ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΑΙ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΑΙ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Wolffaced30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
elpidaΜέλος
01/04/2003, 11:52:17
Μήπως κύριε Ramoglou να μας κάνετε μία επεξήγηση των αρχικών Ο.Φ.Α ?

01/04/2003, 12:17:15
Ax oxi μόνο έτοιμο πιάτο αλλά και μασημένο φαγητό .
Υδροχόος δεν είσαι Ελπίδα μου ;
Αμέσως ερώτηση.

Πάμε λοιπόν

Λέει η Avallon

quote:
....ώρες ώρες η αστάθειά τους με κουράζει αφάνταστα μιας και είναι "όπου φυσάει ο άνεμος..."

και απαντάω

quote:
Αγαπητή Avallon αυτό λέγετε Ο.Φ.Α.

Eλπίζω τώρα να έλυσα την απορία ΥΔΡΟΧΟΕ

O Αναζητών
Apostolos

MaraΜέλος
01/04/2003, 12:35:35
Καλημερα και καλο μηνα και απο μενα ...

Προτιμησα να το πω απο δω με ενα χαλαρουτατο μυνημα πριν προχωρησω στα αλλα τοπικ...για να ξεκινησει χαλαρα και ο μηνας :)))

Λοιπον Ο.Φ.Α : Οτι Φαμε Αποψε???? :ppp

Ανανα δεν το αλλαζω ...ουτε θα μπορουσα...εδω που τα λεμε εγω το διαλεξα χεχεχεχε

quote:
Το θέμα είναι ότι ενώ είναι πολύ ενδιαφέροντα και ζεστά άτομα ξαφνικά χάνονται σε κάτι το οποίο έχουν πλάσει αυτοί και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα .
Ε άμα τους πιάσει αυτό είναι ικανοί να σε τρελλάνουν

monsier ramoglou ειναι υπεροχα στον κοσμο μας...αρκει να καταφερετε να μπειτε :)))))))

And I keep on wondering....

MaraΜέλος
01/04/2003, 12:42:32
ramoglou με προλαβες...ειδες ομως οτι ολοι οι υδροχοοι δεν θελουν μασημενοι τροφη..απλα βγαζουν μια δικη τους προοπτικη των θεματων :)

01/04/2003, 12:53:08
quote:
...ειδες ομως οτι ολοι οι υδροχοοι δεν θελουν μασημενοι τροφη..

Χάλια μαύρα και αϋπνία !!!!

Να μπούμε εμείς στον κόσμο σας ? Γιατί είναι σταθερός για να ξέρουμε και εμείς που να μπούμε ? Μόλις τα καταφέρουμε να μπούμε στον ένα κόσμο που έχετε φτιάξει αμέσως κάνετε άλλο !
Γιατί δεν κάνετε εσείς τον κόπο να μπείτε στο δικό μας που είναι και ποιό σταθερός ?
Κυκλοθυμία είπαμε ???????

Υ.Γ. Βιάστηκες στο Ο.Φ.Α.

O Αναζητών
Apostolos

MaraΜέλος
01/04/2003, 13:07:26
εκτος απο χαλια μαυρα, αυπνη ειμαι ΚΑΙ ανευ φαγητου...οποτε
1ον) λογικη η αποδοση του Ο.Φ.Α
2ον) Δεν βιαστηκα ...απλα με προλαβες στην απαντηση

Γιατι να ειναι ολα σταθερα τοσο πολυ πλεον ??
Ασε να αλλαζει και κατι που και που... ετσι για να μην ειναι βαρετη η ζωουλα μας μωρεεεε

elpidaΜέλος
01/04/2003, 13:08:03
Παρατηρώ ότι οι απόψεις διίστανται ! (βλέπε Ο.Φ.Α)
Άρα λοιπόν ήταν εύλογη η ερώτησή μου για τα αρχικά μιας και αυτό που αναζητούσα ήταν η δική σου ερμηνεία αγαπημένε μου Ramoglou.
Σέβομαι λοιπόν την άποψη σας, αν και διαφωνώ με αυτή. Όταν τα νήματα κινούνται σωστά τα πάντα είναι ελεγχόμενα και σταθερά.

Αγαπητή μου Μάρα θα συμφωνήσω μαζί σου για τον φοβερό αυτό κόσμο των Υδροχόων και θα ήθελα να αναφερθώ στη σκοπιμότητα της αλλαγής η οποία έχει να κάνει με το να προσφέρει πάντα ενδιαφέρον και όχι μονοτονία.

Όσο για την τρέλα που αναφέρεις νομίζω πως …… «συγκάτοικοι είμαστε όλοι στην τρέλα……»

01/04/2003, 13:13:01
ok !
Με πείσατε έμεινα μόνος με δυο Υδροχόους πάω να πάρω τα χάπια μου ….

O Αναζητών
Apostolos

nitro912grΜέλος
01/04/2003, 15:04:37
10 to proi mr ramoglou to anafera kai pano,

loipon ta 3analeo ola mazemena 7/11/1984 ora 10 to proi

anameno...

Don't Try to Give Days in your Life, just try to Give Life in your Days

GrigorisΝέο Μέλος
01/04/2003, 17:19:00
Agaphth Mara min fovasai.oi xetes mas me tin Silverwolf einai mia xara.den mperdevonte.exoume 2diaforetikous thronous gia na kuvername olous esas!!!!!xexe.etsi Silverwolf?Fotini opos proipes epeidh eimai mikrouli akoma na me prosekseis.(prosexe omos gaiti o nomos orizei upsilo pososto fulakiseis gia apoplanisi anilikou!astiaki.)

Pos lete na ksekinisi i istorioula mou?????????

Αυτο που μας συνδεει ειναι πως ολοι μας ζουμε σε αυτον τον μικρο πλανητη,αναπνεουμε τον ιδιο αερα,ανησυχουμε για το μελλον των παιδιων μας κ ειμαστε ολοι θνητοι.