- O ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Δεν γίνεται να γλυτώσεις εσύ...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
Και εγώ, σέβομαι τα πιστεύω του καθενός, είμαι έτοιμος να συζητήσουμε, αλλά σε πλαίσια αμοιβαίου σεβασμού, χωρίς να προσπαθούμε να δημιουργήσουμε εντυπώσεις προς όφελός μας.
Πιστεύεις λοιπόν ότι ο κρίτον, ανοίγοντας αυτό το συρμό θεμάτων, όπου κάνει επίθεση, ανοιχτά και χωρίς να παραθέτει τις πηγές αλλά και βιβλιογραφία, κατά του Χριστιανισμού, είχε σαν σκοπό τη δημιουργία ειλικρινών πάνελ συζητήσεων;;;
Έλα βρε El Idio, σου αρέσει να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου;;
Και εγώ ελπίζω να εκλείψουν άτομα σαν και τον κρίτον, που μόνο σκοπό έχουν να δυναμιτίζουν το φόρουμ και όχι να προάγουν τον επικοδομητικό διάλογο.
Αν έχεις κάποιες αμφισβητήσεις και ενστάσεις, κατάθεσέ τα και, στα πλαίσια του αμοιβαίου σεβασμού, ας τα συζητήσουμε, χωρίς να προϋποθέτει ότι θα καπελώσει ο ένας τον άλλο ή θα προσπαθήσουμε να περάσουμε τη δική μας γραμμή, πάση θυσία.
Εγώ αντέδρασα στον οχετό του κρίτον.
****Τι γνώμη έχεις για τα όσα παρέθεσα από την ιστοσελίδα που υποτίθεται υποστηρίζει τα αρχαία ιδεώδη;;
Συμφωνείς με τα όσα γράφουν ή τα καταδικάζεις;;;
Φιλικά όπως πάντα
quote:
actr:
Δυατυχώς KRITON η αλήθεια πονάει....
Ουτε που σκέφτηκε κανείς απο δ'αύτους να σχολιάσουν αυτά που έγραψες.
Αλλά κλασικά σε βαφτίσανε τρελό παραχαράχτη και τα λοιπά...
Ε ρε δε ντρεπόμαστε λιγάκιΑν θέλετε να συμμετάσχετε στο θέμα τότε αντικρούστε τα επιχειρήματα του KRITON,
ειδάλλως αντε γεια
Παλιοτσιράκια του κερατά
ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΛΙΟΤΣΑΤΣΕ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕSOTERICA ΠΟΥ ΒΓΗΚΕΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥ ΑΤΟΜΟΥ!!!
snoopy, ωραίο λεξιλόγιο!

quote:
Dying_Incubus
El Idio, θα δεχθείς κι εσύ επίθεση.
Δεν γίνεται να γλυτώσεις εσύ...
Ούτε ο El Idio αλλά ούτε και κανείς άλλος θα δεχθει επίθεση.
Μόνο τα όσα γράφει ο καθένας δέχονται εξέταση και τίποτα άλλο.
Dying_Incubus δεν σε γνωρίζω αλλά ούτε και καίγομαι να σε γνωρίσω. Σαν άτομο, μου είσαι απλά αδιάφορος, δεν είναι προσβολή αλλά απλά δεν είναι σκοπός μους να γνωρίζω αυτοπροσώπως τον καθένα που συμμετέχει εδώ μέσα.
Τα όσα λες όμως, αυτά με ενδιαφέρουν και πάνω σ' αυτά θα δεχθείς κριτική και θα προσπαθήσω να συμβάλλω σε συζήτηση, μόνο όμως όταν αυτά που λες, έχουν κάποια βάση και δεν είναι το σύνηθες κατεβατό σου.
Πες κάτι συγκεκριμένα για να το συζητήσουμε, μείνε σ' αυτό και μην αραδιάζεις άλλα κατεβατά που οδηγούν αλλού τη συζήτηση.
Έτσι, είμαι σύμφωνος να συζητήσουμε. Αν όμως αρχίζεις να μου λες, "η βίαιη επικράτηση του Χριστιανσιμού" "τα εγκλήματα στο Βυζάντιο" "η καταστροφή των αρχαίων ναών" ..... γενικολογίες χωρίς να αναλύουμε κάτι το συγκεκριμένο, τότε, δείχνεις ότι δεν θες συζήτηση αλλά συμμετέχεις μόνο και μόνο για να πουλήσεις την πραμάτεια σου.
Φιλικά όπως πάντα
Το να λέω ό,τι λέω δεν προσβάλλει κανέναν κι έχω κάθε δικαίωμα.
Στα γραφόμενα σου δεν εκφέρω ούτε ένα σχόλιο γιατί δεν θέλω να ασχοληθώ με τα όσα λές.
Κάνε το ίδιο κι ούτε σε έβαλε κανένας εδώ μέσα κριτή κι υπερασπιστή του Χριστιανισμού.
Τα όσα γράφω τα στηρίζω με επιχειρήματα ΠΑΝΤΑ άλλο αν τα υποβιβάζεις.
Θίγεις όποιον έχει άλλη άποψη από σένα, τον ΚΑΘΕΝΑ!
Και δεν έχεις τέτοιο δικαίωμα.
Για μένα ο Χριστιανισμός κατέστρεψε τον Ελληνικό πολιτισμό κι όλη την ανθρωπότητα.
Γούστο και καπέλο μου!
Δεν σε έβαλε κανένας κριτή για αυτό, ειδικά αφού σου έχω πεί να μην μου απευθύνεσαι κάν!
Βρίζεις τον καθένα εδώ μέσα ως παραχαράκτη, διαστρεβλωτή, παγανιστή, προπαγανδιστή κτλ κτλ.
Ποιός είσαι εσύ να μιλάς έτσι στον άλλον που έχει τα πιστεύω του?
Μην ξανασχοληθείς μαζί μου, στο λέω 1000 φορές εκτός αν θές να δημιουργείς συνεχώς προβλήματα εδώ μέσα.

quote:
Dying_Incubus
Για μένα ο Χριστιανισμός κατέστρεψε τον Ελληνικό πολιτισμό κι όλη την ανθρωπότητα.
Γούστο και καπέλο μου!
Αν βγω και εγώ και πω τα ίδια για σένα, για την οικογένειά σου. Αν πω πως είσαι σκοταδιστής, πως έχει διαπράξει αδικίες, πως μόλις την έχεις κοπανήσει από το Δαφνί, πως έχεις καταστρέψει ολόκληρες οικογένειες, θα σου αρέσει;;
Να πω και εγώ γούστο μου καί καπέλο μου;;;
Δεν θα αντιδράσεις;; Το πρώτο που θα κάνεις, δεν θα είναι το να μου ζητήσεις το λόγο και να σου αποδείξω τα όσα σου καταλογίζω;;
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΣΕΝΑ;;
*****Πρόσεξε τι λέει αυτός ο, πως να τον πει κανένας:
14)Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΠ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.Η ΑΜΥΘΗΤΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΛΘΕ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Αν έλεγα εγώ αυτά για σένα και σε κατηγορούσα ανοιχτά, ότι η περιουσία σου προήλθε από τη δήμευση της περιουσίας όσων έσφαξες, τι θα μου έλεγες;;
Αλλά αυτός ο Θρασύδειλος, το ξέρει πως κανείς δεν θα τον πάει σε κανένα δικαστήριο για να λογοδοτήσει για τα τις κατηγορίες του. Πολλοί σαν και αυτόν έχουν βρει το εύκολο θύμα και ξεσπούν τα κόμπλεξ τους.
Φιλικά όπως πάντα
Τόσα έχεις πεί για τον καθένα, γιατί να μην πείς κι αυτά?
Και ποτέ δεν σου απέδωσα χαρακτηρισμούς ούτε σε κανέναν άλλον γιατί έχω επίπεδο.
Εσύ έχεις βρίσει τους πάντες εδώ που είναι ενάντια στον Χριστιανισμό κι είναι δικαίωμα τους να είναι γιατί η Ιστορία τους επιβεβαιώνει.
Δεν έθιξα κανέναν άνθρωπο κατακρίνω τον Χριστιανισμό ως θρησκεία και κατακρίνω ΟΛΕΣ τις θρησκείες.
Αυτά είχα να σου πώ και δεν επιθυμώ άλλον διάλογο μαζί σου.
Δεν θα μου προσφέρει κάτι όπως κι εσένα δεν θα σου προσφέρει κάτι ο διάλογος μαζί μου.
Τόσο καιρό δεν μας έβγαλε πουθενά τους 2 μας οπότε άσε με στην ησυχία μου να παραθέτω τις απόψεις μου κι έχε τις δικές σου.

quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
actr:
Δυατυχώς KRITON η αλήθεια πονάει....
Ουτε που σκέφτηκε κανείς απο δ'αύτους να σχολιάσουν αυτά που έγραψες.
Αλλά κλασικά σε βαφτίσανε τρελό παραχαράχτη και τα λοιπά...
Ε ρε δε ντρεπόμαστε λιγάκιΑν θέλετε να συμμετάσχετε στο θέμα τότε αντικρούστε τα επιχειρήματα του KRITON,
ειδάλλως αντε γεια
Παλιοτσιράκια του κερατά
--------------------------------------------------------------------------------
ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΛΙΟΤΣΑΤΣΕ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕSOTERICA ΠΟΥ ΒΓΗΚΕΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥ ΑΤΟΜΟΥ!!!
Ουπς... Κάποιος έχει τη μήγα....![]()
![]()
![]()