποστ του εν λόγω μέλους και πάντα τις πρώτες πρωϊνές ώρες?
σατανική σύμπτωση? για να το δούμε και εσωτερικά το θέμα και όχι μόνο τεχνικά....

--------------------------------------------------------------------------------

Άγνωστο!! :-)

ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΔΝ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΑ ΓΜΤ.....
ΑΝΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ????????????

αααααααααααα ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ......
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΚΟΝΤΕΥΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ JEJE Α ΡΕ ΑΡΧΗΓΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΣ.....

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΡΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΔΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ..........

YG:ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΖΑΝΤΟΚ Η ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΟΝΟ (ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΙΑΝΩ......)

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

07/04/2005, 23:03:32
Eλα τώρα βρε cybermaster,

μήπως είσαι λίγο υπερβολικός?

κανείς δεν είναι επιθετικός με τον αγαπητό jejeje, ίσα ίσα που εγώ τον θεωρώ και έναν από τους πολύ καλούς εδώ συζητητές και τολμώ να τον θεωρώ και πολύ καλό διαδικτυακό φίλο....

απ' την άλλη βέβαια.... όλη αυτή την κρίση δικαιοσύνης δεν βλέπω να την έπαθες σε άλλη "αντίστοιχη" κατά τη γνώμη σου περίπτωση αλλά τέσπα...

άντε καλό Ξημέρωμα σε όλους!

Galadriel

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...

CYBERMASTERΜέλος
07/04/2005, 23:30:46
ΧΜ
ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ....
ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΩΡΕ ΒΛΕΠΩ ΟΛΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ....
ΑΛΛΑ ΜΛΔΣΚΦΡΛΚΣΦΔΛΚΣΔΦ ΟΚ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΤΟΠ.....

Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ Ε????
ΚΟΙΤΑ ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣΟΣΦΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.....
ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΔΕΛΦΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ'ΔΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΔΝ ΣΟΥ'ΜΕΙΝΑΝ ΓΚΑΦΡΑ....???

------------------------

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

CYBERMASTERΜέλος
07/04/2005, 23:34:14
Α ΣΟΡΡΥ ΑΛΛΑ ΘΕΛΏ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΖΑΝΤΟΚ (ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΜΟΥ....)

ΕΙΝΑΙ QUEEN ΔΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ......

ΛΟΙΠΟΝ ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΟ ΜΙΑ ΑΥΤΟ......

Empty spaces - what are we living for
Abandoned places - I guess we know the score
On and on, does anybody know what we are looking for...
Another hero, another mindless crime
Behind the curtain, in the pantomime
Hold the line, does anybody want to take it anymore
The show must go on
The show must go on, yeah
Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on

Whatever happens, I'll leave it all to chance
Another heartache, another failed romance
On and on, does anybody know what we are living for ?
I guess I'm learning (I'm learning learning learning)
I must be warmer now
I'll soon be turning (turning turning turning)
Round the corner now
Outside the dawn is breaking
But inside in the dark I'm aching to be free
The show must go on
The show must go on, yeah yeah
Ooh, inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on

Yeah yeah, whoa wo oh oh

My soul is painted like the wings of butterflies
Fairytales of yesterday will grow but never die
I can fly - my friends
The show must go on (go on, go on, go on) yeah yeah
The show must go on (go on, go on, go on)
I'll face it with a grin
I'm never giving in
On - with the show

Ooh, I'll top the bill, I'll overkill
I have to find the will to carry on
On with the show
On with the show
The show - the show must go on
Go on, go on, go on, go on, go on
Go on, go on

------------------------

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

08/04/2005, 08:30:05
Καλημέρα

κανένας δεν κατηγόρησε κανέναν καλέ μου cybermaster,
απλά κάποια πράγματα οπωσδήποτε (ειδικά όταν κάποιοι έχουν "κακό" προηγούμενο)
μας κάνουν να αναρωτιόμαστε...

όσο για το υποκειμενικό και το αντικειμενικό....

για βάλε ξανά να "δουλέψει" εκείνος ο τύπος με τον οποίο υπολόγιζες τον αριθμό μηνυμάτων σύμφωνα με την ημερομηνία εγγραφής μέλους και ίσως αρχίσουμε να σκεφτόμαστε πιο αντικειμενικά...

τέσπα... το θέμα δεν είναι να το συζητήσουμε αυτό τώρα...

ούτε να βγάλει κανένας υπεύθυνος κανένα λαγό απ' το καπέλο....

απλά κάναμε μια επισήμανση....

και πάλι καλημέρα

Galadriel

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...

08/04/2005, 09:23:06
Φίλε CYBERMASTER έγραψες:
quote:

αααααααααααα ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ......
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΚΟΝΤΕΥΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ JEJE Α ΡΕ ΑΡΧΗΓΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΣ.....

Δεν το νομίζω, απλά δημιουργήθηκαν κάποια τεχνικά θέματα τα οποία απαιτούσαν άμεση απάντηση!! Προσπαθώ να βοηθάω όσο μπορώ, εκεί που μπορώ!! Και πάντα πιστεύω ότι μέσω του διαλόγου μπορούμε να βρούμε τις απαντήσεις που θέλουμε ή τουλάχιστον μία κοινή συνισταμένη.

--Je^3--

Listening to ~Bloodhound Gang~