ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΔΙΠΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ: Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΥΗΣΗΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΔΙΠΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ: Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΥΗΣΗΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

AitheroVamon30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
17/03/2011, 18:00:25

quote:
ζουζου μου,ο zipακος με απειλει!
τι να κανω;

Αγκαλίτσα...

ζιπάκο μου δεν μπορεί να 'χεις παράπονο..
Ντουρντουλούκι ήθελες ντουρντουλούκι πήρες!!!

Εχω μια απορία όμως πως τα προλαβαίνεις όλα??? Παίζεις με 2-3 η/υ ταυτόχρονα.. χαχαχα!!!

Πρόσεχε αγάπη μου έκεί ψηλά έχει ένα ρολογάκι-ρουφιάνο και καρφώνεσαι!!
Σαν τσατ - ρουμ το δουλεύεις..χαχαχα!!!

Μου άρεσες εξ απ' ανέκαθεν αλλά τώρα μ' αρέσεις περισσότερο.. .ενα πράμμα σαν το παληό κρασί... ομορφαίνεις και πας...

Φτιάχνομαι η που...να!!!

http://www.krassanakis.gr/gelio.files/image014.gif

I never said that I may deceive all the people all the time.
It's enough for a human to do either one or the other.

chessΜέλος
17/03/2011, 19:40:58
Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα βαζετε ολοι με τον Dr...

Ειπε οτι εχει κι αλλους λογαριασμους.. Οχι οτι τους χρησιμοποιει.. Για ποιο λογο να κανει ενα τετοιο θεμα αν εχει 2-3 λογαριασμους εν ενεργεια?? Για να εκτεθει??

Βρε συ ζιπ, γιατι τοση ειρωνια ρε παιδι μου?? Στην τελικη ο γιατρος δεν ρωτησε κανεναν αν εχει διπλο η τριπλο λογαριασμο... Ζητησε την αποψη μας πανω στην δημιουργια πολλων λογαριασμων...

Γιατι το επικεντρωσατε εδω? Στην τελικη κι εγω εχω 2 λογαριασμους στο facebook..Εναν κανονικο κι εναν για να μου στελνω δωρακια στα παιχνιδια.. Αυτο δεν εχει απαραιτητα εναν βαθυτερο λογο που το κανω... Και οπως προανεφερα κι εγω η ιδια εχω και δευτερο λογαριασμο εδω... Και μπορει τωρα να μην θυμαμαι πια nickname και κωδικους,αλλα μεχρι προσφατα καπου τα ειχα φακελωμενα...

Δεν σημαινει οτι εκανα καταχρηση του λογαριασμου αυτου για να μπω να βρισω η οτιδηποτε....Ουτε πιστευω οτι ειχε νοημα να βγω να πω "Γεια σας!! Δεν σας νοιαζει αυτο που θα πω...Για την ακριβεια χεστηκατε,αλλα για να μην βγει και μου την πει κανενας, εχω να δηλωσω οτι αυτος ειναι ο δευτερος μου λογαριασμος, και ο προηγουμενος μου ονομαζοταν ...."

Γιατι τοση παραφιλολογια και τοσο ψαξιμο??Στην τελικη, ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθον βαλετω.....

Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ

17/03/2011, 20:12:41
Ασχετο ρε παιδιά, αλλά δεν κρατιέμαι. Θα ρωτήσω: Κε ΛΟΜΒΑΡΔΟΠΟΥΛΕ μηπως έχεις σχέση με στοές κλπ;

Συνεχίστε, αλλά μην μας αφήσετε πάλι στην μέση ε;

17/03/2011, 21:16:30
quote:
chess

Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα βαζετε ολοι με τον Dr...

Βρε συ ζιπ, γιατι τοση ειρωνια ρε παιδι μου?? Στην τελικη ο γιατρος δεν ρωτησε κανεναν αν εχει διπλο η τριπλο λογαριασμο... Ζητησε την αποψη μας πανω στην δημιουργια πολλων λογαριασμων...

Κανένα πρόβλημα με τον Dr Jekyll Mr Hyde. Εγώ τον συμπαθώ και συμφωνώ σε πολλά πράγματα μαζί του. Απλά, δεν μου άρεσε αυτό το "Φεύγω τώρα να μη σας ενοχλώ", ήταν λίγο ντιντίδικο.

quote:
chess

Γιατι το επικεντρωσατε εδω? Στην τελικη κι εγω εχω 2 λογαριασμους στο facebook..Εναν κανονικο κι εναν για να μου στελνω δωρακια στα παιχνιδια.. Αυτο δεν εχει απαραιτητα εναν βαθυτερο λογο που το κανω... Και οπως προανεφερα κι εγω η ιδια εχω και δευτερο λογαριασμο εδω... Και μπορει τωρα να μην θυμαμαι πια nickname και κωδικους,αλλα μεχρι προσφατα καπου τα ειχα φακελωμενα...

Δεν σημαινει οτι εκανα καταχρηση του λογαριασμου αυτου για να μπω να βρισω η οτιδηποτε....Ουτε πιστευω οτι ειχε νοημα να βγω να πω "Γεια σας!! Δεν σας νοιαζει αυτο που θα πω...Για την ακριβεια χεστηκατε,αλλα για να μην βγει και μου την πει κανενας, εχω να δηλωσω οτι αυτος ειναι ο δευτερος μου λογαριασμος, και ο προηγουμενος μου ονομαζοταν ...."

Γιατι τοση παραφιλολογια και τοσο ψαξιμο??Στην τελικη, ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθον βαλετω.....

Εν μέρει συμφωνώ. Άλλωστε εγώ του το είπα του Dr Jekyll Mr Hyde, να δει το προφανές. Ότι δηλ. υπάρχουν πολλοί λογαριασμοί όπως ο δικός σου ή της Narkissa555 που είναι διπλοί ή τριπλοί επειδή απλά κάποτε γράφτηκαν στο φόρουμ, σταμάτησαν να συμμετέχουν για κάποιο διάστημα και μετά χάθηκαν οι παλιοί κωδικοί και έφτιαξαν καινούργιους.

Έπειτα, εγώ πουθενά δεν ισχυρίσθηκα ότι αυτή η "αποκάλυψη" των διπλών λογαριασμών πρέπει να γίνει φάτσα κάρτα στο φόρουμ. Κατ' εμέ, όποιος έχει διπλό ή τριπλό λογαριασμό, ας στείλει ένα mail στους υπεύθυνους και ας πει π.χ "Παίδες, εγώ για x λόγους έχω διπλό λογαριασμό, δεν τον χρησιμοποιώ όμως, συνεπώς διαγράψτε τον ή τέλος πάντων καν' τε ότι νομίζεται με αυτόν, εγώ σας ενημερώνω και ενεργείστε αναλόγως." Και τελειώνει το παραμύθι. Όμορφα κι ωραία και κανένας δεν παίρνει πρέφα και τίποτε δεν βγαίνει παραέξω.

Ήδη, μέσα σε 3 σελίδες εμφανίστηκαν 4 μέλη, συμπεριλαμβανομένου και του Dr Jekyll Mr Hyde - και σκέψου δηλ. πόσα άλλα είναι ακόμη - που έχουν - ο καθένας για τους δικούς του λόγους - διπλούς λογαριασμούς.

Δες όμως πως το παρουσιάζει ο Dr Jekyll Mr Hyde. Από την αρχή λέει :

quote:
Δημιούργησα ένα θέμα, μετά από τηλεπαθητική παραίνεση πολλών συμφορουμιστών, σχετικά με αυτό το μείζον ζήτημα που ταλανίζει το φόρουμ εδώ και κάποιο καιρό. Αυτό τις χρήσης διπλών(τριπλών, πενταπλών, δεκαπλών) λογαριασμών, τόσο εντός όσο και εκτός των φόρουμ.

Καλά το "εντός φόρουμ". Το "εκτός φόρουμ", τι το θέλει ; Τέλος πάντων, δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι πως ήδη εμφανίστηκε ένας διπλός λογαριασμός που ως σκοπό είχε την αναστάτωση και την παραπλάνηση των μελών, με στόχο κατ΄ εξοχήν εμένα δηλ.

Δες π.χ τι ωραία και με χιούμορ εξελίσσεται η όλη ιστορία στο http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2562 Όταν κάποιος δεν είναι ξεφτίλας & ψεύτης, τότε τι πρόβλημα θα έχει αν πει "ρε παιδιά, ξέρετε, έχω 2, έχω 3 λογαριασμούς, σβήστε τους γιατί δεν τους χρησιμοποιώ"; Κανένα απολύτως.

Και παρακάτω, στο ίδιο θέμα λέει ο Admin :

quote:
Αυτό το Θέμα παραμένει για να μπορούν να καταγράφουν και άλλα Μέλη Πιθανούς Πολλαπλούς Λογαριασμούς που έγιναν είτε από λάθος, είτε εξαιτίας κάποιου άλλου προβλήματος και να βοηθάνε και εμάς σε αυτή τη διαδικασία ανεύρεσης "προβληματικών" Λογαριασμών (για παράδειγμα υπάρχουν κατά καιρούς αρκετοί με ανύπαρκτη e-mail διεύθυνση...)

Αυτό σημαίνει τάξη, αυτό σημαίνει οργάνωση. Απλά πράγματα δηλ.

chessΜέλος
17/03/2011, 21:32:22
Ζιπ απλως πιστευω οτι στοχος του Dr ηταν να πεσουν οι μασκες γιατι κατι ειχε υποπεσει στην αντιληψη του (φαινεται εξυπνος ανθρωπος)"εκθετοντας" εν μερει τον εαυτο του αναφεροντας την υπαρξη ενος δευτερου δικου του λογαριασμου...

Το εκτος φορουμ που αναφερει, νομιζω οτι το ανεφερα και πριν, αποκεντροποιει το συγκεκριμενο φορουμ και αναφερεται γενικα....Πχ Ενα ατομο θα μπορουσε να κανει πολλα καναλια στο youtube για να ανεβαζει τα views και τα θετικα σχολια του....

Τωρα οσον αφορα τον καινουργιο λογαριασμο που εμφανιστηκε, και δηλωνει τοσο απροκαλυπτα την υπαρξη του, δεν ξερω κατα ποσο ειναι εντιμο αυτο που κανει.... Και οντως σε εχει στοχοποιησει και βρισκεται σε μια διαρκη επιθεση απεναντι σου...Αλλα αυτο προφανως ειναι ενα θεμα με προιστορια,καθαρα μεταξυ σας....

Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ

chessΜέλος
17/03/2011, 21:51:49
Επισης πιστευω οτι αυτοι την στιγμη εκτος απο τον γραφικο geostat υπαρχουν αλλοι 2 διπλοι λογαριασμοι.....Και για την ταυτοτητα του ενος λογαριασμου εχω μια υπονοια.....

17/03/2011, 22:33:58
zipάκο οι 2-3-4 λογαριασμοί φέρνουν γνωριμίες βλέπω.

Διπλός είμαι κι εγώ. Πιός; Χμμμ... μπορει ο τρεχα... μπορει...

Πιό θηλυκό μέλος με θέλει;

Μην το παραχέζετε με τους διπλούς. Στο τελος θα σταματησουν να τσιμπανε οι γκόμενες. Να περνουμε κι εμείς σειρά.

Λοιπόν. ειμαι διπλος και διαθέσιμος!
Εσείς;

17/03/2011, 22:51:12
quote:

Το είπα : Λαγούς θα βγάλω Narkissa555, δεν θυμάσαι να μας πεις ποιοι είναι οι άλλοι σου λογαριασμοί ;

[ φιλική είναι η ερώτησή μου, ok ; ]

Edited by - zip on 17/03/2011 15:03:55

Φυσικά, Ζιπ, για ποιο λόγο να παρεξηγηθώ??

Ο ένας ήταν Narkissa σκέτο αν θυμάμαι καλά...!!! Γι αυτο και έβαλα 5αρια αυτή τη φορά..!!

Τον άλλον δεν τον θυμάμαι...!!Θα σε γελάσω.Θυμάμαι μόνο ότι αποτελούνταν από κάτι κεφαλαία αρχικά. Παίζει να έχουν περάσει και 4 χρόνια, Ζιπ.

Πάντως δεν έκανα κάτι με κακό σκοπό...!! Απλώς πόσταρα ξέρω γω μια δυο φορές και μετά δεν ξαναεμφανιζόμουν για μια χρονιά ολόκληρη, οπότε δεν θυμόμουν passwords κτλπ!

Και είναι και τα pass περίεργα, διότι δεν τα επιλέγουμε εμείς αλλά μας τα στέλνουν έτοιμα (βέβαια, μπορούμε να τα αλλάξουμε, αλλά εγώ δεν το έκανα), οπότε... καταλαβαίνεις.

Και ίσως ήταν αμέλειά μου που δεν ειδοποίησα τους διαχειριστές, μα δεν το σκέφτηκα καν...!

Edited by - Narkissa555 on 17/03/2011 22:55:18

Edited by - Narkissa555 on 17/03/2011 23:00:04

18/03/2011, 08:06:18
Πελεγκρίνο ;;; Κι εσύ τέκνον Βρούτε ;

http://www.youtube.com/watch?v=uZ5s-vWvvQw

Έλα παιδιά, βάλτε τώρα που γυρίζει ...

[ Narkissa555, σωστή! ]

18/03/2011, 13:15:42
quote:

zipάκο οι 2-3-4 λογαριασμοί φέρνουν γνωριμίες βλέπω.

Διπλός είμαι κι εγώ. Πιός; Χμμμ... μπορει ο τρεχα... μπορει...

Πιό θηλυκό μέλος με θέλει;

Μην το παραχέζετε με τους διπλούς. Στο τελος θα σταματησουν να τσιμπανε οι γκόμενες. Να περνουμε κι εμείς σειρά.

Λοιπόν. ειμαι διπλος και διαθέσιμος!
Εσείς;

Αν οι διπλοί είναι η γοητεία σας, τότε ο Λούπους σας έχει πατήσει κάτω Έχει πολλαπλούς αυτός ο άτιμος!!!! Ό,τι και να κάνεις, Πελεγκρίνο, οι γκόμενες πίσω του θα τρέχουν. Έχει σπάσει κάθε ρεκόρ.