ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ελληνες.Ο εκλεκτος λαος (Ενα θέμα ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ελληνες.Ο εκλεκτος λαος (Ενα θέμα ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Skies tou Fegariou50 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
SilverwolfΜέλος
03/03/2003, 05:07:19
ME ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ.

ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΦΑΙΝΟΤΥΠΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΑΡΙΑΣ ΦΥΛΗΣ.

ΕΠΙΣΗΣ Η ΘΥΡΙΩΔΙΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΟΓΙΖΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΒΡΩΜΙΑ ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥΣ...

"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"

03/03/2003, 06:19:51
Silverwolf,

Ποιά είναι τα ιδανικά της Αρίας Φυλής; Η βόρεια θεωρία, αυτή του ξανθού με τα γαλανά μάτια, είναι μια διαστρέβλωση μόνο της άποψης της Αρίας - Ευρωπαϊκής Φυλής, που ακούγεται συχνά, αλλά δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Δεν πιστεύω να περιμένεις να απολογηθώ για εγκλήματα πολέμου!!!Θα σου πώ μόνο ότι και οι δημοκράτες Αμερικανοί ισοπέδωσαν πόλεις και μάλιστα με ατομικές βόμβες και οι δημοκράτες Αγγλοι σκότωναν αμούστακα παιδιά της ΕΟΚΑ στην Κύπρο, αλλά η.. δημοκρατία ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ... ΤΙΠΟΤΑ!!!
Πάντως, σου θυμίζω τις τιμές που αποδίδουν οι Γερμανοί στους υπερασπιστές των Οχυρών της "Γραμμής Μεταξά". Ο ελληνικός στρατός ΔΕΝ είναι αιχμάλωτος, μετά την ήττα, πράγμα που δεν έκαναν οι Γερμανοί σε κανέναν άλλον αντίπαλο. Οι Έλληνες αξιωματικοί κρατούν τα ξίφη τους. Στο οχυρό Ρούπελ, παρατάσσεται τιμητικό άγημα προς επιθεώρηση από τον Έλληνα διοικητή του οχυρού. Μήν ταυτίζεις πάντα τον Εθνικοσοσιαλισμό ως ιδεολογία, με την αθλιότητα κάποιων ανάξιων Γερμανών αξιωματικών. Εμείς ως Έλληνες απαντήσαμε με την ηρωική αντίσταση, αφού η μοίρα τα 'φερε να είμαστε στο πλευρό του "πατερούλη" Στάλιν...Και φυσικά ο εθνικοσοσιαλισμός έχει και την ειρηνική του περίοδο που οι εχθροί του προτιμούν να μήν αναφέρουν για τους λόγους που γνωρίζουμε όλοι μας...

Αλήθεια όμως, γιατί κανείς δεν γνωρίζει και δεν κάνει λόγο για τις αγριότητες των Βουλγάρων στη Μακεδονία μας (1941-44); Μήπως γιατί αργότερα οι ελληνόφωνοι μπολσεβίκοι του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ (που αιματοκύλισαν τη πατρίδα μας) υπήρξαν σύντροφοι με τους απογονους των κομιτατζήδων; Πόσα ελληνόπουλα γνωρίζουν σήμερα ότι η Ανατολική Μακεδονία, τότε, είχε Βουλγαρική κατοχή; Και πόσοι γνωρίζουν ότι τα θύματα από τους ελληνόφωνους μπολσεβίκους, δεν συγκρίνονται σε αριθμό και αγριότητα , μ' αυτά ολόκληρου του πολέμου 1940 - 41; Και φυσικά από την άνιση γιγαντομαχία του Γράμμου - Βίτσι το 49, όπου οι Έλληνες καταδρομείς κέρδισαν για λογαριασμό της Πατρίδας, ούτε λέξη! Οι σημερινοί σκαραβαίοι του ραγιαδισμού και της υποτέλειας, αρνούνται την τιμή στα παιδιά του έθνους που έπεσαν για να μή γίνουμε "Αλβανία". Βέβαια γίναμε...μπανανία...

Ελπίζω να μελετάς την ιστορία, όχι απο τη...Φίνος Φιλμ.

SilverwolfΜέλος
03/03/2003, 07:12:32
ΝΑΙ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ ΜΕΛΕΤΑΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΠΕΡΙ ΦΙΝΟΣ ΦΙΛΜΣ...
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΜΩΣ ΧΡΩΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΗΓΕΙΤΑΙ.
ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΚΔΟΧΗ.

Edited by - Silverwolf on 03/03/2003 07:32:45

03/03/2003, 08:51:51
Kαλημερίζω ΟΛΟΥΣ 'Ελληνες και φασιστοειδή...
Αναρωτιέσαι καλή μου Ασημολύκαινα γαι την απάντηση του "μικρού Φύρερ του διαδυκτίου, Γάστα Μπάϊτερ" Παρμενίωνα;;;
Ειληκρινά ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ!!!

Μα καλά καλή μου φίλη απο την παγωμένη Σουηδία, δεν είχα πεί απο ΠΟΥ ΑΝΤΛΕΙ ΤΑ ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ο μικρός μας ΚΑΡΑΓΚΟΖΑΚΟΣ;;;;
Να σου το θυμίσω λοιπόν, ΑΝ και μάλλον ΟΧΙ απλά το θυμήθηκες, αλλά το ΕΜΠΕΔΟΣΕΣ κιόλας καλή μου φίλη...

quote:
ΟΛΑ είναι μια "ελεύθερη μετάφραση" του ΕΡΓΟΥ των ΕΡΓΩΝ ΟΛΩΝ των ΕΠΟΧΩΝ και ΟΛΩΝ των ΛΑΩΝ (μιλάμε ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΝΟ για τους ΑΡΙΟΥΣ γιατί οι "άλλοι" οι ΧΛΕΜΠΕΣ, τα ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ, τα ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ του πειραματικού σωλήνα που χρησημοποιούΝΕ για την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, δεν έχουν και ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ...) "Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ" του ευλογημένου εκείνου Αρχηγού της ΑΡΙΑΣ φυλής που άκουγε ΤΟΤΕ στο όνομα ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ...
Επίσης φίλε μου είναι μια ακόμα "ελεύθερη μετάφραση" των ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ του Ντόκτορα ΜΕΝΓΚΕΛ καθώς και των έργων που άφησαν ΕΠΟΧΗ στην ιστορία της ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, εκείνων του ΓΚΕΜΠΕΛΣ...

Τα αποκαλώ δε "ελεύθερη μετάφραση" μιάς και απο την πολύχρονη και επισταμένη μελέτη του "Γκάστα μπάϊτερ" Παρμενίωνα, αυτά είναι ότι ΕΚΕΙΝΟΣ υποκειμενικά με τον ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟ τον ΠΛΗΡΕΣ κατα τα λεγόμενά του αντελήφθηκε ότι οι ανωτέρω συγγραφείς-ΦΟΝΕΙΣ των Λαών ήθελαν να πούνε στην ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΟΛΗ και να που έτρεξε ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ βρήκε ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ να ξεκινήσει μια πλύση εγκεφάλου ξεχνώντας ότι, όπως μας αποκαλεί ο ΙΔΙΟΣ, είμαστε ανεγκέφαλοι!!!

Αλήθεια φίλε "Γκάστα Μπάϊτερ" Παρμενίωνα, ΜΟΝΟ αυτό ζήτησαν απο εσένα οι 'Αριοι φίλοι σου για να σε "αφήσουν" να ζήσεις και να ανατραφείς στην τόσο φιλόξενη χώρα τους;;;
'Η μήπως έχουμε και τίποτα άλλες "εκπλήξεις" στη συνέχεια;;;

Λοιπόν "Γκάστα Μπάϊτερ" Παρμενίωνα, χαίρεσαι μπαγασάκο που σε αποκαλώ "μικρό Φύρερ του διαδυκτίου" και δεν σχολιάζεις ΤΙΠΟΤΑ έτσι;;;;
Λές κάτι περί ΑΙΜΑΤΟΣ και ΠΑΙΔΕΙΑΣ...
Λοιπόν άκου και κάτι παράξενο...
Σε εμένα μέσα στις φλέβες μου κυλά ΚΟΚΚΙΝΟ το ΑΙΜΑ, καθαρό... Εσένα είναι ΜΑΥΡΟ, βρώμικο....
Σε εμένα η ΠΑΙΔΕΙΑ μου καλώς ή κακός ΦΑΙΝΕΤΑΙ απο τα 1000 και πλέον μηνύματα ΟΥΣΙΑΣ... Εσένα... ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ...

Παρεπιπτόντος ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ να σου δώσω λίγο απο το ΑΙΜΑ ΜΟΥ μπάς και μπορέσεις να αλλάξεις, να φτιάξεις λίγο βρε καημένε, αλλά στα τούβλα τι βελτιώση μπορείς να περιμένει κανείς;;; Αντε να καταφέρουν να γίνουν τσιμεντόλιθοι... Και;;;; Είναι επίτυγμα αυτό;;;;
Που ξέρεις καραγιοζάκο μου, μπορεί το ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ super D.N.A σου και το καταπληκτικό(!!!) γονίδιο σου κάτι να κάνει για σένα...

Λές μικρέ μου Φύρερ στην αγαπητή Ασημολύκαινα:

quote:
Δεν πιστεύω να περιμένεις να απολογηθώ για εγκλήματα πολέμου!!!

Χμμμμμ ναι μπορέι να μη θές να απολογηθής για το ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ποπυ προκάλεσαν οι ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ και δικάιωμα σου είναι (ούπς! κάνω χρήση της Δημοκρατίας!!!)...
Είναι όμως ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΟΥ να απολογηθής για τα δικά σου λεγόμενα:
quote:
Είθε το γιαταγάνι κάποιου αφυπνισμένου αρματολού της Νάουσας, ν' απαλλάξει τ' άψυχα κι ανάξια κουφάρια τους από την περαιτέρω ταλαιπορία...

Περιμένω μια απάντηση για την πρόταση που έκανα...
Ευχαριστώ το φίλο Ράμογλου που έκανε τον κόπο και μου απάντησε...

Καλη βδομάδα σε όλους

Κέλσος ο Φασιστοκυνηγός

EoNΜέλος
03/03/2003, 09:03:02
Εμένα πιά δεν μου απαντάει κανείς...
Έκανα κάποιες ερωτήσεις περι προέλευσης του Ανθρώπου παραπάνω και απάντηση δεν πήρα... Ρώτησα πόσα κόκαλα σκελετωμένων παιδιών που πεθάναν απο την Αρια λέλαπα θα τρίζουν αυτή τη στιγμή και απάντηση δεν πήρα...Ρώτησα για την φοβερή Βαυαρική διακυβέρνηση του Οθωνα και απάντηση δεν πήρα....
Μήπως έχω κανα γονίδιο που με κάνει αόρατο ?????? (το γονίδιο azax...)

Θεέ μου βοήθαμε να τους δέχομαι όλους όπως μας δέχεσαι και σύ όλους...(Αν ο θεός ήταν ρατσιστής....θα ήτανε θεός ?)

EoNΜέλος
03/03/2003, 09:17:52
Κέλσο Εβραιο-Ιουδαικο-ινδουι-βουδι-χριστιανο-Ιεχωβαδο-Μπλαβατσκο-σιντοιστο-ζωροαστρο-new ago-sientologo-κινούμενε πόσα πήρες πάλι ???????????

Πάμε όλοι μαζί ΕΛΛΑΣ-ΕΛΛΗΝΩΝ-ΓΕΡΜΑΝΩΝ ...ΝΑΙ ΣΤΗΝ CLAUDIA CIFFER ΟΧΙ ΣΤΗ ΓΩΓΩ (τι ποια Γωγώ ? μια είναι η Γωγώ...)

άσχετο...ο Σημίτης που είναι fan τόυ Γερμανικού μοντέλου γιατι δεν σας αρέσει ? α ξέχασα ...είναι Κινέζος....

άσχετο2 : και η Ελλάδα θέλει το Γερμανό της...

άσχετο3 : τι προτιμάτε (με το χέρι στην καρδιά) ένα καλό βαρύ τουρκο-ζεμπέκικο ή polka ?

άσχετο4 :" Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας ..και θέλουν το καλό μας" α ρε Αρτέμη..κανείς δε σε άκουγε τελικά...

SilverwolfΜέλος
03/03/2003, 09:39:31
ΦΙΛΕ ΚΕΛΣΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ.

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΤΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΝΑΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΩ ΣΟΥΗΔΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΣΠΑΣΙΜΟ Η ΠΡΟΦΟΡΑ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΙ ΑΡΑΒΕΣ ΚΤΛ. ΟΛΟΙ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΟΥΜΕ... ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΛΕΙ ΣΚΑΡΦΙΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ. (ΤΙ ΠΛΥΣΙΜΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΞΕΡΙΖΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ...)

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ) ΝΑ ΔΙΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΝΑΖΙ.
ΝΑ'ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΤΕ...
ΤΟ ΚΡΗΤΗ TV ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΕΧΕΙ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.

ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΙΜΑΙ.

SilverwolfΜέλος
03/03/2003, 09:47:27
quote:

άσχετο3 : τι προτιμάτε (με το χέρι στην καρδιά) ένα καλό βαρύ τουρκο-ζεμπέκικο ή polka ?

ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ... ΠΕΝΤΟΖΑΛΗ ΕοΝ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ.

ΡΙΞΕ ΛΙΓΗ ΒΡΟΜΙΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΤΟ ΑΖΑΧ ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!!

03/03/2003, 11:45:20

ΕΟΝ..ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ..ΣΚΟΡΠΑΣ ΤΟΓΕΛΙΟ..ΕΥΓΕ!...
ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ..ΜΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΣΙΓΟΥΡΑ
(...τελικα τα πιο ακραια σε αποψεις θεματα ειναι..."ο ΙΗΣΟΥΣ"+"οι ΕΛ-ΛΗΝΕΣ"....ΤΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ αραγε?...)

'manava seva, madhava seva'

Edited by - ΑΤΜΑ on 03/03/2003 11:46:12

WolffacedΜέλος
03/03/2003, 13:50:49
Παρμενίων εάν χτύπα ξύλο πάθαινες ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο και χρειαζόσουν αίμα, και το μόνο διαθέσιμο αίμα ήταν Εβραίου ή μαύρου, θα το δεχόσουν ή θα προτιμούσες να πεθάνεις;

18/07/2008, 07:37:34
Πριν από λίγες μέρες μέσα στο φόρουμ έτυχε να πετύχω σε ένα τόπικ που δεν θυμάμαι το όνομά του, γιατί το θέμα που καταπιανόταν ήταν κάπως διαφορετικό, το λινκ για την ταινία/ντοκυμανταίρ Zeitgeist!

Την ταινία δεν την είχα καν ακουστά, όμως με τα λίγα που είχαν παραθέσει γι αυτήν αποφάσισα να την δω. Άνοιξα λοιπόν την σελίδα και περίμενα να φορτώσει! Για την ταινία δεν έχω λόγια, ήταν συγκλονιστική, αλλά ξέρω πως καθαρά από τύχη την είδα

Προτείνω λοιπόν αυτό εδώ το τόπικ ως χώρο συγκέντρωσης ταινιών-εκπομπών-ντοκυμανταίρ από το διαδίκτυο ακόμα και αν έχει υπάρξει κάπου αλλού αναφορά γι αυτά μέσα στο φόρουμ.

Παραθέτω λοιπόν το λινκ της ταινίας/ντοκυμανταίρ "Zeitgeist"
http://video.google.com/videoplay?docid=-7671298400447638082

Εύχομαι να συναινέσουν και οι συντονιστές και να ευδοκιμήσει ο χώρος επειδή είμαι λάτρης των ταινιών και των ντοκυμανταίρ

και καλή μας αρχή

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

MarteΜέλος
18/07/2008, 13:49:43
Ας συνεισφέρω κι εγώ...:

Pentagon Strike (Ελληνικοι υπότιτλοι)

Παθοκρατία=Αρρώστια

"Θεοί μάκαρες , που σας ελάτρευε του κόσμου η πρώτη νιότη,
Κας σας υβρίζει σήμερα η γηραιά ανθρωπότης,
Αφήστε με εις την ζείδωρο πηγή να εξαγνιστώ,
Εκεί όπου η Θεϊκή Ελλάς εγνώρισε την αλήθεια."
18/07/2008, 14:35:44
quote:

Πριν από λίγες μέρες μέσα στο φόρουμ έτυχε να πετύχω σε ένα τόπικ που δεν θυμάμαι το όνομά του, γιατί το θέμα που καταπιανόταν ήταν κάπως διαφορετικό, το λινκ για την ταινία/ντοκυμανταίρ Zeitgeist!

Την ταινία δεν την είχα καν ακουστά, όμως με τα λίγα που είχαν παραθέσει γι αυτήν αποφάσισα να την δω. Άνοιξα λοιπόν την σελίδα και περίμενα να φορτώσει! Για την ταινία δεν έχω λόγια, ήταν συγκλονιστική, αλλά ξέρω πως καθαρά από τύχη την είδα

Προτείνω λοιπόν αυτό εδώ το τόπικ ως χώρο συγκέντρωσης ταινιών-εκπομπών-ντοκυμανταίρ από το διαδίκτυο ακόμα και αν έχει υπάρξει κάπου αλλού αναφορά γι αυτά μέσα στο φόρουμ.

Παραθέτω λοιπόν το λινκ της ταινίας/ντοκυμανταίρ "Zeitgeist"
http://video.google.com/videoplay?docid=-7671298400447638082

Εύχομαι να συναινέσουν και οι συντονιστές και να ευδοκιμήσει ο χώρος επειδή είμαι λάτρης των ταινιών και των ντοκυμανταίρ

και καλή μας αρχή

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

εγω ειχα παραθεσει τα links απο rapidshare σε θεμα του ESOTERICA... και μαλλον sto θεμα UFO (1o μερος)

"Say HELLO to My Little Friend"
19/07/2008, 03:23:21
Κάτι που ξέχασα να διευκρινήσω είναι η παράθεση και λίγων στοιχείων για την κάθε ταινία ή ντοκυμανταίρ για να γνωρίζουν και οι υπόλοιποι τι πρόκειται να δουν.
Μερικά πολύ λίγα ενημερωτικά λόγια θα είναι αρκετό!!

Και μιας και ξέχασα να πω λίγα λόγια και εγώ για το Zeitgeist, παραθέτω το εδώ λινκ, που βρήκα αργότερα, με την συζήτηση για την ταινία, αν θέλει κάποιος να μάθει κάποια πράγματα..

Ντοκιμαντέρ Ζeitgeist
http://www.esoterica.gr/FORUMS/topic.asp?TOPIC_ID=9451

quote:
εγω ειχα παραθεσει τα links απο rapidshare σε θεμα του ESOTERICA... και μαλλον sto θεμα UFO (1o μερος)

Α.. !!!!ώστε ΕΣΥ ήσουνα λοιπόν???
Να είσαι καλά PREDATOR, πραγματικά πολύ καλό!!!

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

19/07/2008, 09:57:52

Hayao Miyazaki
NAUSICAA of the Valley of the Wind

Fantasy-Animation-Sci-Fi toy 1985, 1 ώρα και 56 λεπτά

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

19/07/2008, 10:29:20
quote:

Α.. !!!!ώστε ΕΣΥ ήσουνα λοιπόν???
Να είσαι καλά PREDATOR, πραγματικά πολύ καλό!!!

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

[/center]

Τουλαχιστο τα κατεβασες να τα δεις?

"Say HELLO to My Little Friend"
19/07/2008, 22:15:56

Παιδιά γράψτε λάθος.. τώρα που μπόρεσα να τσεκάρω την διεύθυνση είδα πως δεν εμφανίζει εκεί που αναφέρω.. οπότε αν θέλετε να το δείτε κλικ εδώ

NAUSICAA of the Valley of the Wind

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

19/07/2008, 22:35:02
Γεια σας.

Θα γίνει μια μικρή αλλαγή στον τίτλο του θέματος, ώστε να προληφθούν τυχόν παρερμηνείες της δυνατότητας ελεύθερης ανταλλαγής οδηγιών για εύρεση ταινιών που βρίσκονται στο Διαδίκτυο.
Στο θέμα αυτό, μπορούν να μπαίνουν links (και φυσικά, σχόλια) για ταινίες που διακινούνται ελεύθερα και νόμιμα στο Διαδίκτυο.

Οπότε, ο τίτλος του θέματος αλλάζει από:
ΤΑΙΝΙΕΣ από το ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
σε:
ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (χωρίς copyright, opensource ταινίες κ.λπ.)

Καλή συνέχεια

19/07/2008, 22:38:55

PREDATOR

quote:
Τουλαχιστο τα κατεβασες να τα δεις?

Δεν θυμάμαι αν είναι αυτά που είχα δεί παλιότερα αλλά τώρα που έκανα αναζήτηση δεν μπόρεσα να τα βρω.. μην ξεχνάς πως το UFO (1) είναι τεράστιο!! 1-2 video άλλων μελών που βρήκα από rapid share στο ίδιο τόπικ, είχαν διαγραφεί!!

Αν κάποια στιγμή τα εντοπίσεις ή αν θυμάσαι τις διευθύνσεις τους ακόμα, κάνε μία παράθεση και εδώ για να υπάρχουν...

Να σαι καλά....

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

20/07/2008, 11:38:58
Αγαπητή simori μπορείς να παρακολουθήσεις την ταινία-ντοκυμαντέρ απ'ευθείας από την ιστοσελίδα της

http://zeitgeistmovie.com/

Wolf