- ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΕ ΚΑΠΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
-ρε 'σεις δε σηκωνουμε ενα?
μετα απο πολλα-πολλα παρακαλια,τα καταφερα.βγαζω εναν τελειομενο στυλο μεταλλικο γι' αυτο αντεξε,και το σηκωνω................................
.....................................................................
και απο κατω ειχε 2 πλαστικους παρακαλω σωληνες,εκ των οποιων ο ενας ηταν(ξαναπαρακαλω) σπασμενος,λες και το ειχε πατησει ανθρωπινο ποδι.(αυτο ειναι αληθεια.)
αυτα λοιπον...αυριο,επειδη μπορω να παρω το κινητο μου μαζι μου θα βγαλω μια φωτογραφια και θα προσπαθησω να τη στειλω.
για οσους δε θυμουνται,το συμβολο απο το οποιο ειναι γεματα τα καπακια του μοσχατου και συγκεκριμενα της οδου πινδου,εχουν μια καθετη γραμμη απο την οποια περνουν τρεις οριζοντες που στις ακρες γερνουν προς τα απανω,και οσο πανε απο πανω προς τα κατω οι γραμμες μακραινουν.
στα πλαγια γραφει κατι περιεργα,μαλλον διαστασεις,αλλα πουθενα δεν υπαρχει κατασκευαστρια εταιρια.
μπορει κανεις να μου πει πως να στειλω φωτογραφια απο κινητο στο σαιτ?
Δεν χρειαζεται να ξυπνας το πρωι αν δε σκοπευεις να αλλαξεις τον κοσμο...
Δεν ειναι τοσο το τι θα κανεις εσυ μεσα σε λιγα χρονια,μα αν ο χρονος δεν μπορει να κανει τιποτα σε σενα.
Υπάρχει Θεός...
Θα βρουν την ευκαιρια και θα σε πατήσουνε
ΤΟΤΕ
ΑΛΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ
Μόνο τοτε
Άραγε ξέρει κανείς σε ποια Ελληνική (ΕΛ) βιομηχανία (Β) αντιστοιχεί αυτό το trademark (Α..);
quote:
Πάρε διάβασε το "Η επερχόμενη φυλή"
Ε. Μπουλγουερ-ΛύττονΥπάρχουν και αρσενικοί και θηλικοί Βρίλ-Για (η φυλή)
Καμία σχέση με ξωτικά.
Κάκιστο όνομα ???
Θέμα γούστου....Και κάτω βλέπεις μια καλιτεχνική απεικόνιση της δύναμης Βρίλ.
Επισημαίνω οτι όλα αυτά είναι από ένα μυθιστόρημα και έχει καθαρά συμβολικό χαρακτήρα.
Πω πω μην ψαρώνεις τόσο πολύ...![]()
(κάκιστο όνομα εκ του κάκιστου vril...)
Αμέσω να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα...![]()
Το βιβλίο το ξέρω... ένα μυθιστόρημα ενός άλλου αιώνα...τον συμβολισμό του δε ξέρω... μήπως θα μπορούσες έστω και με μήνυμα να μου το πεις?

Είμαι όλη αυτιά (χωρίς καπάκια)
BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!
Θα βγώ εκτώς θέματος και θα βρεθεί κανένας Mod ή admin να μου τραβήξει το Βριλο-αυτί !
καλά τον κατάλαβα τόση χαρά
μόνο ο γνωστός καθυστερημένος θα ήτανε
άκου νέο μέλος …
η λαμογιά σε ολο της το μεγαλείο
βρήηκε την ευκαιρία και πετάχτηκε
ΡΕ ΚΡΕΤΙΝΕ
ΑΦΕΝΤΗ ΤΩΝ ΚΑΠΑΚΟΛΑΓΝΩΝ
ΑΡΧΗΓΕ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΩΝ
ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΧΕΖ@ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΑΛΑ ΤΙ ΝΑ ΣΕΧΕΣΩ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ
ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ
ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΕ ΑΥΤΟΤΟ ΒΛΗΜΑ
ΟΠΩΣ ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΙΚΠΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ
ΓΕΛΑΝΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ
Λέω και εγω γιατι παθαίνω μπλακ αουτ τώρα
ΔΡΟΜΟ….
ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ
Έκτακτης Ανάγκης
Παρακαλείται να παρέμβει κάποιος συντονιστής (μια και ο διαχειριστής του θέματος λάμπει δια της απουσίας του) και να εξηγήσει του "νέου" μέλους, οτι οι συζητήσεις πρέπει να συμμορφόνονται σε κάποιους κανονισμούς.
Δυστυχώς, το "νεό" μέλος πυροδοτεί προσωπικές αντιπαραθέσεις και προκαλεί εκτροπή από το θέμα.
Δεν έχω σκοπό να εμπλακώ σε "συζητήσεις" που έχουν κύριο λόγο ύπαρξης την ανταλλαγή προσβολών και άλλα παρόμοια.
Ευχαριστώ για την επέμβασή σας.
Ο κακός Βρίλ