- ιπταμενο αντικειμενο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ (ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ)!!
ΑΝ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ !!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
Agent Mulder
Α.Ε.Δ.Α.Φ
A.M
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΤΕ Α.Τ.Ι.Α ΕΙΤΕ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ!
ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΗΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΤΟΥ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ!
ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 02:00 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΜΗΝΑ(ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΒΛΕΠΑ X-FILES ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ) ΚΑΘΩΣ ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ (ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ) ΑΝΤΙΚΡΙΖΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΕΝΑ ΚΙΤΡΙΝΟΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ (ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ(;)). ΚΑΘΩΣ ΕΠΕΦΤΕ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΕΙΧΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΜΙΑ ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΟΥΡΑ (ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ/ΚΟΜΗΤΗΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ)! ΤΩΡΑ ΤΙ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ...!!
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ
Agent Mulder
-
A.M
Αποψη μου είναι ότι όταν βλέπουμε στον ουρανό ένα αντικείμενο με φλεγόμενη ουρά, είναι κατά 99,9% μετεωρίτης.
Υπάρχουν κάποια (ξένα βέβαια) αστρονομικά sites που καταγράφουν αυτές τις παρατηρήσεις και εκεί μπορείς να δεις ότι αυτές οι παρατηρήσεις θεωρούνται "συνηθισμένες".
Ενα τέτοιο site
http://www.popastro.com/sections/meteor/fireball_sightings.htm
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ!
ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ 1 0 0 % ΣΙΓΟΥΡΟΣ!
Agent Mulder
-
A.M
Και γω ασχολούμαι με την Αστρονομία και ήμουν ερασιτέχνης αστρονόμος -τώρα πιά δεν έχω τηλεσκόπιο ![]()
(μήπως ήμασταν και στον ίδιο όμιλο; Του Αστεροσκοπείου της Πεντέλης; )
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:![]()
![]()
με απεραντοσεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
καλο βραδακι φιλοι μου
Επισης !!!! (Ελπιζω να εγινα κατανοητός...)
γεια σου jimaraslarisa,καλως ηρθες στην παρεα μας και καλη συνεχεια σου ευχομαι:)))))))))))))))
σε ευχαριστουμε για αυτην την τοσο σημαντικη πληροφορια σου και συγχωρεσε μας αν ξεφευγουμε απο το θεμα κατα διαστηματα:))))
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
8.n