- Ζώα που δεν γνωρίζουμε οτι υπάρχουν - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
EYXARISTW!!!
Ενα μέτρο ... καθιστό... δηλαδή οταν σηκωθεί όρθιο πόσο μεγάλο θα πρέπει να είναι.... Μπάτμαν δεν ήταν... σίγουρα
μήπως ήταν κανένα μεγάλο πουλί πχ κανένας αετός η καμμια κουκουβάγια??
Εχω προσωπικες εμπιρειες αλλα δεν ηταν ζωομορφο ον αλλα ειχε την μορφη ανθρωπου....ηταν απολυτα τρομακτικο και απολυτα μη πιστευτο...Ευτυχως υπαρχουν πολλα που δεν ξερουμε, γιαυτο υπαρχουμε για να τα ανακαλυψουμε!!!!!!!!!!!
Δεν ειναι απαραιτητο να ηταν ζωο....που ξερεις?
"In nomine patris,et filii, et spiritus sancti."
quote:
OTAN EIPA THN ISTORIA MOU SE FILOYS MOU EIPAN OTI SIGOURA THA YPARXOUN ZWA TA OPOIA DEN GNWRIZOUME KAI MOU ANEFERAN KATI GIA KRYPTOZWOLOGIA.THA H8ELA NA AKOUSW GIA PAROMOIES EMPEIRIES H OTI KSERETE SXETIKA.
Ρίξε μια ματιά σε παλιότερα θέματα του forum:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2967
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1989
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2873
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
egw simfwnw me ton/tin Hermes.Den pistevw oti itan kapoio eidous zwo...Pistevw pws itan anthrwpos alla sigoura oxi o mpatman.alla .....who knows???????????
"All's been come to an end,
We don't have to pretend
slowly we fall asleep
and never wake up again.."
ΤΑ ΛΕΜΕ!
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΤΡΟΜΑΞΩ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ JEEPERS CREEPERS?
re file min tous les gia jeeper creeper's giati esto 1 sto 1.000.000 na einai alitheia kai auto pou eide o filos mas na einai j c's tote tin exoume oloi asxima ma para polu. an deis kai to duo tha katalabeis...
Να καταλάβουμε επιτέλους βρε παιδιά για ποιο πράγμα συζητάμε.
Ευχαριστώ
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ JEEPERS CREEPERS.
ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 2 ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ.
ΤΟ 1 ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
ΣΤΟ 2 ΟΜΩΣ,Ο JEEPER CREEPER ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ
ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ SINVPH.
ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΕΝΝΟΥΣΑ.
ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ DVD.
Οταν ημουν 5 χρ.,παιζαμε κρυφτο με τα παιδια της γειτονιας μου(8 στο συνολο)...και οταν τελιωναμε... στα 100μ. περιπου ηταν ενας ανθρωπος κρεμουμενος απο κατι συκιες...και αν 5-10 δευτ. μπαινοεβγαινε και κοιταγε εμας ενω κρεμονταν...
Τα ματια του λαμπεριζαν(κοκκινα)...και τα μαλλια του ηταν ακαταστατα...τοσα χρονια περασαν και δεν ξεχασα τιποτα.
Το συζηταγα προσφατα με τους φιλους μου και κανενας δεν μπορουσε να εξηγησει αυτο που ειχαμε δει...Ποιος ξερει?8 ατομων ψευδαισθηση?...Ισως και να μην ηταν τιποτα...
Υ.Γ.
Λογο περιεργων πληροφοριων...Δεν λεω παραπανω, για να μην μαθευτουν επικινδυνες γνωσεις...οποιος θελει, ξερει που να με βρει...!
Α ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΕΡΙΚΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΙΔΙΩΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΙΚΡΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΜΑ ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΖΩΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΩ 100% ΙΣΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!?!
ΦΙΛΕ ΗΕRMES ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ!!!!
quote:
ηταν ενας ανθρωπος κρεμουμενος απο κατι συκιες...και αν 5-10 δευτ. μπαινοεβγαινε και κοιταγε εμας ενω κρεμονταν...
Τα ματια του λαμπεριζαν(κοκκινα)...και τα μαλλια του ηταν ακαταστατα...
ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΡΟΥΧΑ??? ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ??? ΒΕΒΑΙΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΘΕΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!?!!
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
quote:
Οταν ημουν 5 χρ.,παιζαμε κρυφτο με τα παιδια της γειτονιας μου(8 στο συνολο)...και οταν τελιωναμε... στα 100μ. περιπου ηταν ενας ανθρωπος κρεμουμενος απο κατι συκιες...και αν 5-10 δευτ. μπαινοεβγαινε και κοιταγε εμας ενω κρεμονταν...
Θα πω κάτι παντελώς ασχετο: Μόλις θυμήθηκα ότι όταν ήμουν γύρω στα δέκα, εγώ και η παρέα μου είχαμε την συνήθεια να ανεβαίνουμε πάνω σε συκιές (να λείπουν τα υπονοούμενα
), να κρυβόμαστε και να τρομάζουμε αθώους περαστικούς. (Μουαχαχά
)
Πάντως το θέμα τόσο του Ερμή, όσο και της Sinwph με ενδιαφέρει πολύ. Δυστυχώς, όμως δεν έχω καταφέρει ακόμα να βρω ακόμα σχετικό υλικό που να έχει σχεσή με αυτό, αλλά και που να αφορά τον ελλαδικό χώρο.
Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...
Δεν μπορουσες να διακρινεις αν φορουσε ρουχα...αλλα παλι δεν πρεπει να ηταν γυμνος...Το περιεργο ηταν πως η κολωνα του ΟΤΕ ηταν διπλα του (σε 3μ. αποστ.) και φωτιζε γενικα τον χωρο, ομως η οψη του παρεμενε σκοτεινη...δεν μπορουσες να διακρινεις ποιος ειναι...πρωτα γιατι ηταν σε μεγαλη αποσταση απο εμας, και δευτερον το μονο που εβλεπες ηταν μια μαυρη ανθρωπινη οπτασια, με λαμπερα κοκκινα ματακια...Η αναγνωρηση του δεν ηταν δυνατη λογο της μεγαλης αποστασης απο το σημειο αναφορας (εμας δηλ.), και δεν εβγαλε κανενα ηχο.Δεν ξερω, εχω σκεφτει ολες τις φυσικες πιθανοτητες, του να γινει ενα τετοιο συμβαν.Μερικες εχουν βαση αλλες παλι καμια...δεν ξερω..?
Φιλη Ksenitita...
Ρουμανος κλεφτης? την δεκαετια του 1980-1990? στα βορεια προαστια?Με κοκκινα ματια?
Με μη αντανακλαστικο ειδωλο?...συγνωμη κιολας,αλλα δεν νομιζω...κατι καλυτερο να προτεινετε????
Φιλε Thios.
Ατυχως και εγω στην αναζητηση βρισκομαι...ελπιζω μοναχα να βγαλει καπου...
Deus X...
O "Mothman" , σύμφωνα με το θρύλο, είναι ίσως ένα από τα πιο παράξενα "πλάσματα" που γνώρισε ποτέ η Αμερικανική ήπειρος. Κόκκινα μάτια, ψηλότερο από τον άνθρωπο, μεγάλα φτερά σαν της πεταλούδας, εκπληκτική ομοιότητα με την κουκουβάγια.
κοιτα εδω:
http://www.supernatural.gr/files_mothman.htm
I went to the woods because I wished to live deliberately, to front only the essential facts of life,and see if I could not learn what it had to teach,and not, when I came to die, to discover that I had not lived!!!
ΓΙΑΓΙΑΚΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΟΠΟΜΟΡΦΟ ΠΛΑΣΜΑ!!!
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
I went to the woods because I wished to live deliberately, to front only the essential facts of life,and see if I could not learn what it had to teach,and not, when I came to die, to discover that I had not lived!!!
"Πρώτη αναγνώριση του Mothman
Όχι αρκετά τόσο σαφώς ορατός, αλλά ακόμα σίγουρα με ανθρώπινη φιγούρα, ήταν η φιγούρα που στεκόταν στη μέση του δρόμου μπροστά από μια γυναίκα που οδηγούσε τον πατέρα της κατά μήκος της Route 2 στο Chief Cornstalk Hunting Grounds της δυτικής Βιρτζίνια, των ΗΠΑ, το 1960 ή 61."