- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Γεια σας, θα σας το πω ευθέως, θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει θεός αλλά τίποτα δεν μου αποδεικνύει την ύπαρξη του. Το κάλεσμα ενός πνεύματος θα το αποδείκνυε αυτό.
Προσωπικα δεν πιστευω οτι ο κοσμος των πνευματων συμβαδιζει απαραιτητα με τη θρησκεια και το Θεο!
quote:
Ομολογω οτι εσκασα στα γελια (με την καλη εννοια, δεν γελαω με σενα!)!! Φανταζεσαι να ανταποκριθει τελικα ο Διας!
Φανταζεσαι?
'Η η Ηρα...Και να πει "Ε ρε π0uστη Δια ποιος ειναι παλι??"
τι κάνει το μπασταρδάκι ο ηρακλής και το άλλο το μπασταρδάκι ο θησέας?
υπάρχει μία περίπτωση να μην το πάρει πολύ καλά.....
~Kromos47~
have you ever dance with the devil, under the moonlight??
quote:
Γινεται το "ποτηρακι" να το κανει καποιοις μονος του?ή οπωσδηποτε θελει εναν αριθμο ατομων ?Edited by - BloNZoR on 29/07/2011 18:49:36
Μονος του?Πα-να-για μου!Θα παθω εγκεφαλικο.Οχι γιατι δεν το θεωρω πρακτικα δυνατο αλλα γιατι αν το εκανα εγω τοτε πολυ απλα θα χεζομουνα πανω μου!Μονος καλε να φερεις κοτζαμ πνευμα?
Περα απο την πλακα τωρα,ισως και να δουλευε και μαλιστα θα ηταν και πρακτικο,γιατι αφου οσοι περισσοτεροι ειναι τοσο πιο δυνατο ερχεται τοτε ισως να σου ερχοταν χαμηλης ιεραρχιας.Λεω τωρα.
Δεν ειναι οτι σε μισω... απλα παρ'το ετσι...Αν ειχες πιασει φωτια και ειχα νερο...θα το επινα!
Edited by - ---Sophie--- on 29/10/2011 16:48:15
Θα σε εστελνα στον διαολο...αλλα δεν μου φταει και αυτος!
Θα σας διηγηθώ μια προσωπική ιστορία, να ενημερώσω πρώτα ότι διάβασα μέχρι την τέταρτη σελίδα και ελπίζω κάποιος να έχει απαντήσει μέχρι να διαβάσω όλες τις σελίδες..
Από μικρός είχα μεγάλο ενδιαφέρον για τα παραφυσικά και είχα δοκιμάσει όλες τις χαζομάρες γιατί σαν μικρό παιδί νόμιζα ότι ήταν αληθινά. Δοκίμασα να πω 3 ίδιες λέξεις (δεν θυμάμαι πια) για να εμφανιστεί ένα πνεύμα, έγραψα με κραγιόν τα τρία 6 στον καθρέφτη και μετά τον έσπασα, κάτι με κεριά για να επικαλεστούμε ένα πνεύμα αλλά τίποτα.
Φίλοι, συγγενείς, γνωστοί όλοι είχαν και μια εμπειρία με ένα παραφυσικό φαινόμενο (δεν λέω αν αληθεύουν ή όχι) αλλά ήθελα να ζήσω μια εμπειρία προσωπικά. Τεσπα πέρασαν τα χρόνια και πειστικά ότι τέτοια φαινόμενα δεν υπάρχουν και ότι όλα είναι στο μυαλό. Όταν άκουγα τέτοιες ιστορίες τα αγνοούσα ή γινόμουν γραφικός. Ώσπου εδώ και ενάμιση χρόνο τα έχω με μια κοπέλα που είναι ...επιρεπής σε τέτοια φαινόμενα. εδώ και βδομάδες άρχισα να ερευνώ και να ενημερώνομαι με ότι σχετικό. Βέβαια δεν τα πιστεύω όλα επειδή στο ίντερνετ ο καθένας μπορεί να γράψει ότι θέλει αλλά και πάλι το ψάχνω ώστε να έχω μια σφαιρική εικόνα. Αυτός είναι ο λόγος που με οδήγησε εδώ.
Η κοπέλα μου ισχυρίζεται ότι κάτι κατοικεί στο σπίτι της, ένα πρωί σηκώθηκε πρώτη και με φώναξε έντρομη και σηκώθηκα να δω τι γίνεται. Ένα αχνό ομιχλώδης φαινόμενο φαινόταν μπροστά από τις κουρτίνες του παραθύρου. Όταν πλησίασα αρκετά δεν έβλεπα τίποτα. Σκέφτηκα ότι μπορεί να με γελούν τα μάτια μου επειδή μόλις ξύπνησα αλλά μου έκανε εντύπωση ότι το είδαμε και οι δύο. Το βράδυ λοιπόν πήρα το λάπτοπ και το άφησα μπροστά να ηχογραφεί για 4 ώρες μπας και καταγράψει κάτι, σχημάτισα ένα "Π" με α4 χαρτί να δω αν περνάει ρεύμα (σε περίπτωση που περνάει αέρας από κάπου μπορεί με το ζεστό και κρύο αέρα να δημιουργηθεί αυτό το φαινόμενο, σαν τη υγρασία που βλέπουμε πάνω από μια ζεστή ασφάλτο δρόμου) και άφησα ένα χαρτί και μολύβι μπας και γράψει τίποτα το υποτιθέμενο κάτι. Μάλιστα ξύπνησα και στις 3 το πρωί (είχα ακούσει ότι γίνονται παράξενα πράματα εκείνη την ώρα) και έκατσα στον καναπέ απέναντι από το παράθυρο για ένα τέταρτο αλλά μάταια. Το πρωί όλα ήταν φυσιολογικά, τίποτα το παράξενο. Πειστικά και έπεισα την κοπέλα μου ότι ήταν παιχνίδι του μυαλού.
Μια άλλη μέρα μια φίλη της κοπέλας μου που ισχυρίζεται ότι μπορεί να διαβάσει τον καφέ είχε έρθει στο σπίτι της και της διαβάζε τον καφέ. Κάποια στιγμή λέγανε για έναν άνδρα από το παρελθόν της κοπέλας μου και άρχισε να νιώθει νευρικούς πόνους στην καρδιά. Η φίλη της που μπορούσε να "δει" αυτά τα εκτοπλασματοειδη είπε να μην πανικοβληθεί και να περιμένει ώσπου να φτάσω στο σπίτι της. Μετά από λίγη ώρα έφτασα και τις πήρα να πάμε να φάμε έξω. Η καφετζού φίλη της είπε ότι ένα μαύρο πράμα τις ακολουθάει και φυσικά δεν είπαν τίποτα σε μένα ώσπου κάτσαμε σε μια κρεπερί. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της αυτό το μαύρο πράμα ήρθε πάνω μου και σιγά σιγά "απορροφήθηκε" από την αύρα μου. Μου είπαν ότι έχω μια φαρδιά έντονη γραμμή αύρας σε μπλε-πράσινο χρώμα.
Και τελικά φτάσαμε την ημέρα με το "ποτηράκι". θα το κάνανε στο σπίτι της ξαδέρφης της καφετζού. Εγώ είχα αρνηθεί να πάω γιατί έλεγα ότι όλα αυτά είναι βλακείες, εν τέλει με πείσανε και πήγα αλλά αρνήθηκα να συμμετέχω, και έκατσα σε μια γωνία 3-4 μέτρα μακριά τους για να μην τους παρενοχλω. Κάνανε τα δικά τους και φαινόταν ότι είχαν καλέσει κάτι, βέβαια εγώ γέλαγα από μέσα μου.
σε κάποια φάση αγρίεψε η κατάσταση και το πνεύμα δεν έλεγε να φύγει και μου είπαν ότι μπορείς να βγεις από το "παιχνίδι" μόνο αν σε επιτρέψει το πνεύμα. Ζοριζόταν και είχε ιδρώσει η καφετζού ώσπου έκανε την ερώτηση "τι θέλεις?" σύμφωνα με τα λεγόμενα της το πνεύμα έδειξε τον τοίχο πίσω της. Απάντησε "οκ και τώρα φύγε" και έτσι τελείωσε η βραδιά. Μετά από μερικές μέρες έπιασε φωτιά το σπίτι και πέθανε η γιαγιά της που κοιμόταν στο δωμάτιο που φαίνεται να έδειξε το πνεύμα.
Ο λόγος που έπιασε φωτιά ήταν επειδή ένα μισοφαγωμένο καλώδιο είχε καλυφθεί με βαρύ εύφλεκτο αντικείμενο και έτσι έγινε η ζημιά...
Σύμπτωση ή κάτι άλλο?
απο την αλλη θεωριες κ θεωριες κυκλοφορουν μαλλον για να παραπλανησουν παρα για να ενημερωσουν
για μενα ψαξτο σε μορφες ενεργειας που με καποιο τροπο αποτυπωνωνται στο χωρο κ γινονται αισθητες απο ανθρωπους με ιδιαιτερες ευαισθησιες..
d.k
απο την αλλη θεωριες κ θεωριες κυκλοφορουν μαλλον για να παραπλανησουν παρα για να ενημερωσουν
για μενα ψαξτο σε μορφες ενεργειας που με καποιο τροπο αποτυπωνωνται στο χωρο κ γινονται αισθητες απο ανθρωπους με ιδιαιτερες ευαισθησιες..
d.k
: ama kaneis to potiraki einai san exeis desmefti me kati kako pou 8a sou simvei kai den 3ereis pote 8a simvei to otidipote pera apo afta, otan kaleis ena pnevma den 3ereis an einai kalo i kako kai opws exw diavasei 8a einai kalitera na min to gnorizeis giati mporei na simvei to anapofekto, den prepei na tous miliseis gia to melon lene 8a peseis se koma, to parel8on tou,to parel8on pou exeis dei den exei noima kai oute to paron den exei noima. tote ti mporeis na peis me ena pnevma ? apo tin mia i apo tin alli 8a troma3eis mono kai mono gia tin empeiria ? i8ela na kanw to potiraki alla enas filos mou stamatise giati to 8eori xazomara kai epikindino. afto pou 8a meinei se kapoion einai na stixionei ton eafto tou se allous pou diavasa itan pou erxotan to pnevma ston upno tou kai na exei efialtes. den 8a tou prosferei kati pou na a3izei pera apo to na pei kai nevriazei otan to leei se allous na min ton pistevoun kai oso epikindino an einai(pragmatiko i oxi) to mono pou kaneis einai na katastrefeis ton eafto sou, ektos an einai idi katestramenei parolo pou anatrixiasa me arketes istories mporei na einai kaloi sto na grafoun tromaktikes istories. i apopsi mou einai an uparxei to skotadi tote kati prepei na tou dosei to anti8eto tou diladi oi aggeloi i kai o 8eos, an iparxei kako iparxei kai kalo, panw to anti8eto katw.
filika ola afta min pare3igi8ei kaneis mazi mou
quote:Φοβάσαι να πιστέψεις οτι όλα αυτά μπορεί να μην οφείλονται στον φόβο;
Δεν πιστεύω στο Ποτηράκι,στα πνεύματα,αν και έζησα την εμπειρία.Θεωρώ πως ο εγκέφαλος δημιουργεί φόβο,και κάνει τα αντικείμενα να πέφτουν και να αναβοσβήνουν τα φώτα,πόσο μάλλον όταν είναι ακόμα περισσότεροι στην παρέα.
quote:Εγώ δεν το βρίσκω καθόλου λογικό. Σύμφωνα με τους επιστήμονες ο μέσος άνθρωπος χρησιμοποιεί το 100% του εγκεφάλου του (αυτό για το 10% ειναι αστικός μύθος) επομένως αν μπορούσαμε να μετακινήσουμε με το μυαλό μας πράγματα, θα συνέβαινε συνέχεια.
Το πιο λογικό είναι να προκλήθηκε με τη δύναμη του εγκεφάλου,άλλωστε ο εγκέφαλος έχει πολλές δυνατότητες που ο μέσος άνθρωπος δεν γνωρίζει.
quote:Αν δεν ήταν, θα ήταν κακό;
Μπορεί να ήταν και απλά σύμπτωση ότι χαμήλωσε για αρκετά δευτερόλεπτα η τάση του ηλεκτρικού και άναψε και ότι έπεσε μια σειρά από βιβλία,και ότι την επόμενη μέρα έπεσε και έσπασε ένα φωτιστικό ξαφνικά.
ena meros otan stoixionete, paizei na ofeilete apo kapious pou epe3an to potiraki se afto to meros ?
Η γλώσσα των αναρτήσεών σου,ανήκει στις επίσημες γλώσσες του πλανήτη Γη,ή προέρχεται απο άλλο αστρικό σύστημα?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
όλοι ξέρουν τα greeklish και μην συνεχίσεις να με σατιρίζεις σε παρακαλώ.
λοιπόν από την αρχή, να ξέρετε πως δεν ξέρω πολλά πράγματα παρά μόνο το ποτηράκι που δεν πιστεύω να το παίξω κάποια μέρα, ένας φίλος μου λέει πως είναι χαζομάρα και επικίνδυνο , για αυτό θα έχω κάποιες ερωτήσεις την φορά, όταν ένα μέρος στοιχειώνετε παίζει να φταίει στο ότι κάποιοι έπαιξαν το ποτηράκι σε αυτόν τον χώρο και να κυκλοφορούν να κάνουν ότι θέλουν σε αυτόν τον χώρο ;
Αλλωστε αι αμαρτίαι υμών,εξαλείφθησαν,συνεπεία του υπέροχου κειμένου,εις την νεο-ελληνικήν.![]()
![]()
![]()
Απέδειξες ότι κατέχεις την γλώσσα μας.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
πολύ supernatural βλέπω :):):)