ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- TA 7 CHAKRAS - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- TA 7 CHAKRAS - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

μερλιν84 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/5
maria3Μέλος
21/03/2013, 17:54:15
υπάρχει περίπτωση να έρθουμε σε επαφή με μία οντότητα και να μας τα ενεργοποιήσει, αλλά να φοβηθούμε τόσο πολύ που να πάμε σε κάποιον ιδικό και να αρχίσουμε τα χάπια και μετά να απενεργοποιηθούν για όσο καιρό κάνουμε θεραπεία; τι πρέπει να κάνουμε; συγνώμη για το δίλημμα εκ των προτέρων το ξέρω ότι ενδεχομένως είναι δύσκολη μία απάντηση.
Στο μάτι crown chakra εντάσσονται τα όνειρα και η αστρική προβολή;

Edited by - maria3 on 21/03/2013 18:05:11

29/03/2013, 01:37:43
quote:
υπάρχει περίπτωση να έρθουμε σε επαφή με μία οντότητα και να μας τα ενεργοποιήσει, αλλά να φοβηθούμε τόσο πολύ που να πάμε σε κάποιον ιδικό και να αρχίσουμε τα χάπια και μετά να απενεργοποιηθούν για όσο καιρό κάνουμε θεραπεία; τι πρέπει να κάνουμε; συγνώμη για το δίλημμα εκ των προτέρων το ξέρω ότι ενδεχομένως είναι δύσκολη μία απάντηση.

Το μονο που ξερω ειναι οτι ζουμε μεσα σε ενα ιατρικο κατεστημενο'' και οχι μονο'' οπου τα χαπια τα φαρμακα και πολλες φορες ακομα και οι εγχειρισεις δινονται και γινονται με πολυ ελαφρια την συνειδηση

Και αυτο πιστεψε με δεν το λεω τυχαια

Αυτο γινεται διοτι υπαρχουν τεραστια συμφεροντα αλλα και πολυ αγνοια στις κοινωνιες μας

maria3Μέλος
30/03/2013, 09:23:33
πόσο μάλλον στις ασθένειες του μυαλού που δεν βγαίνουν από πειραματικά στάδια ή δεν υπάρχει κάτι έμπρακτο, βγαίνουν βάση DSM και γίνεται ψηφοφορία, είναι πολλά τα θέματα και δεν θα έπρεπε να τα ξεκινήσουμε σε αυτό το άρθρο.

04/09/2013, 09:20:37
Φίλη maria3 όταν λες χάπια, ηρεμιστικά και τέτοια παρόμοια; πολλά τέτοια φάρμακα εμποδίζουν την καθαρή σκέψη και πολλές φορές εγκλωβίζουν σκέψεις σε ατέρμονο βρόγχο χωρίς να μπορείς να της πραγματοποιήσεις δεσμευοντας ενέργεια όπως θα έκανες υπό άλλες συνθήκες. Αν ήταν κάποιο είδος ηρεμηστικου και έχεις τόσο πολύ ανάγκη κάτι τέτοιο καλύτερα να προτιμήσεις κάτι φυσικό οπως αφέψημα από ρίζα βαλεριανας και πάλι με μέτρο γιατί όλα αυτά είναι εθιστικά και με πολύχρονη χρήση αναζητάς όλο και περσσοτερο για να έχεις επίδραση που θέλεις.

Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.

04/07/2012, 18:53:45
quote:
Αίολος προς Αλεξ
Ασχετος είσαι, βλακείες λες.

Συμφωνώ.
Η πιο επιεικής απάντηση νεαρέ Αλεξ!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

04/07/2012, 19:47:55
...

04/07/2012, 19:49:20
!

04/07/2012, 19:50:49
;;;

04/07/2012, 19:57:45
quote:
Συμφωνώ.
Η πιο επιεικής απάντηση νεαρέ Αλεξ!!!

Βλέπω απο επιχειρήματα σκίζεις.Όπως είπα,μόνο να ειρωνευτείς μπορείς.Συνέχισε έτσι.

04/07/2012, 20:20:25
quote:
ΑΛΕΞ
Βλέπω απο επιχειρήματα σκίζεις.Όπως είπα,μόνο να ειρωνευτείς μπορείς.Συνέχισε έτσι.

Κύριε Πελεγκρίνο,το κατάλληλο εικονίδιο σε παρακαλώ!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

04/07/2012, 20:26:41
alex22,
quote:
δεν θα είναι μια εγληματική πράξη που κάποιος έκανε στο παιδί σου,αλλα θα είναι η εκδήλωση μια εγκληματικής πράξης που άφησες εσύ να γίνει

Επειδή ξέρω να διαβάζω,αυτό που έγραψες μεταβιβάζει σαφέστατα την ευθύνη από τον βιαστή στον γονέα.

Το να γράψεις κάτι και να εννοείς κάτι άλλο,συγχωρείται,το να εμμένεις σε αυτό, και να εγκαλείς από πάνω τον άλλο που σου το επισημαίνει, ότι δε ξέρει τι διαβάζει,καταντά απαράδεκτο.

Λυπάμαι για το χρόνο μου που σου αφιέρωσα με τις απαντήσεις μου.Προφανώς δεν θες ή δεν μπορείς να βελτιώσεις τη συλλογιστική σου, διαμέσου της συζήτησης.Δεν πειράζει,δεν είσαι ο μόνος.Λάθος μου προφανώς που διέκρινα κάτι πολύ καλύτερο σε σένα.

ΥΣ: Ο μόνος λόγος που σου απαντώ,έστω για τελευταία δόση είναι για να μη μείνεις με την ψευδαίσθηση ότι όντως δεν υπάρχει επιχείρημα για την αντίδραση που επέφερε αυτό που έγραψες,όπως απάντησες στον Νικόμαχο.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

04/07/2012, 22:08:02
quote:
Αίολος
quote:
Κοίταξε, εγώ δεν είμαι υπερ της θανατικής ποινής... αλλά νομίζω οτι καταλαβαίνεις οτι όταν σε φυλακές που χωράνε 2000 άτομα, διαμένουν 8000... οι παιδόφιλοι και διάφοροι άλλοι, δεν επιβιώνουν για πολύ καιρό... οι ίδιοι οι φυλακισμένοι βλέπεις, φροντίζουν για τον υπερπληθυσμό..
Ασχετος είσαι, βλακείες λες.

quote:
Υπάρχει η φυλακή της Τρίπολης όπου εκτίουν τις ποινές τους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνον όλοι αυτοί και καλοπερνάνε.

Μπράβο Αίολε, έτσι είναι. Καλοπερνάνε. Μια χάρα περνάνε. Λίγο τέννις λίγο ποδοσφαίρο, ενίοτε και μια βουτιά στην κοντινότερη παραλία. Ακόμα ο καφές;
04/07/2012, 22:13:03
Λοιπόν Αίολε, μόλις βγει η Χρυσή Αυγή εξουσία, και επαναφέρει την θανατική ποινή, μπορείς να προτείνεις να αναλάβεις τις εκτελέσεις. Έτσι θα μπορείς να σκοτώσεις με τα ίδια σου τα χέρια όλους αυτούς τους αισχρούς ανθρώπους. Τι λες;
ahlobarΜέλος
04/07/2012, 22:58:28
quote:
quote:Όχι καλέ, τον βάζεις να μαζέψει καμιά δεκαριά άλλους παιδόφιλους, και να δημιουργήσει κόμμα. Μετά, επειδή απο μόνος του αποκλείεται να μπει στη βουλή, τον βάζεις να συμμετέχει ως συνιστώσα στο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τις άλλες τις ακροαριστερές, κομμουνιστικές και ακρο-φιλελέυθερες συνιστώσες. Και έτσι και αυτός σταματάει να βιάζει παιδάκια παρανόμως, αλλά το κάνει σαν πολιτική πράξη, και η παιδοφιλία αποκτάει ένα φιλελεύθερο πρόσωπο.

Εδώ ο φίλος μας λέει ΤΗΝ παπαριά, χωρίς να παίρνει θέση και ο αλομπαρ τον επικροτεί ως πανέκσυπνο και χρησιμότατο!!!

Χαααχαχα! Αδερφές πσυχές!

Εεεε Αιολος αν δεν καταλαβες ηταν ειρωνικο...

corgito ergo sum

05/07/2012, 00:47:55
@ΑΜΕΙΝΙΑΣ

Λές να υπάρχει περίπτωση ο Αλεξ με αυτό:

quote:

δεν θα είναι μια εγληματική πράξη που κάποιος έκανε στο παιδί σου,αλλα θα είναι η εκδήλωση μια εγκληματικής πράξης που άφησες εσύ να γίνει

να εννοεί,οτι άφησες μια εγκληματική πράξη να γίνει,επειδή δεν ψήφισες ΧΑ,που θα την τιμωρούσε με θανατική ποινή...??

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

05/07/2012, 05:08:34
quote:
Τιμωρίστε τους όσο θέλετε,κόψτε τους το πουλί και κάντε τους όσα βασανιστίρια θέλετε.Η κοινωνία δεν θα πάψει να γεννάει και άλλους τέτοιους μόνο και μόνο επειδή τους τιμωρείτε.

Πας ενα στοίχημα οτι αν ψηφιστεί θανατική ποινη ή ευνουχισμος για τους παιδοφιλους, θα μειωθούν κατακόρυφα τα ποσοστά ; Και μετα όσους και να " γεννάει " η κοινωνία , να είσαι σίγουρος οτι θα περιορίζονται στις φαντασιώσεις τους και στη δουλεια του χεριού

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΉΝΩΝ

05/07/2012, 08:33:39
quote:

quote:
quote:Όχι καλέ, τον βάζεις να μαζέψει καμιά δεκαριά άλλους παιδόφιλους, και να δημιουργήσει κόμμα. Μετά, επειδή απο μόνος του αποκλείεται να μπει στη βουλή, τον βάζεις να συμμετέχει ως συνιστώσα στο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τις άλλες τις ακροαριστερές, κομμουνιστικές και ακρο-φιλελέυθερες συνιστώσες. Και έτσι και αυτός σταματάει να βιάζει παιδάκια παρανόμως, αλλά το κάνει σαν πολιτική πράξη, και η παιδοφιλία αποκτάει ένα φιλελεύθερο πρόσωπο.

Εδώ ο φίλος μας λέει ΤΗΝ παπαριά, χωρίς να παίρνει θέση και ο αλομπαρ τον επικροτεί ως πανέκσυπνο και χρησιμότατο!!!

Χαααχαχα! Αδερφές πσυχές!

Εεεε Αιολος αν δεν καταλαβες ηταν ειρωνικο...

Ωπα φιλαράκο!
Δεν το κατάλαβα, σορυ!

05/07/2012, 08:47:20
Ισοκράτης

quote:
Πας ενα στοίχημα οτι αν ψηφιστεί θανατική ποινη ή ευνουχισμος για τους παιδοφιλους, θα μειωθούν κατακόρυφα τα ποσοστά ; Και μετα όσους και να " γεννάει " η κοινωνία , να είσαι σίγουρος οτι θα περιορίζονται στις φαντασιώσεις τους και στη δουλεια του χεριού

Ο περιορισμός ενος προβλήματος,παραμένει περιορισμός,δεν είναι η θεραπεία.Μπορείς να τους περιορίσεις σε βαθμό να γίουν αόρατοι,κάποια στιγμή όμως,αυτή η ενέργεια που έχει συσσωρευτεί,θα εκραγεί.Στην τελική,είτε θα μεταφερθεί αλλού το πρόβλημα,ή θα αργήσει να εκδηλωθεί,αλλα όταν θα γίνει,θα είναι πιό έντονο απο ό,τι θα ήταν στην αρχή.

@ΑΜΕΙΝΙΑΣ

quote:
Επειδή ξέρω να διαβάζω,αυτό που έγραψες μεταβιβάζει σαφέστατα την ευθύνη από τον βιαστή στον γονέα.

Προφανώς ο τρόπος σκέψης μου δεν έγινε κατανοητός.

Το ζώο, είναι ζώο.Τι θα κάνει το ζώο? Δεν θα κυνηγήσει το θήραμά του? Αν του δοθεί η ευκαιρία, δεν θα το αρπάξει? Ετσι θα πράξει το ζώο γιατι έτσι είναι η φύση του.Δεν μπορεί να κάνει αλλιώς.Τώρα,ο βιαστής αμα έχει μια ευκαιρία να δράσει,εσύ τι λές? Δεν θα το κάνει? Θα το κάνει βεβαίως,γιατί αυή είναι η διεστραμμένη του φύση και δεν έχει άλλη επιλογή.Καταλαβαίνεις πώς το θέτω?

Με αυτήν την λογική,δεν έχει και κάποια ευθύνη ο γονιός? Εσύ τι λές, οτι είναι εντελώς αθώος? Ειναι δυνατόν κάτι τέτοιο?

Καταλαβαίνω οτι είσαι γονιός,για αυτό και έχεις μια ιδιαίτερη ευαισθησία πάνω στο θέμα.Απο την άλλη όμως αυτό σε κάνει και ποιό συναισθηματικό.

quote:
Λυπάμαι για το χρόνο μου που σου αφιέρωσα με τις απαντήσεις μου.Προφανώς δεν θες ή δεν μπορείς να βελτιώσεις τη συλλογιστική σου, διαμέσου της συζήτησης.Δεν πειράζει,δεν είσαι ο μόνος.Λάθος μου προφανώς που διέκρινα κάτι πολύ καλύτερο σε σένα.

No problem,δεν κρατάω κακίες.

Αυτή η άποψη που ανέφερα,είναι μια "πνευματική" άποψη. Οι άνθρωποι βλέπουμε συνήθως αυτό που θέλουμε να δούμε.Ετσι και μας πεί κάποιος οτι εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε την πραγματικότητά μας με τις επιλογές που κάνουμε,τότε αυτόματα θα γίνει ο κακός της υπόθεσης.

stanfromgreeceΜέλος
05/07/2012, 10:04:33
Ρε παιδιά, άλλο θέλει να πεί ο Alex...
Πάρτε για παράδειγμα τις χώρες οπου ισχύει η θανατική ποινή...
Σε αυτές έχει εξαλειφθεί το έγκλημα;;; Όχι φυσικά, γιατί ο εγκληματίας μέσα του πιστεύει πως ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ... δεν έχει να κάνει με την ποινή, αλλά με τα μυαλά που κουβαλάει μέσα του ο ανώμαλος...
Επίσης στις μουσουλμανικές χώρες, με ποινές του τύπου "έκλεψες, σου κόβουμε το χέρι", έχουν σταματήσει οι κλεψιές; Όχι...
Γιάυτό λέει πως η λύση είναι κατ'αρχήν η πρόληψη, και στη συνέχεια η πάταξη... αλλά ίσως να μην το διατύπωσε σωστά...

ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ

05/07/2012, 10:25:15
Stanfromgreece,όποιος κατάλαβε κατάλαβε,(ελπίζω να είμαι ο μόνος που με κατάλαβε,αν και το φοβάμαι αυτό).Σιγά μην κάτσω τώρα να αποδείξω οτι δεν είμαι ελέφαντας.Το θέμα σε αυτό το τόπικ είναι η χρυση αυγή.Ο νικόμαχος,είναι ο νικόμαχος.Όσο για τον @ΑΜΕΙΝΙΑΣ,ας πιστεύει ό,τι θέλει για μένα.Μπορεί να πιστεύει αν θέλει οτι παίρνω το μέρος των βιαστών και τους στηρίζω.Δικό του πρόβλημα.

Edited by - alex22 on 05/07/2012 10:28:29