ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ''ΣΤΙΓΜΑΤΑ'' - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ''ΣΤΙΓΜΑΤΑ'' - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

who knows50 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
nediBΜέλος
02/06/2016, 23:41:27
Θα σε ακουσω
https://www.youtube.com/watch?v=5_nFLHMq6C8

321

02/06/2016, 23:53:22
Αυτό είναι ακόμα καλλίτερο:

Βραδεμβούργια Κονσέρτα

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

quote:

Αχ βρε Γιωργο,αντι να δωσεις διευθυνση για να μαθεις,συνεχιζεις τα ιδια.
Ασε καλυτερα να μαθουν αυτοι που καταλαβαινουν και μπορουν να μεταδωσουν

321

nediB,γιατι,πες μου ειλικρινά,εχεις διαβάσει από κάποιον δημοσιογραφο,η από οποιονδήποτε άλλο,εστω και σαν ενδεχόμενο,να αναφέρει τα 6 τελευταία χρόνια,οτι ή οικονομική κρίση στην Ελλάδα,οφειλεται στον Αντίχριστο;Το έχει έστω και ένας αναφέρει ποτέ,εστω και 1% σαν ενδεχόμενο;Κανείς!

nediBΜέλος
03/06/2016, 11:31:30
Χ.Ο το πως θα γινει ειναι αλλων θεμα.Καποιοι εχουν ξεπερασει καθε οριο και θα ...................Η επεμβατικοτητα τους σε συνεργασια με την αναισθησια τους ειναι μνημειωδης.
Εσυ κοιταξε τι θα κανεις απο μεθαυριο που θα μεινεις μπαστουνι

321

quote:

Χ.Ο το πως θα γινει ειναι αλλων θεμα.Καποιοι εχουν ξεπερασει καθε οριο και θα ...................Η επεμβατικοτητα τους σε συνεργασια με την αναισθησια τους ειναι μνημειωδης.
Εσυ κοιταξε τι θα κανεις απο μεθαυριο που θα μεινεις μπαστουνι

321

Μπαστουνι;
Ακριβως το αντιθετο!
nediΒ,
κοιταξε,στην Αγια Γραφη ειναι ολα γραμμενα αυτα που συμβαινουν σημερα.Το θεμα ειναι να μπορεις να την ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙΣ!Κανενας πνευματικος ποιμενας σημερα,δεν εχει ερμηνευσει τις γραφες,βαση αυτου που συμβαινει στην χωρα μας σημερα,βαση αυτου που συμβαινει στην Συρια σημερα.γιατι;;;Γιατι ειναι ''προφητευμενο'' οτι οι ανθρωποι των εσχατων καιρων,θα ειναι τοσο πολυ ''σκοτισμενοι'',σε τοσο μεγαλο ''σκοταδι'' που δεν θα μπορουν να διακρινουν το αριστερα με το δεξια!Στο επομενο μηνυμα θα αναλυσω που αναφερεται η οικονομικη κριση στην Ελλαδα,εκτος απο το αυτονοητο του πολεμου στην Συρια (που ετσι και αλλιως περιμενουν να εξελιχθει στον πολεμο του Ευφρατη) αλλα και γιατι το Αντιδι ειναι μια ανασα απο την εμφανιση του!Στο επομενο μηνυμα!

nediBΜέλος
03/06/2016, 11:57:12
Μαλλον δεν καταλαβες οτι δεν ασχολουμαι πλεον με αυτα,παρα μονο για συγκεκριμενους λογους

321

quote:

Μαλλον δεν καταλαβες οτι δεν ασχολουμαι πλεον με αυτα,παρα μονο για συγκεκριμενους λογους

321

Ποιοι ειναι αυτοι οι ''συγκεκριμενοι λογοι'';;;

nediBΜέλος
03/06/2016, 12:01:47
Και σκοπους θα συμπληρωνα,αλλα δεν θα σου πω

321

quote:

Και σκοπους θα συμπληρωνα,αλλα δεν θα σου πω

321

Οκ,απολυτως σεβαστο.

nediBΜέλος
03/06/2016, 12:26:53
Εχεις καταραστει ποτε;

321

quote:

Εχεις καταραστει ποτε;

321

Πολλες φορες τον Μάξιμο,γιατι με ρωτάς;

nediBΜέλος
03/06/2016, 12:48:21
Για να δω τις αντοχες σου.Εγω οχι ακομη,αλλα βρισκομαι ενα βημα πριν

321

quote:

Για να δω τις αντοχες σου.Εγω οχι ακομη,αλλα βρισκομαι ενα βημα πριν

321

Ποιον κοντευεις να καταραστεις,και γιατι;Πρεπει να υπαρχει πολυ σοβαρος λογος για κατι τετοιο!Εγω για παραδειγμα,επειδη ο μοναχος κατεστρεψε την ζωη μου,και η ζωη μου ειναι ο,τι πολυτιμοτερο εχω!Υπηρξε ο προσωπικος μου ολετηρας(=καταστροφεας)!

nediBΜέλος
03/06/2016, 12:58:37
Oλους οσους παιζουν..............................και το πουλακι τους, εκτος των αλλων

321

nediBΜέλος
03/06/2016, 13:00:50
Προς το παρον πηρε μπροστα το πρωτο οπλο.Καλο μεσημερι

321

Edited by - nediB on 03/06/2016 13:01:11

quote:

Oλους οσους παιζουν..............................και το πουλακι τους, εκτος των αλλων

321

Δεν σε πιανω!Τι κακο σου εχουν κανει,οσοι παιζουν το bird τους;Συνηθως,αυτοι μονο τον εαυτο τους βλαπτουν,οχι τους αλλους!

03/06/2016, 23:54:30
ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ!!!

04/06/2016, 00:07:13
ΡΟΥΚΟΥΝΑΣ

04/06/2016, 00:37:56
quote:

Δεν σε πιανω!Τι κακο σου εχουν κανει,οσοι παιζουν το bird τους;Συνηθως,αυτοι μονο τον εαυτο τους βλαπτουν,οχι τους αλλους!

Προσωπική εμπειρία φαντάζομαι.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

04/06/2016, 00:44:13
Μάριε, εκεί που είσαι, βλέπεις τίποτα στρατεύματα να μαζεύονται? Εδώ στα Εξάρχεια επικρατεί νέκρα.