- ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΑΙ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Υδροχόος δεν είσαι Ελπίδα μου ;
Αμέσως ερώτηση.
Πάμε λοιπόν
Λέει η Avallon
quote:
....ώρες ώρες η αστάθειά τους με κουράζει αφάνταστα μιας και είναι "όπου φυσάει ο άνεμος..."
και απαντάω
quote:
Αγαπητή Avallon αυτό λέγετε Ο.Φ.Α.
Eλπίζω τώρα να έλυσα την απορία ΥΔΡΟΧΟΕ ![]()
O Αναζητών
Apostolos
Προτιμησα να το πω απο δω με ενα χαλαρουτατο μυνημα πριν προχωρησω στα αλλα τοπικ...για να ξεκινησει χαλαρα και ο μηνας :)))
Λοιπον Ο.Φ.Α : Οτι Φαμε Αποψε???? :ppp
Ανανα δεν το αλλαζω ...ουτε θα μπορουσα...εδω που τα λεμε εγω το διαλεξα χεχεχεχε
quote:
Το θέμα είναι ότι ενώ είναι πολύ ενδιαφέροντα και ζεστά άτομα ξαφνικά χάνονται σε κάτι το οποίο έχουν πλάσει αυτοί και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα .
Ε άμα τους πιάσει αυτό είναι ικανοί να σε τρελλάνουν
monsier ramoglou ειναι υπεροχα στον κοσμο μας...αρκει να καταφερετε να μπειτε :)))))))
And I keep on wondering....
quote:
...ειδες ομως οτι ολοι οι υδροχοοι δεν θελουν μασημενοι τροφη..
Χάλια μαύρα και αϋπνία !!!!
Να μπούμε εμείς στον κόσμο σας ? Γιατί είναι σταθερός για να ξέρουμε και εμείς που να μπούμε ? Μόλις τα καταφέρουμε να μπούμε στον ένα κόσμο που έχετε φτιάξει αμέσως κάνετε άλλο !
Γιατί δεν κάνετε εσείς τον κόπο να μπείτε στο δικό μας που είναι και ποιό σταθερός ?
Κυκλοθυμία είπαμε ???????
Υ.Γ. Βιάστηκες στο Ο.Φ.Α. ![]()
O Αναζητών
Apostolos
1ον) λογικη η αποδοση του Ο.Φ.Α
2ον) Δεν βιαστηκα ...απλα με προλαβες στην απαντηση
Γιατι να ειναι ολα σταθερα τοσο πολυ πλεον ??
Ασε να αλλαζει και κατι που και που... ετσι για να μην ειναι βαρετη η ζωουλα μας μωρεεεε
Άρα λοιπόν ήταν εύλογη η ερώτησή μου για τα αρχικά μιας και αυτό που αναζητούσα ήταν η δική σου ερμηνεία αγαπημένε μου Ramoglou.
Σέβομαι λοιπόν την άποψη σας, αν και διαφωνώ με αυτή. Όταν τα νήματα κινούνται σωστά τα πάντα είναι ελεγχόμενα και σταθερά.
Αγαπητή μου Μάρα θα συμφωνήσω μαζί σου για τον φοβερό αυτό κόσμο των Υδροχόων και θα ήθελα να αναφερθώ στη σκοπιμότητα της αλλαγής η οποία έχει να κάνει με το να προσφέρει πάντα ενδιαφέρον και όχι μονοτονία.
Όσο για την τρέλα που αναφέρεις νομίζω πως …… «συγκάτοικοι είμαστε όλοι στην τρέλα……» ![]()
Με πείσατε έμεινα μόνος με δυο Υδροχόους πάω να πάρω τα χάπια μου ….
O Αναζητών
Apostolos
loipon ta 3analeo ola mazemena 7/11/1984 ora 10 to proi
anameno...
Don't Try to Give Days in your Life, just try to Give Life in your Days

Pos lete na ksekinisi i istorioula mou?????????
Αυτο που μας συνδεει ειναι πως ολοι μας ζουμε σε αυτον τον μικρο πλανητη,αναπνεουμε τον ιδιο αερα,ανησυχουμε για το μελλον των παιδιων μας κ ειμαστε ολοι θνητοι.