- ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ, ΑΝΩΤΕΡΟΣ / ΟΡΟΙ ΕΠΙΝΟΗΜΕΝΟΙ ΑΠ' ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΕΠΑΡΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΥΤΗ (ΘΕΟΣ, Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΣΤΟ) ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΛΟΓΙΚΗ
LEGEND 1900,
ΝΑΙ,ΕΠΙΝΟΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ,ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ(ΤΑ ΕΥΚΟΛΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΝΤΑΙ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΝΟΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΠΑΥΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ...
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑΙ,Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΥΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΛΟΓΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ (ΛΟΓΙΚΗ)ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ...
ΑΡΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΩΤΕΡΗ!!!
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
quote:
Στην ουσία, είναι πραγματικότητα πως συμφωνούμε.Θα ήθελα να θίξω κάποια σημεία.
1) Ποιος ορίζει τα δώδεκα σκαλιά της αυτογνωσίας. (σχόλιο….. όσον αφορά την παραδοχή της μηδαμινότητας μας, συγκρινόμενοι με την δημιουργό δύναμη, θα ήθελα να το θίξουμε αργότερα, διότι έχω κάποιες ενστάσεις. )
2) Θα επιμείνω όσον αφορά την ερώτησή σου στην Φαιά Πεμπτουσία, δίχως να επιθυμώ να γίνω κουραστικός. Διότι διαβάζοντας ξανά την απάντησή της και την ερώτησή σου, αδυνατώ να κατανοήσω τον λόγο που της την θέτεις. (ίσος να είμαι και κουρασμένος…
) αλλά βοήθησέ με λίγο...
Φαιά Πεμπτουσία
Συμφωνώ με τον Εχέμβροτο στο σημείο που λέει οτι δε γνωρίζει αν υπάρχει Θεός αλλά έτσι κι εγώ, αισθάνομαι οτι υπάρχει κάποια ανώτερη δύναμη που είναι υπεύθυνη για όλο αυτό το τεράστιο και λεπτεπίλεπτο κατασκεύασμα.Καποδίστρια
ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΩ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΦΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΜΩΝΩΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ.ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΕΙ:"Συμφωνώ με τον Εχέμβροτο στο σημείο που λέει οτι δε γνωρίζει αν υπάρχει Θεός...",
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ,ΛΕΕΙ.ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΗΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙ( ΘΕΟΣ,ΓΙΑΧΒΕ,ΑΛΛΛΧ Κ.ΛΠ.),ΑΛΛΑ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΔΥΝΑΜΗ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΩ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΘΕΟ.
ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΩ ΠΕΡΙΤΤΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΞΗΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.ΣΑΦΩΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ.ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΛΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΤΗΣ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ" ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ "ΘΕΟΣ";ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΑΙΑ ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ "ΕΤΡΕΞΕ"
(ΑΣΤΕΙΑΚΙ...) ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
3)ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ(!!!),ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ!!!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ!!! ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗΣ...
ΤΕΛΟΣ...
ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ.
ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ Ο ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΥΛΗΣ!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΦΑΝΕΣ,ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ "ΕΛΑΦΡΙΑ" ΜΟΡΦΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΟΣΜΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.Λ.Χ. ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ(ΚΑΠΝΙΣΜΑ,ΑΛΚΟΟΛΙΣΜΟ,ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ) ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΡΡΕΣΜΟ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΟΠΟΙΟΙ ΚΙ' ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗΣ,ΤΗΣ ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ,ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΜΑΣ!!!
ΑΥΤΑ!!!
quote:
μαλλον θα τον ρωτουσα γιατι την βρισκει τοσο πολυ με το κρυφτο...οσο για αυτο που ειπε ο εχεμβροτος συμφωνω...
ΕΓΩ Ο RYCHE EIMAI O ΘΕΟΣ...
ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΧΡΕΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ...ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ...
KAI NAI EXΕΙ ΕΠΑΡΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΜΟ...ΕΝΑΝ ΕΓΩΙΣΜΟ
ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΚΛΙΕΙ ΟΛΑ...RYCHE THE GOD WHO FAILED....
ειμαι το πτωμα του χθεσινου μου εαυτου...
ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...
ΑΓΑΠΗΤΕ ΡΑΙΧ,
ΑΝΤΙ ΑΛΛΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΩΡΩ ΠΕΡΙΤΤΗ,ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΣΚΙΤΣΟ...
Edited by - kapodistria on 27/01/2004 20:19:33
quote:
"προπατορικό αμάρτημα " ...
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
καλλα Πιστεύεται ακόμα στο προπατορικό αμάρτημα;
Όλα είναι θεωρίες
το ξερεται οτι υπαρχουν πολλες ιστοριες της Παλιάς διαθήκης
που είναι κλεμμένες από την ιστορία της αρχαίας Ελλάδας;
κλεψανε οι Εβραίοι την ιστορια μας και για τους κατακλισμους και για πολλα αλλα
ioannis
[/quote]
ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΩ ΙΩΑΝΝΗ,
ΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ Τ-SEEKER,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΛΕΙΠΕΙ,ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΑΦΩΣ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ Ή ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΡΩΠΑΤΟΡΙΚΟΥ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΟΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΤΕΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΑΥΤΟΥ.ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΛΑΤΙΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΟΠΙΚ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΩΣ ΝΑΙ,ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΒΑΣΗ ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ.ΘΑΛΕΓΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΡΙΠΛΟΚΟ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΟΠΙΚ.
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΘΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ.
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΙΩΑΝΝΗ...
quote:Απο ποιον όμως; Η παρατήρηση αυτή έγινε απο μας;
Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ (ΛΟΓΙΚΗ)ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ...
ή παραλάβαμε σαν κληρονομιά την απόρροιά της απο άλλους πριν απο μας;
Ξεκινήσαμε εμείς απ' την αρχή να δούμε τον κόσμο; ή δεχτήκαμε με τυφλή πιστη αυτα που μας έδωσαν σαν αλήθεια;
Μήπως η περιορισμένη και οριοθετημένη απο μας αντίληψη μας οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα ή σε μέρος ή και παρερμήνευση της αλήθειας;
quote:Κι επομένως, μηπως η έννοια όπως την αντιλαμβανόμαστε είναι λαθεμένη;
ΟΠΩΣ ΕΠΙΝΟΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΠΑΥΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ...
"Μη προσπαθείς να ακολουθήσεις τα βήματα των σοφών,
αναζήτησε και συ αυτό που κι αυτοί αναζητούσαν" Basho

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
καλα δεν ντρεπεσαι να κοροιδευεις ετσι εναν θεο?
παντως χωρις πλακα τωρα
δεν καταφερες να δεις....
'η εγω δεν σου εδειξα σωστα...
εγω εξισωνω τον Εαυτο μου
σε θεο και οχι το Εγω μου...
δουλος δεν ειμαι κανενος
εφοσον ως Ελλην δεν σκυβω
το κεφαλι πουθενα...
ειμαι δημιουργημα με την
ουσια Του αρα ειμαι Αυτος...
και για να στο πω αλλιως καλη μου
θα σου παραθεσω κατι που εγραψα στις κυκλαδες...
Τουτο ειναι Αυτο
και Εγω ειμαι Αυτο
και Εσυ εισαι Αυτο
κι ετσι ειναι Εκεινο
κι Αυτος ειναι Αυτο
κι Αυτη ειναι Αυτο
κι Εκεινο ειναι Εκεινο.
Τζειμς Μπροτον...
φιλακια...
Ryche The God Who Failed To Make Kapodistria To Believe![]()

quote:
Να 'μαστε πάλι σε λεκτικές περιπέτειες!...
quote:Απο ποιον όμως; Η παρατήρηση αυτή έγινε απο μας;
Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ (ΛΟΓΙΚΗ)ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ...
ή παραλάβαμε σαν κληρονομιά την απόρροιά της απο άλλους πριν απο μας;
Ξεκινήσαμε εμείς απ' την αρχή να δούμε τον κόσμο; ή δεχτήκαμε με τυφλή πιστη αυτα που μας έδωσαν σαν αλήθεια;
Μήπως η περιορισμένη και οριοθετημένη απο μας αντίληψη μας οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα ή σε μέρος ή και παρερμήνευση της αλήθειας;
quote:Κι επομένως, μηπως η έννοια όπως την αντιλαμβανόμαστε είναι λαθεμένη;
ΟΠΩΣ ΕΠΙΝΟΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΠΑΥΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ...
"Μη προσπαθείς να ακολουθήσεις τα βήματα των σοφών,
αναζήτησε και συ αυτό που κι αυτοί αναζητούσαν" Basho
Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ...![]()
ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΚΕΨΗ;
ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΓΕΙ ΩΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ;
ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ;ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΑΛΛΩΝ;ΤΩΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ ΑΛΛΩΝ;
ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ,ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑ,ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΣΚΕΨΕΙΣ,ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΡΕΥΝΕΣ, ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΛΩ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΑΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ...
ΑΡΑ ΚΑΝΩ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΟΣΜΕΝΗ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΞΑΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ!!!
ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΥΣΚΟΛΟ,ΑΦΟΥ ΜΙΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ !!!
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΛΑΘΕΜΕΝΗ ΕΝΝΟΙΑ...ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ!!!

Edited by - kapodistria on 28/01/2004 18:57:31
quote:
γεια σου καλη μου καποδιστρια...
καλα δεν ντρεπεσαι να κοροιδευεις ετσι εναν θεο?
παντως χωρις πλακα τωρα
δεν καταφερες να δεις....
'η εγω δεν σου εδειξα σωστα...εγω εξισωνω τον Εαυτο μου
σε θεο και οχι το Εγω μου...
δουλος δεν ειμαι κανενος
εφοσον ως Ελλην δεν σκυβω
το κεφαλι πουθενα...
ειμαι δημιουργημα με την
ουσια Του αρα ειμαι Αυτος...και για να στο πω αλλιως καλη μου
θα σου παραθεσω κατι που εγραψα στις κυκλαδες...Τουτο ειναι Αυτο
και Εγω ειμαι Αυτο
και Εσυ εισαι Αυτο
κι ετσι ειναι Εκεινο
κι Αυτος ειναι Αυτο
κι Αυτη ειναι Αυτο
κι Εκεινο ειναι Εκεινο.Τζειμς Μπροτον...
φιλακια...
Ryche The God Who Failed To Make Kapodistria To Believe
ειμαι το πτωμα του χθεσινου μου εαυτου...

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ...
ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ...
ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ...
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟ ΕΚΕΙΝΟ...
ΚΑΙ Ο ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ...
ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΗ...
ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟ ΤΟ ...ΕΚΕΙΝΟ...
ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ,ΑΠΕΤΥΧΕΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ!!!ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ!!!
quote:
ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ,ΑΠΕΤΥΧΕΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ!!!ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ!!!
τιποτα καλη μου
δεν απευθηνομουν σε εσενα αλλα σ΄Αυτο που Εισαι...
και Αυτο που δεν ΕΙΣΑΙ... ΕΙΣΑΙ!!!
Θες να στο πω?
Εισαι αυτο που Ειναι μεσα σου και δεν Εισαι Εκεινο που νομιζεις...
Αυτο...ηταν...
καποδιστρια εμενα οτι και να κανεις με πειθεις πως εισαι
θεος...
Ryche...showing God...![]()
![]()

Αγαπητή φίλη (αν μου το επιτρέπεις) Καποδίστρια, ελπίζω να δεχθείς τα ταπεινά μου συγχαρητήρια για τον τίτλο του topic ΚΑΙ γιά το ίδιο το topic.Είναι ένα θέμα που μπορεί μέσα του να περιλάβει τα πάντα όσα θέλει πραγματικά να μάθει κάποιος γιά τις εσωτερικές του απορίες και αναζητήσεις. Το παρακολουθώ απο την αρχή που άνοιξε, και ομολογώ βλέποντάς το ότι έχει γίνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Μπράβο σε όλους σας.
Αν μου επιτρέπετε θα ήθελα να σταθώ σε ένα σημείο γιατί βλέπω ότι όλοι μιλάτε (και εγώ βέβαια) γιά το ίδιο πράγμα και διαφωνείτε χωρίς ιδιαίτερο λόγο.Μιλάω γιά τις διαφωνίες σχετικά με το τί είναι ο θεός, τί ιδιότητες έχει, πώς θα τον ονομάσουμε,αν είναι ον, αν ειναι δύναμη,
κ.λ.π. Επειδή οι ονομασίες και οι ιδιότητες που του έχουμε προσάψει είναι πάρα πολλές (όπως θεός, Υπέρτατο Ον, Δημιουργός, η μόνη μεγαλύτερη και προυπάρχουσα ανέκαθεν δημιουργηκή δύναμη, Αρχέγονη
δύναμη, τα πάντα και τίποτα, τα πάντα.και τόσες άλλες, δεν θα ήταν καλύτερα να συμφωνήσουμε όλοι, μιάς και όλοι εννοούμε το ίδιο πράγμα,
(άσχετα αν ο κάθε έναςτου προσδίδει και διαφορετική ιδιότητα),και κατ εμέ ειναι ΟΛΑ όσα του προσάπτουμε, δεν είναι καλύτερα να μείνουμε ΟΛΟΙ στην λέξη θεός (μιά και το topic άνοιξε με αυτήν την λέξη) και ας ελευθερώσουμε το topic απο αυτήν την διαφωνία;;;;;;;;; Φίλοι μου προχωρήστε και αν μου επιτρέπετε θα ήθελα να βάλω και εγώ ένα μικρό λιθαράκι. Όχι τώρα όμως, μου λείπει χρόνος.
Σας ζητώ συγνώμη.
Φιλικότατα.