- ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΦΩΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ..ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΙΔΙΟ..ΞΗΜΕΡΩΜΑ...ΑΝΤΙΚΡΥΖΩ...
ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΠΑΛΙ,ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ...
ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΘΕΜΑΤΑ..ΡΟΗΣ...
!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
aummmmmmm
- (Η Καμπαλα) ...ο κηπος των ηδονων, δεν ειναι παρα η μυστηριωδης επιστημη, η πιο φοβερη απο τις επιστημες για ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΕΣ ΔΙΑΝΝΟΙΕΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ.
- Ο αγνος στην καρδια και εκεινος που μελεταει με σκοπο να τελειοποιησει τον εαυτο του και ετσι να αποκτησει πιο ευκολα την υποσχομενη αθανασια, δεν εχει τιποτα να φοβηθει.
- Αντιθετα, εκεινος που μετατρεπει την επιστημη των επιστημων σε αμαρτωλη προφαση για αναξια κινητρα, εκεινος πρεπει να τρεμει, γιατι δεν προκειται ποτε να αντεξει τις καμπαλιστικες επικλησεις της υπερτατης μυησης.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗ ΚΑΙ ΚΕΛΣΟ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΚΑΒΒΑΛΑ.
ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΦΩΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΖ ΖΩΗΣ.
ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΙΚΡΟΠΡΟΣΩΠΟΣ.
ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΟΥ ΤΡΙΣ-ΜΕΓΙΣΤΟΥ **ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΩ**.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΚΑΒΒΑΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΑΥΤΙ.
ΦΙΛΕ ΠΑΣΧΑΛΗ ΓΙΑΤΙ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΒΒΑΛΑ ΚΗΠΟ ΗΔΟΝΗΣ??????
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ 11 ΣΕΦΙΡΑ.. ΤΗΝ ΝΤΑΑΤ
ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΑΟΡΑΤΗ ΚΑΙ EYΡIΣΚETAI/ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΩΤΩΝ ΤΡΙΓΩΝΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ.
Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΡΕΥΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΘΕΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΡΔΙΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΚΑΒΒΑΛΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()
quote:
Όταν για παράδειγμα κάνουμε το κλασικό πείραμα με την κυκλική παλέτα χρωμάτων
περιστρέφοντας την, μας δίνει το λευκό. Όταν όμως ανακατέψουμε τα ίδια χρώματα σε μια επιφάνια θα μας δώσει το μαύρο.
Μέχρι τώρα διάβαζα και μάθαινα . Σας ευχαριστώ .
Πάνω σε αυτό λοιπόν που είπε ο ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ και για να γυρίσουμε στο λευκό φως .
Πως δημιουργείτε είπαμε το λευκό ;
Με την κίνηση !
Τι χρώμα λέμε πως έχει το φως ;
Λευκό
Πως ονομάζουμε την γνώση – αλήθεια ;
Φως
Μάλιστα άρα συμπερασματικά όταν και μόνο όταν ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ , δηλαδή μέσω της νοητικής παιδεύσεως παράγουμε έργο , δημιουργούμε Φως .
Πως δημιουργείτε το μαύρο ;
Με το στατικό ανακάτεμα !
Τι χρώμα λέμε πως έχει το σκοτάδι ;
Μαύρο
Πως ονομάζουμε την αμάθεια – ψέμα ;
Σκότος
Μάλιστα άρα συμπερασματικά όταν ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ , όταν ο νους δεν αναζητά και δεν παιδεύετε , δημιουργούμε σκότος .
Ας δούμε τώρα και λίγο μια θεώρηση του Λευκού Φωτός όπως το αναφέρει η φίλη από την Αυστραλία .
Τι γίνετε εκείνη την ώρα στη φύση ;
Πως δημιουργείτε ο Λευκός Ουρανός ;
Εκείνη τη στιγμή η φύση ξυπνάει , τα πάντα είναι σε μία κίνηση , η ΕΝΕΡΓΕΙΑ είναι διάχυτη παντού και η ένταση της πολύ μεγάλη .
Ο ουρανός είναι καθρέφτης και χρωματίζετε από το χρώμα της Γης .
Άρα λογικό είναι να γίνει ΛΕΥΚΟΣ να αντικατοπτρίσει το χρώμα της ΓΝΩΣΗΣ της φύσης και της ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ αυτής .
Αν εκτεθείς γυμνός σε αυτή την ενέργεια όπως είπε η καλή μας ΑΤΜΑ τότε γίνεσαι και εσύ ένα μέρος αυτής της ενέργειας και εναρμονίζεσαι με τον παγκόσμιο ρυθμό δεχόμενος την δόνηση αυτή .
O αναζητών
Apostolos
quote:
Ας δούμε τώρα και λίγο μια θεώρηση του Λευκού Φωτός όπως το αναφέρει η φίλη από την Αυστραλία .Τι γίνετε εκείνη την ώρα στη φύση ;
Πως δημιουργείτε ο Λευκός Ουρανός ;Εκείνη τη στιγμή η φύση ξυπνάει , τα πάντα είναι σε μία κίνηση , η ΕΝΕΡΓΕΙΑ είναι διάχυτη παντού και η ένταση της πολύ μεγάλη .
Nα ήξερες φίλε μου Ράμογλου, ΠΟΣΑ μπορούν να βγούν απο την ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΗ απάντησή σου στο θέμα!!!!!!!
Πόσα μα πόσα......
Ολά όσα παρέθεσες είναι ΠΕΡΑ για ΠΕΡΑ ΣΩΣΤΑ...
Αυτό φυσικά ΑΝ ήμουν ΑΓΕΝΗΣ, θα φώναζα ορισμένους "φίλους ΣΟΥ" να το ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ και να ανοίξουν τα "όμματά τους" ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....
Αλλά ΕΥΤΥΧΟΣ, δεν είμαι ΑΓΕΝΗΣ...
Κράτησα μόνο το τελευταίο που ανάφερες...
Υποψιάζομαι ότι "εκ παραδρομής της γλώσσης" έγραψες ότι "...η φύση ΞΥΠΝΑΕΙ..."
Γιατί η ΦΥΣΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΕΙ, μιάς και ποτε δεν ΚΟΙΜΑΤΑΙ...
Και ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι "ξυπνάει", αυτό γίνεται ΜΟΝΟ σε σχέση με τον ΧΡΟΝΟ-ΚΡΟΝΟ, δηλαδή ΤΟΠΙΚΑ και ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ...
Ας μην μπούμε όμως ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ....
Ας μείνουμε και ας συλλογιστούμε επάνω στα όσα μοιράστηκες μαζί μας για να ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ και ΕΜΕΙΣ, οι ΑΛΛΟΙ ΣΟΥ ΕΥΑΤΟΙ....
Κέλσος ο Φιλαλήθης

Nα προσθέσω ακόμη ότι για όσους ασχολούνται με τη ζωγραφική το Λευκό δεν είναι χρώμα αλλά απουσία χρώματος...

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ
ΚΑΘΩΣ + ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ.
Η ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗ...
-ΕΠΕΛΕΞΑ ΜΟΝΑΧΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ.-
["ΑΡΓΥΡΟΥΝ"
Η ΛΕΞΗ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΣΤΙΛΒΩΝ/ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟΣ/ΑΡΓΥΡΟΛΑΜΠΗΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΣ.
ΑΡΓΥΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΑΜΠΕΙ ΣΑΝ ΑΡΓΥΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΓΙΛΟΣ ΕΝΩ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ARGENTUM.
RAGAMI ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΜΠΩ ΣΤΑ ΣΑΣΚΡΙΤΙΚΑ ARGUNAS ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ,RAGATAS ΛΕΥΚΟΣ RAGATAM ΑΣΗΜΙ.
"ΛΕΥΚΟΝ"
ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΤΕΙΝΟ/ΛΑΜΠΡΟ/ΚΑΘΑΡΟ/ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΑΝ
ΕΠΙ ΠΑΣΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΡΧΑΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΚΗΝΑΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΣΑΝ RE-U-KO.ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΡΙΖΑ LEUK /LUQ ΑΠ'ΟΠΟΥ +ΤΟ ΛΥΚΑΥΓΕΣ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΛΑΤΙΝΙΚΟ LUX ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ LUZ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΦΩΣ,ΚΑΘΩΣ + ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ LUMIERE /TO AΓΓΛIKO LIGHT.ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ LUNA=ΦΕΓΓAΡI + LUNEN,AΛΛA +H EΛΛHNIKH ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΛΥΧΝΑΡΙΟΥ ,ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΡΙΖΑ.
"ΑΣΠΡΟ"
Η ΛΕΞΗ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΤΙΝΙΚΟ ASPER=ΤΡΑΧΥΣ,ΠΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕ ΑΡΓΥΡΑ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΡΩΜΑΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ,ΤΑ "NUMMI ASPERI" ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΛΕΥΚΟΣ,ΠΟΥ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΘΗΚΕ ΣΕ ΑΣΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ.
"ΜΕΛΑΝ"
Η ΛΕΞΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΝΤΟΣ ΜΕΛΑΝΩΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ΑΚΟΜΑ +ΑΝ ΤΟΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΜΕΛΑΝ.ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΟΥΡΤΙΟ, Η ΡΙΖΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΡΗΜΑ "ΜΟΛΥΝΩ".
"ΜΑΥΡΟ"
ΚΕΛΑΙΝΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ +ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΛΑΣ,ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ.
ΑΛΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ/ΕΠΙΘΕΤΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΝΟΦΕΡΟΣ,ΕΡΕΒΩΔΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΒΕΝΝΟΣ.
Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΛΕΞΗ ΜΑΥΡΟΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΥΡΟΣ,ΛΕΞΗ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΗ ΚΑΘΑΡΟΥ,ΤΟΥ ΣΥΣΚΟΤΙΣΜΕΝΟΥ,
ΤΟΥ ΕΞΑΣΘΕΝΙΣΜΕΝΟΥ.
"ΦΑΙΟΝ"
ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΥΚΑΥΓΟΥΣ/ΛΥΚΟΦΩΤΟΣ/ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΣΚΙΟΦΩΤΟΣ.
ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΧΡΟΥΣ,ΤΕΦΡΟΧΡΟΥΣ,ΣΤΑΧΤΕΡΟΣ,ΣΚΟΥΡΟΣ,ΜΟΥΝΤΟΣ.ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΓΙΝΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΙΞΗ ΛΕΥΚΟΥ+ΜΑΥΡΟΥ.
ΠΟΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΠΟΛΕΥΚΟΣ/ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΣ/ΑΣΠΡΙΔΕΡΟΣ/ΦΑΙΟΣ.ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ.
ΠΟΛΙΑΙΝΟΜΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΛΕΥΚΟΣ +ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΡΙΣΜΕΝΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΗΤΑΝ Ο ΟΡΦΙΝΟΝ ΔΗΛ.ΤΟ ΜΕΛΑΜΨΟ /ΦΑΙΟ ΤΟ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟ.]
aummmmmmm
Edited by - ΑΤΜΑ on 15/05/2003 00:13:31
quote:
Κράτησα μόνο το τελευταίο που ανάφερες...
Υποψιάζομαι ότι "εκ παραδρομής της γλώσσης" έγραψες ότι "...η φύση ΞΥΠΝΑΕΙ..."
Γιατί η ΦΥΣΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΕΙ, μιάς και ποτε δεν ΚΟΙΜΑΤΑΙ...
Φίλε μου Kelso συγνώμη που ξέχασα να βάλω τη λέξη μέσα σε εισαγωγικά .
Σας ευχαριστώ Kelso και Avallon για τα καλά σας λόγια ας συνεχίσουμε και χωρίς τους «φίλους» που αναφέρεις ΦΙΛΕ μου .
ΑΤΜΑ με χαροποιείς ( ποιείς χαρά ) .
Σύνδεση λοιπόν και του ΦΑΙΟΥ .
Φαιά ουσία : ουσία του φλοιού του εγκεφάλου και του νωτιαίου μυελού ( συνεκδ. ) το μυαλό , η πνευματική προσπάθεια .
Εμπεριέχει λοιπόν το μυαλό ( νόηση ) το άσπρο και το μαύρο .
Γι αυτό και ονομάστηκε Φαιά ουσία και όχι γκρι – μαύρη – άσπρη - κόκκινη-κλπ ή σκέτη εγκεφαλική ουσία ;
Για να καταδείξει ότι ο ανθρώπινος νους έχει τη γνώση μέσα του ;
O αναζητών
Apostolos
Edited by - Ramoglou on 15/05/2003 00:56:10
Πόσο όμορφα κατατοπιστικοί είστε όλοι σας!
Αλλά...να, κατάλαβα πιο καλά το κείμενο του Ramoglou. Εύγε του!
Ήταν πράγματι "απόσταγμα των σκέψεών του" για να δανεισθώ τη φράση από Avallon.
ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ
quote:AVATARGR
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΚΑΒΒΑΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΑΥΤΙ.ΦΙΛΕ ΠΑΣΧΑΛΗ ΓΙΑΤΙ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΒΒΑΛΑ ΚΗΠΟ ΗΔΟΝΗΣ??????
- Φιλε μου, AVATARGR, Πολλοι Καμπαλλιστες, αναφερουν το ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ σαν κηπο των τερψεων, κηπο των απολαυσεων, κηπο της ηδονης, οπως ο Α.ΦΡΑΝΚ
- Η πηγη ξεκινα απο μια παραδοση του Ταλμουδ.Η παραδοση διηγειται: