- Ελληνες.Ο εκλεκτος λαος (Ενα θέμα ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
PREDATOR
quote:
Τουλαχιστο τα κατεβασες να τα δεις?Δεν θυμάμαι αν είναι αυτά που είχα δεί παλιότερα αλλά τώρα που έκανα αναζήτηση δεν μπόρεσα να τα βρω.. μην ξεχνάς πως το UFO (1) είναι τεράστιο!! 1-2 video άλλων μελών που βρήκα από rapid share στο ίδιο τόπικ, είχαν διαγραφεί!!
Αν κάποια στιγμή τα εντοπίσεις ή αν θυμάσαι τις διευθύνσεις τους ακόμα, κάνε μία παράθεση και εδώ για να υπάρχουν...
Να σαι καλά....Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
δυστυχως τα accounts απο rapidshare εχουν διαγραφει! δεν μπορεσα να βρω ανανεωμενους

Φίλη keraynos δυστυχώς αντιμετώπισα πρόβλημα... ενώ είχα ήχο δεν είχα εικόνα αλλά μου έκανε εντύπωση το εξής: η εισαγωγή.. από αυτά που άκουγα δηλαδη... ήταν διαφορετική από αυτή στο google
Φίλε Predator, όταν πήγαινα να κάνω download μου εμφάνιζε κάτι που έλεγε πως δεν μπορούσε να κατέβει γιατί κάτι άλλο κατέβαινε εκείνη την στιγμή, αλλά εγώ δεν κατέβαζα τίποτα.. !
Βασικά τις τελευταίες μέρες η σύνδεσή μου είναι κάπως.. η ταχύτητά αργή.. τεσπα, εύχομαι να βελτιωθεί σύντομα!!
Αντιθέτως τα βιντεάκια του Marte τα είδα μια χαρά
Anyway σας ευχαριστώ παιδιά για τη προσπάθεια!!
Να ρωτήσω κάτι άλλο... έχει κάνει κάποιος προσπάθεια να δει το NAUSICAA of the Valley of the Wind να μου πει αν κατάφερε να το δει? και να μου πει και τη γνώμη του βέβαια.. ???
Βασικά αν σας αρέσουν οι ταινίες animation, αυτή είναι πολύ πολύ καλή, οπότε μη το σκέφτεστε...
Φιλικά...
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Edited by - simori on 22/07/2008 10:37:36
Δωρεάν παρακολούθηση ταινιών και σειρών στο IMDB
Η Amazon.com ανακοίνωσε ότι η θυγατρική της IMDB (διαδικτυακή βάση δεδομένων κινηματογραφικών ταινιών) θα επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν ταινίες και τηλεοπτικές σειρές χωρίς χρέωση στην ιστοσελίδα της, imdb.com. Πάνω από 6.000 τίτλοι θα είναι διαθέσιμοι, από τα πρόσφατα επεισόδια δημοφιλών τηλεοπτικών σειρών όπως οι «24» και «Ήρωες» ή κλασικές ταινίες όπως «Μερικοί το προτιμούν καυτό».
Η IMDB ανακοίνωσε επίσης ότι τα πρώτα επεισόδια των φθινοπωρινών τηλεοπτικών σειρών όπως «Lipstick Jungle» και «30 Rock»
http://news.pathfinder.gr/scitech/504578.html
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
http://video.google.com/videoplay?docid=-7492068823950286254
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Ρένος Αποστολίδης
Ηράκλειτος
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Ρένος Αποστολίδης
Περί Πίστεως
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Να ενημερώσω πως κάποιος έκανε τον κόπο να μαζέψει ένα πολύ μεγάλο υλικό από εκπομπές και να τις δημοσιεύσει μέσα στο κανάλι του τεμαχισμένες, περί τα 200 βιντεάκια. Εκπομπές όμως ολοκληρωμένες αλλά τεμαχισμένες κατ' ανάγκη.
Ο Ρένος Αποστολίδης είναι ένας θησαυρός, στην κυριολεξία, ένας άνθρωπος με βάθος, με μεταδοτικότητα, με γνώση και μία ζωντανή φωνή που χαίρεσαι να ακούς, γιατί έχει το χάρισμα να μεταδίδει μέσα από τον τρόπο που διαβάζει... και αβίαστα να σου χαρίζει απλόχερα γνώση μέσα από τα σχόλια που κάνει, άλλοτε καυστικά και άλλοτε για να πληροφορήσει το ένα ή το άλλο.
Πέθανε σε ηλικία 80 ετών το έτος 2004..
Πληροφορίες για το βίο και το έργο του, κάντε κλικ στην εικόνα..
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Σε ευχαριστώ πολύ…

Όπως κατάλαβες μπορείς να βρεις πολλές και διάφορες εκομπές που παρουσιάζει αποσπάσματα από Φιλοσόφους, Ποιητές, μιλάει για την Παιδεία, την Γλώσσα, αλλά και άλλα και Δικά του, όμως σκέφτηκα πως θα ήταν υπερβολικό να έβαζα συνδέσμους για Όλα αυτά ξεχωριστά, οπότε αρκέστηκα απλά στην ενημέρωσή τους..γιατί όποιος ενδιαφέρεται είναι πολύ εύκολο να τα βρει Όλα αυτά...
Εύχομαι καλή και εποικοδομητική θέαση...
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......