ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το Μυητηριο - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Το Μυητηριο - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

manos30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
29/11/2003, 11:19:48
Silverwolf ,επειδης το καλοκαιρακι αργει για να σε θαυμασουμε με μαγιουδακι η χωρις,θα σου στειλω μια φωτο μου ,ετσι ωστε οποτε ερθεις να με αναγνωρισεις ,ειτε φοραω μαγιο,ειτε οχι:)))))

παντος οτι πινεις πες μας και θα το τιμησουμε δεωντος στην συναντηση:)))))))))))))))))))))

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

29/11/2003, 12:46:30
Μετά μου λένε μένα ότι ξε-φυτρώνω...

Καλώς τον ROGG!!!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

29/11/2003, 14:44:21
quote:

Silverwolf ,επειδης το καλοκαιρακι αργει για να σε θαυμασουμε με μαγιουδακι η χωρις,θα σου στειλω μια φωτο μου ,ετσι ωστε οποτε ερθεις να με αναγνωρισεις ,ειτε φοραω μαγιο,ειτε οχι:)))))

παντος οτι πινεις πες μας και θα το τιμησουμε δεωντος στην συναντηση:)))))))))))))))))))))

Αγαπητέ Ξιφοκράτορα... έλπίζω όλα να βαίνουν καλώς πλέον!
Μιας και έκανες την πρώτη σου πρόταση στην Αρχή θα την υποστηρίξω!
και θα προτείνω με την σειρά μου μια καλοκαιρινή συνάντηση ώστε να μπορέσει και η συνάδελφος Σκύλα να μαυρίσει λίγο... που να τον βρείς τον ήλιο καλή μου εκεί πάνω???

quote:

(περάσεις που λέει ο λόγος γιατί μετά περνάς από τα χέρια μας, εμένα και της αξιότιμης συναδέλφου Χάρυβδης... )

χιχιχιχιχιιιι!!!
Είμαστε πλέον αχτύπητο δίδυμο... περιμένω το καλοκαιράκι καλή μου Σκύλα!!!

quote:

Πάμε στο θέμα της συνάντησης...
Δυστυχώς (αφού ο Gatekeeper δεν ξυλώνεται να στείλει το ιδιωτικό του τζέτ) εγώ δεν θα μπορέσω να έρθω...

Τα έχουμε πεί... ο πρόεδρος είναι τσιγκούύύύύύύνηςςςςςς! Αλλά δεν θα πάρω την θέση του????
Ότι θέλεις θα έχεις!

quote:

Ελπίζω να γίνει η συνάντηση σε χώρο με καλή σύνδεση ίντερνετ οπότε θα τα πούμε δικτυακώς μέσω της μοντέρνας τεχνολογίας

Ναι καλά, με την φτήνια που έχει ο gatekeeper... σε σουβλακερί στην Κόρυνθο θα μας πάει!!!!

Αγαπητή αιτούσα Zadok,
Η Επιτροπή της Αρχής και ο Προέδρος gatekeeper θα εξετάσουν προσεκτικά τα νέα στοιχεία και την φωτογραφία και θα βγάλουν απόφαση εντώς των ημερών!

Αγαπητή ROGG,
Αν θέλεις να παραμείνεις στον χώρο του Μυητηρίου πρέπει να απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο του Προέδρου και να αποστείλεις φωτογραφία και CV.
(ααα... ρε Πρόεδρε πως σε φτιάχνω... πως σε φτιάχνω!)

Μέ Επιτροπικούς χαιρετισμούς,
η Χάρυβδη σας.

Edited by - Mantis on 29/11/2003 15:02:54

SilverwolfΜέλος
29/11/2003, 16:18:39
Το καλοκαιράκι λοιπόν με μαγιό σε κάποια παραλία της πατρίδας μας συνάδελφοι!

Αν και μπορεί να τα πούμε και πιο σύντομα...

Μάνο αγαπητέ μου μια και δεν έχω συγκεκριμένο ποτό επέλεξε εσύ κάτι και πιές στην υγειά μου. Από εδώ πάνω θα πιώ και εγώ κάτι στην υγειά σου/σας.

Χάρυβδη ,αγαπημένη μου, λυπάμαι αλλα ιζ-νο-γκούντ να θες την προεδρία... κακό σκυλί* ψόφο δεν έχει)

(*σκυλί = φύλακας = γκάτεκεεπερ)

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"

drumx13Μέλος
29/11/2003, 20:31:04
ξεκιναμε με ενα ανεκδοτακι που ακουσα εχθες
ετσι για να πανε καλα τα πραγματα σημερα

αρχιζει καπως ετσι:
"Σκαει"...ενας παλαιστινιος σε ενα μπαρ....

παμε τωρα για δουλεια

zadak
τα της μηυσης σου

quote:
1.Ηλικια..34 και κάτι

μας κανεις ...
δοντια εχεις βγαλει??

quote:
δ) η δυστυχης..... ψαχνω πλαστικο χειρουργο ανεξαρτητως φυλου... ο χειρουργος

εχω εναν ....απο φαιμπερ γκλας και εναν... πολυεστερικο
και οι δυο φουσκωνουν και πλενονται στο πλυντηριο
ειναι για σκληρη χρηση
να σου τους στειλω

quote:
η δυστυχης..... ψαχνω πλαστικο χειρουργο ανεξαρτητως φυλου... ο χειρουργος
3.ειδος....Homo Sapiens Sapiens
4.ζωδιο...Κριός
5.τηλ....21 07845000 (είναι η ΕΒΓΑ στη γωνία, ζητείστε την Κικίτσα)
6.Οργανωση.... Εωσφοριστές Πατησίων

βλεπω μια χαμηλη αυτοεκτιμηση ειναι κολπο ή οντως... δεν εχεις ελπιδα

διοτι καλη μου zadak αν συμβαινει κατι τετοιο βρισκεσαι στο σωστο μερος με τους... λαθος ανθρωπους

εμεις καλη μου δεν χαριζουμε... καστανα

...τα τρωμε μονοι μας

quote:
7.Η γνωμη σας για την "Συνωμωσια" - Εντάξει, δεν μπορώ να το κρύψω άλλο, την στιγμή που το ξέρετε όλοι κι εξάλλου, μεταξύ μας είμαστε: όντως οι εξωγήινοι πήραν την αδελφή του Μώλντερ!

εισαι σιγουρη???
τελευταια εθεαθει στην Συγγρου ντυμενη ....μικρη ουκρανεζα
αλλα δεν επιμενω

quote:
.Η γνωμη σας για το φορουμ και τον αδμιν (υποχρεωτικα)
-Μετά την αποκάλυψη της Ελπίδας ότι δεν πρόκειται ν' ανταλλάσσονται συνταγές και ότι το εν λόγω "πίτσι-πίτσι" αφορά αλλότρια και απορριπτέα θέματα για μία κόρη στρατηγού, έχασα πάσα ιδέα...!!!

και ακομα δεν ειδες τιποτα
θα σου πω οτι ηγεσια του φορουμ παρακολουθει νυχτημερον να γραφομενα σε αυτο τον χωρο και μολις κανεις καμια ερωτηση δυσκολη θα σε βγαλει στο αλτερ ...φορα παρτιδα

απο εκει (ειδησεις ευαγγελατος και τατανια) μπορει να μαθεις και το ονομα του εραστη εχθες το βραδυ αν δεν το ηξερες ή δεν προλαβες να ρωτησεις.

quote:
9.Γνωριζεται την αλφαβητα μετα το εψιλον?
Ποιά αλφαβήτα;

10.Τι γνωριζεται για τα υπολοιπα γραμματα της αλφαβητας εκτος απο το εψιλον
- ανούσια!
11.Ποτε νομιζεται οτι ενα μελος ειναι "σωστος"?
ζ) οταν μιλαει για πραγματα που δεν ξερει, διότι έτσι τσεκάρει τους άλλους.

σωστες απαντησεις μηπως εκανες σκονακι?

quote:
18.Αν σας βρισουν εδω τι θα κανεται
ε)Θα "κλαφτητε" στον admin

19. αν παρετε e-mail απο μελλος του φορουμ
γ) θα πατε στην αστυνομια..

μην τα κανεις αυτα μην τους δινεις δικαιωματα να επεμβαινουν στα πρωσοπικα σου
μετα θα σε κανουν και συντονιστρια

απο την αλλη αν αυτος ειναι ο σκοπος σου εγω παω πασο.... σου θυμιζω ομως της υποχρεωσεις προς την αρχη και σου τονιζω οτι εφοσον το επυθυμης πραγματικα να γινεις προεδρος καπου... Η ΑΕΚ ψαχνει για προεδρο
στειλε το βιογραφικο σου και εμεις θα σε "προωθησουμε"

quote:
25.Αμερικανοι και G.W BUSH

κ) Μακάριοι οι πτωχοί...

πολυ αψαχτη απαντηση καλη μου
εμεις δεν ασχολουμαστε με τους φτωχους αμερικανους

τελος παντων λογω υποχρεωσεων σας αφηνω

η κριση αυριο για την zadok

Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει

29/11/2003, 21:05:07
Ωραίο και περιεκτικό το ανέκδοτο!

Διευκρινίσεις (πολύ προβληματισμός έχει πέσει με την αίτησή μου - καλό ή κακό;;;):

Δόντια έχω τα μπροστινά, κάτι σαν Μπαγκς Μπάννυ και όχι οτιδήποτε άλλο σε Μπάννυ (κοινώς κουνελάκια).

Η αυτοεκτίμηση ανεβαίνει τώρα στα Charts μου. Πιστεύω ότι θα χτυπήσει Νο. 1 για αρκετές εβδομάδες.

Έχω την εντύπωση ότι σας βολεύει καλύτερα το Zantac, μήπως να το υιοθετήσω;;; (Ας περιμένω την έγκριση όμως πρώτα)

Πώς ξέπεσε έτσι αυτό το κορίτσι;;; (για την αδελφή του Μώλντερ ομιλώ)

Γατεκεεπερ, σε θεωρούσα ενημερωμένο! Έχεις δει πόσο έχει πάει το δολλάριο;;; Ποιοί αμερικάνοι είναι πλούσιοι δηλαδή, ε;;;

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

30/11/2003, 01:40:55
quote:

Χάρυβδη ,αγαπημένη μου, λυπάμαι αλλα ιζ-νο-γκούντ να θες την προεδρία... κακό σκυλί* ψόφο δεν έχει)

(*σκυλί = φύλακας = γκάτεκεεπερ)

Που ξέρεις Σκύλα μου... μπορεί από την Παρασκευή και μετά να χηρεύει η θέση του Προέδρου...

quote:

Ωραίο και περιεκτικό το ανέκδοτο!

Μπήκες στο νόημα βλέπω, αγαπητή Zadok, στην Αρχή με το γλύψιμο πάς μπροστά... εκτώς κι αν έχεις "άλλα" χαρίσματα...

quote:

Γατεκεεπερ, σε θεωρούσα ενημερωμένο! Έχεις δει πόσο έχει πάει το δολλάριο;;; Ποιοί αμερικάνοι είναι πλούσιοι δηλαδή, ε;;;

Λάθος κίνηση! Ο Πρόεδρος είναι π ά ν τ α και για τα π ά ν τ α ενήμερος... κάτι σαν το all seeing eye... (τι δουλειά κάνουμε εμείς άλλωστε!!!)

Με επιτροπικούς χαιρετισμούς και τετραπλό κάθετο ασπασμό,
η Χάρυβδη σας.

elpidaΜέλος
30/11/2003, 06:16:35
Προς την Αρχή

Μετά από την συμπλήρωση του γένους η αίτηση παρεδόθη εις τα αρμόδια όργανα του συμβουλίου .
Η παραπλανητική παράθεση της φώτο μετά του νεφελώματος που προκαλείτε από την καύση αγνώστου προελεύσεως χόρτου , θα πρέπει να εξετασθεί επισταμένος .

Όμως εδώ αδελφές μου και αδελφοί μου διαβλέπουμε μια προσπάθεια του προς μύηση μέλους να δηλώσει Στάρ και μάλιστα Ιταλίδα ( κάτι σε Μίλβα ένα πράμα ) , ανάλογη φώτο της κρέμασε σε γνωστό παλαιό Παλάτι των Παρισίων .
Ας τα συνεκτιμήσουμε λοιπόν αυτά και ας προχωρήσουμε εις την κρίση μας .

Ευχαριστώ ο Δοκ .
®

drumx13Μέλος
30/11/2003, 11:21:02
καλημερα
ανοιγμα με το τυπικο της valda
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Δηλαδή, δεν τρέχει κ τίποτα μ'αυτό που βλέπεις ρε φιλάρα! Απλά σκάλωσε το κάτω χείλος μου στον αφαλό της κοπελιάς την ώρα που περνούσα για να πάω να πάρω το ποτό μου, τι βλάκας αυτός ο μπάρμαν μια ώρα περιμένω, εεε, κ συ έτσι ε, μετά σου λέει διασκέδαση ο άλλος, τι διασκέδαση αν είναι να περιμένω μια ώρα τον καραγκιόζη για να μου δώσει τη μπόμπα, ε,βέβαια μπόμπα είναι, τί νόμιζες, καλά εσύ δεν βγαίνεις συχνά ε,εγώ συνέχεια, με ξέρουν όλες οι πόρτες, όχι ρε φίλε, τα άτομα στις πόρτες, λες να με ξέρουν οι πόρτες οι ίδιες, τι μου λες τώρα, σου φαίνομαι για βελανίδι, άντρας είμαι κ τι άντρας ε, πως να με ξέρει η πόρτα δηλ., κοίτα ρε τι μου πέταξε το ατομάκι, καλά ε, καλά είσαι αλλού εσύ, άστο μεγάλε σε χάλασε τράβα σπιτάκι σου καλύτερα..

μεχρι να καταλαβουμε ποια ουσια ή ποια στερηση .... προκαλεσε αυτο το παραληλημα

ματα απο σκεψη με τα του Δοκ. και συνεχεις ολονυχτιες διαβουλευσεις
προσπαθοντας να αντλησουμε στοιχεια για το υποψηφιο μελος zadok

κυριως μεσω internet
βρηκαμε ακλονητα στοιχεια οτι προκειτε για ατομο με ιδιαιτερες αρετες και γνωριμιες σε ενδιαφεροντες χωρους (συναγωγες, στοες, ρετιρε, βιλες, κοτερα ) και χρησιμο στην αρχη
τα οποια στοιχεια τα κρατουμε μυστικα για λογους..... μυστικοτητας.

Εγκρινεται λοιπον η εισδοχη του μελους zadok απο σημερα θα αναλαβει προεδρος (αντε σε εφτιαξα παλι) στο τομεα της ασφαλειας των μελλων και των εκδηλωσεων της αρχης.

Φτασαμε σε αυτο το συμπερασμα εκτιμωντας τα προσοντα σου απο την φωτοργαφια που μας εστειλες

φαινεσαι..." ψωμομενη" και εχεις ψαρωτικο βλεμα
καποιοι ειπαν οτι το βλεμα ειναι ετσι απο την χρηση χασις
αλλα και ετσι να ειναι μας κανεις
ως ειδικη λοιπον σε αυτα τα θεματα θα αναλαβεις ....σε συνεργασια η μονη σου ....να αποκωδικοποιησεις το τυπικο και να καταθεσεις την εργασια σου στην συνατηση μας.

και δευτερον την φυλαξη του μερους οπου θα συνατηθει η αρχη
συγγεκριμενα στην πρωτη συνατηση θα εισαι απεξω και θα κρατας τσιλιες

κωδικη ονομασια : MOSAD το παλιο σου ονομα θα θαφτει τελετουργηκα σε μια γλαστρα (στο μπαλκονι μου) και απο επανω θα φυτευτει ινδικη καναβις για να μην τραβαει υποψιες

αν εχει να προτεινεις καποιο καλυτερο μερος (κανα χωραφι πχ) για να.... θαξουμε το ονομασου be my guest

αρκει το μερος να ειναι απομερο και..... ποτιστικο.

ενδυμασια ....οποσδοιοτε μπαλτας σε κοινη θεα ...

παρακαλω να μα στειλει περαιτερω στοιχεια οπως περιφερια στηθους(και τα δυο μαζι) περιφερια μεσης και περιφερια γοφων
υψος και πλατος
ετσι ωστε να δωσουμε παραγγελια στην J ATMANI για την ενδυμασια σου

αυτα
στην πρωτη μας συναντηση θα κανουμε προπονηση στο τετραπλο συνωμωτικο φιλι που αρχιζει απο τον αφαλο και κατεβαινει
παρακαλω να εισαι ετοιμη
το ιδιο και τα υπολοιπα μελη

Να αφησεται τις δικαιολογιες οτι δεν ειναι χριστουγενα ακομα και να κανεται μπανιο.

παρακατω για την φωτογραφια του μελους Mosad καλη μου Hope r
ειναι προφανεστατη η σημασια
"καβαλα σε ουσιες πας ψηλα" η ακομα οτι "οι ουσιες σε ανεβαζουν"

Ετσι και αλλιως για να πας ψηλα πρεπει να εισαι καβαλα σε κατι καλη μου

Τα περι τσαμπατζη φραγκοφονια και τρακαδορου που ακουγονται στα διαφορα φορα για τον ιδρυτη της αρχης τα αφηνω ασχολιαστα....
προς το παρον

αν δεν θελεται να υπερχει οικονομικη στενοτησ στην αρχη να βαλουμε συνδρομες

παρακατω
στην ομολογουμενως υποπτη και υπουλη σκοτεινη προσπαθεια να αμφισβητηθει η εξουσια μου απο καποιους κυκλους πολυ κοντα (ευελπιστουμε να ερθετε ακομα ποιο κοντα) στην Αρχη.

Η προσπαθεια αυτη αναγκαζει την αρχη νε παιζει μετην πλατη στον τοιχο και οντας κλειδωμενη και περιορισμενη σε ζωνη αγνοτητας να βρισκετε εκ τον προτερων σε στημενο γηπεδο με διατητη τον παπουτσελη.

καλα ειναι η αρχη καποιες φορες να παιζει με την πλατη στον τοιχο ειδικα σε κατασταση παγκοσμιου οργιου
οπου τα μετωπισθεν ειναι καλυμενα..

Η αρχη αρεσκεται να αφηνει την "πρωτοβουλια" σε αλλα μελη αλλα δυναται να παρει πρωτοβουλιες αν η κατασταση παρεκτραπει και δεν εκφραζει πλεον τα συμφεροντα της η αν η κατασταση δεν προχωραει συμφωνα με το σχεδιο

παρολα αυτα δεν μασαμε και προειδοποιημουμε τα μελη οπως αποφυγουν μετα την συναντηση αλλα και πριν μας τις οποιες δεσμευσεις και δηλωσεις καθως και φορτισεις συναισθηματικου τυπου

εφοσον η Αρχη δηλωσει Ικανοποιημενη απο την συνατηση αλλα και τα μετεπειτα γεγονοτα δεσμευεται οπως διοργανωσει ανα τακτα χρονικα διαστηματα αναλογες συναντησεις για τον εμπλουτισμο των εμπειριων μας

επισεις μετα την συνατηση μας θα σας χορηγηθει.... αυτογραφο.

και μια παρατηρηση προς ολους ορμωμενος απο το σχολιο που εκανε το μελος χαρυβδη

quote:
Μπήκες στο νόημα βλέπω, αγαπητή Zadok, στην Αρχή με το γλύψιμο πάς μπροστά... εκτώς κι αν έχεις "άλλα" χαρίσματα...

το γλυψιμο παντα ηταν προσον αλλα στα της Αρχης ειναι απαραιτητο για το "ζεσταμα"

Τελος προτεινω να μην μαθουν τα αλλα μελη του φορουμ για την συνατηση μας καθοτι αμυητοι

παρα μονο σε ειδικες περιπτωσεις οπου το μελος του φορουμ ειναι απαραιτητο λογω προσοντων σε καποιο δικο μας μελος

30/11/2003, 11:55:56
Αγαπητή Χάρυβδη,

quote:
Λάθος κίνηση! Ο Πρόεδρος είναι π ά ν τ α και για τα π ά ν τ α ενήμερος... κάτι σαν το all seeing eye... (τι δουλειά κάνουμε εμείς άλλωστε!!!)

Ξεκάρφωμα ήταν καλέ... μην πέσει βαρύ μετά το "γλύψιμο"!

Αγαπητή Hope,

quote:
Όμως εδώ αδελφές μου και αδελφοί μου διαβλέπουμε μια προσπάθεια του προς μύηση μέλους να δηλώσει Στάρ και μάλιστα Ιταλίδα ( κάτι σε Μίλβα ένα πράμα ) , ανάλογη φώτο της κρέμασε σε γνωστό παλαιό Παλάτι των Παρισίων .

το θράσος ου γαρ έρχεται μόνον, συνήθως έπεται της αλαζονείας και απαιτεί καλά "κοννέ"!

Αγαπητή Αρχή και Φίλτατε Gatekeeper,

είμαι συγκινημένη ...(κλαψ, κλαψ) και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω δια του παρόντος post δια την εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλλατε...

Θεωρώ τιμητική τη θέση δε, την οποία και μου αναθέτετε, διότι έτσι, θα μπορώ να το 'χω δίπορτο: δηλ. να παίρνω μάτι μέσα και έξω και να ρίχνω και καμιά ξανάστροφη (μη βιαστείτε να σχολιάσετε περί σαδισμού, δεν έχετε δει τίποτα...)! Εξάλλου με τέτοιο μάτι (ξέρεις: το ένα ειδικά είναι άπαικτο, κυκλόπεια ομορφιά!!!! )

Ελπίζω να προλάβει η φιλτάτη J ATMANI να με ράψει.

ΜΟΣΑΔ

30/11/2003, 13:46:43
Τελος προτεινω να μην μαθουν τα αλλα μελη του φορουμ για την συνατηση μας καθοτι αμυητοι

ισως να εχουμε να μαθουμε πολλα περισσοτερα αν ειναι και τα υπολοιπα μελη,αλλωστε οταν βρεθουν πολλα ποδια κατω απο τα τραπεζια ,ολο και κατι εστω και καταλαθος μπορει να γινει

πονηρουλη ποσα εχεις να μαθεις ακομη....

30/11/2003, 13:49:31
συναντησεις μελων καθ'οδον ,move it move it...απο την ταινια "η μεγαλη των μπατσων σχολη"

30/11/2003, 14:36:28
[Τελος προτεινω να μην μαθουν τα αλλα μελη του φορουμ για την συνατηση μας καθοτι αμυητοι]....
XM...ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ ΑΓΑΠΗΤΕ "ΣΥΝ-ΩΜΟΤΗ"
(ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΣΥΝ-ΤΑΞΙΔΙΩΤΗ" ΤΩΝ..."ΕΠΑΝΩΦΟΡΟΥΜΣ").

+KATI "ΠΡΟΣΩΠΙΚO" MONO ΓΙΑ ΤΟΝ... GATEKEEPER
(ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ "ΑΥΤΟΕΠΙΒΑΛΟΜΕΝΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ"...):

"ΕΣΥ... ΚΙ Ο ΑΣΚΗΤΗΣ "ΚAPΔΟΥΛΙΝΙ"*
....ΩΩΩΩΩ...ΤΙ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ...ΓΛΩΣΣΑΣ..!
ΤΙ ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΩΝ..."ΔΟΝΗΣΕΩΝ"...!
ΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΩΣΕΙΣ.....
click..on me:
"

ΑΝΥWAY...αναλογιες οντως χρειαζομαι για το ...γδυσιμο σας...

η προταση μου για το νεο μελος ..που αναφερθηκε στην αμερικη....ανεπιτυχως...:

i hope u like it...

***....WET WET WET....

***my new looks only 4u "heart"..

Edited by - ΑΤΜΑ on 30/11/2003 15:24:09

30/11/2003, 17:01:26
Αγαπητοι Επίτροποι, μέλη, συνδικαλιστές, μαζοχιστές, σαδιστές, φετιχιστές, αμύητοι, ματάκιδες και λοιπόι περαστικοί!

Επειδή υπόθηκαν πολλά και βαριέμαι να κάνω 500 παραπομπές θα τα αφήσω να περάσουν έως την Παρασκευη, όπου και θα σας περιμένω με τον βούρδουλα μου ανα χείρας....

Αν δεν θέλεται να πάμε στην σουβλακερί της Αφροξυλάνθης, στη Κόρυνθο και να συσφίξουμε τις σχέσεις μας μετά του μεθυστικού αρώματος του κρεμμυδοτζατζικίου... Κάντε καμία σοβαρή πρόταση!!!!

Μάνο μου.... σιγανοπαπαδιά... καλά σε κατάλαβα πως θέλεις παγκόσμια όργια κάτω απο το τραπέζι, αλλά το παίζεις υπεράνω....

Ναι... ναι... είχα πεί πως δεν θα το κάνω, αλλά...

quote:

Η αρχη αρεσκεται να αφηνει την "πρωτοβουλια" σε αλλα μελη αλλα δυναται να παρει πρωτοβουλιες αν η κατασταση παρεκτραπει και δεν εκφραζει πλεον τα συμφεροντα της η αν η κατασταση δεν προχωραει συμφωνα με το σχεδιο

παρολα αυτα δεν μασαμε και προειδοποιημουμε τα μελη οπως αποφυγουν μετα την συναντηση αλλα και πριν μας τις οποιες δεσμευσεις και δηλωσεις καθως και φορτισεις συναισθηματικου τυπου

εφοσον η Αρχη δηλωσει Ικανοποιημενη απο την συνατηση αλλα και τα μετεπειτα γεγονοτα δεσμευεται οπως διοργανωσει ανα τακτα χρονικα διαστηματα αναλογες συναντησεις για τον εμπλουτισμο των εμπειριων μας

gatekeeper... πολυαγαπημένε μου πρόεδρε και λοιπόι Επιτρόποι, μήπως να πάρετε μια απόφαση... πρίν κανονίσω κάτι καλύτερο να κάνω, όπως "εβδομάδα επιβίωσης" με όποιο "όπλο" βρώ εύκαιρο (τα λέω σωστά ή μήπως κάνω κάποιο λάθος στην ορολογία gatekeeper?)???

Αυτό δεν ήταν κρίση υστερίας!!!!
Με επιτροπικούς χαιρετισμούς,
η Χάρυβδη...

Edited by - Mantis on 30/11/2003 17:19:10

Edited by - Mantis on 30/11/2003 19:48:05

drumx13Μέλος
30/11/2003, 19:13:18
α) δεν ειδαμε ακομα τα στοιχεια του μελους mosad
quote:
παρακαλω να μα στειλει περαιτερω στοιχεια οπως περιφερια στηθους(και τα δυο μαζι) περιφερια μεσης και περιφερια γοφων
υψος και πλατος

β) προαστασια σημαινει περαν απο τα βασικα οτι ανααμβανεις να προμηθευσεις την Αρχη και τα μελη της με προφυλακτικα σε ικανο αριθμο για την πρωτη συνατηση.
γ)αφου δεν εγκρινεται η προταση να μην ερθουν αμυητοι στο παρτυ ας ερθει οποιος θελει.
ε) το μελος J Atmani εχει ξεσαλωσει (και μας αρεσει) παρακαλειτε οπως διδαξει την αρχη ετσι ωστε να ξεσαλωσουμε παρεα
....
after all its all about SEX

και τελος
αγαπητη χαρυβδη
εχεις την εξουσιοδοτηση να αποφασισεις εσυ για το που θα παμε στην συνατηση και να μας το ανακοινωσεις
και οποιος θελει ερχεται
και τελος για το οπλο.....
προσφερωμαι να σου ....δανεισω..το δικο μου

30/11/2003, 19:45:54
quote:

αγαπητη χαρυβδη
εχεις την εξουσιοδοτηση να αποφασισεις εσυ για το που θα παμε στην συνατηση και να μας το ανακοινωσεις
και οποιος θελει ερχεται
και τελος για το οπλο.....
προσφερωμαι να σου ....δανεισω..το δικο μου

Τώρα κάνατε ένα μοιραίο λάθος!!!!
Ξέρω ένα παρακμιακό, πιάνο μπάρ με διακόσμηση και πελάτες από την εποχή της ποταπαγόρευσης.... ότι πρέπει για συνομωσίες και αγγίγματα κάτω από το τραπέζι(ακούς Μάνο???)... αν βέβαια βλέπεις το τραπέζι ή τους γύρω σου...

ΘΕΤΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ και πάρτε απόφαση γρήγορα για να μιλήσω με τον ιδιοκτήτη... (και να κρατήσει μακριά το Alter και το Ευαγγελατοτατιανοτσουρμο)

χχχμμμμμμ.... Πόσες φορές θα πρέπει να σου πώ καλέ μου gatekeeper, πως οι τοίχοι έχουν αυτιά και μάτια!

Άσε που τόσο καιρό έστρωνα το δρόμο για μια ανταρσία στα έσω της Αρχής και τώρα όλοι θα καταλάβουν πως απλά έστρωνα το κρεβάτι... θα ψιλίαστούν πως η αντίδραση ήταν μούφα και ότι όλα τα έκανα για να ξετρυπώνω τους ρουφιάνους.... Πάει το σχέδιο... πάει!

Αχ!!! αυτοί οι άνδρες....

η Χάρυβδη σας.

drumx13Μέλος
30/11/2003, 20:02:29
quote:
χχχμμμμμμ.... Πόσες φορές θα πρέπει να σου πώ καλέ μου gatekeeper, πως οι τοίχοι έχουν αυτιά και μάτια!

Άσε που τόσο καιρό έστρωνα το δρόμο για μια ανταρσία στα έσω της Αρχής και τώρα όλοι θα καταλάβουν πως απλά έστρωνα το κρεβάτι... θα ψιλίαστούν πως η αντίδραση ήταν μούφα και ότι όλα τα έκανα για να ξετρυπώνω τους ρουφιάνους.... Πάει το σχέδιο... πάει!

Αχ!!! αυτοί οι άνδρες....

Oι τοιχοι ωτακουστες και ματακηδες.... τρομερο

Ποιος μηλισε για κρεβατι καλη μου χαρυβδη αν δεν κανω λαθος εισαι η μονη την τελευταια εβδομαδα που μηλισε για κρεβατι

εγω καλη μου μιλουσα για το υπηρεσιακο μου οπλο..

αλλα εσυ το νου σου στο κρεβατι

αχ αυτες η γυναικες

30/11/2003, 20:44:04
"Αα, ξέχασα, δε συστήθηκα... Mosad, περιφέρεια στήθους 67, μέσης 58, γοφών 90, ύψος 1.77, βάρος 58. Μερικές από τις φιλοδοξίες μου; Να τελειώσω τις σπουδές στο χορό, να μπω στη δραματική και να συνεχίσω το τραγούδι. Με ξετρελαίνουν τα ταξίδια και οι γενναιόδωροι κύριοι. Με απωθεί η υποκρισία και οι κολακείες."

30/11/2003, 21:28:27
Zadok ,σε βλεπω να μενεις με τα καραβια,λογω τις γενναιοδωριας και απο αγαπη παπαλα

παντως για τα (ξιδια) ,το οινοποτοιον με τις γκαρσονες α(ποπροσανατολισμενες και β(αρβατες) μας κανει...ακους mantis ;;;

προσωπικα εχω το ξιφος μου και δεν χρειαζομαι κατι αλλο,εκτος απο αλουμινοχαρτο να παρω για σπιτι οτι θα απομεινει μετα το φαγοποτι

30/11/2003, 21:59:27
quote:

Ποιος μηλισε για κρεβατι καλη μου χαρυβδη αν δεν κανω λαθος εισαι η μονη την τελευταια εβδομαδα που μηλισε για κρεβατι

εγω καλη μου μιλουσα για το υπηρεσιακο μου οπλο..

αλλα εσυ το νου σου στο κρεβατι

αχ αυτες η γυναικες

Μα καλέ μου, ούτε εγώ μίλησα για κρεβάτι, είπα πως θα νομίσουν όλοι ότι στρώνω το κρεβάτι.... μεγάλη διαφορα!

quote:

παντως για τα (ξιδια) ,το οινοποτοιον με τις γκαρσονες α(ποπροσανατολισμενες και β(αρβατες) μας κανει...ακους mantis ;;;

προσωπικα εχω το ξιφος μου και δεν χρειαζομαι κατι αλλο,εκτος απο αλουμινοχαρτο να παρω για σπιτι οτι θα απομεινει μετα το φαγοποτι

Μας κάνει??? Αγαπητέ Ξιφοκράτορα, αν σου κάνει... μπορείς να με "λαδώσεις" και θα φροντίσω να έρθει...

Το κομμάτι με το ξίφος θα το αφήσω ασχολίαστο, γιατί θα πεταχτεί πάλι ο gatekeeper και θα πεί πως το μυαλό μου το έχω όλο στα όπλα και στα ξίφη και γενικά σε μακριά και σκληρά αντικείμενα...

Σχετικά με το αλουμινόχαρτο σου...(τα συγχαρίκια μου! ωραίο θέμα και βιτσιόζικο θα έλεγα...)θα μείνει άδειο! εκτός κι αν βάλεις την zadok μέσα!
Δεν θα έχει φαγητο καλέ μου! Μόνο ποτό! γι' αυτό ελάτε φαγωμένοι (όπως θα έλεγε και η γιαγιά μου)!
Για φαγοπότι, άλλη φορά... σε πιο σκληρά και άγρια μέρη!(κάτι έχω υπ' όψην μου).

Προετοιμαστείται ψυχολογικά για μεγάλο ξενύχτι, γιατί το συνέδριο θα αρχίσει αργά... πολύ αργά...

Τα υπόλοιπα θα τα μάθεται από τις e-προσκλήσεις που θα αποσταλούν με τα γνωστά πια e-πουλιά και λόγω της περιστάσεως e-νυχτοπούλια.

ΥΓ: κατά την ταπεινή μου άποψη, το μαγαζί που έχω στο μυαλό μου ταιριάζει γάντι στην περίσταση. Η περιγραφή που έκανα στο προηγούμενο post είναι πραγματική και στερείται φαντασίας.
Αν κάποιος ξέρει κάποιο άλλο μέρος που θα μπορούμε να τα πούμε, μετά ποτού και μουσικής, που επιτρέπει περιπτίξεις κάτω από το τραπέζι(για τον Ξιφοκράτορα!... άντε σε έφτιαξα και εσένα!!!)... Παρακάλω να καταθέσει αποδεικτικά στοιχεία ώστε να έρθουμε σε επαφή με την επιχείρηση.

η Χάρυβδη σας.

Edited by - Mantis on 30/11/2003 22:03:09

Edited by - Mantis on 30/11/2003 22:09:12