- Ακουσα δύο φορές ζώο να μιλάει - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ευχαριστώ όσους βοηθήσουν
Όχι δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο από τους τετράποδους φίλους μας αν και θα το επιθυμούσα να γίνει.
Συμβαίνει καθημερινά από δίποδα στην tv συνήθως να τα ακούω να μιλάνε.
Δεν ξέρω αν είναι της φαντασίας σου και δεν είμαι ειδικός επί του θέματος αλλά συνήθως με τα σκυλιά ειδικά αν είμαστε κάπως δεμένοι μερικές φορές αισθανώμαστε ότι μας μιλάνε.
η συνειδηση παμφωτη...
ΦΙΛΗ serenite ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΦAIΝΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ...
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΧΕΣ ΑΛΛΗ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ???
ΦΙΛΕ homo ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ...
quote:
moy thimizei poly ton Nils Holgerson,An den to exete dei h diavasei kante to......
ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
2. διάβασα τα εξής: ''..είχαμε μεγάλη αδυναμία η μία στην άλλη ..''
και ξαφνικά ''...φοβήθηκα ότι θα με πάρουν για φαντασιόπληκτο ΄΄
-κοπέλα είσαι ή αγόρι;
3. για ρίξε καμια θεία κοινωνία..κανέναν Αγιασμό!
:)
ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ G.I.A.
...ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ !!!
Φιλε Αvatargr δεν μου ξανασυνέβηκε ποτέ ξανά αυτό παρόλο που απο μικρή είμαι συνέχεια με ζώα και παρόλο που μετά απο αυτό το γεγονός είχα προσπαθήσει να το πετύχω απο μόνη μου.
Φίλε Raival λυπάμαι για το enter που αναφέρεις αλλα δυστυχώς πρώτη φορά ασχολούμε να γράψω σε forum και δεν ξέρω να το χειρίζομαι σωστά ούτε πως να βγάζω κομμάτια απο τις απαντήσεις σας απο επάνω προκειμένου να απαντώ άπευθείας. Γι αυτό τον λόγο και αναφέρομαι στον καθένα ξεχωριστά.
Θέλω να πω πως την φωνή δεν την αισθάνθηκα την άκουσα καθαρά και να είστε σίγουροι πως αν αυτό δεν είχε ειπωθεί και απο την γιαγιά μου ουδέποτέ θα το ανέφερα πουθενά. Θα πίστευα πως είναι της φαντασίας μου παρόλο που ήταν πολύ καθαρό για να είναι. Θέλω όμως να σας ρωτήσω κάτι αν υπάρχουν ανθρώποι που έχουν την δυνατότητα να μιλούν με τηλεπάθεια χωρίς να ανοίγουν καθόλου το στόμα τους, γιατί αποκλείεται το γεγονός ότι μπορεί απλά κάτι τέτοιο να συνέβηκε τότε? απλώς για κάποιο λόγο να βρέθηκα σε τέτοια φάση για δύο στιγμές μόνο που τηλεπαθητικά να άκουσα την σκέψη του ζώου.
Μιάς και μας παραθέτεις μια "παράδοξη" εμπειρία που έχεις θα σε συμβούλευα να την παρέθετες στο ήδη υπάρχον topic (κλίκαρε τον τίτλο παρακάτω για να μπείς):
Στο προτείνω αυτό για να μην υπάρχουν πολλά topics με την ίδια θεματολογία...
Καλή σου συνέχεια! ![]()

In anticipation of my resurrection...
Edited by - Dying_Incubus on 27/12/2005 15:28:40
quote:
Αγαπητέ AgentMulder σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν είχε πάει το μυαλό μου ποτέ ότι πιθανόν να ήταν το κακό που με πείραζε. Είναι μία πιθανότητα καθότι συνέβαιναν πολλά περίεργα στο συγκεκριμένο σπίτι που ζούσα τότε. Είμαι κοπέλα επειδή όμως γράφω τυφλό σύστημα πολλές φορές κάποια στοιχεία του πληκτρολογίου τα μπερδεύω καθότι δεν τα κοιτάω πριν τα πατήσω.
...........
Αγαπητή serenite,
1. εντάξει για το τυφλό σύστημα,
2. να συνεχίσεις να παρατηρείς αγαπητή μου
A.M
ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ G.I.A.
...ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ !!!
quote:AgentMulder
Καμιά φορά το κακό παρεμβαίνει για να μας παρενοχλεί κ κάνει τα πιο απίστευτα(π.χ οράματα μέχρι δυνατότητα να βλέπεις τι θα γίνει βλ.χαρτιά) γιατί όχι κ στην περίπτωσή σου;
μη τα ριχνουμε ολα στο "κακο" ρε παιδια...
το ερωτημα ειναι απλο: μιλησε ο σκυλος ή οι συντονισμενοι μ αυτον ανθρωποι επιασαν την δυσαρεσκεια του και "ηχοποιησαν" την διαθεση του?
ο λαρυγγας και η στοματικη κοιλοτητα του σκυλου δεν μπορουν να παραγουν ανθρωπινη ομιλια, ουτε κατα λαθος, οπότε μενει η δευτερη εκδοχη.
ο σκυλος εξεπεμψε την δυσαρεσκεια του και αυτη συνελληφθει απο τους συντονισμενους εγκεφαλους των ανθρωπων που τον αγαπουσαν και ειχαν στενη σχεση μαζι του - οταν ο εγκεφαλος λειτουργει ο ιδιος ως ολιστικο αισθητηριο οργανο, εχει την ταση να μετατρεπει το αγνωστο ερεθισμα σε γνωστο, οπτικοποιωντας ή ηχοποιωντας το για να αποφυγει να βραχυκυκλωσει (επιληπτικη κριση).
δεχομενος την ειλικρινεια σου, αν και πρωτη φορα ακουω για ηχητικη επικοινωνια ανθρωπινου τυπου με τα ζωα, καταληγω οτι εσεις υλοποιησατε το ερεθισμα του σκυλου σε ανθρωπινους ηχους.
δεν εισθε σχιζοφρενεις, ουτε χρειαζεστε επεμβαση απο τον αγιο Κυπριανο!
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:ή οι συντονισμενοι μ αυτον ανθρωποι επιασαν την δυσαρεσκεια του και "ηχοποιησαν"
΄Δεν έχω καμμιά προσωπική εμπειρία στο θέμα αλλά με αυτά που διαβάζω θα ξεχάσω και αυτά που ξέρω. Τι ενοείς ακριβώς αγαπητέ jbg ? Υπάρχει κάποια γνωστή μέθοδος συντονισμού πιασίματος και ηχοποίησης και μας ξεφεύγει?
quote:οταν ο εγκεφαλος λειτουργει ο ιδιος ως ολιστικο αισθητηριο οργανο. Pardon me? Ποιος είναι ακριβώς ο ορισμός του ολιστικού αισθητηρίου οργάνου και ποιος τον εισήγαγε?
quote:εχει την ταση να μετατρεπει το αγνωστο ερεθισμα σε γνωστο, οπτικοποιωντας ή ηχοποιωντας το για να αποφυγει να βραχυκυκλωσει (επιληπτικη κριση).
Δηλαδή έχει την τάση αλλά δεν το κάνει πάντα... μόνο αν την ψωνίσει κανένα ζωντανό για τα καλά. Βραχυκυκλώσει = επιληπτική κρίση ....Νέοι ορίζοντες Μικέ. Άρα αν κάποιος πάθει επιληψία μάλον ηλεκτρολόγο χρειάζεται.
Αυτό που θα μπορούσε ενδεχομένως να έχει συμβεί είναι στην πραγματικότητα να υπήρξε τηλεπαθητική επικοινωνία και απλά ο άνθρωπος νόμισε ότι το άκουσε με τα αυτιά του.
Φιλικά...
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
Επισης ο Νιλς Χολκερσεν ειναι ενα παραμυθι που το εχω διαβασει..λεει για ενα αγορακι που μιλουσε με χηνες και ταξιδευε μαζι τους..πολυ παλια το ειχε και η ελληνικη τηλεοραση
quote:geox
Δεν έχω καμμιά προσωπική εμπειρία στο θέμα αλλά με αυτά που διαβάζω θα ξεχάσω και αυτά που ξέρω. Τι ενοείς ακριβώς αγαπητέ jbg ? Υπάρχει κάποια γνωστή μέθοδος συντονισμού πιασίματος και ηχοποίησης και μας ξεφεύγει?
εγκεφαλικος "συντονισμος" συμβαινει και στις περιπτωσεις οπου πολλοι ανθρωποι βιωνουν ενα ανεξηγητο φαινομενο - πρωτη φορα το ακους?
"συντονισμενες" ειναι και οι μανες με τα παιδια τους - ψαξε για τα πειραματα των πρωην σοβιετικων με κουνελες...
quote:Pardon me? Ποιος είναι ακριβώς ο ορισμός του ολιστικού αισθητηρίου οργάνου και ποιος τον εισήγαγε?
ουτε αυτο το εχεις ξανακουσει?
οτι ο εγκεφαλος λειτουργει ο ιδιος ως "αισθητηριο" οργανο?
και πως νομιζεις οτι βιωνονται οι ανεξηγητες εμπειριες, με τα ματια και τα αυτια μας?
σε συγκεκριμενο περιστατικο που εχω ηδη αναφερει σε αλλο τοπικ, ακουγαμε 4 ανθρωποι να αντιλαλει απο την ενταση ενος ανεξηγητου ηχου μια σπηλια, ενω ο σκυλος μου δεν ακουγε τιποτα!
quote:
εχει την ταση να μετατρεπει το αγνωστο ερεθισμα σε γνωστο, οπτικοποιωντας ή ηχοποιωντας το για να αποφυγει να βραχυκυκλωσει (επιληπτικη κριση).
να στα πω απλα για να καταλαβεις?
αν δεις απο μακρια καποιο ακαθοριστο αντικειμενο, ο εγκεφαλος αυτοματα ανακαλει το πλησιεστερο σχημα απο το υποσυνειδητο και λες "ειναι μπουκαλι"
πλησιαζοντας βλεπεις οτι δεν ηταν μπουκαλι, αλλα κατι αλλο.
αν ο εγκεφαλος "συλλαβει" ως αισθητηριο οργανο κατι Αγνωστο, και δεν εχει στο υποσυνειδητο κατι αντιστοιχο για να ανακαλεσει, τοτε αντλει απο το ασυνειδητο, το οποιο εμπεριεχει και το μαζικο ασυνειδητο και απο εκει αντλει καποιο αρχετυπο "μορφοποιωντας" το ερεθισμα.
το τι ακριβως αρχετυπο θα επιλεξει εξαρταται απο τα "προσωπικα σου φιλτρα" και πιστευω.
αλλοι βλεπουν τον Χριστο, αλλοι τον Βουδα, αλλοι τον Πανα, αλλοι την αγια Βαρβαρα, αλλοι ενα φως, κτλ, κτλ.
λιγος Γιουνγκ θα σε βοηθουσε να καταλαβεις... ![]()
quote:Δηλαδή έχει την τάση αλλά δεν το κάνει πάντα... μόνο αν την ψωνίσει κανένα ζωντανό για τα καλά. Βραχυκυκλώσει = επιληπτική κρίση ....Νέοι ορίζοντες Μικέ.
γλυκε μου Χοσε, πρωτη φορα ακουσες οτι η επιληπτικη κριση ειναι ενα ειδος βραχυκυκλωματος του εγκεφαλου? ![]()
quote:Άρα αν κάποιος πάθει επιληψία μάλον ηλεκτρολόγο χρειάζεται.
Τι μας περιμένει άραγε του χρόνου ?
του χρονου θα παμε στην Τζαμαϊκα για σνοουμπορντ αν εισαι υπομονετικος! ![]()
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:
ψαξε για τα πειραματα των πρωην σοβιετικων με κουνελες...
Kαι αντιφρονούντες μητέρες με τα παιδιά τους στα γκούλαγκ...
quote:
λίγος Γιουνγκ θα σε βοηθουσε να καταλαβεις...
Λίγο βαρύς γι' αρχή αλλά συνυπογράφω ΑΠΟΛΥΤΩΣ.
quote:
γλυκε μου Χοσε, πρωτη φορα ακουσες οτι η επιληπτικη κριση ειναι ενα ειδος βραχυκυκλωματος του εγκεφαλου?
Κάνουμε (ηλεκτρο)καρδιογράφημα, (ηλεκτρο) εγκεφαλογράφημα...
quote:
του χρονου θα παμε στην Τζαμαϊκα για σνοουμπορντ αν εισαι υπομονετικος!
Και για surf στις Άλπεις!
θα αλλάξω την υπογραφή μου. Θα την κάνω: "η γνώση είναι το σπαθί του Πνεύματος" (Νίτσε νομίζω...) Ξεστραβωθείτε λοιπόν!
dim.kar
Eίπαν: "το αναρχοκουμμούνι ο dim.kar ... να ξέρει ότι είναι ο μεγαλύτερος ΦΑΣΙΣΤΑΣ από όλους όσους έχω δεί"
by Peronosporos
Τhanks!!!
Δεν ειχα αφησει ταρατσα για ταρατσα που να μην εκανα ελευθερη πτωση (νεοχτιστες παντα για να υπαρχει και το χωμα απο κατω, ως προνοητικη παντα
Ειχα την εντυπωση οτι οταν περνουσα απο ενα συγκεκριμενο σημειο της γειτονιας μου και ετρεχα πολυ γρηγορα, αιωρουμουν στον αερα για αρκετα δευτερολεπτα!!
Αργοτερα, ανακαλυψα οτι ημουν πολυ καλη στο τρεξιμο (σπιντ) των 100 μετρων και στο αλμα εις μηκος!!!
Για τη συγγραφεα, τωρα:
Οταν εισαι ευαισθητος ανθρωπος και μπορεις να ταυτιζεις τον εαυτο σου με τους αλλους, ειναι πολυ φυσιολογικο αυτο που σου συνεβη.
Απλως σκεφτηκες, το πως θα αισθανοσουν εσυ στη θεση του σκυλιου.
Αυτο μπορεις να το εφαρμοσεις και στους ανθρωπους...
Πολυ λιτα και απλοικα, οπως παντα...
Φιλικα, Αγγελικη!
quote:
ακουγαμε 4 ανθρωποι να αντιλαλει απο την ενταση ενος ανεξηγητου ηχου μια σπηλια, ενω ο σκυλος μου δεν ακουγε τιποτα!
4: Ακούς τίποτε σκύλε ;
Σκύλος: Μπα ... ησυχία...
quote:
αν δεις απο μακρια καποιο ακαθοριστο αντικειμενο, ο εγκεφαλος αυτοματα ανακαλει το πλησιεστερο σχημα απο το υποσυνειδητο και λες "ειναι μπουκαλι"
πλησιαζοντας βλεπεις οτι δεν ηταν μπουκαλι, αλλα κατι αλλο.
αν ο εγκεφαλος "συλλαβει" ως αισθητηριο οργανο κατι Αγνωστο, και δεν εχει στο υποσυνειδητο κατι αντιστοιχο για να ανακαλεσει, τοτε αντλει απο το ασυνειδητο, το οποιο εμπεριεχει και το μαζικο ασυνειδητο και απο εκει αντλει καποιο αρχετυπο "μορφοποιωντας" το ερεθισμα.
το τι ακριβως αρχετυπο θα επιλεξει εξαρταται απο τα "προσωπικα σου φιλτρα" και πιστευω.
αλλοι βλεπουν τον Χριστο, αλλοι τον Βουδα, αλλοι τον Πανα, αλλοι την αγια Βαρβαρα, αλλοι ενα φως, κτλ, κτλ
Δεν ξέρω τι κάνεις εσύ , εγώ πλησιάζω πριν βγάλω συμπεράσματα
quote:
γλυκε μου Χοσε, πρωτη φορα ακουσες οτι η επιληπτικη κριση ειναι ενα ειδος βραχυκυκλωματος του εγκεφαλου
Μακάρι να ήταν όλα τόσο απλά (απλοικά)
quote:
λιγος Γιουνγκ θα σε βοηθουσε να καταλαβεις
Α.. έτσι εξηγείται
quote:Περί απώλειας συνειρμού ανφέρει κάτι ο Γιουνγκ;
εγκεφαλικος "συντονισμος" συμβαινει και στις περιπτωσεις οπου πολλοι ανθρωποι βιωνουν ενα ανεξηγητο φαινομενο - πρωτη φορα το ακους?"συντονισμενες" ειναι και οι μανες με τα παιδια τους - ψαξε για τα πειραματα των πρωην σοβιετικων με κουνελες
Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας. Υπάρχει και σχετικό topic
ορεξη να χετε να διαγραφετε :)
Φίλη Αngi σ' ευχαριστώ για την απάντηση αλλα πιστεψέ με ξέρω να ξεχωρίζω την ταύτιση των συναισθημάτων με το οτιδίποτε άλλο. Εξάλου θα ήταν λίγο περίεργο να ταυτιστούμε δύο άτομα συγχρόνος.Φίλε Lancelot, έλεος, αν μπερδευόμουν τόσο εύκολα και ήμουν τόσο ευκολόπιστη τότε πιθανόν όλη μου την ζωή θα την είχα ζήσει με περίεργες φωνούλες, όχι μόνο ζώων, αλλά πιθανόν και δέντρων αφού όλο και κάποιο παιδάκι κρύβεται πίσω απο αυτά.
JBG σε ευχαριστώ θερμά για την απαντησή σου πρώτον γιατί με αντιμετόπισες με σοβαρότητα και μου έδωσες μια εκδοχή που πλήρος κατάλαβα και αποδέχομαι και δεύτερον γιατί ήσουν ο πρώτος λόγος που δεν μετάνοιωσα που μοιράστηκα την εμπειρία μου αυτή. Ο δεύτερος είναι ο φίλος Απέριττος που τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του στο μυνημά μου και κάνεις καλά που με πιστεύεις φίλε μου γιατί δεν θα ανέφερα κάτι τέτοιο αν είχα και την παραμικρή αμφιβολία. Επίσης ευχαριστώ τον μόνο φίλο που με καλοσώρισε δεν συγκράτησα όνομα sorry. Δεν έχω κάτι περισσότερο να προσθέσω στην εμπειρία αυτή αλλά θα ήθελα να αναφέρω κάτι, αν σ' ένα χωριό ένας φωνάξει φωτιά και δεν υπάρχει καπνός πουθενά τότε θα τον κοιτάξουν όλοι περίεργα και ο καθένας θα βγάλει τα συμπεράσματά του, αν το φωνάξουν 30 μαζί έστω και αν δεν υπάρχει καπνός όλοι θα το πιστέψουν και θα τρέξουν πανικόβλητοι. Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...
Edited by - angi on 29/12/2005 03:27:58